Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bencee7
Hát azért ilyen játékkal inkább ne várjuk a Valenciat :) Sajnos csak az utolsó 10percben volt értelmes játék :\
AVB megint berágott Lampardra? vagy miajófene volt ez a csere a 60.percben?<#conf>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Disno
3-0-ra nyertünk, Lampard kihagyott egy tizenegyest, a Newcastle meg 3-4x kapufát rúgott...
jöhet a Valencia :)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

KAMIONOS KOGYO
"...A Rooneyért felajánlani kész 70 millió euróból azonban még így is jelentõs tétel hiányozna, ezt egészítheti ki Roman Abramovics 50 milliója, amiért Higuaínt vinné a Chelsea-hez. A londoniak helyzetkihasználásával akadtak gondok mostanság, az argentin pedig kimondottan jól teljesít az elmúlt hónapokban, eltekintve idõközi hosszú sérülésétõl."

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

hedonist
Hutchinson visszatér!!!

Emlékleztek 2010-ben úgy tûnt, hogy már sosem játszhat, most mégis van esély rá, h top sinten játszon, most már 90 perceket játszik tarcsiban..

Nagy hír, egyik legnagyobb nevelésünk McEachran mellett!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
meg nekünk is:) helyette Kakutat a keretbe!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bulykin
Kalou-ért bejelentkezett a Marseille...
tudom hogy én vagyok az egyetlen aki szereti õt a Chelsea-ben :D épp ezért sajnálnám is ha elmenne...de jobb lesz neki szerintem :/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
Szerintem ezt a 3 évet mindénkepp meg kell neki adni, és nem jó ez, h már most arról kell beszélnie, hogy megmarad-e a munkája vagy sem. Én úgy gondolom Abra errõl biztosította is, akármi van õ marad, mert végre bizalmat akar adni egy ambíciózus fiatal edzõnek.

A média nyílván ráharap bármire, de én személy szernit inkább örülök, h õ az edzõ, de most nehéz idõket élünk, mint, amikor CA volt és nyertünk, de unalmas volt a játék és olyanok játszottak, akiket én nem szívesen láttam a csapatban.

Hirtelen nem lesz egy Fergusonunk, de lehet, ha hagyjuk.
Maradjon még sokáig!

Bencee7
Az edzõváltás nem megoldás...szerintem erre már talán rájöttünk :)
Valahogy fel kellene rázni a bandát...tényleg "unottnak" tûnnek.
Amit a legjobban hiányolok, az a kreativitás...no meg persze a hajtáshajtáshajtás :D Mata és Ramires küzd, akar, a többieken ezt annyira nem látom :\

Meg mi ez a soksok védekezõ kp állandóan? Egyszer már igazán kiállíthatna egy támadó alakulatot :P ...és a legidegesítõbb a végére: az a folyamatos hátrafelé fordulás+passzolgatás... kiborít. Jön az ember nem megijedünk, hanem csinálunk egy cselt és megyünk tovább. Ja, hogy nem tud kinek passzolni, azért adja hátra? Kérem, futni kellene, helyezkedni...
Letámadnak, megállunk, hátrafelé nyitunk. Ha támadunk? 16os környékén körbejáratjuk a labdát 15x és utána elveszítjük, aztán meg csodálkozunk :\
Kiadnám parancsba, hogy mindenki addig fusson, amíg ki nem dõl! Fusson csak mindenki annyit legalább, mint Ramires egy meccsen! 10km minimum+soksok pontos passz. Ez kellene szvsz

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Japep

Lehet én vagyok a hülye, de én még nem küldeném el. Végül is õ az elsõ edzõ, aki hozzá mert nyúlni JM csapatához - nem mehet rögtön minden, sajnos.
A bajnokságnak már lõttek szerintem, reális esélyeink nincsenek sajnos. A BL eldõl a következõ meccsen, a Liga-kupa meg már eldõlt.
Végsõ célnak ott az FA. Szóval ha most ki is esünk a BL-bõl (üssek a számra...), már nincs nagyon értelme az edzõváltásnak, jobban nem ronthatja el a szezont, más meg nem mentheti meg.
Meg én még látok benne valamit, inkább a csapat tûnik unottnak... persze tudom, az edzõ dolga összeszedni õket. :)

Na majd látjuk, innen úgysem tehetünk semmit.
Go Blues!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
nem hiszem, 3 év esélyt kapott, ezt be is fogja tartani most Abra.

Oziris666
Aha úgy visszavágtunk h a Liverpool B is lealázott minket...
Boritékolható h AVB jövöje a Valencia meccsen fog múlni!

hedonist
így meg aztán fõleg nem...

de egész jó kezdõt összerak, akkor miért kell elcseszni, egy Maloudaval?? Mata könyörgöm... a szívét kiveszi a csapatnak

szegény Luka nagyon gyenge... minden labda elpattan tõle pár méterre
Japep

A L'pool elvileg tartalékol (2 nap 2 meccs), és ha minden igaz mi is a fiatalokat küldjük ki.
Remélem valamennyire visszavágunk, bár ez nem igazi revans így... :S :)
Go Blues!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
ma ligakupa negyeddöntõ a Pool ellen... vajon összekapjuk-e magunkat?

Japep

Köszi szépen. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
Bayer Leverkusen-Chelsea ::: összefoglalók
1. félidõ 2. félidõ

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

De, szerintem ki tudom vágni. :)

#21625: Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

banok
Szimpla letölthetõ gólvideókat nem találok. Hosszabb összefoglalóból nem tudod kivágni?

Japep

?
Ez lemaradt... :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Valakinek nincsenek meg a Leverkusen elleni gólok külön-külön letölthetõ formában (lehetõleg .avi-ban). Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
3-0 Mata ki más, Ashley Cola jó beadásával

hedonist
30' perc Mata két gólpassz, nélküle még itt sem lennénk.. amúgy Ramires is eléggé hozzátesz inkább a játékhoz.

hedonist
köszi.

hajrá chelsea!

banok
16.00 Chelsea-Wolverhampton Wanderes
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

Oziris666
is-is

szucsy89
Luiz megsérült, vagy csak szimplán szarul játszott?
Bulykin
<#eljen>
pedig most jobban játszottunk mint a 'Pool ellen...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
Nem Boasnak kell mennie, hanem a hátráltató játékosoknak..

chrissparduc
Basszus nem hiszem el! :( Asszem Boas szedelõtszködhet!

Bulykin
Ramires-t is mindig fikázzátok...pedig szegény nagyon hajt és ha megnézitek a Liverpool elleni meccset, ki szerzett rajta kívül labdákat? senki, õ is nagyon hajtott szerintem.

és igaz, Mata, Sturridge és én még Ramirest is idesorolnám, õk azok akik akarnak is valamit, a védelem pocsék, a támadások során semmi elképzelés, nincs fantázia...nemtudom mivan a csapattal és hogy meddig süllyedünk még :/

szomorú...nagyon szomorú így látni a kedvenc csapatom T_T

Oziris666
Kb. Egyedül Mata meg Sturridge üti meg a szintet teljesítmény alapján!
És halkan jegyzem meg h amióta Chelsea szimpatizáns vagyok(laza 15év) azóta nemláttam ilyen gyenge védelmet és most nem a nevekre gondolok!
Luiz és Terry is képtelen megérteni egymást hiába jó páros papiron,nem mondom h csak az õ hibájuk de vmi nincs rendben az tuti!Még Scolari idejében is összeszedettebb volt a védelem,pedig az is kritikán aluli volt... Minden meccsen mi rúgatunk gólt az ellenféllel!

Kiváncsi leszek a holnapi meccsre mert ha mondjuk kiszopunk a Leverkusentõl ami a formát és a multkori mecsset látva simán elképzelhetõ akkor még a csoportból kijutás is izgis lehet...

Bencee7
Most azért mert beírtál pár embert, aki "öreg", meg nem teljesít túl jól, attól még a keret jó (szvsz)... de amúgy Anelka, Malouda és Bosingwa tõlem is mehetne... :D

Oziris666
Dehogy jó a keret a 30év fölöttiek nagyrészét illetve 1-2embert kikéne szórni,semmi tûz nincs már bennük végigalibizzák a meccseket!(Drogba,Anelka,Malouda,Bosingwa,Kalou is mehet amerre lát)

Bencee7
Egyetértek, és Mata szerintem külön kiemelendõ...õ akart focizni, ezt a többieken annyira nem láttam :\

Amúgy sz*rok voltunk, nincs mit mondani, meg kb rúgattunk velük 2 gólt :\

Csak azt nem értem, hogy jó a keret, jó az edzõ, pénz van, nem kell aggóni semmiért, akkor mi a probléma? Így akarunk BL-t nyerni, hogy egy L'poolt megverni? Nem akarom félvállról venni õket, nem azért, de ha ilyen nagy elképzelések vannak (már pár éve...) akkor miért nem mutatja ezt a csapat játéka is?

lehet eljött az edzõváltás ideje! <#wave>

hedonist
igen!

Mata meg Sturridge tudja mi fán terem a futball, kéne még egy ilyen kpra...

ez az elsõ félidõ katasztrófa volt, de Maloudától ez most nagy meglátás volt
Japep

... az... :S
Olyan, mint ha Liverpool-Chelsea lenne... remélem felkelnek a szünetben, bár itt az 1 pont is nehéz lesz így. GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Félidõ, siralom..

hedonist
Mikel kapura lõtt:))

hedonist
UUUU Mata majdnem, 10 perc eddig mi vagyunk a jók!

hedonist
Bárcsak gyõznénk ma! Nem kívánom, hogy Fernando lõjön gólt, de..léciléciléci:DD

hedonist
gracias!

banok
17.00 Chelsea-Liverpool
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 1 ro, Sky Sports 1 uk
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

Krisz018

Japep

Köszi szépen, rád számíthatok. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

Japep

Valaki nem tud a Genk ellen meccsrõl (az 1-1-re végzõdöttrõl) külön-külön letölthetõ gólvideókat?
Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB