Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
Szóval mostmár sokadszorra fordul elõ (jellemzõ, tendencia), hogy az elsõ félidõben tessék-lássék módon támad a csapat, tulajdonképpen kivár, hogy az ellenfél hibázik-e, és ha igen, és tudnak lõni egy gólt, akkor utána kibekkelik a meccset, mert védekezni azt tényleg nagyon tudnak. Na, ezek a meccsek szoktak 1-0-ra végzõdni, persze nem mindíg. A lényeg az álmos, langyos elsõ félidõ.
Aztán ha ez nem jött be, akkor a második félidõben megnyomják, és bevernek 3-4-5 gólt, lásd ez a meccs, vagy Bolton, vagy Blakcburn, vagy a legjobb példa a Liverpool meccs, de még sorolhatnám.
Ez csak azért rossz nekem, mert jobban örülnék mindig a gyors vezetésnek, támadóbb szellemû játéknak, legalább hazai pályán.
Lehet vitatkozni. 😊
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
CHELSEA FOOTBALL CLUB
végre kijöttünk a hullámvölgybõl!Crespo kezdett és gólt lõtt!csak így tovább!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
CHELSEA FOOTBALL CLUB
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Más, nagyon gondolkodom, hogy ki kellene ugrani tavasszal egy meccsre a Stamford Bridge-re. Elég húzós ára van (kb. 120-150 ezer, per fõ), de óriási élmény lenne. A pályánál voltam már, de meccsen még nem.
De viszont nem vagyok az a típus, akit különösebben érdekelne a más csapat szurkolójának lelki világa. Én a Chelsea-t szeretem <#worship>#worship> akár nyernek, akár veszítenek.
HAJRÁ CHELSEA!!! <#taps>#taps>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ez mi ha nem más csapat pocskondiázása?? 😄DD Ezt a nagyképû szóhasználatot nem tudom megérteni. Miért ismered õket? Honnan tudjuk mi, hogy pl. Drogba vagy Makele, esetleg Crespo a magánéletében nagyképû-e? Ez személyfüggõ, nem pedig csapatfüggõ. Mellesleg tökmindegy, a lényeg hogy a sportban látunk tõlük szép dolgokat, ennyi. Félre ne érts, nem akarok szidni senkit, csak elmondtam a véleményem. Akik meg most a Chelsea veresége miatt elkezdik pocskondiázni a csapatot, azoknak tényleg NO COMMENT.<#levele>#levele> Szerintem ez egyszerûen irigykedés.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Egyébként tök jogos, a MU szurkolók örülnének, ha a 12. bajnokin kapnának ki elõször.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Grat Manu!Szép gól volt!
nem tudom murinyó a faszé nem játszik 2 csatárral Crespo akkor mi a fasznak kellett vissza?
na mind1 Go MU
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
eléggé mély repülésnek indult a csapat,a bajnoki 1-1 óta eléggé rosszul megy a csapatnak
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
bár most kikaptunk szal a következõ meccsen nyerni fognak😊jólenne ha kihúznák az elsõ félidõt gól nélkül mert az utolsó meccseken mindig az elsõ félidõbe kapnak gólt
\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!
19'<1 - 0>1 - 0>F. Lampard
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
chelsea szurkolók zúznak benne nem gyengén
csak a halál biztos
\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!
Szar Bayern, szar Bayern :)