Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Hagyd már a hülyeséget. Köze nem volt a Chelseanek a meccshez, nagy szerencséjük volt ennyi. Ilyen a foci 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Megvan! Hihetetlen!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Amiga
Gratulálok, szép volt!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Rash87
Nem volt +3 ember a segítségetekre,van ilyen. Meg kell szokni.

Glory, Glory Man. United!

Szép Volt !!! Megérdemeltétek! 😄

[HUN]FaTaL
Nem sok közötök volt a meccshez, de azért grat a gyõzelemhez 😊

Ilyen szar helyzetkihasználással nem is gyõzhettünk.

http://goo.gl/gd6Zi5

cuencara vigyázni, tud a srác 😄😄

Voyager5
Majd megszokjátok 😄DDDD
Vagy a bíró szar és nem fúj be meccsenként nekik 10+ 11-est, vagy a másik csapat máker, bunkerfocit játszik, színészkedik, direkt lábat tör stb. 😄
Oziris666
Mi a mákker,szép indítás-beadás-gól!
Mi mák ezen?Jah hogy a nagy Barca csak mákbol kaphat gólt mi?!

Japep

Igen, elismerjük, hogy ilyen - 11-bõl 1. Nálatok? ...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sippie
Drogba már akkor mûvelte a színészet magas fokát amikor hõn szeretett Buckecc még csere sem volt, ráadásul pont a BL-ben, pont a Barca ellen. Szóval egy Chelsea fórumban ez csak elismerés 😉
Tyler1
Focit gólra játsszák, nem helyzetekre. Oscar díjról meg ne beszéljen egy Barca drukker szvsz<#rolleyes>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Öcsém ez a Drogba...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sippie
Makker csapat, Oscar színész, makker gólja.
DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Grove4
hogy mit mondasz? 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sippie
Szóljatok a fõnöknek hogy Drogbát cseréljék le, mindentõl összeesik, biztos nincs jól!
Rockynhooo
Mindent bele Kékek!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szabii98
Sok sikert!

I met God. She's black

Ijj, gyerekek, azt álmodtam, hogy 7-1-re kikaptunk... :-o :-P

Grove4
Hajrá Chelsea, verjétek el a Barca-t és nyerjétek meg a BL-t!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Rash87
Remélem elveritek a Barca-t 😊

Japep

Köszönjük!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
20.45 Chelsea-FC Barcelona
tv: Digisport hu, STV1, TVR1
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ez mi a fene??? 😄 Ezt akartam linkelni, lol. Nem is ismerem ezt a videot.

igen, az a fájó 1:1... Sajnos még nagyon elõttem van az a meccs.

Jagumo
Oppá ez nem jött össze akkor mégegyszer 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Yo Gogogo Chelsea 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Japep

Amúgy igen, kemény lesz a mai meccs... valahol rendesen félek is leülni este a TV elé... :S 😄
De reméljük a legjobbakat! GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

A Magyar Chelsea Szurkolói Klub tagjai általában a Caledoniában ülnek össze, mint most is. Nem tudom, hol/merre van, meg most hirtelen azt sem, hogy meghívás alapján lehet-e oda bejutni.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

na akkor ma este!!! 😊

kicsit off, de tudtok Budapesten valami jó meccsnézõs helyet? Mondjuk ahol Digisport is van... 😛

hedonist
Nem érdekelhet minket, miután még 3-at lõttünk😄

Verjük meg a Poolt a döntõben és még az sem érdekel, ha nem lesz jövõre BL, inkább szedjük össze magunkat pár év alatt és legyünk újra versenyképesek!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bencee7
Lamps hihetetlen nagy gólt lõtt...mint régen 😊 Drogbáé is elképesztõ volt, hirtelen volt és gyönyörû szép 😛

De sajnos tényleg ezzel lesz tele minden...meg már várom Redknapp bácsi nyilatkozatát 😄

Malouda gólja meg külön érdekesség 😊 õ miért nem játszik mostanában? Régen láttam már, nem csak a kezdõben, de meccsen is úgy általában...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Japep

Igen, csak most tuti mindenhol az a megadott gól lesz a téma a gyõzelem helyett... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Ezt nem gondoltam volna... 😄

5-1-es gyõzelemmel jutottunk be az FA Kupa döntõjébe!
Két hatalmas gól (Drogbától és Lampardtól) és egy "nemgól". Remélem jót tesz a fejekben ez az eredmény a Barca elõtt. 😊
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rash87
Nem semmi gyõzelmet arattatok 😊

Japep

Köszönjük!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
19.00 Tottenham-Chelsea (FA-Cup)
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

Igen, nem is kötekedni akarok veled. 😊 Majd kiderül.
Amúgy sem szoktam figyelni más csapatok mezét, szóval nem is vagyok otthon a témában.

Amúgy én elõször azt mondtam rá, hogy Interes.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hát, ahogy észrevettem, 5-6 éve már minden nagy csapat egyedi mezt kap, a középcsapatoknál jellemzõ már csak a template alapú mezválasztás, de szerintem kár ezen gondolkozni, meg találgatni, lassan tényleg kiderül
Japep

Igen, tényleg. De szerintem ez attól nem zárja ki, sokszor kitalálnak egy stílust és apró változtatásokkal sok csapat is megkapja. Majd kiderül lassan.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ez lánykorában lyon mez volt, szóval szerintem kamu
Japep

Lehetne rosszabb is. 😊

Elvileg meg ez a vendég (igaz hihetõbb lenne, ha ugyanúgy rajtuk lenne):

CHELSEA FOOTBALL CLUB

igen én is szoktam csodálkozni, amikor pl azt mondják, hogy elfáradnak a szezon végére, stb. Bár nem vagyok élsportoló, szóval nem tudom, hogy lehet bírni az ilyen mértékû terhelést.

Japep

Ez igaz, ez eszembe sem volt.
Igaz a Fulham is ugyanolyan fáradt lehetett. Meg ne mondja már nekem senki, hogy nem bírják ki.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

nem pihentetni akart szerintem, hanem egyszerûen csak fáradtak voltak. elõtte csak egy nap pihenõ volt a Wigan meccs után. két nap pihenõ is kevés, nem hogy egy...

Japep

Gondolom tartalékolni akart... igaz nem tudom minek, mivel most van 6 nap pihenõjük.
Én amúgy sem értem, miért kell középen játszatnia, szerintem szélen jobb volt, most meg néha 1-2 les kivételével észre sem venni, hogy a pályán van... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Mondjuk Matat hogy képzelte, hogy kihagyja?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Hát igen, kezd beigazolódni a gyanú, hogy nem RDM tett itt csodát, hanem csak megszabadultak AVB-tõl - ez feltöltötte õket 2-3 meccsre és annyi... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB