Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
sztem hozzánk jön ha eligazol:|

#acm

Ramox
Ki csinálta a bannert? Azt is javítani kéne =( Robben és Geremi ott pózolnak :'( (Még mindig ne mtudtam feldolgozni h Robben elment =|)

asfa
jo ötlet 😊 sztem jöhet 😊 megcsinálod berakom 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep
Arra gondoltam, ki lehetne tenni a banner alá az érkezõket - távozókat.
Vagy akkor már túl magas lenne a banner (és nehezebben töltõdne be az oldal) ???

Csak egy ötlet. 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
hát sztem nemrossz..csak nem angolba.. majd meglátjuk bár én inkább ifit venék..de kitudja 😉

Ramox
Szerintem jó kis játékos, és nem lenne rossz fogás HA nem 28 lenne már jövõ ilyenkor... Ennyi pénzért inkább szerezzünk sok tehetséges ifi játékost és neveljük õket ki. 20 ígéretes fiatalból 1 tuti befut 😄

Japep
Nekem nincs nagy bajom vele, csak az, hogy Barszás...a brazil válogatottban még bírom is! 😄
Én sem akartam, hogy idejöjjön, de mégis beleéltem magam - aztán kiderült, hogy mégsem jön. :S

Ennyi pénzért ne is jöjjön, mert ez kicsit túlzás...de ha olcsóbban meg lehetne oldani, akkor még jó is lehetne! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
hát remélem nem:S
sztem tök fölösleges lenne,egyebként sem szimpi játékos

Japep
Ronaldinho aláír a Chelsea-be... jövõ nyáron!

A játékos már beleegyezett az átigazolásba, sõt, õ már idén jönni akart volna. Néhány angol lap biztos forrásból tudja, hogy Ronaldinho pénteken megmondta a Barca vezetõinek, hogy távozni akar.

Péntek este a háttérben tárgyalások folytak a két klub között, de megegyezés nem születtet, hiszen kifutottak az idõbõl.

A két klub között azért nem született megállapodás, mert a Barcelona 100 millió eurót (66 millió font) kért a játékosért, de a Chelsea "csak" 70 millió eurót (47,5 millió font) adott volna érte.

Most a Daily Mail és több angol lap is állítja, Ronaldinho 11 hónap múlva fog aláírni a Chelsea-hez! Ronaldinho állítólag nagyon csalódott, hogy nem igazolhatott át.

Peter Kenyon a tárgyalásvezetõ csütörtökön azt mondta, hogy idén valószínûleg már nem születik megállapodás, se 2008 januárjában, hanem majd a jövõ nyáron igazolhat át a brazil zseni!

------------------------------------------------
Nem tudom igaz-e, majd jövõre megtudjuk! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sztem a milán könnyebb csoportba került...jól jártak..

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Freedom88
igy sorsoltak.

T.T.

Szeintem nem rossz csoprtba kerültünk de ahogy elnézem egyenlõen vannak elosztva a csapatok!!
xDDDDDDDDDDD

este buli

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Oziris666
Nézd meg a Milánba hány évessek a védõk és akkor mond h öreg Belletti😄DD

asfa
hát üzleti szempontbol persze h nem.. de jobb bekk poszt.. az faja lesz..Belletti.. aki már öreg.. már rutinos.. Ferreira meg sérült tán.. Essien fog játszani megin ott..

Oziris666
Lejárt volna a szerzõdése és ugyis az Arsenalba ment volna,így legalább fizettek érte(bár nem tudni mennyit),szóval nem volt ez olyan hülyeség...

asfa
ez hülyeség volt..

bigfoot
wazze ne már😞(((
tök jól játszott miért kell eladni??
õ egy védekezõ kp elvileg!!Make helyett jövöre tudott volna játszani:S

Japep
Hát ha igaz, akkor nagyon nem jó hír...nem igaz, hogy eladunk mindenkit!
Õ egy jó jobbhátvéd volt, és fiatal - ennél csak jobb lett volna. Néha nem tudom, mit is akarnak ezzel a csapattal...most van Ferreira, aki sokszor hibázik és van egy 31 évas Belletti! Ezzel szegény Essien szívja meg, mert neki kell védõ játszania!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Diarrát leigazolta az Arsenal!

Tegnap mindenki Quaresmára várt, miközben a háttérben az Arsenal átigazolta Lassana Diarrát az Emiratesbe. Az árról még nem állapodtak meg a felek.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arsenal Football Club is pleased to confirm that Lassana Diarra has signed for the Club from Premier League side Chelsea, on a long term contract for an undisclosed fee.

A fenti szöveg jelent meg tegnap éjfél körül az Arsenal hivatalos angol honlapján, lefordítva így hangzik:

Az Arsenal FC sikeresen leigazolta Lassana Diarrát az elsõ osztályú Chelsea-tõl, az átigazolási díjt még egyeztetni kell, a játékossal hosszútávú szerzõdést kötött velünk.

"Nagyon tisztelem Arséne Wenger mestert, és nagyon szeretem a csapatának játékstílusát. Természetesen most izgatott vagyok és nem tudom biztosan, hogy mit hoz a jövõ. Azért igazoltam az Arsenalhoz, mert itt trófeákat nyerhetek most és a jövõben is." - nyilatkozta Diarra a papírok aláírása után.

"Lassana egy multifunkcionális játékos, nagyon örülök, hogy sikerült õt leigazolnunk. Tudom, hogy nagyon keményen dolgozik a pályán és az edzéseken is. Õ egy kreatív egyéniség, tud a középpályán biztosítani és tud jobbhátvédként is játszani." - mondta el véleményét új igazolásáról Wenger.

Diarra (22) az elmúlt két szezont a Chelsea-nél töltötte hol védekezõ középpályásként, hol jobbhátvédként szerepelve. Nyert egy bajnoki címet, egy Ligakupa-, és egy FA-kupa-serleget. A Ligakupa fináléjában pont az Arsenal ellen játszott.

A Chelsea-nél az Év Fiatal Játékosa is lett, és már a francia válogatottba is kapott behívót. Most, hogy az Arsenalhoz igazolt, igazi francia légkör veszi majd körül.

Forrás: www.arsenal.com
Fordítás: www.chelseafanatics.atw.hu

azt olvastam hogy Quaresma maradt a Portoba...

asfa
Hullanak az angolok

Steven Gerrard és David Beckham után Frank Lampard is megsérült, elképzelhetõ, hogy az angol válogatott szövetségi kapitányának mindhármukat hiányolnia kell az Izrael és Oroszország elleni Eb-selejtezõkön.

A hetek óta sérült Gerrardhoz csapata hét eleji bajnokiján csatlakozott David Beckham is, aki elõreláthatólag hat hetet lesz kénytelen kihagyni térdsérülése miatt. Hogy tovább sûrûsödjenek Steve McClaten angol szövetségi kapitány gondjai, a Chelsea pénteki edzésén ugyancsak combsérülést szenvedett Frank Lampard, a háromoroszlánosok harmadik kulcsembere, s ha õ sem épül fel a kulcsfontosságú Eb-selejtezõkig, nagy bajban lehet a csapat.

Lampardot késõ délután vizsgálják meg a Chelsea orvosai, s csak ezt követõen derül ki, mennyit kell kihagynia, az azonban biztos, hogy a londoniak hétvégi, Aston Villa elleni bajnokiján nem léphet pályár

gratula Cechnek! megérdemelte mert jó teljesítményt nyújtott az egész idényben<#taps><#taps>

Oziris666
4milló Fontért viszik állítólag...

asfa
Kenyon elégedett és elszánt
A tegnapi monacoi sorsolás utány egy rövid nyilatkozatot tett Peter Kenyon, a Chelsea FC ügyvezetõ igazgatója:
"Mi vagyunk a csoport elsõ számú kiemeltje, ami nagy jelentõsséggel bír, de mindig nagy küzdelemre lehet számítani. Valenciát ismerjük már tavalyról, amikor a negyeddöntõben kiejtettük õket, Schalke sem lebecsülendõ, mivel a német csapatok mindig kemény ellenfelek, a Rosenborg meg rendszeres résztvevõ. Mindent egybe vetve nincsenek könnyû csoportok, de mi elégedettek lehetünk. Az elmúlt négy évben háromszor is az elõdöntõbe jutottunk, a csoportkört minden egyes alkalommal túléltük. A bajnokságban elfoglalt helyünk nem mindig érvényesül a BL-ben, szóval nagyon elszántak vagyunk. A csapat nagyon fel van tüzelve, úgy gondolom vagyunk olyan erõsek mint az elmúlt négy évben. Tele vagyunk önbizalommal és tapasztalattal, alig várjuk, hogy elkezdõdjön a sorozat!"

asfa
Cech a tavalyi idény legjobb kapusa az UEFA szerint

A tavalyi BL legjobb 16-ba jutott csapatainak edzõi adhatták le voksukat posztonként, hogy kit tartanak a legjobbnak, annyi kikötéssel, hogy saját játékosukra nem szavazhattak. Díjat osztottak a legjobb kapus, legjobb hátvéd, legjobb középpályás és a legjobb csatár kategoriában. Egybõl az elején örülhetett a Chelsea szurkolótábor, mivel a legjobb kapusnak a tavalyi Bajnokok Ligája szezonban Petr Cechet tartották az edzõk. John Terry már átvehette a legjobb hátvédnek járó díjat még 2005-ben, de eddig egy kapusunknak sem sikerült megnyernie ezt a rangos elismerést, a díj 10 éves fennállása alatt. Olyan kapusokat elõzött meg Cech mint, Dida vagy Reina. Gratulálunk és az idei Bajnokok Ligája szezonra is hasonló teljesítményt kívánunk!

asfa
hát jah 😄

Japep
Jaja, meg már úgyis mindegy, 2 szélsõt nem fogunk eladni... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
nemhiszem h igaz volna.. Ferreira a kedvence Mourinhonak!

asfa
hát sok szerencsét neki!

Japep

Johnsont leigazolta a Portsmouth!

Chelsea Football Club has today agreed terms with Portsmouth for the transfer of Glen Johnson.

Ennyi áll a Chelsea FC hivatalos honlapján Johnson ügyével kapcsolatban. Lefordítva: "A Chelsea Football Club ma megegyezett a Portsmouth-szal Glen Johnson átigazolásának feltételeirõl."

A hírbõl nem derül ki semmi konkrétum, de a Portsmouth weblapján már gazdagon beszámolnak legújabb igazolásukról. Kiderül, hogy a jobbhátvéd 4 évre igazolt a Fratton Parkba, az árról még nem egyeztek meg a csapatok. Az 5-ös számot kapta a játékos.

Glent 2003-ban 6 millió fontért igazolta le a Chelsea a West Ham Unitedtõl, tehát ilyen nagyságrendû lehet a mostani ár is legalább. Azóta 71-szer szerepelt a Kékek mezében tétmérkõzésen.

A tavalyi szezont a Portsmouth-ban töltötte kölcsönben, talán ez idõ alatt tetszett meg a játéka Harry Redknapp vezetõedzõnek. Idén 3 meccsen játszott a Chelsea-ben átigazolása elõtt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Ferreira lehet az áldozat

A hírek szerint 8 millió fntot adna a Chelsea Quaresmáért, akinek a kivásárlási ára 25 millió, de Ferreira hozzászámítva az összeghez elég lehet.

Mourinho úgy véli, nem áll rendelkezésére elég szélsõ. Jelenleg a sérülékeny Joe Cole, és az eddig jól teljesítõ Florent Malouda és Shaun Wright-Phillips játszik ezen a poszton.

A portugál mester meggyõzte Roman Abramovichot, aki szívesen adna ennyi pénzt a villámigazolásra.

-------------------------------------------------------
Szerintem ez nem igaz, de ki tudja...nem kellett volna eladni Geremit, és akkor most lenne egy stabil jobbhátvédünk... :S
Néha nagyon durván játszik Ferreira, néha viszont nagy hibái vannak.
Quaresma jó, de már így is sok középpályásunk van... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
BL menetrend :

- CHELSEA <09.18, kedd> Rosenborg
- Valencia <10.03, szerda> CHELSEA
- CHELSEA <10.24, szerda> Schalke
- Schalke <11.03, kedd> CHELSEA
- Rosenborg <11.28, szerda> CHELSEA
- CHELSEA <12.11, kedd> Valencia

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
nem alábecsülöm hanem elvakult fanatist vok😄

asfa
BL: visszavághat a Roma a manchesteri vereségért

Csütörtök délután Monacóban tartották az UEFA Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását.

Az ünnepélyes ceremónián a csapatok neveit az elõzõ sorozat legjobbjai húzhatták ki, a szezon legjobb kapusának Petr Cecht, legjobb védõjének Paolo Maldinit, legjobb középpályásának Clarense Seedorfot, legjobb támadójának és egyben az év focistájának Kakát választották.

Mind a nyolc csoportban kiegyenlített küzdelemre van kilátás, az elsõ két kiemelt kivétel nélkül félelmetes játékerõt képvisel, de a harmadik és negyedik kalapból sorsolt csapatok is beleszólhatnak a továbbjutásért vívott harcba.

Az elmúlt szezonban a kieséses körben találkoztak, idén már a csoportkörben összekerült egymással a Manchester United és a Roma (az olaszoknak van miért visszavágniuk, Angliában 7-1-es verést kaptak), valamint a Valencia és a Chelsea.

A Bajnokok Ligája csoportbeosztása:

A–CSOPORT: Liverpool, Porto, Marseille, Besiktas
B–CSOPORT: Chelsea, Valencia, Schalke 04, Rosenborg
C–CSOPORT: Real Madrid, Werder Bremen, Lazio, Olympiakosz
D–CSOPORT: AC Milan, Benfica, Celtic, Sahtar Donyeck
E–CSOPORT: Barcelona, Lyon, Stuttgart, Rangers
F–CSOPORT: Manchester United, AS Roma, Sporting, Dinamo Kijev
G–CSOPORT: Internazionale, PSV, CSZKA Moszkva, Fenerbahcse
H–CSOPORT: Arsenal, Sevilla vagy AEK Athén, Steaua Bukarest, Slavia Prága

asfa
ez az amit nem szabad..alábecsülni a Valenciát és a Schalkét.. Rosenborgot illik megverni tényleg.. de ez kemény csoport azért

Ramox
Nana, azért nem kell alábecsülni a csoport többi csapatát

bigfoot
ebbõl egyértelmû hogy az lesz

alonso82
ebbõl akár egy csoportelsõség is befigyelhet...

Ramox
Chelsea - Valencia - Schalke - Rosenborg =\

Hát nem könnyû a csoport :S Harcolni kell elég keményen... De bõ a keret 😊 Lehet rotálni a fáradt embereket.

Freedom88
rosenborg

T.T.

Freedom88
schalke még...

T.T.

Ramox
Hát nem kap :'(

Ramox
Hát nem egyszerû a mi csoportunk se... :S Már csak 1 hely a kiadó itt igazán erõs csapat már uyge nem jöhet de azért :S Gratu Cech-nek 😊 Reméljük Drogba is kap díjjat 😊

Freedom88
Valencia az egyik ellenfél

T.T.

Freedom88
Petr Cech kapott 1 dijat! Legjobb BL kapus! Megérdemelte és grt.

T.T.

asfa
nem szabad igy leirni senkit..bl-ben már nincs gyenge csapat.. nem legyünk beképzeltek!!

asfa
lehet.. bár Sevillát ne kapjuk meg.. most h kimondtam õt fogjuk 😄
PSV talán jolenne.. bár bl-ben mindenki kemény
Chelsea-PSV-Steaua-Slavia Praha jolenne 😊

Prince23
Sztem
ez lesz a mi csoportunk

Tehát:

Chelsea
As Roma
Steaua
Besiktas

(mellesleg elég gyenge csapatok) De bírtam volna ha az Intert kaptuk volna XD Kár, h velünk szerepelnek

Japep
Van egy olyan érzésem, hogy megkapjuk a Portót megint... 😄
Végülis a 2.kalapból jó lenne : FC Porto, Sevilla (?), PSV Eindhoven, Benfica, Werder Bremen ...szerintem.

CHELSEA FOOTBALL CLUB