Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondhatnám akkor énis,h Drogbat utálom...
Azért utálni:S vkit mert a másik csapat stárja kicsit tré sztem.Meg ha jó játékos akkor mit utálsz benne?:S Nem teccik a haja vagy mi? Azért nézel focit,h szórakoztason.
El kell fogadni.ennyi
písz
de nekem mindegy ahogy akarod 😊
REAL MADRID
nem azt mondom hogy nem jó játékos,hanem hogy utálom nah😊
Nemtudom,h volt e már végülis ide tartozik: rajta:Gerrard beég
besírtam rajta xDD
REAL MADRID
El kel ismerni, remek képességü játékos.
T.T.
K.Bouhlarouz: sérült.
P.Ferreira: nem tom<#vigyor>#vigyor>amugy se eszeretem Ricardo Chárvájóóó jobb😄
amugy a középályán akit ugy elnéznék a chelseaban az C.ronaldo volna😊
mert nagyon jó csak ne lenne a MAN utd-be na midn 1 .
HAJRÁ CHELSEA
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
de viszont érdekes volt Essien bal oldali hátvéd játéka!!P.Ferreira és K.Bouhlarouz hol van?? lehet h levannak sérülve csak én nemtok róla...vagy egyszerûen csak mindenhova egy Essient kéne tenni!!😛😄😄
jah és Robben?még mindig nem épült fel?:S De viszont Joe Cole ujra hozza a kötelezõt!!ennek örülök, mert sztem az egyik legkreativabb játékos a csapatban!!😛
szal GO CHELSEA!!!GO😊
de viszont Ronaldo ajárhogy is utálom a Man UTD-t nagyon jól játszik.
Drogba se semmi sõõt. rohadt jó.de ronaldo is.
kiváncsi leszekk😊)
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
A profi futballistákat tömörítõ szervezet, a PFA nyilvánosságra hozta az Év Játékosa címre esélyes labdarúgók névsorát.
A PFA minden szezon végén megválasztja az idény legjobb teljesítményt nyújtó játékosát, és a legjobb fiatal labdarúgóját. A gyõzteseket vasárnap hozzák nyilvánosságra, az esélyesek hatfõs listáját azonban már kiadták. A Manchester United három futballistával szerepel az Év Játékosa esélyeseinek névsorán, Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs és Paul Scholes nyerheti meg a díjat, rajtuk kívül Didier Drogba (Chelsea), Cesc Fabregas (Arsenal) és Steven Gerrard (Liverpool) esélyes a címre. A bennfentesek szerint azonban az nyertes Ronaldo és Drogba párosa közül kerül ki, közülük is a portugál szélsõ elsõsége a valószínûbb.
Wayne Rooney triplázhat a fiatalok versenyében, a tavaly és tavaly elõtt is a legjobbnak választott csatár idén is rajta van a profi játékosok által összeállított listán, rajta kívül Fabregas, Kevin Doyle (Reading), Aaron Lennon (Tottenham), Micah Richards (Manchester City) esélyes a címre.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Blackburn elleni FA-kupa elõdöntõt követõen a Chelsea orosz tulajdonosa személyesen is gratulált a menedzsernek.
Roman Abramovics és José Mourinho mosolyszünete hosszú hónapok óta tart, a Chelsea tulajdonosa és menedzsere idén állítólag még nem is beszélt egymással, amibõl mindenki azt szûrte le, hogy a szakembernek nyáron távoznia kell a klubtól. Nem kizárt, hogy ez valóban így lesz, de Mourinho számára egy halvány reménysugár lehet, hogy fõnöke a Blackburn elleni kupameccs után ismét szóba állt vele.
A hosszabbításban megnyert összecsapás után Abramovics a csapat öltözõjébe látogatott (ilyen január óta nem fordult elõ), hogy személyesen is gratuláljon játékosainak. Akkor találkozott Mourinhóval is, aki így emlékszik vissza a villámbeszélgetésre:
- Nem voltam az öltözõben, mert éppen a kötelezõ médianyilatkozataimat igyekeztem letudni. De késõbb találkoztam vele az öltözõ elõtt, és gratuláltam neki. Erre õ azt mondta: „Én is gratulálok”, szerintem ez normális – idézte fel a találkozást Mourinho.
A beszélgetés valóban normális, az azonban már kevésbé, hogy egy Ligakupa-gyõztes, FA-kupadöntõs, BL- és bajnokesélyes csapatnál már egy ilyen beszélgetésnek is örülni kell…
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
nem valami szép játékkal de bent vagyunk😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
mindent bele Kékek HAJRÁ CHELSEA!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
köszönjük minenkinek!ránkférne egy fa kupa gyõzelem meg egy bl is 😊
HAJRÁ CHELSEA
nehéz volt de megnyerjük megkell nyernünk!!!
HAJRÁ CHELSEA!!!!
Egyébként grat a csapatnak remélem veritek a MU-t a döntõben...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ESSIEN
jéézusom!
IGENIGEN BALLACK gyóóó
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥