Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
1.félidõnek vége!
CHELSEA <1-0> L'pool

Statisztika:
Gólok: 1 - 0
Rálövések: 5 - 4
Ebbõl kapura: 2 - 1
Blokkolt lövések: 0 - 1
Rossz támadás: 2 - 7
Les: 3 - 2
Szöglet: 0 - 1

Labdabirtoklás:
48 % -------------------- 52 %

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
ez az szép gól volt!!!
még 3 ilyet légyszi😄

asfa
félidõ!eddig jok vagyunk HAJRÁ SRÁCOK MEG KELL NYERNI!! GO BLUES!!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
igy van!!
HAJRÁ CHELSEA!! RUGJUNK MÉG GOLT ÉS NE KAPJUNK!

Japep
Ha tudnánk így játszani a további BL meccsünkön, akkor meglenne...LEGYEN! 😄
HAJRÁ!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
áhh Istenem add hogy megnyerjük a idei bl-t 😊)
áhh Istenkirály lenne!!

Freedom88
juhéééééééééééééééééééé

T.T.

Japep
Ez az JOE COLE !!! Elsõ BL meccse a sérülése óta, és góllal tér vissza... 😄DDDDDD
Megint Carvalho indult meg... 😄

HAJRÁ CHELSEA, csak így tovább !!! 😄DD

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
IGEEENN!!!!!!
GÓÓÓÓLLL WHÁÁ JOE COLE MICSODA VISSZATÉRÉS!!!!
DROGBA GYÖNYÖRÁÛ ELÕKSÉZITÉS!!

kólgól

Japep
ggggóóóóóóólllllllllllllllllllllll

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL
1-0 JOE COLE!!!

Japep
Szép szabadrúgás...nem sokon múlott!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Lampard mekkora szabadrugás!!
bazzeg mellé!!

Japep
Megint mekkora Drogba-helyzet...mennek a labdára mint egy pitbull... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
jaja de nem jo eddig annyira a kiszolgálás!!nem baj nyerünk!! HAJRÁ SRÁCOK!!

Japep
úúúúúúúú Drogba hosszan passzolt...ha elér J.Colehoz, tuti gól lett volna...szép visszatérés lett volna neki... 😄DD

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
jaja lampard nagy lövés volt de Reina háritotta
HAJRÁ CHELSEA!!!!!!

Japep
Eddig nagyon szépen játszunk...mekkora helyzete volt már Lampardnak! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Freedom88
hajrá chelsea

T.T.

asfa
HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bigfoot
Hajrá Chelsea!!!!!!!!!!!!

asfa
köszönöm
#6237:
hát remélem igy lesz!
végre tudunk kulturáltan beszélni😊

Japep
CHELSEA - Liverpool

BL elõdöntõ - 1.mérkõzés
ma 20:45 - mtv

CHELSEA: (4-3-3)

Cech
Ferreira - Carvalho - Terry (c) - A.Cole
Mikel - Makelele - Lampard
J.Cole - Drogba - Shevchenko

Cserepad : Cudicini, Gérémi, Diarra, Boulahrouz, Bridge, SWP, Kalou

Liverpool: (4-2-3-1)
Reina - Arbeloa, Carragher, Agger, Riise - Mascherano, Alonso - Bellamy, Gerrard, Zenden - Kuyt

Cserepad : Dudek, Hyypia, Paletta, Sissoko, Pennant, Gonzalez, Crouch

----------------------------------------------
Kemény meccs lesz...fõleg Essien nélkül! + Vannak sokan, akik nem kaphatnak sárgát (pl. Drogba)... HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ramox
Hááát. Kemény meccs lesz. DEHÁT Mi Chelsea Drukkerek vagyunk. =) A tippmixemért is harcolnak a fiúk mert nagyot kockáztattam 😊 Meg lesz az =) Milan - Chelsea döntõt várok személyszerint.

Matthew Prosac
szerintem jobb így, mintha idegenben lenne eltiltva (Essien). otthon még átvészelitek a hiányát, mezõnyfölénybe lesztek ígyis (úgyis).

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

"Mourinho meg akármekkora beképzelt ember.. be kell ismerni hogy nagyon jó edzõ!"
osztom

http://www.powerplaymanager.com/r57633

asfa
jaja 😊 Liga Kupa megvan.. de én a bl-nek örülnék a legjobban meg azt hiszem mindenki aki Chelsea drukker meg a játékosok!
és Mourinho-nak is jól jönne...mert ha se bajnokság se fa-kupa se bl, fõleg bl akkor Abramovics sztem elgondolkodik egy uj edzõn.. 😊 Mourinho meg akármekkora beképzelt ember.. be kell ismerni hogy nagyon jó edzõ!

Nuno88
hát gatyát felkötni mert egy ilyen menetrend után ha 3-ból 2-t nyertek vagy akár egyet, akkor lehet örülni 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
jaj télleg... az elsõ félidõben le is cserélték, már emlékszem...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

asfa
megnéztem a Liverpool utáni meccseket..
28-án Chelsea-Bolton
utána május 1-jén Liverpool-Chelsea BL visszavágó
ezekután valószínüleg 3 premier liga meccs Arsenal-Chelsea,Chelsea-Man Utd, vmint Chelsea-Everton 6-án 9-én és 13-án
majd az fa kupa döntõ 19-én Chelsea-Man Utd
majd ha sikerül a bl döntõbe jutás amit nagyon remélek <#duma><#duma> akkor az a meccs lesz még!
nagyon kemény menetrend :S

asfa
jaja Drogba az kegyetlen lenne ha nem játsszhatna 😞
Ballack még az elõzõ Newcastle elleni bajnokin sérült meg..

Nuno88
hát a legnagyobb érvágás Drogba elvesztése jelentené sztem ezzel mindenki egyetért... Ballackkal mi van h nem játszik?

asfa
jaja nagyon :S
elég para ez...bazzeg :S
Ballack robben nem játszik de viszont ha Joe Cole Diarra vagy Drogba kap egy sárgát végünk :S
wháá de nehéz lesz :S

asfa
aj-aj 😞 Essien eltiltott ez nagyon de nagyon nagy baj :SS
igy még nehezbb lesz 😞
mindent bele kell adnunk!! HAJRÁ CHELSEA!!

Nuno88
bakker eltiltások terén meleg a helyzet...

asfa
Benítez pénzben méri a Chelsea fölényét

A Liverpool menedzsere szerint a portugál kolléga magából indul ki, amikor azt állítja, hogy a Pool vadászni fog az eltiltható londoniakra a két csapat egymás elleni BL-elõdöntõin.

Rafael Benítez értetlenül fogadta a Chelsea menedzserének állításait, amelyek szerint a portugál tréner felkészítette csapatát arra, hogy a vendégek provokálni fogják azokat, akiket eltiltás fenyeget. A spanyol szerint ilyesmi csak akkor juthat az ember eszébe, ha maga is foglalkozik a megvalósítás gondolatával.

- Az ötlet abszurd. Nem is foglalkoztam azzal, hogy kinek hány sárga lapja van. De lehet, hogy Mourinho két éve ezzel a csellel akart elintézni minket? - utalt kérdésével a 2005-ös elõdöntõre Benítez. - Ráadásul Markus Merk vezeti a meccset, akiben nagyon megbízom.

A Liverpool szakvezetõje azt sem érti, hogy került szóba, hogy a Chelsea mennyivel több pontot szerzett az elmúlt években az angol bajnokságban. Mourinho ugyanis azt állította, hogy a két csapat közti különbséget jól le lehet szûrni abból, hogy a londoniak 55-60 ponttal gyûjtöttek többet az elmúlt években szerdai riválisuknál.

- Én csak azt tudom, hogy az elmúlt években mennyivel több pénzt költöttek! Szerintem érdemes lenne kiszámolni, hogy egy-egy pont mennyibe kerül a Chelsea-nél, és mennyibe a Liverpoolnál - vágott vissza Benítez.

asfa
Liverpool meccs elõtt

Chelsea - Liverpool
BL elõdöntõ, elsõ mérkõzés
2007.ápr.25, 20:45
közvetítés: M1
vezeti: Nikolaj Levnyikov (orosz)

Egymás ellen

Eddig négy alkalommal került egymással szembe a két csapat az európai kupák történelmében. Mind a négy meccs 2005-ben volt a BL-ben. A 2004/05-ös szezonban - ugyanúgy mint most - az elõdöntõben kerültek össze, és egy 0-0-ás elsõ meccs után a Liverpool a visszavágón 1-0-ra nyert Luis Garcia vitatott góljával (nem volt egyértelmû hogy áthaladt a labda a gólvonalon). A 2005/06 szezon õszén pedig a csoportmeccsek során játszott két gólnélküli döntetlent a két angol csapat. Tehát négy meccsen mindössze egy gól született, és ráadásul lehet hogy az sem volt gól...

Kupamúlt

A Chelsea legnagyobb sikere a két KEK-serleg (1971, 1998), valamint az 1998-as Európai Szuperkupa. Az idei a klub ötödik szezonja a Bajnokok Ligájában, ebbõl három alkalommal is az elõdöntõig meneteltek.

A Liverpool múltja fényesebb: ötszörös BEK / BL gyõztesek (1977, 1978, 1981, 1984, 2005), valamint háromszoros UEFA Kupa és háromszoros Európai Szuperkupa-gyõztesek.
Nekik is ez az ötödik évük a BL-ben.

Pillanatnyi kupaforma

A Chelsea öt meccs óta veretlen a BL-ben. Hazai pályán ugyanez a mérleg: öt meccs óta veretlenek a Stamford Bridge-en.

A Liverpool viszont megnyerte a legutóbbi két meccsét, és a legutóbbi két idegenbeli meccsét is.

Játékos infók

A hazaiaknál Michael Essien eltiltott.
Újabb sárga lap esetén eltiltásra számíthat Arjen Robben, Michael Ballack, Joe Cole, Didier Drogba, Lassana Diarra, illetve a Liverpooltól Jermaine Pennant.

asfa
köszi!reméljük igy lesz bár a simán erõs :S nagyon nehéz lesz sztem!! mindenesetre köszi 😊 a proféta szoljon belõled 😊

asfa
Crouch gólt lõni megy a Stamford Bridge-re

A Liverpool támadója szerint csapata képes idegenben gólt lõni, majd otthon kiharcolni a továbbjutást a Chelsea ellen.

Peter Crouch magabiztosan várja a Chelsea-Liverpool Bajnokok Ligája-elõdöntõ elsõ összecsapását. Az angol válogatott támadó tisztában van vele, hogy az ellenfél magasabban jegyzett, ennek ellenére mindenkit a két csapat két évvel ezelõtti BL-ütközetére emlékeztet. Akkor a Liverpool bejutott a fináléba, amelyet végül büntetõkkel meg is nyert a Milan ellen.

- Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de annak nagyon örülünk, hogy a második meccsen mi játszunk majd otthon. Ugyanis idegenben is képesek vagyunk gólt lõni, és így megkönnyíthetjük a saját dolgunkat a visszavágóra - mondta Crouch, aki kiemelte, hogy az Anfield Road közönsége elõtt bármilyen hátrányt le tud dolgozni a csapat.

ForzaInter
sztem simán továbbléptek, ugyérzem tik nyritek a bl-t, sok sikert a mai meccshez

Yo, Bitch!

asfa
ma nagyon fontos meccsünk lesz!! mindenféleképpen meg kell nyernünk..a Liverpool a bajnokok ligájábán a legnagyobb mumusunk.. :S de remélem ma és jövöhéten megtörik és bosszut állunk..a két évvel ezelõtti kiesésért..
ma HAJRÁ CHELSEA!!! NYERNÜNK KELL legalább 2góllal és kapott gól nélkül!!
GO BLUES!!!!

asfa
szia 😊
megmutatnád h én hol meik hozzászolásomban drukkoltam ellenetek? 😊 köszi

Nuno88
na most nem írom h be h Sheva ver egy gólt mert mikor beírtam akkor tuti h nem vert és szarul is játszott...

Jagumo
Remek volt a tegnapi meccs!!! nem nagyon izgat hogy ki nyer és nagyon tetszett!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

kulabácsi
ehh köszi h ellenünk drukkoltatok, hasonló jókat nektek is holnap😉

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
3-2. <#beka2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Japep
<#eljen> Remélem meglesz a mesterhármasa Kakának...bár akkor már nem nagy esélye lesz Drogbának a gólkirályi címre...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
kemény meccs 1-2

Japep
Remélem a Milan ki tud harcolni egy X-et...(vagy esetleg megnyeri 😄 )
Ha hazai pályán kikapna a MU, akkor nem sok esélyük lenne sztem !

CHELSEA FOOTBALL CLUB