Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
rivális legjobb játékosa,vele nyeri a mu a mecseket,szal érted

bigfoot
hát most ilyen alapon mér utálsz másik csapatot?

Hmm nem akarok flémelni meg ilyesmi,csak észre vettem mi a téma.
Mondhatnám akkor énis,h Drogbat utálom...
Azért utálni:S vkit mert a másik csapat stárja kicsit tré sztem.Meg ha jó játékos akkor mit utálsz benne?:S Nem teccik a haja vagy mi? Azért nézel focit,h szórakoztason.
El kell fogadni.ennyi

písz
bigfoot
nem szidtam csak leírtam az ellenszenvem amit a csapatáról és róla is elmondható

nem nem szidhatod :I

de nekem mindegy ahogy akarod 😊

REAL MADRID

bigfoot
itt szidhatom nem?mu topicban nem megyek át,õk viszont jönnek néha sajna

nem azt mondom hogy nem jó játékos,hanem hogy utálom nah😊

<#nevetes1>
Nemtudom,h volt e már végülis ide tartozik: rajta:Gerrard beég

besírtam rajta xDD

REAL MADRID

Freedom88
és ha Chelseabe igazolt volna nem az MU-ba, akkor meg imádnád..
El kel ismerni, remek képességü játékos.

T.T.

bigfoot
hát sztem nem kéne ide az a cigó,én utálom,épp úgy mint ronáldinyhót utáltam,

Jagumo
Robben: Robben szezonjának vége.06/07-ben
K.Bouhlarouz: sérült.
P.Ferreira: nem tom<#vigyor>amugy se eszeretem Ricardo Chárvájóóó jobb😄

amugy a középályán akit ugy elnéznék a chelseaban az C.ronaldo volna😊
mert nagyon jó csak ne lenne a MAN utd-be na midn 1 .

HAJRÁ CHELSEA

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Freedom88
Legyen középsõ védõ és akkor biztos h benne lesz vmelyik poszton 😊)

T.T.

vagyis Essien JOBB oldali védõ játéka!!!!!!!😄😄:😄
a hétvégi meccs megint nagy volt!!!mostanában minden Chelsea meccs az😛
de viszont érdekes volt Essien bal oldali hátvéd játéka!!P.Ferreira és K.Bouhlarouz hol van?? lehet h levannak sérülve csak én nemtok róla...vagy egyszerûen csak mindenhova egy Essient kéne tenni!!😛😄😄
jah és Robben?még mindig nem épült fel?:S De viszont Joe Cole ujra hozza a kötelezõt!!ennek örülök, mert sztem az egyik legkreativabb játékos a csapatban!!😛
szal GO CHELSEA!!!GO😊
Jagumo
ez igy is van!
de viszont Ronaldo ajárhogy is utálom a Man UTD-t nagyon jól játszik.
Drogba se semmi sõõt. rohadt jó.de ronaldo is.

kiváncsi leszekk😊)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

bigfoot
én olyat is olvastam hogy átölelte

Japep
Drogba és Ronaldo fut versenyt az év focistája címért Angliában

A profi futballistákat tömörítõ szervezet, a PFA nyilvánosságra hozta az Év Játékosa címre esélyes labdarúgók névsorát.

A PFA minden szezon végén megválasztja az idény legjobb teljesítményt nyújtó játékosát, és a legjobb fiatal labdarúgóját. A gyõzteseket vasárnap hozzák nyilvánosságra, az esélyesek hatfõs listáját azonban már kiadták. A Manchester United három futballistával szerepel az Év Játékosa esélyeseinek névsorán, Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs és Paul Scholes nyerheti meg a díjat, rajtuk kívül Didier Drogba (Chelsea), Cesc Fabregas (Arsenal) és Steven Gerrard (Liverpool) esélyes a címre. A bennfentesek szerint azonban az nyertes Ronaldo és Drogba párosa közül kerül ki, közülük is a portugál szélsõ elsõsége a valószínûbb.

Wayne Rooney triplázhat a fiatalok versenyében, a tavaly és tavaly elõtt is a legjobbnak választott csatár idén is rajta van a profi játékosok által összeállított listán, rajta kívül Fabregas, Kevin Doyle (Reading), Aaron Lennon (Tottenham), Micah Richards (Manchester City) esélyes a címre.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Mourinho-Abramovics: vége a hidegháborúnak

A Blackburn elleni FA-kupa elõdöntõt követõen a Chelsea orosz tulajdonosa személyesen is gratulált a menedzsernek.

Roman Abramovics és José Mourinho mosolyszünete hosszú hónapok óta tart, a Chelsea tulajdonosa és menedzsere idén állítólag még nem is beszélt egymással, amibõl mindenki azt szûrte le, hogy a szakembernek nyáron távoznia kell a klubtól. Nem kizárt, hogy ez valóban így lesz, de Mourinho számára egy halvány reménysugár lehet, hogy fõnöke a Blackburn elleni kupameccs után ismét szóba állt vele.

A hosszabbításban megnyert összecsapás után Abramovics a csapat öltözõjébe látogatott (ilyen január óta nem fordult elõ), hogy személyesen is gratuláljon játékosainak. Akkor találkozott Mourinhóval is, aki így emlékszik vissza a villámbeszélgetésre:

- Nem voltam az öltözõben, mert éppen a kötelezõ médianyilatkozataimat igyekeztem letudni. De késõbb találkoztam vele az öltözõ elõtt, és gratuláltam neki. Erre õ azt mondta: „Én is gratulálok”, szerintem ez normális – idézte fel a találkozást Mourinho.

A beszélgetés valóban normális, az azonban már kevésbé, hogy egy Ligakupa-gyõztes, FA-kupadöntõs, BL- és bajnokesélyes csapatnál már egy ilyen beszélgetésnek is örülni kell…

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Jagumo
lényeg hogy bent vagyunk a döntõben.
nem valami szép játékkal de bent vagyunk😊

Nuno88
akkor még nagyobb riszpekt 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep
És ha 3? <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
hát riszpekt ha meglesz 2 trófea 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

asfa
atyvilág ez nagyon durva lesz...
mindent bele Kékek HAJRÁ CHELSEA!!!!!

Japep
Itt vannak a hátralévõ mérkõzések...kemény lesz! (Arsenal, Liverpool 2*, ManU 2*/3*)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Kemény meccs volt, nem gondoltam volna, hogy hosszabbítással fog eldõlni...a lényeg, hogy nyertünk, jön a döntõ (2007.05.19., Wembley 15:00 - Chelsea v Manchester United), meg kell nyerni...HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
május19

ToCsEk
Mikor lesz a FA kupa döntõ?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Nuno88
a BL-re még vnnak jelentkezõk 😊

asfa
😄DD jahjah 😄
köszönjük minenkinek!ránkférne egy fa kupa gyõzelem meg egy bl is 😊

asfa
nah bejutottunk!!
HAJRÁ CHELSEA
nehéz volt de megnyerjük megkell nyernünk!!!
HAJRÁ CHELSEA!!!!

bigfoot
szép volt!!!!!!
bennt vagyunk a döntõben!!!!!!

REALista
Ez a kifogunk esni duma már a Valencia ellen is bejött!!!😄
Egyébként grat a csapatnak remélem veritek a MU-t a döntõben...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nuno88
hát gratulálok, a döntõ nagy meccs lesz az tuti

DaniX14
Ez atom kapufa volt Essien-tõl!!!<#wow1><#wow1>

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

asfa
😉 majd ott ha bejutunk😉

REALista
Mekkora kapufa már!!!<#wow1><#wow1><#wow1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

asfa
orráási kapuufaaa!
ESSIEN
jéézusom!

Rash87
Grat! Majd a döntõben 😉
De azért megint 109. perc,de np <#wow3>

Glory, Glory Man. United!

asfa
GÓÓÓÓÓÓÓLL
IGENIGEN BALLACK gyóóó

ballack 2-1 ezaz😊

Bedibeni
Igennnnnnnnnnnnnnnnn!!!GÓÓÓL BALLACK EZ AZZZZZZZZZZZZZZZZZ

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

Nuno88
no Ballack 😊

Nuno88
izgi meccs

Shep
Hihetetlen már hogy nem lehet nyerni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bigfoot
nah nyernünk kell!!!!
gyerünk fiúk!!!!!

Bedibeni
Majd a hosszabításban!!Drogba villan azt nyerünk!!

Nuno88
uhhh mit hagyott a Blackburn

asfa
nagyon gyengék vagyunk.. igy ki fogunk esni..ien játékkal semmit se nyerünk 😞( ez a mai gyenge produkcio 😞 sajnos igy van 😞

asfa
meg is érdemeljük ..hihetetlen h ki hagyjuk a helyzeteket...nevetséges amit most mûvelünk egy harmatgyenge Blackburn ellen!

Bedibeni
NEEE😞😞😞