Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, ugyanerre gondoltam én is. Bele sem merek gondolni, mit tett volna a Barce a tegnapi felfogás ellen... :S
Lehet, hogy azt hiszik, a Barca után már bárki jöhet - hát nem.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Így legyen!
Nekem az nem tetszik, ha egy Barcát meg tudunk verni, meg remélhetõleg a Bayernt is, akkor hogyan tudunk ilyen simán kikapni a Ncastle ellen? Biztosan a fejekben van a gond, azt hiszik simán nyernek ilyen PL középcsapatok ellen vagy mi?? Ez csupán hozzáállás, nem igaz, h nem tudnak felkészülni...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
(Amugy a Newcastle ezzel semmit se ért mert ugyse lesz 4. még a Cityt is verniük kéne ami nem valószínü)
Hát az az igazság, hogy valahol mind tudtuk és elfogadtuk már régen, hogy nem lesz meg az a negyedik hely. Persze jött Di Matteo és újra elhitették velünk, igaz ott is voltak bukók (pl. otthon a Tottenham ellen).
A lényeg, hogy sokkal jobb lett volna, ha már hamarabb elengedhetjük a PL-t és a többire koncentrálhatunk - pl. most, tartalékolhattunk volna hétvégére, mint a L'pool.
És igen, a második gól gyönyörû volt. Nekem egyedül Torres játéka tetszett úgy-ahogy, egyetlen értékelhetõ labdát nem kapott, így õ próbálta ezt megtenni.
És igen, nincs semmi gond, ha megnyerjük a BL-t. Azt pedig meg kell, megérdemeljük. 😊
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
hát igen...sajnos 😞
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
azt hiszem nem maradt más hátra, meg kell nyernünk azt a BL-t! 😄
no meg az FA is jól jönne.
Torres pl használható labdát nem kap...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Focit nem érinti, de gondoltam hátha érdekel valakit én követem a Forma 1-et is.😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Persze cáfoljon rám 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
tv: magyar tv adó nem adja élõben
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Más: Mata ma 24 éves! 😄 HBD Juan Manuel Mata García!<#taps>#taps>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Marko Marin csatlakozik hozzánk a nyáron 8m fontért cserébe. Szélsõ, gyors, kreatív és nem is értem, hogyan ilyen aprópénzért!
2. nCore! nekem onnan meg is van az elõdöntõ
Gyönyörû volt, necces volt, de jót küzdöttek érte a srácok 😊 egy szava nem lehet a Chelsea-ben kétkedõknek!
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Annyira megérdemli CECH, Drogba, Lampard, hogy felemeljék a BL serleget😊
Napoli elleni BL történelmi comeback, Barcelona kiütése után ezt már meg kell nyernünk!
Ide is leírom... 😊
A "vicces" az egészben az, hogy mikor kiderült, hogy a Barca meg a Real külön ágon mennek, mindenki azt mondta, na megint El Classico itt is... erre tessék. 😊
Személy szerint jobban örülök JM miatt a Bayernnek + nekik is vannak eltiltottjaik, ami szintén nem elhanyagolható.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!
Tökmindegy ki lesz az ellenfél, nálam a Chelsea simán megérdemli a kupát.
fotográfik kolomp edisön :D
Hát ez kegyetlen... :S Szegény Ivanovic, valahogy nem volt tisztában azzal, hogy már volt egy sárgája... sajnálom szegényt.
Tényleg nem értem (most függetlenül attól, hogy pont Chelsea-szurkoló vagyok - mindig is hülyeségnek tartottam én is, hogy valaki egy sz.ros sárga miatt eltiltanak egy BL-döntõtõl, ami lehet csak egyszer adódna valaki életébe...) miért nem lehet tiszta lappal indulni a döntõn... nevetséges.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
közben egy kis stat:
Chelsea are now unbeaten in their last four matches at the Nou Camp, having drawn all of them.
Lionel Messi remains without a goal against Chelsea in eight matches, the most games he has played against a single opponent without a goal.
Fernando Torres becomes the 19th player in Champions League history to score against Real Madrid and Barca. He is the first Spaniard to do so.
Én nem féltem a csapatot a Bayerntõl, meg a Realtól sem. Szerintem 50-50%.
Amitõl (akitõl) félek, az JM... és ez már a Real javára döntheti a mérleget... :S De majd meglátjuk. Itt az élõ példa arra, hogy nem lehet minket leírnia senkinek.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fõleg 10 emberrel. Mást nem is lehetett csinálni,maximálisan megoldották amit lehetett.
Glory, Glory Man. United!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ezt most nem visszaadta, hanem visszavettük. 😊
A másik dolgot szerintem csak az érti meg, mit éreztünk mi és a játékosok akkor, ha átélik ugyanezt. Az a labdarúgás legalja...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha itt bármi spirituális dologról szó van (amit teljességgel elutasítok) az maximum a sors lehet, ami, ha egy szer elvesz valamit (2009 barca) akkor azt vissza is adja !
Amúgy azt venni észre, hogy mikor a TV-ben is megszólaltatnak (nem szakértõ) embereket, nagyjából mind azzal jön, hogy szerencséje volt a Chelseanek, mert X kapufát lõtt a Barca, meg így nem lehet focizni, mi ez? ... stb.
Ha meg egy szakértõt kérdeznek meg, mint pl. az elsõ Barca meccs után, õk többnyire azt mondják, amit pl. te is - ez ellen a csapat ellen ezt lehet játszani, ezt kell. És senki nem mondhatja azt, hogy "ja, így könnyû... de mi focizni akarunk ellenük", mert ez sem sikerülne minden csapatnak, ez biztos.
Benne egy percig nem volt semmilyen szégyenérzet a csapat iránt, sõt, büszkeséggel tölt el az egész. És már nem is elõször csináltuk ezt, és akkor is bejött. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Amúgy RDM helyében azon a maradék 5 meccsen a Cahill-Luiz kettõst erõltetném minden meccsen (persze csak ha nem sérültek), szokják egymást. És nem utolsó sorban büntetésképp sem játszatnám Terryt. Tudom, nem lehet neki elfelejteni amit eddig tett, nem is tudom. De akkor sem lehet ilyet, pont ezért.
A legnagyobb büntetés az legyen neki, hogy ugye õ nem játszhat a döntõn, mégis megnyerjük azt, nélküle! Így legyen! 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Gratulálok, Chelsea B...
Ramires helyett ott lesz Torres, Meireles helyett Romeu vagy Essien, Terry helyett pedig Luiz. Igazad van, tiszta tartalékos csapat.
Amúgy meg mindenki azt mondta idén is a Barca a legnagyobb, rettegjen mindenki. Kiesnek ellenünk, máris az van, hogy nem voltak formában, de majd a Real/Bayern kiejt titeket...
Szerintem meg ezek után bárki jöhet. És most nem csak azért, mert Barcát ejtettük ki, hanem mert még 10 (!) emberrel is bírtuk a sarat és megcsináltuk, amit elterveztünk! Go BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nemsok csapat mondhatja el ezt magárol...még ha tudjuk is h csak a végsö gyözelem számít!
azért durva, hogy a Chelsea
2004: elõdöntõ, kezezéssel esnek ki (Morientes)
2005: elõdöntõ, Luis Garcia be nem lõtt góljával estek ki
2007: elõdöntõ, 1 Liverpool gól ismét, ami eldöntötte a párharcot
2008: döntõ, Terry elcsúszott a mindent eldöntõ 11-esnél, 2 kapufa a hosszabbításban és elvesztették a BL-t😞
2009: elõdöntõ, Övrebó féle botrány + kiesés a Barca ellen
szünet, Meanwhile
2012: döntõ ismét!!! Talán ez lesz az utolsó esély?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Visca El Barça!
A meccsrõl még annyit: azért milyen érdekes a sors, Abramovic drágábbnál-drágább ezdõkre költött hogy BL-t nyerjen, erre egy menesztés utáni amolyan "kényszermegoldással" van ott a döntõben és lehet nyeri meg azt.
(Avram Granttel ugyanez volt a helyzet, csak ott nem sikerült végül gyõzni.)