Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
errõl beszéltem!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
és most átvette az irányitást a blackburn..kifognak egyenliteni mert már kapufájuk is volt..nem kéne srácok..engedni!!
Kalou meg bejön.. még nem tudomm ki helyére!!
Shevchenko lejön.. Drogba fent maradt!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
most meg Drogba lentmaradt remélem nem sérül le 😞 ne adja Isten
FA Kupa elõdöntõ / Old Trafford
ma 17:00 -
CHELSEA: (4-3-3)
Cech
Essien - Carvalho - Terry (c) - A.Cole
Ballack - Makelele - Lampard
J.Cole - Drogba - Shevchenko
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Cserepad: Cudicini, Boulahrouz, Mikel, SWP, Kalou
Blackburn: (4-4-2)
Friedel - Emerton, Samba, Nelsen (c), Warnock - Bentley, Mokoena, Dunn, Pedersen - McCarthy, Roberts
Cserepad: Enckelman, Henchoz, Sergio Peter, Tugay, Derbyshire
---------------------
Én most nem leszek, mert nem a Sport2-n nézem, hanem a D:SF-en, ott meg 30 min-es csúsztatással adják...<#vigyor3>#vigyor3>
HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Drogba szerint Lampard és Terry megtartása fontosabb mint megnyerni a Bajnokok Ligáját.
Az angol duó neve szinte már egybeforrott a klub nevével. A két sztárnak még meg kell egyeznie a klub vezetõivel az új szerzõdésekrõl. Drogba szerint fontosabb a csapatkapitány és az irányító megtartása mint a BL megnyerése.
"Nagyobb dolog megtartani Franket és Johnt, mint megnyerni a Bajnokok Ligáját.
A klub történelmének része a két játékos, olyan sokat tettek a klubért. Szerintem és más csapattársaim szerint is szinte elképzelhetetlen nélkülük a jövõ.
Természetes, hogy szeretnénk megnyerni a BL-t, de Lampard és Terry olyan játékosok, akik sokat segíthetnek ebben." - nyilatkozta Didier Drogba.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
---------------------------------------------------
A Chelsea középpályasáért a Juve jelenkezett be, és Makelelé saját elmondása szerint szívesen játszana Olaszországban.
Az angol Chelsea 34 éves középpályására, Claude Makelelére fáj a foga az olasz Juventusnak. A három és fél éve Angliában játszó középpályásnak ugyan még egy éves szerzõdése van a kékekkel, de szívesen játszana Itáliában. A olasz klub vezetõi bíznak benne, hogy 4 millió fontért lemondana a játékosról José Mourinho menedzser.
Még nincs döntés José Mourinho jövõjérõl
A portugál szakember szeretne maradni a Kékeknél és errõl tájékoztatta már a klub elsõ embereit is, de mindeddig még nem kapott választ.
Mourinho jövõjét még most is teljes homály fedi, bár a klubbal van egy 2010-ig szóló megállapodása. A menedzser jövõjérõl állítólag az Abramovich-csal való konfliktusa miatt születik ilyen késõn döntés. Az edzõ megtiltotta ügynökének, hogy más csapatokkal tárgyaljon, bár Abramovich még mindig figyeli a szakembert.
"Senki nem mondta nekem, hogy én leszek-e a következõ évben is a menedzser a klubnál. Beszéltem Peter Kenyon vezérigazgatóval és megmondtam, hogy maradni akarok, egyetértett velem. Amikor kijelentettem, hogy maradni akarok, Peter nagyon boldog volt." - mondta Mourinho.
És idõközben friss jelentések döntik meg azt a pletykát, miszerint a portugál mester lehetne Steve McLaren utódja az angol válogatottnál. Mourinhonak a Chelsea-vel kell sikert elérnie.
Mourinho telhetetlen
A Chelsea labdarúgócsapatának vezetõedzõje az összes trófeát meg akarja szerezni csapatával. A vasárnapi FA-kupa elõdöntõben a Blackburn állhatja útját a nagyravágyó terveknek.
A londoniak továbbra is arról álmodnak, hogy a szezonban megszerezhetó trófeák mindegyikét bezsebelik, ehhez persze vasárnap le kell gyõzni az FA-kupa elõdöntõjében a Blackburn Rovers-t. A Chelsea az Arsenal ellen már megnyerte a Ligakupát, elõdöntõs a Bajnokok Ligájában, versenyben van a bajnoki címért, ám Jose Mourinho szerint jelenleg az a legfontosabb, hogy a gárda bejusson a Wembley-ben rendezendõ FA-kupa fináléjába.
- A Valencia elleni meccs nagyon fontos volt, de most még fontosabb, hogy a játékosok átérezzék, mekkora lehetõség kapujában vagyunk. Ez segíthet koncentrálni erre a nehéz feladatra - mondta a Blackburn elleni elõdöntõvel kapcsolatban Mourinho. - Persze, ez a meccs nem csak számunkra lesz fontos, a Blackburn ugyanúgy küzdeni fog, sõt, talán még jobban, hiszen ellenfelünk csapata nem jut minden évben a döntõ kapujába.
A fináléban a szombaton a Watford ellen nyerni tudó Manchester United várja ellenfelét.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
az mu már bent van a döntõben nekünk is megkell nyernünk a mai meccset!
HAJRÁ CHELSEA!!!! HAJRÁ KÉKEK!!!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
van 1 ilyen alap😊 és arra ráírtam
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
ezt csináltam.
de ha nem tetszik csinálok ujjat😊
José Mourinho érdemelte ki márciusban a Premiershipben hagyományosan minden hónap- ban kiosztott Hónap Edzõje címet. Öröm a köbön: Petr Cech pedig a Hónap Játékosa lett a tavasz elsõ hónapjában.
2007. márciusában a Chelsea legyõzte a Premier League-ben a Portsmouth-t, a Man. City-t, a Sheffield United-et, és a Watford-ot. Ezeken a meccseken Petr Cech állt a Kékek kapujában és nem kapott gólt!
Ez az elsõ alkalom, hogy Cech kiérdemelte ezt a címet Angliában. Legutóbb Frank Lampard vehette át a Hónap Játékosa díjat 2005 októberében.
Mourinho-nak is ez az elsõ alkalma, hogy átveheti a Hónap Edzõje címet az elsõ szezonja (2004/05) után. Legutóbb az elõbb említett elsõ szezonjában kétszer is átvehette az elimerést - egészen pontosan 2004 novemberében és 2005 januárjában.
Mourinho érdemelte ki a Szezon Edzõje címet az elõzõ két évadban, ami érthetõ hiszen csapatával magabiztosan nyerte mindkét bajnokságot.
"A múlt hónapban minden bajnoki meccsünket megnyertük és több meccset játszottunk mint bárki, mert volt egy elhalasztott meccsünk is, szóval mikor ilyen helyzetben megnyersz minden meccset és még csak gólt se kapsz az nagyon jó." - nyilatkozta Mourinho a díj átvételekor.
"Ez a díj a Hónap Edzõjének szól, de én úgy gondolom, hogy ez a díj egyben a Hónap Csapatáé is lehetne. És szerintem ez minket illet, mert jó játszottunk és a csapat a bajnoki címet is megérdemelné." - zárta beszédét a portugál menedzser.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lehet hogy hülye kérdésem van de nem tudna valaki adni/küldeni egy 120x20-as képet vagy a csapatról vagy egy játékosról.
Elõre is kössz.
José Mourinho kijelentette: nehéz úgy dolgoznia a Chelsea-nél, hogy hetente kerülnek elõ új nevek, akik az utódai lehetnek a klubnál.
Mourinho korábban mindig magabiztosan nyilatkozott: marad a Chelsea együttesénél. Az elmúlt napokban azonban hangot adott kételyeinek is, és elismerte: elképzelhetõ, hogy távoznia kell Londonból. A menedzsert zavarja, hogy bizonytalanság uralkodik a csapatnál, és ez kihatással van együttese játékára is.
- Nehezebb dolgozni és eredményeket elérni egy olyan csapatnál, ahol nincs béke. A Manchester Unitednél teljes nyugalom van, az Arsenalnál – bár a csapat semmit sem nyer idén – szintén béke honol, ugyanez elmondható a Liverpoolról is, ahol arról szólnak a hírek, milyen sok pénzt kap Rafa Benitez erõsítésekre idén.
- Ezzel szemben a napokban megszámoltam, hány szakemberrõl keltek szárnyra olyan hírek, hogy nyártól átveszi a munkámat, és most éppen 13-nál járunk. Legutóbb Mark Hughes neve vetõdött fel. A szerzõdésem 2010-ig szól, és szeretném kitölteni, de az ellen nem tehetek semmit, ha el akarnak távolítani a gárda élérõl – mondta Mourinho, aki hozzátette: ha menesztik a londoni együttesbõl, jövõre egy másik európai bajnokságban szeretne munkát vállalni, de késõbb esetleg visszatérne Angliába is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nah milyen lett az enyém? 😊
csak 1 kicsit alakítottam.
Csak az a fránya 20 KB-os határ...nem lehet csak 9-10 képkocka...<#szomoru1>#szomoru1>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
HAJRÁ CHELSEA IRÁNY A BL ÉS A FA KUPA ÉS A BAJNOKSÁG GYÕZELEM 😛
Az angol bajnoki címért ádáz küzdelmet folytató két angol klub egyenlõ eséllyel küzd a Bajnokok Ligája-gyõzelemért.
Az angol fogadóirodák szerint a Chelsea és a Manchester United a legesélyesebb a végsõ gyõzelemre a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A két angol sztárklub gyõzelmére fogadók már csak kétszeres szorzóval számolhatnak.
A másik két csapat közül a Liverpoolt tartják jobbnak a bukmékerek, a Mersey-partiak gyõzelme háromszoros, a legesélytelenebbnek tartott Milan sikere pedig négyszeres pénzt fizet.
Mourinho befejezné a vitát
A portugál mester választ követel a tulajdonosoktól, hogy jövõre is a klubnál maradhat-e, hogy folytassa menetelését. Mourinho szeretne válaszokat kapni, hogy miért nem kapott elegendõ anyagi hátteret játékosok vásárlásához.
Jose Mourinho-nak az elmúlt idõben sok kérõje volt és elég, ha csak olyan sztárcsapatokat említek, mint a Barcelona, Real Madrid és az Inter, mégis a legvalószínûbb szituáció, hogy a nyáron Mourinho elhagyja a Chelsea-t és Spanyolországban, fojtatja menedzseri pályafutását a Real Madridban. Mind azon által Mourinho – aki ebben a szezonban a hajcihõk ellenére igen jól teljesít – szívesen maradna az angolok padján, mellesleg a portugál sikeredzõ nem szeretne más klubokhoz elszegõdni:
- ”Nem szeretnék máshova elmenni, se a Madridhoz se máshova. Továbbra is szeretnék maradni” – mondta Mourinho.
- ”A szerzõdésem 2010-ig szól, és én ezt szeretném kitölteni, de ha távoznom kell, vagy valamilyen oknál fogva el kell hagynom a klubom, akkor nincs más választásom, mennem kell. És ha távozom, akkor meg szeretnék ragadni egy Európai klubnál. Kedvelem az Angol futballt és szívesen lennék más csapatok edzõje is, de nem most. Nem szándékozom elhagyni a klubot, de ha ez mégis bekövetkezne, akkor nem szeretnék átmenni más Angol klubhoz, hiszen ez egy nagyon furcsa helyzet lenne. Nagyon sokat dolgoztam ebben a klubnak és az utóbbi 3 évben hihetetlen eredményekre voltunk képesek. Több kellemetlen problémával is meg kellett küzdenünk, nagyon sok volt a sérült, de reméljük, hogy a közeljövõben nem lesz gondunk ezzel.” – zárta interjúját Jose Mourinho.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"A második félidõ lenyûgözõ volt. Uraltuk a második játékrészt, pedig nem kellett forró beszédet tartanom a fiúknak. Azt mondtam a játékosaimnak, hogy legyenek erõsek és mentálisan legyenek kemények. Mondtam nekik, hogy álljanak ellen a nyomásnak. Taktikailag változtattunk azzal, hogy Essien-t jobbhátvédnek toltuk hátra. Õ támadó szellemû és erõteljes abban a pozícióban. Joe Cole valamint Sevcsenkó segített több 2:1 ellen szituációt létrehozni. Büszke vagyok erre a csoportra, mert ez egy különleges szezon. Senkinek nem volt annyi problémája, mint nekünk. Nagy gondjaink voltak több mint a csapat felével. De õk ellenállnak és ellenállnak és mentálisan nagyon erõsek. Nem lehetnék büszkébb ezekre a játékosokra. Úgy hiszem a csapat nagyon erõs volt. Készen álltam a cserékkel, ha hosszabbításra került volna sor. De amikor a hálóban láttam a labdát és azzal a Valencia-nak két gólra lett szüksége, az nagyszerû volt. Már kezdtem felkészíteni az agyamat a hosszabbításra, de megérdemeltük a gyõzelmet a 90 perc alapján. Talán ez volt a legjobb idegenbeli játékunk a három szezonban. Essien különleges játékos. Õ egy atléta. Örökké képes futni. Minden nap tudna egy teljes meccset játszani. Szuper atléta. Amikor elvesztettük egy hónapra, nagy érvágás volt. A bosszú nem nekem való szó, sem a futballba, sem az életbe nem való. Tudjuk, hogy eleve hátrányban kezdünk, mert a Liverpool csak a BL-ben játszik, mi minden másban is. Amit én akarok, az Angliában maradni a Chelsea-nél, de olykor az életben nem kapja meg az ember, amit kíván és akar."
nézem beszél terry egyszerre cska áááááááááááááááááá és szakadoka nevetéstõl😊
jó kis mecs volt!!!de én bíztam a gyõzelembez!!!pool ellen bosszút állunk!!!
7végén fa!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Jose Mourinho lélekben már a hosszabbítást várta Valenciában, ám Michael Essien megkímélte ettõl menedzserét. Forrás: Mobilpress
A Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a kedd esti BL-találkozón úgy számított, hogy a ráadás dönthet majd a továbbjutásról, de Michael Essien gólja mindent eldöntött.
- Le a kalappal a csapat elõtt, hiszen a szünetben még kiesésre állt egy nagyon jó ellenféllel szemben, egy félelmetes hangulatú stadionban. Azt követõen viszont bebizonyították a fiúk, hogy klasszis társaságot alkotnak, a második félidõben igazából már csak a Chelsea volt a pályán. Igazságtalan lett volna, ha nem nyerjük meg a találkozót - mondta a portugál szakember, aki nem felejtett el gratulálni a Manchester Unitednek sem a Roma elleni parádés gyõzelemhez. - Óriási dolog ez az angol futball számára, és biztosra vehetjük, hogy a Liverpool is továbbjut a PSV ellen - tette hozzá Mourinho.
köszönöm és grat viszont!
de hha végignézed a Chelsea Valciát láthatod hogy egész meccsen jobbak voltunk😊
na jó tényleg volt az utolsó, szevasztok!
Glory Glory Man United!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.