Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
nézem énis!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep
22' - MU <1-1> Milan

22' - Kaká ... <#eljen>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Casillas
úgy látom mostanában megy a büntipont csépen a cselzizésér gabberpapo által, úgyhogy valaki szólhatna neki, hogy saját magának is adjon egyet :c

Borzkutya Dátum: 2007.04.15. 20:17 Adta: gabber_saviola
itt az SG-n nem cselszinek, hanem Chelseának írják a csapat nevét

az Chelseá, hanem Chelsea, jár a pont 😞

Vivimos por ti, vence por nosotros.

asfa
au ienre szerelésre mondom azt h is-is..
annyira nem volt szabályos.. de szabálytalan sem volt igazán!!
a meccs x lett szal mind1

én is láttam, h már hasonlóért tizit adtak... hol nekünk, hol nektek, hol másnak; de bevallhatod, h szabályos szerelés volt 😉

a gúnyolódás term. nem rátok vonatkozik 😛

http://www.powerplaymanager.com/r57633

asfa
ha szabad ebben a topicban... már ebben sem vagyok biztos :/
gunyolodásnak viszont nincs helye..

nem mint elfogult szurkolo mondom de ezért a megmozdulásért és hasonlokért láttam már nem is egy 11-est.. ugy hogy szerencse h nem fujták be..

asfa
jólvan.. a két mérkõzés döntetlen lett a különbség maradt..
a gol tényleg szabyálos volt

Matthew Prosac
ehhez képest egy szabályos gólt nem adtak meg a mérkõzésen a Manchesternek, de errõl nem beszél senki.
Csak nem szeretem ha valótlan dolgokkal dobálóznak és nincs mögötte semmi. Mourinho épp ezt tette. a statisztika nem hazudik és én sem flame-elni jöttem, csupán megmutatni hogy neki sincs mindig igaza.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

tekerd a 8:41-hez, és nézd meg, hogy mit ér el O'Shea lábújjhegye 😉
nem akarok vitát, tényleg csak megvédem a csapatot, melynek szurkolok (ha szabad ebben a topicban... már ebben sem vagyok biztos :/)
"a Chelsea nem szokott 16-oson belül szabálytalankodni sokat..talán ezért..." ezt hülyeségnek tartom... én is ezt mondom az MU-ra, de nekünk mégis befújják<#fejvakaras>
"nem akarták h kikapjon a Man Utd!" ez meg olyan Mourinho-s 😛

http://www.powerplaymanager.com/r57633

asfa
hmm.. csak ezzel az a aj,hogy ami a Manchester Utd - Middlesbrough meccsen történt egyértelmûen 11-es volt!
a Chelsea nem szokott 16-oson belül szabálytalankodni sokat..talán ezért..
ami történt a meccsen mint mondtam egyértelmûen 11-es volt akár Man Utd fan vagy akár nem .. ezt mindenki látta.. de nem keltek flémet..nem akarták h kikapjon a Man Utd!

Matthew Prosac
nem hivatalos statisztika a szezonból:

Chelsea-nek megítélt büntetõk: 3
MU-nak megítélt büntetõk: 4

Chelsea ellen megítélt büntetõk: 1
MU ellen megítélt büntetõk: 4

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

asfa
Mourinho: A Manchester ellen sosem jár tizenegyes

José Mourinho, a Chelsea menedzsere úgy véli, a játékvezetõk kivételeznek a Vörös Ördögökkel.

Mourinho a Manchester United szombati mérkõzésére utalt, mikor megjegyezte: Alex Ferguson csapata a saját 16-osán belül bárhol szabálytalankodhat, azért nem jár tizenegyes, ez már-már koncepció a játékvezetõknél. A Middlesbrough a MU elleni szombati bajnoki hosszabbításában egy tiszta büntetõtõl esett el a bíró nagyvonalúsága miatt, ezzel a Chelsea egy pontot vesztett a bajnoki címért folyó harcban.

- Nem próbálok semmit sem sugallni, csak a tényeket mondom el. Úgy néz ki, hogy a bíróknak meg van tiltva, hogy 11-est ítéljenek a Manchester ellen. Nem beszélek összeesküvésrõl, mert akkor azt bizonyítanom kellene, és ha nem tudnám bebizonyítani, akkor megbüntetnének. Ezért csak a tényeket mondom el, mert ha ezt nem tenném szóvá, akkor vak lennék, és nagy szemüvegekre lenne szükségem – fogalmazott fondorlatosan Mourinho.

Jagumo
ennél jobban kellet volna játszani...😄
na midn1 igy jártunk.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

asfa
láttam..grat neki!

Matthew Prosac
sry az offért, de premier league-hír:

PFA Player and Young Player of the Year 2007: Cristiano Ronaldo (Manchester United)

PFA Premier League Team of the Year 2007: Edwin van der Sar, Gary Neville, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Patrice Evra (all Manchester United); Ryan Giggs, Paul Scholes, Cristiano Ronaldo (all Manchester United) and Steven Gerrard (Liverpool); Didier Drogba (Chelsea) and Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur)

Special Merit Award: Sir Alex Ferguson

bigfoot
hát igen,ki kell elemezni a hibát,és elõre nézni!!
meg lesz a +3 cím!!!!!

Japep
Végülis szerintem nem gondolta volna senki, hogy pont a Middlesbrough ellen fog bukni a MU...azt meg sejteni lehetett, hogy a Newcastle nem lesz könnyû ellenfél. Én úgy gondolom, hogy ha bukni fog a MU, akkor azt a Man.City-MU, vagy az Everton-MU meccsen fogja elkövetni (+a CHELSEA ellen).
Ha megverjük õket, akkor már csak egy X kell nekik, és miénk a bajnokság!
Persze bosszantó, hogy ha innentõl kezdve mindent megnyertünk volna, már nem függött volna senkitõl a baknokság, csak tõlünk...de megtörtént... HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Nem élt a lehetõséggel a Chelsea

A londoni Kékek csak 0-0-s döntetlent értek el a Newcastle otthonában, így nem tudták egy pontra megközelíteni a szombaton két pontot vesztõ Manchestert.

A Newcastle elleni kezdõcsapatban nem kapott helyet Andrij Sevcsenko, Drogba mellett Kalou és Wright-Phillips lett volna felelõs a gólszerzésért. A Szarkák azonban remekül megszervezték a védekezésüket, Steven Taylor egy másodpercre sem vesztette szem elõl Drogbát, így fordulhatott elõ, hogy a vendégek a szünetig egyetlen épkézláb helyzetet sem tudtak kialakítani. Igaz, a Newcastle sem tudta veszélyeztetne Cech kapuját, így egy eseménytelen negyvenöt perc után vonultak szünetre a csapatok.

Fordulás után némileg megélénkült a meccs, de inkább a hazaiaknak voltak helyzeteik, a Szarkák kapusának, Harpernek egyetlen védést sem kellett bemutatni a találkozón. Az utolsó tíz percre Sevcsenko is pályára lépett, de õ sem tudott csodát tenni, így döntetlen lett a vége, a Chelsea ezúttal sem tudott közelebb kerülni a Manchester Unitedhez.

Newcastle-Chelsea 0-0

asfa
na hát erre nemtok mit mondani..mondtam h nem a st.james parkban kell nyerni!!
ezt megengedhettük volna hogyha nincs arsenallal otthon egy 1-1 vagy nem kapunk ki a tottenhamtõl mvagy a borotol amik felesleges vereségek voltak gyengébb csapatoktol...
na mind1..3 pont..matematikailag van még esélyünk..
HAJRÁ KÉKEK!!

bigfoot
kurva életbe...sfas.fa
ááááááááááá
nem igaz

Nuno88
nagy esélyt szalasztottatok el...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Shep
Hát én ezen már nem lepõdök meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

REALista
Negatív

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Lassan kéne egy gól...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bedibeni
Kezdem asszini hogy vége😞😞

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

játszik a newcastle nél owen?

REAL MADRID

jön Sheva, Rugj egy gól!!!

hajtani kell!!! Hajrá CHELSEA!!!

Ramox
Droga számát tudom csak 😄

Shep
Hát hívd fel a mestert és mond meg neki, hogy ez így nem jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ramox
De iagazad van, csak akkor ezt ne egy iylen fontosságú meccsen próbálgassuk :S

ROBBEN :'(

Nuno88
hát ez nagyon karcsú volt...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

bigfoot
igen,szezonban már nem lesz😞(

Shep
Na jó de egy jó csapat attól jó, hogy nem csak 11 emberre lehet számítani, hanem aki a padon van az is majdnem olyan jó, mint aki a pályán produkál, és ha odakerül akkor õ is tegye oda magát. Vagy nincs igazam?

Ramox
Ööö nagyon nem vagy képben most. Robben hol van? Sérült?

bigfoot
nyugalom,még most jön a második félidõ!!
remélem Ballack nem vészes sérülést szenvedett

Ramox
Egyetértek 😞 Az a baj h casak nézzünk rá a csapatra 😞 Pihennek a "nagyok" 😞

Shep
Hát ez egy semmi volt, egy értelmes támadást nem vezetett a cselzi, hogy lesz így gõzelem? Nem lepõdnék meg ha ez is x lenne.

asfa
ez nagyon gyenge amit produkálunk 😞ez kevés lesz a 3ponthoz :S

Ramox
Kíváncsi leszek nagyon a nyári igazolásokra. Nem igazán érzem a gyengéjét a csapatnak. De szerintem úgyis csatárt veszünk

Ramox
Neeeee 😞 Ballack =(

asfa
na de jo...Ballack megsérült 😞(
ne máár
MIKEL jött be

asfa
HAJRÁ CHELSEA!!!!NYERNÜNK KELL!!!

asfa
háát köszönjük szépen 😄DD

banok
pl. az oldalamról. :|

Ma egyébként nagy esély elõtt álltok de ezzel gondolom nem montam újat. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bigfoot
Hajrá Chelsea!!!!
nyernünk kell!!!

Nuno88
Sheva csereként beállva tuti vág egyet!

Japep
Newcastle - CHELSEA
- 34.forduló -
(ma 14:30 - Sport2)

Newcatle: (4-4-1-1)
Harper - Solano, Taylor, Bramble, Carr - Milner, Butt, Emre, Dyer - Sibierski - Martins

Cserepad: Srnicek, Babayaro, Ramage, Gate, N'Zogbia

CHELSEA: (4-1-2-1-2)

Cech
Ferreira, Essien, Terry, Bridge
Makelele
SWP, Lampard
Ballack
Kalou, Dorgba

Cserepad: Cudicini, Boulahrouz, Mikel, J.Cole, Shevchenko

-----------------------------------------
Kemény lesz... HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

chrissparduc
Szerintem nem volt Hilárióval semmi gond!

ha nem Hiláió véd, és nincs petr cech sérülése, akkor õk üldözhetnének bennünket, igaz a fociban nincs ha, de hát ez van!