Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep

Igen, ugyanerre gondoltam én is. Bele sem merek gondolni, mit tett volna a Barce a tegnapi felfogás ellen... :S
Lehet, hogy azt hiszik, a Barca után már bárki jöhet - hát nem.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
<#eljen>

Így legyen!

Nekem az nem tetszik, ha egy Barcát meg tudunk verni, meg remélhetõleg a Bayernt is, akkor hogyan tudunk ilyen simán kikapni a Ncastle ellen? Biztosan a fejekben van a gond, azt hiszik simán nyernek ilyen PL középcsapatok ellen vagy mi?? Ez csupán hozzáállás, nem igaz, h nem tudnak felkészülni...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oziris666
a wigan elleni döntetlen után alég nyilvánvaló lett h nem lesz 4.hely,ott már a szarkákhoz képest is nagy lépéshátrámyba kerültünk

(Amugy a Newcastle ezzel semmit se ért mert ugyse lesz 4. még a Cityt is verniük kéne ami nem valószínü)

Japep

Hát az az igazság, hogy valahol mind tudtuk és elfogadtuk már régen, hogy nem lesz meg az a negyedik hely. Persze jött Di Matteo és újra elhitették velünk, igaz ott is voltak bukók (pl. otthon a Tottenham ellen).
A lényeg, hogy sokkal jobb lett volna, ha már hamarabb elengedhetjük a PL-t és a többire koncentrálhatunk - pl. most, tartalékolhattunk volna hétvégére, mint a L'pool.

És igen, a második gól gyönyörû volt. Nekem egyedül Torres játéka tetszett úgy-ahogy, egyetlen értékelhetõ labdát nem kapott, így õ próbálta ezt megtenni.

És igen, nincs semmi gond, ha megnyerjük a BL-t. Azt pedig meg kell, megérdemeljük. 😊
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
azért a 2.gól...tyûû 😄

hát igen...sajnos 😞

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hát ez bukó... :/
azt hiszem nem maradt más hátra, meg kell nyernünk azt a BL-t! 😄
no meg az FA is jól jönne.

Bulykin
nem nagyon tudnak elõl mit kezdeni...ez szomorú ilyen meccsek után számomra 😞
Torres pl használható labdát nem kap...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

na ez így még keményebb lesz. 0:1 ...

Japep

Hallottam róla. Most még csak arról beszélnek, hogy a Chelsea (azaz Abramovich) támogatja a csapatot.

Mikor még nem volt hivatalos, akkor ez volt az autóra festve.
Most meg már ez van az autón, talán majd a Spanyol-nagydíj után lesz rajta a logónk - legalábbis én így hallottam.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Gondolom ti is hallottátok, hogy valamilyen egyezségre került sor a klubunk és a Sauber F1 team között. Azért írom, h 'valamilyen', mert részleteket nem lehet tudni csak annyit, a Bridgen Sauber logók vannak, az autón meg szlogenek és a címerünk. Ez állítólag jele lehet, h Abranak adja El Peter Sauber visszavonulásakor a F1-es csapatot.

Focit nem érinti, de gondoltam hátha érdekel valakit én követem a Forma 1-et is.😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Nem besült, hanem sérülések hátráltatták..

Szép! 6-1, Torres mesterhármas, mi kell még?!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Torres laza mester hármas 😊 Ha õ beindul.. 😊

Úgy néz ki a QPR-t kitömjük.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mor3llo
Marin besült az utolsó 1-2 évében, mármint ahhoz képest, mint amennyit vártak tõle, mind a Werderben, mind a Nationalelfben!
Persze cáfoljon rám 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rockynhooo
Ez elég gyors volt. Pedig azt hittem a QPR meglepetést okoz.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Japep

Köszönjük!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
14.30 Chelsea-QPR
tv: magyar tv adó nem adja élõben
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bencee7
Kösz srácok!

Más: Mata ma 24 éves! 😄 HBD Juan Manuel Mata García!<#taps>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

hedonist
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rojadirectaval az a gond, h idiota fileformatumokban rakjak fel és raadasul oroszul meg mindenféle nyelveken, ncoreon meg persze csak a nagyobb meccsek vannak fent, de azok viszont AVI és angolul vagy magyarul

banok
http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15-Partidos-en-descarga-%28Full-matches%29

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
Ja majd elfelejtettem. Egy nagyon jó hír véleményem szerint:

Marko Marin csatlakozik hozzánk a nyáron 8m fontért cserébe. Szélsõ, gyors, kreatív és nem is értem, hogyan ilyen aprópénzért!

hedonist
1. Adom!
2. nCore! nekem onnan meg is van az elõdöntõ

Bencee7
"Az esélyek ellenére a Chelsea játszik BL-döntõt a Bayernnel, és nem a Barcelona. Drogba, Lampard, Cech, Cole, Essien, de még a most tulok Terry végzete is, hogy pont õk állították meg a világ legjobb csapatát, és mehetnek a címért, amit már rég meg kellett volna nyerniük." (mai index cikk 😊

Gyönyörû volt, necces volt, de jót küzdöttek érte a srácok 😊 egy szava nem lehet a Chelsea-ben kétkedõknek!

más: nem tudtok olyan helyet mondani, ahonnan le lehetne tölteni a meccseket? amit nem látok, de mondjuk megnézném, és nem akarok összefoglalót nézni, akkor mit lehet tenni? 😄 torrent oldalakon csak a nagyobb meccsek vannak fenn...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

hedonist
Jiháá😊

Annyira megérdemli CECH, Drogba, Lampard, hogy felemeljék a BL serleget😊
Napoli elleni BL történelmi comeback, Barcelona kiütése után ezt már meg kell nyernünk!

Japep

Ide is leírom... 😊

A "vicces" az egészben az, hogy mikor kiderült, hogy a Barca meg a Real külön ágon mennek, mindenki azt mondta, na megint El Classico itt is... erre tessék. 😊
Személy szerint jobban örülök JM miatt a Bayernnek + nekik is vannak eltiltottjaik, ami szintén nem elhanyagolható.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

remélem elveritek a Münchent!!

digisporton ma foci megy, nem kemping a kapu elõtt 😊

Rumkola elég szégyen, hogy a 2. félidõben röhögtél a Barcán. Tudod te nem szurkoló vagy, a te fajtádat hívják úgy hogy DIVAT SZURKOLÓ!!! Ha szurkolsz egy csapatnak, akkor szurkolj, bárhogy is játszik az a csapat!

VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!

hedonist
Tud valaki hosszabb összefoglalót, amiben pl Drogba félpáylás lövése is benne van?

Barca drukker vagyok, de a meccs második félidejében már szívbõl röhögtem a Barcán. Toszogálják a labdát és toporognak vele, ahelyett, hogy lõnének messzebbrõl. A Chelsea pedig 10 emberrel is bebüntetett otthon, totál jogosan õk érdemlik a továbbjutást. Torres góljánál állva üvöltöttem Fernando Torres nevét és tapsolva nevettem örömömben. Ezt halál komolyan mondom.
Tökmindegy ki lesz az ellenfél, nálam a Chelsea simán megérdemli a kupát.

fotográfik kolomp edisön :D

Japep

Hát ez kegyetlen... :S Szegény Ivanovic, valahogy nem volt tisztában azzal, hogy már volt egy sárgája... sajnálom szegényt.

Tényleg nem értem (most függetlenül attól, hogy pont Chelsea-szurkoló vagyok - mindig is hülyeségnek tartottam én is, hogy valaki egy sz.ros sárga miatt eltiltanak egy BL-döntõtõl, ami lehet csak egyszer adódna valaki életébe...) miért nem lehet tiszta lappal indulni a döntõn... nevetséges.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Az utolsó azért túlzás, hogy ilyet számon tartanak... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Emiatt szeretném én is elkerülni a Madridot, de majd ma kiderül😊

közben egy kis stat:

Chelsea are now unbeaten in their last four matches at the Nou Camp, having drawn all of them.
Lionel Messi remains without a goal against Chelsea in eight matches, the most games he has played against a single opponent without a goal.
Fernando Torres becomes the 19th player in Champions League history to score against Real Madrid and Barca. He is the first Spaniard to do so.

Japep

Én nem féltem a csapatot a Bayerntõl, meg a Realtól sem. Szerintem 50-50%.

Amitõl (akitõl) félek, az JM... és ez már a Real javára döntheti a mérleget... :S De majd meglátjuk. Itt az élõ példa arra, hogy nem lehet minket leírnia senkinek.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Szerintem a döntõben meg az lesz az elõnyünk, hogy MI mentünk át a Barcelonán.. Bárkit megverünk😊 bár remélem a Bayernt kapjuk.

Rash87
Elõnnyel indultatok,s 2-1nél is továbbjutásra álltatok.
Fõleg 10 emberrel. Mást nem is lehetett csinálni,maximálisan megoldották amit lehetett.

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Nagy baja nem lehet, ha még képes volt 10 percet játszani utána.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

chrissparduc
Piqueröl van valami hír? Rossz volt nézni ahogyan visszapattant a feje a földrõl! :S

Japep

Ezt most nem visszaadta, hanem visszavettük. 😊

A másik dolgot szerintem csak az érti meg, mit éreztünk mi és a játékosok akkor, ha átélik ugyanezt. Az a labdarúgás legalja...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Szó nincs szerencsérõl!

Ha itt bármi spirituális dologról szó van (amit teljességgel elutasítok) az maximum a sors lehet, ami, ha egy szer elvesz valamit (2009 barca) akkor azt vissza is adja !

Japep

Amúgy azt venni észre, hogy mikor a TV-ben is megszólaltatnak (nem szakértõ) embereket, nagyjából mind azzal jön, hogy szerencséje volt a Chelseanek, mert X kapufát lõtt a Barca, meg így nem lehet focizni, mi ez? ... stb.

Ha meg egy szakértõt kérdeznek meg, mint pl. az elsõ Barca meccs után, õk többnyire azt mondják, amit pl. te is - ez ellen a csapat ellen ezt lehet játszani, ezt kell. És senki nem mondhatja azt, hogy "ja, így könnyû... de mi focizni akarunk ellenük", mert ez sem sikerülne minden csapatnak, ez biztos.

Benne egy percig nem volt semmilyen szégyenérzet a csapat iránt, sõt, büszkeséggel tölt el az egész. És már nem is elõször csináltuk ezt, és akkor is bejött. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Zenszkij
Ez nem antifutball volt, Mu drukkerként azt kell, hogy mondjam HÕSIES védekezést hajtott végre a Chelsea. Akik meg lázonganak azoknak csak annyit üzenek, hogy a világ "legerõsebb" csapata ellen idegenben emberhátrányból mit kellett volna tennie a csapatnak? Kitámadni és kapni 5 gólt? Terry meg szégyellje magát. Rajta kívül az a 10 ember megszakadt a pályán az eredmény tartásáért, és õ szinte derékba törte az erõfeszítéseiket. És még valami, sokkal keményebb dolog 180 percig védekezni, folyamatosan koncentrálni, mint támadni. Szép volt Chelsea. Gratula!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Japep

Amúgy RDM helyében azon a maradék 5 meccsen a Cahill-Luiz kettõst erõltetném minden meccsen (persze csak ha nem sérültek), szokják egymást. És nem utolsó sorban büntetésképp sem játszatnám Terryt. Tudom, nem lehet neki elfelejteni amit eddig tett, nem is tudom. De akkor sem lehet ilyet, pont ezért.

A legnagyobb büntetés az legyen neki, hogy ugye õ nem játszhat a döntõn, mégis megnyerjük azt, nélküle! Így legyen! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Gratulálok, Chelsea B...
Ramires helyett ott lesz Torres, Meireles helyett Romeu vagy Essien, Terry helyett pedig Luiz. Igazad van, tiszta tartalékos csapat.

Amúgy meg mindenki azt mondta idén is a Barca a legnagyobb, rettegjen mindenki. Kiesnek ellenünk, máris az van, hogy nem voltak formában, de majd a Real/Bayern kiejt titeket...

Szerintem meg ezek után bárki jöhet. És most nem csak azért, mert Barcát ejtettük ki, hanem mert még 10 (!) emberrel is bírtuk a sarat és megcsináltuk, amit elterveztünk! Go BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Hát igen az utobbi 8-9évben 6szor minimum elödöntös volt a csapat!
Nemsok csapat mondhatja el ezt magárol...még ha tudjuk is h csak a végsö gyözelem számít!

sõt Hiddink is egy ideiglenes megoldás volt 2009-ben, õ vele is majdnem bekerültek a döntõbe...

azért durva, hogy a Chelsea

2004: elõdöntõ, kezezéssel esnek ki (Morientes)
2005: elõdöntõ, Luis Garcia be nem lõtt góljával estek ki
2007: elõdöntõ, 1 Liverpool gól ismét, ami eldöntötte a párharcot
2008: döntõ, Terry elcsúszott a mindent eldöntõ 11-esnél, 2 kapufa a hosszabbításban és elvesztették a BL-t😞
2009: elõdöntõ, Övrebó féle botrány + kiesés a Barca ellen

szünet, Meanwhile

2012: döntõ ismét!!! Talán ez lesz az utolsó esély?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dienesoft
Amúgy azon röhögök, hogy szerintem a világon most egyedül Fernando Torres tudná elénekelni a trololo dalt hitelesen...😊

Grat nektek, megérdemelte a csapatotok, mert a kevés lehetõségbõl többet kihozott, mint a Barca a sokból :/

Visca El Barça!

szucsy89
1-2 ember irritál csak ott, egyébként bakkerman és a többiek jó arcok😊 de ne offoljunk, fõleg hogy se Chelsea se Barca durkker nem vagyok 😄D

A meccsrõl még annyit: azért milyen érdekes a sors, Abramovic drágábbnál-drágább ezdõkre költött hogy BL-t nyerjen, erre egy menesztés utáni amolyan "kényszermegoldással" van ott a döntõben és lehet nyeri meg azt.

(Avram Granttel ugyanez volt a helyzet, csak ott nem sikerült végül gyõzni.)