Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nektek kell majd mikor lealázzuk a klubotokat London orosz nagyedében

nyugi,tudom ajánlani:

Forca Barca forever!!!!!
Szétb.sszuk a g.ci Chelseat. Rohadt kommunista klub.<#mf3>

Rudee
Lényegtelen hogy most ki a jobb, a meccs nem holnap lesz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

DJ Bee18
most igen, de két hónap múlva??? sztem 50-50%

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DONGUBA
igy van

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hát a Barca most sokkal jobb formában van,sztem a Barca jut tovább

Barni
ebben azért én nem lennék ennyire biztos

Avanti Italia!

Chelsea-Barca

Szegény Barca, már megint a 16 között esik majd ki.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

asfa
hát én azt mondom nagyon jo a chelsea de talán még kéne erõsiteni hbár már nics hol

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

bigfoot
azt mondta M neki nem kell senki,ezzel a csapattal akarja megnyerni a mindent:)

asfa
erre én is kiváncsi vagyok!arsenal elleni meccs kemény lesz de remélem meglesz cask megverjük õket

Japep
Úgylátom elvagytok egymással. Van mikor egy hétig nem ír senki, ma meg tiszta õrültekháza! Na meg ne sértõdjetek azért!
A hétvégén megyünk az Arsenal-hoz és szerintem - amilyen formában vannak - simán elhozzuk a három pontot!
A Torres ügyrõl pedig azóta semmit sem hallani, lehet, hogy csak kamu volt. Kíváncsi vagyok, kit veszünk a szünetben?! Nem hallottatok senkirõl?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DJ Bee18
ja bocsika <#wink><#eljen><#kacsint>

Ebben a tekintetben helyes a hozzáállásod és tisztellek érte.
Abban nincs igazad, hogy nem olvastad el, mit írt be a srác, akinek válaszoltam, és talán nem sikerült venned, hogy miért pont azt írtam, amit írtam, miért tettem egyes dolgot "" közé. Mert nekem is herótom van a divatdrukkerezõktõl, és pont azért, amit leírtam én, meg amit te is.
Abban nem volt még igazad, hogy a Barca és a MU nem úgynevezett "divatcsapat"-ok, mert nekünk magyaroknak mind az, mert ilyen olyan okok miatt, általában azért mert nyer (pl. 5 éve a Real BL gyõztes volt) kezdünk neki drukkolni. Mindenki, kivétel nélkül. (na jó, nagyon kevés kivétellel).
Érted már, legalább Te?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

DJ Bee18
Olyan nagyon kiváncsi vagyok (öregszem is rendesen).
Vagy talán ebben a három városban nõttél fel gyerekkorodban (ha még nem vagy az, ezt nem tudom), vagy családi, egyéb kötelékek fûznek hozzájuk, vagy csak egyszerûen, amikor éppen 2. osztályú, vagy kiesésre álló csapatok voltak, sajnálatból a rajongójukká váltál?

Amit itt mondasz, sztem rád sem igaz, mellesleg magánügye.

DJ Bee18
Miben nincs igazam?? Abban, hogy mindenki annak szurkol és úgy szurkol ahogy akar?? És ne hallgasson ilyen divatdumákra, hanem szurkoljon annak, aki számára szimpatikus. Engem is baszogattak öt éve, hogy divatdrukker lettem, hogy a Realnak szurkolok, és még mindig nekik szurkolok, úgy látszik megdõlni látszik az a feltevés, hogy divatdrukker vagyok, figyelembe véve az elmúlt két év történéseit,

Barátom, nem vetted le, amit írtam (amúgy nem neked, hanem egy tudatlan fórumozó társadnak). Egyébként neked sincs igazad.

Rudee
Amúgy nem lehetne 1 hozzászólásba sûríteni a 2 percenként leírt mondókádat?

Szar Bayern, szar Bayern :)

DJ Bee18
Ezekkel vigyázni kell mert visszaüthet, mert pl. mondhatnám hogy ez a Chelsea is egy senki volt amíg meg nem jött Abramovics, aztán megvette az akkor divatedzõ Murinhot, mert a Porto miatt mindenki áradozott róla, aztán még a játékosokat méregdrágán, stb. De én nem vagyok ilyen :DDD

DJ Bee18
a Barca elmúlt idõkben nem volt valami sikeres, az MU, jelenleg vergõdik. Ezeket a divatcsapat dumákat sose értettem.

asfa
amugy nem kéne csinálni egy bannert ennek a topicnak szerintetek?csak azé kérdem mert én nem nagyon értek hozzá

asfa
amugy ezt hol hallottátok hogy fernando torres jöhetne?

asfa
szvsz tükörsimán bajnokok leszünk

asfa
jo kis csapat ez a wigan de azért hazai pályán ez kötelezõ volt

Nem áll szándékomban bántani, de a kis avatarodban lévõ három csapat mind "divatcsapat", fõleg a hazájukon kívül. Manchester, hmmm, Milan, hmmm, Barca, hmmmmm, vajon te miért pont nekik drukkolsz? Olyan nagyon kiváncsi vagyok (öregszem is rendesen).
Vagy talán ebben a három városban nõttél fel gyerekkorodban (ha még nem vagy az, ezt nem tudom), vagy családi, egyéb kötelékek fûznek hozzájuk, vagy csak egyszerûen, amikor éppen 2. osztályú, vagy kiesésre álló csapatok voltak, sajnálatból a rajongójukká váltál?

asfa
ja kajak másodikak vagyunk ebben a csoportban lol de a bl meglesz remélem idén

Japep
0-0 <#rinya>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
na zsír remélem is hogy megverjük õket

Japep
A félidõ a miénk volt!
Labdabirtoklás: 55% - 45%.
Kapuralövés: 4/4 - 4/1
Ha így folytatjuk, biztos nyerünk.<#smile>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
;) okés zuzok el fm-ezni nigga

DONGUBA
Semmit vátó:))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

asfa
épp ezt kérdeztem én is

asfa
mit mondjak erre tesó :PPPP

Japep
hello! nem tud valaki egy oldalt, ahol lehetne nézni a meccset???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DONGUBA
Jo van feka:P

asfa
sok mindenki nigger ;)

DONGUBA
Kik azok?????

asfa
nem lehet valahol élõben nézni neten a meccset?

asfa
hát igen létezik olyan is

vannak olyanok is akik nem divat drukkerek

DONGUBA
Je eddig nem is lattam hogy van ilyen divat topic

asfa
hu dejo lenne ha jönne torres de ezt hol hallottad/olvastad?

Sheva
ok Torres megy hozzátok mondjuk a télen Crespo meg vissza hozzánk :P

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Japep
Hallottatok Fernando Torres megvételérõl? Szerintem jó vétel lenne, amúgy sem értem mit keres egy ilyen játékos az A. Madridban?!<#nemtudom> Remélem nem csak kamu és tényleg átigazol a legjobbakhoz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

chelseafan
Chelsea - Middlesbrough 1-0
Gól: Terry
Elég húzós meccs volt, sok helyzetet kihagytunk. Robben kezd fotmába lendülni, Drogba viszont gyenge volt.

Japep
Hát nem lett belõle alázás, de az a lényeg, hogy nyertünk! Remélem megverjük majd a Pool-t is és elsõ helyen megyünk tovább! Ámen! <#nyes>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
na ez már egyértelmû gyõzelem.már csak liverpoolt kell jol megverni hogy jol mutasson a golkülönbség :DDD

bigfoot
jaja!
lesz itt még gól!!!

Japep
Crespo '8 (0:1); Carvalho '15 (0:2)
Megalázzuk õket! <#mf1>

CHELSEA FOOTBALL CLUB