Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
HAJRÁ CHELSEA!! sajnos nem látom :S nem jo semmi nem is szenvedek vele.. nézem eredményt ha látok vmit irok! HAJRÁ KÉKEK!! NYERNI KELL!!
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Joe Cole beadása után SWP golt rugott 😊
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
José Mourinho, a Chelsea menedzsere szívesen látná együttesében Adrianót, az Inter számkivetett támadóját.
Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti csatára januárban hosszabb ideig nem állhat csapata rendelkezésére, mert az Arikai Nemzetek Kupáján vesz részt. José Mourinho erre az idõszakra már jó elõre szeretne utánpótlásról gondoskodni, s miután Andrij Sevcsenko elvesztette a bizalmát, kész új támadót hozni az együtteshez.
Ez a futballista lehet Adriano, akitõl már szabadulna az Inter, és Michael Ballackért cserébe szívesen odaadná a brazilt. A játékoscsere azonban nem lenne végleges, mindkét futballista kölcsönben váltana csapatot, és nyáron visszatérne együttesébe.
Azt tudjuk régebbrõl, hogy Claudio Ranieri már rég megakarta szerezni magának, Frank Lampardot, a Chelsea angol válogatott középpályását, de ez nem sikerült neki.
Ám most újabb Chelsea játékos van a célkeresztben, nevezetesen Michael Ballack. A Juvéhoz hasonlóan, az Inter bejelentkezett érte.
Egyébiránt, érdekesség képpen érdemes megemlíteni, hogy Vincenzo Iaquinta, "csábítja" Ballack-ot a Juvéba. (akárcsak Sagnol, Ribery-t a Bayernbe)
-----------------------------------------------------------------------
Dos Santos biztos marad a Barcában!
Azt már tudtuk, hogy Dos Santos egy óriási tehetség, s emelett nagyon fiatal is.
Sõt még azt is, hogy a Chelsea csapata is megakarja szerezni az ifjú titánt, de állítólag a Barcelona csapata tagadja a híreszteléseket.
Dos Santos, édesapja Zizinho mindent tud a fiáról, s azt is tudja, hogy a fia soha nem fogja elhagyni a Katalán csapatot.
Emellett arról is megvan gyõzõdve, hogy a fia nem kapott semmiféle ajánlatot egyetlen angol csapattól!
------------------------------------------------------------------------
Steve Clarke (állítólag) aláírt 3 évre
A Daily Mirror szerint, Steve Clarke, a csapatunk segédedzõje újabb 3 éves szerzõdést írt alá a minapokban.
Állítólag az is "szájra kapott", hogy José Mourinho, a Chelsea mestere, úgymond rábeszélte a vezetõségt, hogy még "ajándék" 3 évet kapjon az angol segédedzõ.
A londoni klub kivásárolná szerzõdésébõl Giovani Dos Santost.
A katalánok 18 éves támadója egy hete már európai útlevéllel is rendelkezik, így nem lenne akadálya, hogy munkát vállaljon Angliában. Ez természetesen nem kerülte el a Chelsea vezetõinek figyelmét, akik máris ügynököket küldtek Barcelonába, és megkezdték a tárgyalásokat Dos Santos édesapjával, az egykor labdarúgóként ismert Zizinhóval.
A Chelsea nem esélytelen Giovani megszerzését illetõen, a 18 éves mexikói születésû csatárnak ugyanis a szerzõdésében van egy kitétel, miszerint 20 milló fontért a katalánoknak kötelezõ elengedniük õt. A futballista jelenleg évi 400 ezer fontot keres klubjában, ezt az összeget a Chelsea könnyedén felüllicitálná.
-----------------------------------------------------------------------
Drogba helyett Klicskóékkal focizik Sevcsenko
Andrij Sevcsenko, a Chelsea ukrán támadója hivatalosan még nem épült fel sérülésébõl, és ezért nem játszhat José Mourinho együttesében, Ukrajnában azonban pályára léphet.
Sevcsenko eddig egy percet sem játszott a Chelsea gárdájában, s bár a klub szerint sérülése akadályozta meg a játékban, az angol lapok úgy tudják, Mourinho továbbra sem bocsátotta meg a csatárnak, hogy az elõzõ BL-kiírás elõdöntõjének visszavágóján sérülésre hivatkozva nem lépett pályára a Liverpool ellen. A hírek szerint a portugál menedzser nem tart igényt a továbbiakban a támadó játékára, amit alátámaszt, hogy egy ukrajnai bemutató meccsre szó nélkül elengedte a játékost.
Seva egy jótékonysági mérkõzésen lép pályára ma este, a jegyeladásokból befolyó összeget az Andrij Sevcsenko Alapítvány kapja, amely beteg gyermekek anyagi támogatását vállalta magára. A támadó együttese csapatkapitánya lesz, olyan ukrán sportemberekkel játszik majd együtt, mint Vlagyimir és Vitalij Klicsko. Az ellenfél csapatát olasz popsztárok alkotják, mint Eros Ramazzotti, vagy Gianni Morandi. Sevcsenko a találkozó után csatlakozik az ukrán válogatott keretéhez, és várhatóan mind a grúzok, mind az olaszok elleni Eb-selejtezõn pályára lép majd.
A Chelsea ukrán sztárja nem türelmetlenkedik, kivárja az adódó lehetõséget.
Andrij Sevcsenko a Chelsea szerint továbbra is sérült, és nyári operációja után lábadozik. A szakmai stáb szerint a támadó még nem játékra kész, ezért José Mourinho eddig egyszer sem jelölte csapatába a futballistát, akinek fogalma sincs, miért bánnak vele ilyen mostohán a klubnál.
- Nem értem, Mourinho miért nem játszat, egyszerûen nem értem. De nem aggódom, továbbra is várni fogok, egyszer úgyis eljön az én idõm - nyilatkozta Seva, aki a napokban egy jótékonysági mérkõzésen lépett pályára Ukrajnában, és valóban nem úgy tûnt, mintha sérülés hátráltatná játékát.
--------------------------------------------------------------------------
Halálosan komoly viccek a Chelsea-nél
Tal Ben Haim, a Chelsea izraeli védõje már napokkal ezelõtt elkezdte a szócsatákat angol válogatott csapattársaival, John Terryvel és Ashley Cole-lal az Anglia-Izrael Eb-selejtezõ elõtt.
Az angol válogatott nem hibázhat szombaton, be kell gyûjtenie mindhárom pontot Izrael ellen, különben óriási hátrányba kerül az elsõ két helyért vívott harcban csoportbeli riválisaival - köztük Izraellel - szemben. A vendégek ezzel szemben nyugodtan készülhetnek az összecsapásra, és bíznak benne, hogy kihasználhatják a lélektani elõnyt. Ben Haim többek között ezeket tudatta csapattársaival a Chelsea öltözõjében, amibõl természetesen egy több napos barátságos szócsata alakult ki.
- Mondtam nekik, hogy mi fogunk gyõzni, erre kinevettek. Megy a viccelõdés, pedig õk is jól tudják, hogy kemény meccs lesz. Viccelhetnek a meccs elõtt, de a találkozón nem lesz ilyen jó kedvük. Az angol válogatottban minõségi játékosok játszanak. Én tudom, mert napról napra velük edzem. Ugyanakkor egy meccsen bármi megtörténhet - nyilatkozta az izraeli védõ.
REAL MADRID
John Terry szerint Shaun Wright-Phillips remek formába lendült idén, és a kemény munka eredménye, hogy bekerült a kezdõcsapatba...
"Az elsõ nap óta remekel. Beszélgettem vele a repülõn a felkészülési idõszak alatt, és bevallotta hogy idén mindent belead. Azt hiszem, sikerült neki."
"Amerikában leült a menedzserrel, és megmondta hogy szeret itt lenni, és maradni akar. Azóta Shaun klasszisokkal jobb."
"Pár más játékos máshogy viselkedett volna Shaul helyzetében, és beletörõdtek volna a kispados szerepbe, de õ folymatosan játszani akart."
"A jatékstílusán is az látszik, hogy remekül érzi magát."
----------------------------------------------------------------------------
Chelsea keret a Bajnokok Ligája csoportkörére
Ballack április óta sérült, nyáron meg is kellett mûteni. Felépülése várhatóan még idén õsszel, esetleg télen be fog következni. Reméljük minnél hamarabb felépül és bombaformában lesz tavaszra, a BL egyeneskiesés szakaszára (feltéve ha addig eljut, a Chelsea). Itt a teljes lista:
A Lista
1 CECH, Petr
3 COLE, Ashley
4 MAKELELE, Claude
5 ESSIEN, Michael
6 CARVALHO, Ricardo
7 SHEVCHENKO, Andriy
8 LAMPARD, Frank
9 SIDWELL, Steve
10 COLE, Joe
11 DROGBA, Didier
12 MIKEL, John Obi
14 PIZARRO, Claudio
15 MALOUDA, Florent
18 BRIDGE, Wayne
20 FERREIRA, Paulo
21 KALOU, Salomon
22 BEN HAIM, Tal
23 CUDICINI, Carlo
24 WRIGHT-PHILLIPS, Shaun
26 TERRY, John
33 ALEX
35 BELLETTI, Juliano
40 HILARIO, Henrique
B Lista
41 HUTCHINSON, Sam
42 SAWYER, Lee
Az A lista és B lista közti különbséget, illetve az új UEFA szabályt a keretet illetõen késõbb olvashatjátok...
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
A londoniak német középpályása egyelõre sérült, és nem léphetne pályára az együttesben.
A Chelsea szakmai stábja úgy döntött, hogy mivel Ballack legkorábban õsz végén lesz bevethetõ, nem kap helyet a BL csoportküzdelmeire jelölt keretben sem, úgyis csak az utolsó egy-két találkozón léphetne pályára. Az orvosi stáb nem tudta garantálni, hogy a középpályás felépül a csoportmeccsek végére, így legfeljebb a nyolcaddöntõtõl számíthat a játékára José Mourinho menedzser.
- Természetesen bízunk benne, hogy Michael minél elõbb felépül, és ebben az esetben a BL késõbbi fázisában számítunk a játékára - áll a londoni klub közleményében.
A 31 éves futballista legutóbb áprilisban lépett pályára a Chelsea-ben, bokasérülése azóta sem jött rendbe, legkorábban novemberben térhet vissza az együttesbe.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
---------------------------------------------
Abramovics mérgesen távozott, Mourinho nem izgul
A Chelsea vasárnap kikapott az Aston Villa otthonában, a birminghamiek taktikus játékkal vetettek véget a londoni gárda 18 meccses veretlenségi szériájának. Roman Abramovics, a kékek tulajdonosa feldúltan távozott a Villa Parkból.
Az Aston Villa 2:0-ra verte a Chelsea-t, a hazaiak második góljánál Roman Abramovics megelégelte csapata szenvedését, és otthagyta a lelátót, majd lement az öltözõbe, hogy váltson néhány szót a játékosokkal. José Mourinho nem akadt össze az orosz milliárdossal, de nem is tulajdonít nagy jelentõséget Abramovics távozásának.
- A tulajdonos akkor távozik, amikor akar. Két hete magam is megnéztem az angol-német válogatott meccset és a vége elõtt távoztam, hogy elkerüljem a forgalmi dugót - mondta a menedzser.
- Egyszerûen nem kaphatunk gólt szögletbõl a második félidõ második percében. Megvolt a tervünk a meccs eldöntésére, és a szünetben is átbeszéltük a tudnivalókat, ezek után nem lett volna szabad ilen gólt kapnunk. Az idei bajnokság egyébként más lesz, mint a tavalyi. A középcsapatok rengeteget fejlõdtek, több meccset fognak nyerni, nehezebb lesz ellenük játszani - nyilatkozta a menedzser.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
http://www.sg.hu/galeria/1131395601/11313956011188730108.jpg
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://www.sg.hu/galeria/1131395601/11313956011188730108.jpg
CHELSEA FOOTBALL CLUB
The requested URL /galeria/1131395601/11313956011179671168.jpg was not found on this server.
REAL MADRID
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
a vereségrõl..nemtudok semmit.. de hát vmi ilyesmire számítottam :S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
HAJRÁ CHELSEA
- PL 5.forduló - Villa Park -
- ma 17:00 - Eurosport2 -
- vezeti : Mark Clattenburg -
Aston Villa : (4-4-2)
Carson - Laursen, Knight, Mellberg, Bouma - Agbonlahor, Reo-Coker, Barry (c), Young - Moore, Carew
Cserepad : Taylor, Gardner, Petrov, Maloney, Harewood
CHELSEA : (4-3-3)
Cech
Belletti - Alex - Terry (c) - Ashley Cole
Essien - Makelele - Obi Mikel
Wright-Phillips - Drogba - Malouda
Cserepad : Cudicini, Ben-Haim, Joe Cole, Pizarro, Kalou
---------------------------------------------------------------
Nem is tudtam, hogy Carew itt van...nem lesz könnyû, de HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB