24199
Chelsea Fan Club
-
#4986 jobbulást Cole!!!!mindkét Cole-nak :S
és Torres..hát nemtom sztem pletyka de meglátjuk majd idővel!! -
#4985 Jó hír, hogy nem kell megműteni...remélem még játszik a szezonban, jobbulást neki!
-----------------
Ashley Cole ínszalagsérülést szenvedett
A Chelsea védője a Blackburn elleni győztes bajnoki alatt szenvedett sérülést. A mai vizsgálatok megállapították, hogy Ashley Cole térdében az ínszalag sérült meg, mikor rosszul ért talajt.
A 26 éves játékost nem kell műteni, így várhatóan még ebben a szezonban visszatéhet a csapatba.
---------------
Rá meg sztem nincs szükség, most hogy Sheva kezd belejönni az angol fociba...meg volt az esélye, hogy idekerüljön, most már nem kell !
-----
Torres örömmel jönne a Chelsea-hez!
Az Atletico Madrid spanyol válogatott támadója, Fernando Torres azt nyilatkozta a napokban, hogy örömmel menne Angliába, a Chelsea-hez, így a transzferrel jelentős pénzhez juthatna szeretett klubja!
"Örömmel mennék Mourinho csapatához szülővárosom dicsőségére! Ha minden rendben lesz, akkor legkésőbb nyáron csatlakozhatom a kékekhez! Nagyon sok ember azt akarja, hogy elmenjek Madridból! Könnyű dolog távozni és sok pénzt hozni, azonban maradok, mert jelen pillanatban ez a kényelmesebb!" - nyilatkozta az ifjú támadó a klub hivatalos oldalának. -
kisjaki #4984 Drogba [1:0]
Lampard [2:0] Véthetetlen
Kalou [3:0]
-
#4983 jaj ez nem hött jol :(
nemhiszem már el!!!
Remélem én is h minél hamarabb rendbe jön és nem komoly annyira a sérülése :S -
#4982 hiányozzon csak, nálunk jobban érzi magát:) -
#4981 csak a sértettség szól belőled, hidd el Gallas jobban hiányzik a Chelsea-nek -
#4980 nem igaz már hogy mindenki lesérül:(((( -
#4979 attól függetlenül, hogy egy pénzéhes árulónak tartom, remélem minél hamarabb rendbe jön a sérülés! GO GUNNERS! -
#4978 Elég durvának látszik... A.Cole sérülése!
----------
Ashley sérülése komoly lehet - JM
Ashley Cole kihagyhatja a szezon hátralévő részét. Jose Mourinho aggódik a bal hátvéd sérülésének komolysága miatt.
Mourinho:
"A térdével van probléma. Nem tudom mi. Nem tud menni, tehát valami komoly lehet. Várnunk kell pár napot mielőtt megtudjuk pontosan mi ez. De az efféle sérülés általában műtéttel végződik. A legrosszabbtól tartok.Annyi mindent csinálunk, amelyhez egy teljes csapatra van szükségünk és most Ashley-t is nélkülöznünk kell. Khalid Boulahrouz csütörtökön edz először a csapattal és talán még egy hét mire játszhat. Döntenem kell, hogy játszassam John Terry-t a hétvégén a Charlton ellen vagy az azt követő meccsen a Middlesbrough ellen." -
#4977 Ki nem szarja le... -
#4976 MU-Watford 4-0 :D -
#4975 A.Cole csúnyán esett, lehet lesérült egy időre...
-
#4974 90' Chelsea [3 - 0] Blackburn R.
6' [1 - 0] D. Drogba
67' [2 - 0] F. Lampard
90' [3 - 0] S. Kalou -
#4973 3-0 Kalou -
#4972 2-0 Lampard -
#4971 sajos dolgom van!!!
DE HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GO BLUES!!!!!!!! -
#4970 29' - Chelsea [1 - 0] Blackburn R.
6' [1 - 0] D. Drogba
-----------------
Cech - Diarra, Essien, Carvalho, Cole - Mikel, Makelele, Ballack, Lampard - Shevchenko, Drogba -
Skylime #4969 1-0 ide Drogba góljával, Go CHELSEA! -
#4968 Mourinho: Nehéz utánam menedzsernek lenni!
A portugál szakember kitölti 2010-ig szóló szerződését.
A Chelsea menedzsere saját bevallása szerint jól kezeli a pozíciója körül kialakult helyzetet.
"Nem ajánlom senkinek, hogy utánam elvállalja ezt a munkát. Nagyon nehéz lenne itt menedzsernek lenni utánam." - mondta cseppet sem szerénytelenül José Mourinho.
A Chelsea elmúlt viharos hónapjában rengeteg helyről röppent fel a hír, hogy a portugál szakember távozik a Stamford Bridge-ről, és már találgatások is megindultak a lehetséges utódról. De miután a vasárnapi, Nottingham Forest elleni 3-0-ás győzelemnek köszönhetően a Chelsea az FA-kupa ötödik körébe jutott, Mourinho figyelmeztetett mindenkit, hogy ne próbálják meg kitúrni pozíciójából.
"Tudom, hogy 11, vagy 12 név szerepel az engem váltandók listáján. De jól kezelem ezt a helyzetet. A játékosaim tanúsíthatják." - nyilatkozta a portugál. "2010-ig élő szerződésem van, és ez nagyon fontos dolog. Ma én vagyok a menedzser, a szezon végéig is én leszek, és hiszem, hogy 2010-ig az maradok." -
#4967 Essien piszkálja a Vörös Ördögöket
Szó sincs róla, hogy a Manchester United nyugodtan hátradőlhet, a Chelsea a Premier League utolsó játéknapjáig rettegésben tartja legnagyobb riválisát. A ghánai Michael Essien szerint a címvédő londoniak fokozatosan összeroppantják Rooneyékat, így sorozatban harmadszor is a csúcsra jutnak.
Bár jelenleg megnyugtatónak mondható, hat pontos előnnyel vezeti az angol pontvadászatot a Manchester United, a Chelsea labdarúgói egyáltalán nem adták fel a harcot. Elsősorban a ghánai Essien van harapós kedvében, aki az egyik brit bulvárlap hasábjain üzent Sir Alex Ferguson csapatának.
- Pillanatnyilag nyeregben érezheti magát riválisunk, ám egyelőre semmit sem nyert meg - nyilatkozta az afrikai futballista, aki egyedüliként minden idei bajnoki mérkőzést végigjátszott José Mourinho együttesében.
- Szerencsétlenül jártunk a karácsonyi erőltetett menetben, sok sérültünk miatt a védelem nem zárt tökéletesen. A Manchester viszont jól jött ki a rohanós tempóból, mégsem lehet nyugodt, teljes erővel loholunk utánuk - tette hozzá Essien, aki szerint innentől kezdve a Chelsea nem hibázhat, minden mérkőzést hoznia kell, hogy zsinórban harmadszor is bajnok lehessen.
A ghánai középpályás biztos benne, Cristiano Ronaldo és társai összetörnek majd a londoni Kékek őrült nyomása alatt.
-----------------------------------------
Terry hétvégén már Mourinho rendelkezésére állhat
A Chelsea csapatkapitánya a Charlton elleni bajnokin visszafoglalhatja helyét a Kékek kezdőcsapatában.
Az angol válogatott védője legutóbb december 13-án szerepelt a Chelsea színeiben, majd egy gerincműtét erejéig kórházba vonult, és az elmúlt egy hónapban a rehabilitációval és a mielőbbi visszatérésre való felkészüléssel volt elfoglalva. Terry a szerdai, Blackburn elleni bajnokin még nem játszhat, a hétvégi, Charlton elleni derbin azonban már bevetheti őt José Mourinho.
- Terry a műtét előtt olyan állapotban volt, amely más játékost hónapokra, vagy akár fél évre is harcképtelenné tett volna. Egy apró húzódás kicsit elnyújtotta a felépüléséhez szükséges időt, de most már közel van a visszatéréshez. Az elmúlt heteket mentálisan nagyon nehéz volt elviselni, de ő hihetetlen lelki erőről tett tanúbizonyságot, míg elérkeztünk a sérülés utolsó szakaszába – mondta Bryan English, a klub orvosa. -
#4966 Mourinho kinevette Sevcsenkót
A Chelsea menedzsere a Nottingham Forest elleni FA-kupa meccsen viccesnek talált egy Seva ellen elkövetett szabálytalanságot.
A Chelsea simán legyőzte a Nottingham együttesét az FA-kupa 4. fordulójában, a találkozó első gólját Andrij Sevcsenko szerezte. José Mourinhónak azonban mégsem az ukrán gólt érő megmozdulása tetszett a legjobban a meccsen, egy ellene elkövetett szabálytalanság után óriási hahotában tört ki a kispadon.
- Viccesnek találtam az esetet, mert az ellenfél balbekkje folyamatosan rugdosta a játékosaimat, és látszott rajta, hogy kész bárkit lerúgni. Éppen mondtam a kispadon a többieknek, hogy ez a fickó meg fogja ölni Sevcsenkót, de még be sem fejeztem a mondatot, egy akkorát belerúgott, hogy Andrij két métert repült utána. Igen, ezt tényleg vicces volt – mondta Mourinho, az ukrán csatár azonban valószínűleg nem nevetett olyan jót, mert egy „fejen átfordulással” ért földet az eset után. -
#4965 zsííír -
#4964 FA Kupa: ismét alsóbb osztályú ellenfél
Ma elkészítették az FA-kupa nyolcaddöntőjének sorsolását. A Chelsea a Blackpool-Norwich City csata továbbjutójával találkozik hazai pályán. Az első mérkőzés 1-1-es döntetlenre végződött a másodosztályú és a harmadosztályú gárda között, így újrajátszás következik.
A párosítás:
CHELSEA - Blackpool (Angol Ligabajnokság) v. Norwich(Angol Liga 1.)
Watford-Ipswich
Preston-Man City
Plymouth-Derby County
Man Utd-Reading
Arsenal v. Bolton-Blackburn
Bristol City v. Middlesbrough-West Bromwich Albion
Fulham-Tottenham -
#4963 jaja remélem én is!! -
#4962 Ashley Cole, Drogba és Cech a "körülményekről"
Ashley Cole azt reméli, hogy a klub pályán kívüli problémái eltűnnek, és a csapat visszatér újára. A játékos szerint Mourinho továbbra is jó hangulatban dirigál a játékosok körül, annak ellenére, hogy a sajtóban a vezetés és Mourinho közti feszültségről olvashattunk.
Ashley Cole:
"Nem tudjuk pontosan mi történt, mivel mi próbálunk távol maradni mindettől és hagyjuk, hogy mások foglalkozzanak ezzel. Viszont az eredmények sem voltak túl jók számunkra, és lehet, hogy ezek miatt. Nem rám, hanem más emberekre vár, hogy megoldják ezeket a problémákat. Én a fociért vagyok itt és bármi más zajlik a háttérben, nem hinném, hogy valamit is tehetnék, hogy változtassak azon. A menedzser boldognak tűnik. Mindig nagyon poénos a srácok körül. Mindegy mi történik, mintha semmi hatása nem lenne rá az edzőpályán. Teszi a dolgát, hogy győzelemre vigyen bennünket. Mindenki tudja mennyire hiányzik Terry. Ha visszatér végre, nagyon jó lesz."
Didier Drogba elismeri, hogy nem egyszerű a jelenlegi élet a feszültségek miatt. Mourinho jövőjéről spekulált a média. Korábban Drogba elmondta, nagyon fájdalmas lenne, ha távozna Mourinho a Stamford Bridge-ről.
Didier Drogba
"Vannak feszültségek, amelyeket nem előzhetünk meg. Ilyen a futball. Nem könnyű benne az élet. De a játékosok kitartanak egymás mellett. Ez a legfontosabb dolog. Krízisben vagyunk? A ligában hat ponttal vagyunk lemaradva és harcolunk a bajnoki címért. Bejutottunk a BL legjobb 16 közé és küzdünk a FA kupában. De ez egy nagyon nehéz periódus. Hogyan nem állnék valaki mögött, aki mindig támogatott engem, aki segített trófeákat nyerni és az angol foci csúcsára vezette a Chelsea-t? Már Mourinho érkezése előtt is jó játékosok voltak a klubnál, de ő hozta a győzelmi kultúrát ide."
Petr Cech úgy véli, a játékosok segíthetik megtartani Jose Mourinho-t azzal, hogy még több serleget, kupát nyernek.
Petr Cech:
"Azt hiszem fontos, hogy megtartsuk a legjobb menedzsert és a legjobb játékosokat a klubnál. Nem az én kezemben van, hogy változtassak valamit a klubnál. A legjobbat akarjuk nyújtani a menedzserünknek és a klubnak és a legjobbat akarjuk nyújtani önmagunknak is. De persze jó segítség a menedzsernek, ha hozzuk a győzelmeket. A fejem jól van. Fizikális erőnlétben, gyorsaságban és reakcióimban talán még a korábbinál is jobb vagyok, mert igazán keményen dolgoztam és ez erősebbé tett. A legkisebb kétségem sincs a sérülésem felől. Egyszerűen nem is gondolok rá." -
#4961 nah szép volt Chelsea!!meg se álljunk a döntőig:D!
Szerdán újra mecs:)!
remélem mu majd bukik és átveszük a vezetést!! -
#4960 köszönjük!!! -
#4959 Chelsea-Nottingham
1-0
2-0
3-0 -
kisjaki #4958 ennyi volt 3:0
majd Belinkelem a Golokat :D
-
#4957 és közben vége a mérkpzésnek!
egy jo első félidő után 3 gollal hoztuk a meccset!!
Szép Volt Chelsea!!!!
továbbra is tartsuk a formát!!! HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!Go Blues -
#4956 az öreg ur Richard Attenborough -
-
-
kisjaki #4953 ez nagyon uncsi volt mármint ez a 2. félidő eddig :D
-
#4952 Swp helyére Morais
vmint lampard helyére M.Woods aki 16éves!! -
kisjaki #4951 ez most szerintem fölösleges volt
Drogba had lője csak a gólokat :D
-