Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chrissparduc
így van belenéztem! Most kezdek csak lenyugodni az extázisból! 😄 Sikerûûûûûûlt!

dienesoft
Amúgy most tényleg nem szidja senki a Chelsea-t és nem a divatdrukkerek beszélgetnek a Barca topikban. 😊

azért Torres nem volt semmi😄 szerencsétlent mennyit szidták most meg õ az Isten😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szucsy89
Pl. a Te hozzászólásod nem olvastam, de nem is neked szántam 😊

Egyébként lehet, hogy lezárult egy korszak nálatok, kíváncsi vagyok, hogy ezek után Pep megy-e...
jobb, ha több hsz-t elolvasol, mert nincs igazság abban, amit mondasz. Ott most teljesen más a téma, egyébként azt nem lehet állítani h a Chelseanek egyáltalán nem volt még véletlenül se szerencsemalacuk <#wilting> Én pl leírtam ilyen a foci, sõt még azt is odaírtam, hamár így alakult akkor nyerhetne a Chelsea is BL-t akár, mivel régóta megérdemelnék...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

OMG XDXDXD

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

set36dyrf
Ritkán nézek focit de a "fõ" meccseket többnyire nézem, és ez kiemelkedõ volt minden tekintetben én úgy érzem. Semlegesként ültem le nézni, de a második félidõtõl a Chealsea-nek hajráztam, az nem kifejezés hogy jól helyt álltak egy erõsebb csapattal szemben. <#eljen> Grat !

http://allamadossag.net78.net/

szucsy89
Grat srácok! Teljesen megérdemelt továbbjutás, ennyi ideig emberhátrányban bekkelni úgy, hogy mind2 középsõ védõt elveszti a csapat. (a Barca topikba persze megint mákról és szerencsérõl beszélnek, nem is nézek be többet oda csak felbasz a sok buta ember...)
franc0
Megérdemelt gyõzelem volt, aki mást mond, az még kisfiú.
Mondjuk a döntõben én nem fogadnék a Chelsea-re, de annyi baj legyen.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

jó meccs volt, szomorú vagyok, meg nem is mindenesetre grat. Ez a meccs mindig hoz izgalmakat önmagában jó volt ismét...

remélhetõleg a Bayernnel vívjátok a döntõt, arra befizetek😄

dienesoft
Gratulálok. Nem tudok mást mondani. Jövõre találkozunk!

grat! rég örültem ennyire Chelsea-nek😊
Uram atyám ilyen meccset. Két litert kiizzadtan bazz... 😄 Hihetetlen hogy megcsináltuk. Én még mindig remegek... keresem a gondolataim... 😄 Azok után, hogy mindenki leírta a Csapatot, mint esélytelent... továbbjutni... méghozzá ÍGY... 😄 Hihetetlen...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

pontosan , no meg azért a kapufákkal a chelseanak szerencséje volt de ennyi bõven belefér, ne mindig a barcának legyen már mákja 😄
Gratula a csapatnak, a piros lapot követõen pláne drukkoltam nektek! Torres góljánál meg pozitív értelemben a hideg is kirázott! Utálom a srácot de most örültem a góljának! Miért?
Egyrészt mert biztossá vált a tj, másrészt fogadásilag a 2:1 / 3:1es hazai gyõzelmet vártam de végül haverral a 3-1 és 4-1et raktuk meg.
Döntõben bárki ellen játszik a chelsea viszont ellenetek leszek 😞
Viszont a mai teljesítményért hatalmas gratuláció és most ez számít, a jelen!
<#eljen><#taps>
nyugi srácok, mi is makkerfaszok, bunkervédõk voltunk amikor megnyertük a Copa del Reyt ellenük 😊))

Golyo69
Messi, számolj el 20-ig!
-1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12,13,14,15,16,17,18,19,20.
-És a 11-es?
-Ja, azt kihagytam...?

GGMU

lippet
Mirõl beszélsz ember? Ha nem ismered a Chelsea keretet, akkor nem nagyon kellene okoskodni!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Oziris666
Remélem ugy josoltok ahogy itt is jósoltatok!

REALista
Azt hittem elbassza...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tyler1
Akármit mondanak a Barcások, kivédekezni így egy meccset 10 emberrel igenis nagy teljesítmény. A helyzeteik nem mentek be, a kapufa meg nem számít gólnak a Föld egyetlen országában sem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Effe88
ezüst érmet

LasCar16
valahogy ezt mondták a Barca ellen is 😊

#acm

Szerinted a döntõbe mit kap a Chelsea B csapat? 😄DDD sírni fogtok, akár Bayern, akár Real lesz az ellenfél

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Golyo69
GRAT SRÁCOK 😄 SZTEM MOST MINDEN MU fan nektek szurkolt, köztük én is 😄
SZÉP VOLT 😄😄D
2-0 ról emberhátrányban, A Nou Camp-ban 2-2 😄 szép 😄 GRAT 😄

GGMU

LasCar16
Bazi nagy grat a továbbjutáshoz!

#acm

OLÉÉÉ GRATULA!!!

horpeti
Le a kalappal a Chelsea elõtt! Ezt is vártam, de nem hittem, hogy menni fog ez a nagy küzdés!
A végén nem kéz volt a 16oson belül? Én attól féltem befújja, erre indít bazz és abból lesz gól. 😄

Japep

Erre nincsenek szavak... és ami a legjobb, senkinek sem lehet egy szava sem! Irány a döntõ!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszönjük, srácok!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Torres bazzeg ki más😄 Ezis sorsszerü ahogy Messi kihagyott 11ese!

REALista
27%-os labdabirtoklást sokkalom kicsit😄

balintka
Ez a chelsea igazi csapatként jutott most tovább, respect!!!

minimize
Gratulálok!!!<#eljen>

No one can stop Death!

REALista
Na ilyen meccset se nagyon látunk többet szerintem.

DONGUBA
Grt....antifoci szar jatek de tovabbjutottatok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

El sem hiszem, még remegnek a lábaim! :-D

..::IBM X32::..

Rash87
Széééép volt!!! Grat! Erre nem számítottam.

Glory, Glory Man. United!

DeerHunter01
De rég láttam már ilyen izgalmas, feszült meccset. Grat a Chelseanek!

\"Erről van szó!\"

Steve Downie
Gyerekek, ez nem semmi 😄

REALista
EXTÁZIS
Drogba azt se tudja hol van sztem

HappyHunter
HIHETETLEN! 😄DEDD

Be happy. :) Running!

Tyler1
Emberek a pulzusomat nem lehetne lemérni MU-s létemre 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SLICK
Geci nem hiszem el 😄

Torres😄😄😄 lool

REALista
Oléééééééééééééééééééééééééééééééééééé

HappyHunter
Igen, Terry valóban hülye volt, fogalmam sincs miért csinálta. Talán megérdemelte a pirosat, talán nem. Így visszanézve inkább igen.

DE én csak arra tudok gondolni hogy hány ezer ilyen eset fölött siklottak el, ahol az érintett egy kicsit gerincesebb volt.

Be happy. :) Running!

és 11-es😄😄😄

Steve Downie

maximum a szándékot büntethette, de sztem ez nem volt piros lapos megmozdulás. Hány ilyen van és a bírók elsiklanak felette