Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramox
még 1 perc, lõhetünk még kettõt is :D

Jagumo
na mennyi a vége:D 4-1?:D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Lampard le
Ballack fel

bigfoot
ez az!!!

jön Joey, Drogba helyett:)

asfa
DROGGBBA IS GÓLT LÕÕTTT
igeeenn 1-4 :))
HAJRÁ CHELSEA!! ezt már szeretjük ez már széép játék :)

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

1-4 DROGBA!!! MÉG-MÉG :)

Kalou 1-3:)

asfa
a gólszerzõ Salomon Kalou
innen nyerni kell :)

asfa
1-3
igeeennn
HAJRÁ CHELSEA ez már szééép

bigfoot
ez az !!!SWP!!!!
meg kell nyerni!!

jó kis hajtós meccs, Hajrá Chelsea!

asfa
lassan félidõ.. ez még kevés hisz egy golt bárki bármikor találhat..rugnunk kell HAJRÁ CHELSEA
ték :P

asfa
meg kell nyernünk!!
HAJRÁ CHELSEA

asfa
SWP DUPLAA IGEEEN!!!

asfa
1-2 :)) HAJRÁ CHELSEA

2-1 :) SWP ismét csak megérdemelte:)

1-1 :( szép gól volt,

asfa
Tebez egyenlitett...

asfa
1-1

már megérdemelte ezt a gólt:)

góóóól! SWP köszi:) 1-0 ide

asfa
SWP a gólszerzõõ :))
ez jol jött neki
HAJRÁ CHELSEA!!!

asfa
GÓÓÓÓLL 0-1 :))) HAJRÁ CHELSEA MÉG RUGJUNK :)

GO BLUES!!!:)
nyerni kell!

Japep
West Ham - CHELSEA
ma 21:00 - 33.forduló

West Ham: (4-4-2)

Green - Spector, Collins, Neill, McCartney - Benayoun, Reo-Coker (c), Noble, Boa Morte - Zamora, Tevez

Cserepad: Carroll, Davenport, Mullins, C.Cole, Blanco

CHELSEA: (4-1-2-1-2)

Cech
Diarra - Carvalho - Terry (c)- Bridge
Essien
SWP - Mikel
Lampard
Drogba - Kalou

Cserepad: Cudicini, Ferreira, Makelele, Ballack, J.Cole

-------------------------------------------------------------
Kicsit "tartalékos" (Diarra, SWP, Mikel, Kalou)...<#vigyor3>

HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
lol,ma pl két emberrel beszéltem,és szarrá röhögtem magam hogy ezeket úgy mesélik nekem hogy el is hiszik:))
mondom jóvan ügyesek vagytok:D,szal írnak rakat pletykát ,a kedvencem az volt hogy Abra nak felesége elakarta venni tõle a Chelseat,meg hogy Shevaval rosszult bánnt Mourinho és ezért kezdte nem szeretni Abra õt
meg ilyen poénok:D

Japep
Ez már annyira kacsa, hogy hápog is...<#buck>
-----------------------------------------

Sevcsenko sírva jár haza edzésrõl

A brit Daily Express nevû lap szerint José Mourinho csúnyán bánik a Chelsea focistáival.

Mourinhóról sokfél kritika elhangzott már az utóbbi idõben, de eddig azt még senki sem mondta rá, hogy úgy bánik játékosaival, mint az állatokkal. A Daily Express beszámolója szerint azonban a portugál tréner néha kikel magából edzésen, és így ösztönzi jobb teljesítményre játékosait.

- Nem sok melegség van abban, ahogyan Mourinho bánik a focistáival. Kiabál velük, olyanokat mond nekik, hogy „Ferrarikkal és Aston Martinokkal jártok, de senkik vagytok. Dolgozzatok!” – tárta a nyilvánosság elé egy bennfentes.

- Seva úgy érzi, Mourinho robotként bánik a játékosaival. Õ érzékeny lélek, néha sírva érkezik edzések után haza a megpróbáltatások miatt – tette hozzá az informátor.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

köszi, streamen szoktam én is ha nem adja magyar, csak most nem voltam képbe hogy adja-e vmi magyar adó:)
kösz még1x
Hajrá CHELSEA!!!

Matthew Prosac
Vagy a humorod rossz, vagy a védekezési mechanizmusod. A stílusod mindenesetre magáért beszél..

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bigfoot
Hajrá Chelsea!!!
nyernünk kell!!!

asfa
Attól függetlenül
GO BLUES HAJRÁ CHELSEA HOZNI KELL!!!!!

banok
na ennyi off után én válaszolnél Skylime kérdésére. A Sport TV nem követíti de streamen tudod nézni a meccset. [url=http://www.forumsdot.com/stream/viewtopic.php?t=4A mûsor itt[/url]

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

asfa
kulturáltan..

nem WHO hanem WHU = West Ham United :)

aham, nem láttam szmáljit a mondat végén...

nem kötekedtem, csak megjegyeztem

de ha kötekedni támadna kedvem akkor kötekednék, de az nem ilyen

ha használtál volna szmájlit nem néztelek volna 2percig hülyének :)

Jagumo
szted ennyire hüyle vagyok? :D
csak poénból irtam :D lehet szar volt de mindegy....:D

amuyg meg nem tom mi a faszér kötekedsz...

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

:O

WHU = West Ham United

kérdezte hogy ma közvetítik e? ennyi

miért gondolt volna a ManU meccsre?

Jagumo

Klinsmann nem kér a Chelsea-bõl

A The Sun címû angol lap szerint Jürgen Klinsmann visszautasította a Chelsea labdarúgócsapatának ajánlatát, amely arra vonatkozott, hogy a következõ idénytõl õ foglalja el José Mourinho vezetõedzõ helyét.

Az újság úgy tudja, a német válogatottat tavaly világbajnoki bronzéremig vezetõ szakember azért hárította el a felkérést, mert továbbra is az Egyesült Államokban szeretne élni családjával.

A The Sun múlt héten számolt be arról, hogy a londoni egyesület orosz tulajdonosa, Roman Abramovics felhívta Klinsmannt, aki játékosként megfordult már Angliában, sõt 1995-ben a Tottenham Hotspur futballistájaként az év labdarúgójának választották a szigetországban.

Mourinho helye ugyanakkor stabilizálódni látszik, hiszen csapata bejutott a Bajnokok Ligája elõdöntõjébe, míg az FA-kupában finalista a gárda, és a bajnokságban is három pontra csökkentette a hátrányát az éllovas Manchester Uniteddel szemben

Jagumo
WHO?:D MU akar lenni?
azt tom hogy ma játszunk a WasT Ham ellen!

Hello, adja vmelyik magyar adó a mai WHU - Chelsea meccset?

Freedom88
Holnap West Ham-Chelsea

T.T.

Japep
Sevcsenko a Milan ellen játszaná a BL-döntõt

A Chelsea ukrán csatárjának elég a bajnokságban és az FA-kupában megküzdeni a Manchester Uniteddel, a BL-ben szívesebben látná ellenfélként egykori csapatát. Persze, ehhez még elõbb el kell jutnia odáig.

Bár egyelõre a Liverpool elleni BL-elõdöntõ foglalkoztatja a Chelsea játékosait, Andrij Sevcsenko már kicsit elõrébb is tekint. Az ukrán támadó szívesen elkerülné a Manchester Unitedet a fináléban, még akkor is, ha így egykori csapat ellen kellene pályára lépni a döntõben.

- Ebben a szezonban minden fronton a Manchester ellen harcolunk, az FA-kupában, a Bajnokok Ligájában és a bajnoki címért is. Éppen ezért én Athénban inkább a Milan ellen játszanék, bár egyelõre fölösleges egy olyan meccsrõl beszélni, ami nem is szerepel a versenynaptárban. Szó sincs arról, hogy bosszút akarok állni bármiért is, vagy bizonyítani akarnék a milánóiaknak, a futball nálam nem a múltról szól, hanem a jövõrõl – nyilatkozta Sevcsenko a La Gazzetta dello Sport hasábjain.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

alonso82
Én mondjuk Portugáli fan fagyok.
Addig nincs bajom Ronaldoval amíg a válogatottbanjátszik, de ha az MU mezt meglátom rajta...

sztem még nem nagyon hasonlítgatják...

Bedibeni
Nincs utálás jó aláírom most jó formába van meg nem rossz játékos!De azé ne hasonlítsuk Maradona vagy Pelé szinten,mert még annyira jól nem játszik!

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

és akkor ezért kell utálni <#idiota><#idiota>

asfa
nem szabad..büntetõponttal jár!
nem mencseszterezünk hanem Manchester United-ezünk!
õk se cselziznek hanem Chelsea-znek mer különben büntetõpontot kapnak..

Bedibeni
De a Mu fanok is elismerhetik,hogy néha télleg jogtalanul dobja fel magát egyes helyzetekben!

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

sztem jelenleg a legjobb formában lévõ támadó!(és ez nem azt jelenti h most õ a világ legjobbja:D) De amugy pl. a Porthsmouth elleni játékán látszott mi a gyengéje!!Ha keményen odalépnek neki akkor bukta...én ha Mourinho helyében lennék, ráállitanám Bouhlarouz-t(ha nem sérült pesrze...:))+Essient:D:D Már csak azért is mert Ronaldinho ellen is bejött...bouhlarouz mindig odaállt keményen, és feltûnõen nem trükközött annyit:P