Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Nem is értem...
Terryt egy Barcás arab megvehette szerintem kilóra..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

horpeti
Kell még 1 gyors gól a 2. félidõ elején. 😄 És akkor összeomolhatnak. 😛
Fordított esetben meg valszeg a Chelsea fog. Bár láthatóan a kirúgások veszélyesek, nem zárnak vissza sokan, és Drogba nyeri a párharcokat. Talán 1-2 kontra bejöhet a 10 emberrel támadó Barca ellen. De hát kemény.

tobias88
Oké, most már láttam, hülye volt Terry
Faszom, Terry, ezt nem tudom miért csinála...

A bíró valószínûleg ugyan azt látta, amit mi elsõre, hátulról belerugott valakibe...

Na, mindegy, 2-1, beállnak 10-en a kapuba, aztán meglehet ez még :-D

..::IBM X32::..

horpeti
Csak hát esni tudni kell. 😄

horpeti
De emberre irányuló szabálytalanság volt. Mondjuk valszeg inkább csak sárgát érõ.

REALista
Azért visszajátszhatnák még.Nem tûnt olyan vészesnek...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
Terry kiesése elég szar lesz, fõleg most, hogy gólt is lõttetek...

tobias88
Barcás létemre mondom, 1 kameraállásból nem lehet megmondani + 1szeri visszajátszásból... (nem is értem miért nem játsszák vissza)
Zenszkij
mert egy paraszt, ilyen egyszerû, ki kéne vágni a csapatból

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ezt mmiért tette Terry?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Zenszkij
ez a Terry egy ökör, meg is érdemli

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Japep

100 %-ban ugyanaz a kezdõ + pad, mint legutóbb. Ez jó is lehet, meg rossz is. Én legalábbis a Barca helyében erre készültem volna.

Nehéz lesz. A lényeg, hogy bármi legyen is, emelt fõvel mehessünk haza! Go BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Kezdõk:

Chelsea XI: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; Lampard, Mikel; Meireles, Ramires, Mata; Drogba

Barcelona XI: Valdés, Puyol, Mascherano, Piqué; Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc; Alexis, Messi, Cuenca

COME ON CHELSEA!!!!

hedonist
<#eljen>

Legyen így! Mai napot boldogan szeretném lehozni😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Ezt most olvastam... 😄

Mibe fojtja a Barcelona a bánatát?
- Drogba.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Igen, igazságos. Csak kicsit bosszantó, hogy picivel nagyobb koncentrációval (vagy nem együtt kezdetni a Kalou-Sturridge párost) meglehetett volna a 3 pont... :S
De reméljük majd kedden... 😊 GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

0-0 lett. Mindkét félnek megvoltak a helyzetei, szerintem igazságos a döntetlen.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Eddig az Arsenal szerencsével kialakított pár helyzetet, és paradox módon a szerencsének köszönhetjük megint, hogy nem kaptunk gólt, de összességében a Chelsea jobban játszott eddig.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az szép, gratulálok! 😊

Kocka08
Hát igen tényleg durva oddsok voltak...

Ezért is nyertem 11 ezret, 1000 ft ott tettem az 1-0 ás gyõzelemre ami 11x pénzt fizetett.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Nyugi gyerekek. Nem hittem volna, hogy megússzuk pofon nélkül az elsõ meccset (fõleg hogy 7-1-es vereségrõl álmodtam 😄), de most már tovább jutunk, bassza meg, még ha a fél csapat meggebed is közben! Csak azért is!

Bencee7
Ámen! 😄

Amúgy a meccs másnapján volt talán egy cikk a nemzeti sportban, hogy "Ronaldo és Messi is betlizett". Most komolyan, ha nem rúgnak gólt,(sõt, nem játszanak jól/sehogy) az hír? Komolyan mondom undorító már ami ezek körül megy...

Meccs meg: ezt kellett csinálni, nem megijedni, védekezni és az adandó alkalmat kihasználni. Megtettük. Tényleg csak így lehet ellenük menni, és remélem a visszavágón is hasonló fegyelemmel játszanak a srácok 😊

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Japep

1. <#eljen>

2. <#eljen>

3. <#eljen>

(4. <#eljen>)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bennem 3 dolog motoszkál:

1. Kikérem magamnak, hogy a fogadási oddszok alapján a Chelsea (ismétlem, a Chelsea) hazai gyõzelmére 4,7-szeres pénzt fizettek. Ez botrányos, vérlázító, arcpirítóan szánalmas. Meg is sápoltam az Szrt-t. Megérdemlik. /lásd: végeredmény. Szrt. köszönöm!)

2. Világ életemben hányingerem volt az agyon ajnározott, túlsztárolt csapatoktól és játékosoktól, és ez most sincs másként (sok más egyéb mellett ezért is lettem Chelsea szurkoló, hiszen egy idõben Abramovics, Mourinho és az összevásárolt sztárcsapat elleni gyûlölködésnek komoly divatja volt 2004-2005 táján.). Sajnos köpni tudok, amikor verhetetlen Barcelonáról és Mars-ról jövõ Messirõl hallok. Ha csak néha, az hagyján, de amikor kinyitom reggel a csapot és víz helyett Barca folyik belõle, köpnöm kell. Bocsánat. /Ez így volt a Ronaldinhos Barca idején is, akiket meg is picsáztunk... )

3. A Barcelona ellen nem lehet nyílt támadó játékot játszani, mert nagyon jól tudja mindenki, hogy amikor a Messi labdát kap és 5 méter szabad terület van elõtte bárkit átjátszik lendületbõl, és aztán baszhatja az ellenfél. A Chelsea immár sokadszor bevállalta, hogy szénné védekezi magát fegyelmezetten, koncentráltan, és ha csak egy lehetõsége lesz, akkor abból az egybõl próbál megélni. Sokadszorra sikerült a kékeknek, ami másoknak soha, lehozta a meccset kapott gól nélkül gyõzelemmel. Lehet fikázni.

4. (tudom, hármat ígértem). A Barcelona a 90-es évektõl kezdve, amikor találkozott a Chelsea-vel, soha, semmilyen mérkõzésen nem tudta legyõzni a Chelsea-t, ha a kékektõl nem állítottak ki senkit. Aki nem hiszi, járjon utána. (Ráadásul a piros lapok többsége meglehetõsen kamu volt... Drogba, Del Horno, csak hogy a legklasszikusabb kamukat említsem.) A Barca összes gyõztes meccsén emberelõnyben játszott.

Azzal zárom gondolataimat, hogy egy elvakult, fanatikus, meccsre járó, Chelsea fanatikus vagyok, elfogult véleménnyel.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Japep

Hát ha valaki képes rá, akkor azok õk, efelõl ne legyen senkinek sem kétsége. De persze még mindig azt mondom, hogy kettõn áll a vásár. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
<#eljen>

Ez így van! Én tényleg úgy gondolom, h fogunk gólt szerezni, kérdés, hogy ki tudjuk-e húzni azzal, vagy tényleg képesek 3-at vágni még minimum..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Azért én biztosra nem mondanám, de bízom benne. 😊 Sokakkal ellentétben látok esélyt a mi továbbjutásunkra is, de elnézve a sajtót más nem nagyon... igaz e meccs elõtt is szinte ugyanez volt.

A lényeg, hogy ha ki is esünk, e meccs után szerintem emelt fõvel tennénk azt is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
1-et rúgunk ez biztos... és akkor õk akár kettõt is lõhetnek😉

Rockynhooo
Kíváncsi vagyok tudják e alkalmazni a catenacciot 180 percen keresztül. Ha egyszer kerül rés a pajzsra és gólt kapnak onnantól bedõl a rendszer.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Japep

Persze, ezt én is írtam lentebb, elismerem.

De azért senki se mondja és nem is mondhatja azt, hogy csak azért nyert ma a Chelsea, mert a Barca rossz napot fogott ki.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

grat a gyõzelemhez, de hozzáteszem a tegnapi meccs sem a csak chelsea überfasza védelmén múlt, jópárszor túljutottak rajtuk, ha a barca pontosabb a befejezéseknél és a ha csak a ziccereinek felét belövik most elõnyrõl várják a jövõheti meccset.
bízom benne, hogy barcelonában nagyobb %-ban( a nullánál csak nagyobb lehet reméljük<#hehe>) használjuk ki az adódó lehetõségeket és tiszta körülmények között továbbjutunk, persze nem lesz könnyû egy percig sem.<#wink>

Steve Downie
Ebben igazad van. A Chelsea-nek a védelme az erõssége, talán ez lehet a legnagyobb elõnyük a Barcával szemben a mi tavalyi csapatunkhoz képest (bár mi is jó sokáig bírtuk).
Azt pedig már meg sem említem, hogy jelenleg egy olasz menedzser irányítja a csapatotokat, aki ezúttal tökéletesen alkalmazta az Olaszországban kifejlesztett legendás Catenaccio-rendszert.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Sippie
ez egyértelmû, de így legalább "fair"
Japep

Én ezt nem kifogásnak írtam. És tudom jól, hogy nekik meg El Classico. Csak úgy megjegyeztem, gondolom nekik is jobb lenne, ha nem most lenne...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sippie
A barca meg csak a reállal meccsel... na melyik a könnyebb?
Japep

Ha csak ennyire egyszerû lenne, csak belõle állna a Barca... 😄

Én is abban reménykedem, hogy kint is találunk egy gólt - és akkor nekik már 3-at kellene rúgniuk. Az pedig azért az egyik legjobb védelem ellen nem a legkönnyebb még nekik sem. Majd meglátjuk... csak ne lenne most ez az Arsenal-meccs pont ezen a hétvégén... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Steve Downie
En is gratulalok, mert 23 meccs utan megint egy angol csapat tudta csak megverni a Barcat a bl-ben! Akkor en nagy remenyekkel telve vartam a visszavagot, de emlekezhetunk a piros lapra, ami dontott. Ti meg 2009-re...
Nagyon kivancsi leszek a visszavagora.
Ez a kep meg valakinek a vegso elkeseredeseben keszulhetetett, nekunk is hasonlo taktikank volt tavaly ellenuk :-)

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Japep

Most már jöhet, bevallotta, hogy miatta nem kerültünk döntõbe. 😊

Persze ezzel még nincs elfelejtve neki semmi sem...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

limperatore
jo biro hmm ovrebo?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

MrSpock
Nem értem hogy lehet enynire mákos egy csapat! Egy épkézláb lövés és gól,hihetetlen! szerencse,Barca a király! Õk játszák a focit,minden más csapat egy nokedli! 😄
Még mielõtt itt leszedné bárki afejem.örültem végre hogy még ha nem is szép játékkal,de legalább valaki elverte a Barcát! Ezen vitáztunk lottózóban is egész héten,én mondogattam csak akkor ynernek a katalánok ha kamutizit berúgja Messi. De ez nem történt meg és nem is tudtak gólt rúgni. Sokan buktak súlyos ezreket szerintem,de majd megyek nemsokára megkérdem mi lett a tegnapi meccs eredménye!
Persze lesz egy visszavágó,és ott kijön majd a különbség minden téren,(lehet még jó bíró is lesz😛 ) De az eslõ párharc az angoloké ez tény! Ami jó,hogy izgalmas lesz minkettõ BL meccs.😊 Beszarnék ha Bayern-Chelsea döntõ lenne 😄

Go Jeff Go!!!!

hedonist
A Barcát így lehet és kell megverni? Megvertük? Megvertük!!!

Igaz, lesz egy visszavágó, viszont egy gólt lövünk Barcának már 3 kell <#hawaii>

Japep

Lehet, hogy nem volt szép a játékunk, ezt aláírom. De tény, hogy ez kell ellenük - ha kitámadunk, biztos vagyok benne, hogy nem ez az eredmény születik, mert akkor azt tudják játszani, amit õk akarnak.

És igen, kellett hozzá az is, hogy csak kapufáig jussanak. De azt meg senki sem tudhatja, hogy ha õk találnak egy gólt, találhattunk volna még mi is - de nem is nagyon akartunk, az elsõdleges célunk az volt, hogy õk ne szerezzenek gólt.

A visszavágótól megint félek (mint ezelõtt a meccs elõtt is), de meglátjuk. Bármi megtörténhet. 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

White QVAS
Legjobb szöveg, amit mostanában olvastam 😄

Oziris666
😄DD

limperatore
csak azért nyert a chelsea mert a realnak fújnak a bírók, na elkell fogadni <#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

dienesoft
Gratula a csapatnak. Tipikus célfutball, semmi több. Bejött? Bejött.
El kell fogadni, hogy vesztettünk, viszont lesz még egy visszavágó. Vééért kíváán! 😊

Jagumo
Persze, hát szokták mondani, hogy jajj labdabirtoklás jajj ez jajj blablabla... De a focit még mindig gólra játszák. Ennek ellenére minden benne van a pakliban. Még egy nagy zakó is Spanyolországban elválik. Jó meccs volt én ordibáltam végig 😄 Hajrá Chelsea

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jól van, most már mehetsz.

Igen, nem volt szép foci, de a célnak megfelelt. Az, hogy nem volt közünk a meccshez, pont fordítva igaz, mivel a CFC rúgott szép akció gólt, nem a Barca.