Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a játékosoknak mennyire fog hiányzoni:(...hányszor nyilatkozták hogy mennyire szeretik meg úgy viselkedik mintha az aõpjuk vagy a legjbob barátjuk lenne meg ilyenek:(:(:(....hiába volt tényleg nagyképû a világ felé mert tényleg az volt nem tagadhatja senki de aki a cheleat és mourinhot szerette az nem is figyelte...engem se izgatott sose hogy miekt nyilatkozik hogy kinek képzeli magát meg iyleenk

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

asfa
Nyilatkozatok Mourinho távozásáról

Egykori csapatkapitányunk, Ray Wilkins szerint a gyõzelem-központúság hiányozni fog:

"A futball a gyõztes meccsekrõl szól, és õ egy gyõztes menedzser, aki ezt a felfogást viszi át a játékosai fejébe, akik meg is nyerik a meccseket."

Pat Nevin, a nyolcvanas évek klasszisa szerint Mourinho egyénisége állhat a távozás mögött:

"Õ egy öntörvényû ember, aki úgy érzi hogy egy klubnál neki kell a hatalmat gyakorolnia.
Ha egy ekkora egóval rendelkezõ embert - és ezt jó értelemben értem - ilyen hatalmi pozícióba teszel, majd megmondod neki hogy mégsincs teljesen nála a hatalom, az egyenes út a katasztrófához."

Gavin Peacock, egykori csatárunk, jelenleg BBC szakértõ szerint Grantnek nehéz dolga lesz a kispadon:

"Ha idehozol egy Guus Hiddink kaliberû embert, egy elismert szakembert hozol a klubhoz. Grantnél ez nem olyan nyilvánvaló.
Azt hiszem a csapat megérzi majd (Mourinho) távozását. Nagyon nehéz lesz fenntartani a jó csapatszellemet, ami oly sikeresen ment Mourinhonak."

Avi Cohen, az izraeli szövetség elnöke viszont védte Grantet:

"Avram Grant rendkívül sikeres volt Izraelben. Számos alkalommal megnyerte a bajnokságot csapatával; otthon van a futballban.
Bár most meglepetésszerûen nevezték ki menedzsernek, elõtte már jó pozícióba került a Chelsea-nél. Jó barátok Abramoviccsal és Abramovics bízik benne.
Nem biztos hogy sikertelenebb lesz másnál. Ha megvan hozzá a képessége, akkor õ is sikeres lesz."

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
mellesleg.. nagyon kiváncsi lennék Drogba lemezére..ha jol tudom fog kiadni.. és szeptember 23-án fellép Royal HAll-ban azt hiszem mert felkérték és Rappel :) mivel a rap közel áll hozzám ezért ha megtörtént a fellépés és vki tud ekem zenét adni tõle vagy videot a fellépésrõl nagyon megköszönném :)

Japep
Pontosan...nem fogunk még egy ilyen edzõt találni! <#shakehead>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
hát belegondolok a mecsekbe,mikor õ becserélt...
egy ilyen edzõt sem ismerek,nagy köszönetet megérdemel csodálatos munkát végzett itt,reméljük válogatott edzõnek megy el mert nem járnánk jól ha club csapatot kapna

bigfoot
wazze ,most értem haza,látom sok a hsz mondom mi történt,elkezdem olvasni,közben megnyitom a linkeket,nem hiszem el....
képtelen vagyok felfogni hogy ez megtörtént,sajnos a ****** köszönhetõen nem tudtam mecseket nézni így annyira nem vagyok benne a játékunkban de az eredményeket láttam,de nem gondoltam volna hogy ez megtörténhet,a Világ Legjobb Edzõje volt nálunk,aki nagyon együtt élt a játékkal,fel lehetett rá nézni szurkolóként,fekete nap az a Chelsea történelmében,én nagyon szomorú vagyok,lehet akármilyen jó edzõnk ilyen jó már sosem lesz...
remélem egyszer még visszajön a Club hoz és újra csodát mûvel!!!

asfa
<#shakehead><#sir><#sir>

Japep
Mourinho 35 millió eurós végkielégítése

A portugál szakember szerzõdése 2012. június 30-ig szólt. A BBC úgy tudja: a tréner és a klub vezetõi már hetek óta egyeztetnek arról, hogy milyen összeget vehet fel Mourinho, ha el kell hagynia a Chelsea-t. A 35 millió akkor járt volna, ha menesztik, a londoni klub közleménye szerint azonban a szerzõdésbontás közös megegyezéssel történt.

A dpa német hírügynökség összegyûjtötte Mourinho legkülönösebb nyilatkozatait a Chelsea vezetõedzõjeként.

"Megkérem Önöket, ne tartsanak arrogánsnak, de megnyertem a Bajnokok Ligáját, ezért joggal tartom különleges embernek magam."
(2004. június, bemutatkozó sajtótájékoztató a Chelsea szakvezetõjeként.)

"Ha könnyû feladatot szerettem volna, akkor maradok a Portónál, ahol gyönyörû kék szék és a Bajnokok Ligája-trófea volt az irodámban és Isten után bennem hittek a legtöbben Portugáliában."
(2004. július: egy átlagos sajtótájékoztatón.)

"Jobban félek a madárinfluenzától, mint a labdarúgástól. Hiszen mennyire fontos a futball az élethez képest?"
(2006. április)

"Nézzék meg a frizurám! Készen állok a háborúra."
(2006. augusztus, frizuraváltás után.)

"Makelele nem labdarúgó, hanem egy rabszolga."
(Üzenet Raymond Domenechnek, a francia válogatott szövetségi kapitányának, aki Mourinho kérésére sem mondott le a futballista szerepeltetésérõl az Európa-bajnoki selejtezõkön.)

"Azok után, ami ebben a szezonban történt, és ez nem volt kevés, úgy gondolom, hogy szépen tudok veszíteni."
(2007. május.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
igen csak nem könnyû munka mellesleg tudtommal a banner mérete a mostaninál nem lehet nagyobb.. szal ki helyre besûriteni ha megtudjuk oldani felõlem mehet.. nekem mindegy végülis

Prince23
Meg ideje lenne a banner alá írni a meccseket, utóbbit, ill. következõt.
nézzetek csak át a az sg arsenal oldalára?!

asfa
igen nekem is nagyon :(( semmilyen edzõ nem potolhatja :(

asfa
semmi baj.. hát nagyjábol uj képekre gondoltam :) meg ha vmi ötlet van csak ennél semmiféleképpen ne legyen nagyobb :S de ha van idõd ahogy érzed nemtom képeket cserélni is elég sztem

Japep
Mire gondoltok? Teljesen újra, vagy képcserékre?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
De fog ez hiányozni...nincs még egy ilyen edzõ! <#shakehead> <#sir>

Remélem beválik az új edzõpáros...bár én inkább csak Steve Clarke-ra bíztam volna, míg nem jön valami "nagyobb" (pl Hiddink)...vagy lehet, mivel JM mellett volt, ezért tanult is tõle!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Állítólag az Atletico Madridot fogja...állítólag. De szerintem ez nem igaz, bár lehet év végéig azt fogja vezetni, aztán megy valami nagyobb csapathoz...
Akkor lesz gond, ha majd amelyik csapatba megy, az ellenünk fog játszani... :S

Nagyon sajnálom...csak nehogy elmenjenek páran emiatt (Carvalho, Terry, Lampard, Drogba...)!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

állítólag portugál szövetségi kapitánynak
Prince23
Szíve volt a foci, igazi Chelsea drukkerként viselkedett edzõ léttére, akart nyerni. Ez volt benne a jó... most nem tom mi lesz vele...
Olvastam valahol, h az Evertonhoz menne... vagy Zaragózába.
Amúgy hová megy, tudtokm valamit?

asfa
és ne fleejtsük el a többi kupát vmint egy oriási rekordot.. a 64-65 meccses hazai veretlenségünket.. vagyis Mourinho a pl-ben nem kapott ki hazai pályán a csapattal!

hát megnéztem a videót má rendesen a sírás kerülget...elment bazz 2 premier league trófeát itthagyott aminek megnyerésére eltõte 50 évig senki nem votl képes...senki...csak mourinho<#rinya><#rinya><#rinya>

Prince23
Ha rám célzol, sorry.
de nekem nem játszotta le. valami codec hiányzik sztem.

asfa
jo akkor sikerült hármunknak ugyanazt belinkelni :) nempara

Prince23
Nagy arc volt, RIM

Puyol még kapott is Josétõl xD

REALista

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

asfa

asfa
azt hiszem tényleg ránk férne egy banner ujitás.. szal Japep ha szabad idõd támad és ötleted nagyon megköszönném meg a többiek is én csinálnék ha tudnék :) de ha nagyon ráérsz akkor csihálhatnál és ezt elõre is köszönöm! :)

asfa
Izraeli menedzser irányítja a Chelsea-t

A klub közleménye szerint Avram Grant kinevezése nem csak átmeneti, a jövõben õ veszi át José Mourinho szerepét.

José Mourinho távozása után már elterjedt a hír, miszerint a hétvégi, Manchester United elleni bajnokin az izraeli Avram Grant irányítja a csapatot, néhány órával késõbb azonban a klub hivatalosan is bejelentette, hogy a sportigazgató veszi át az irányítást Mourinhótól. Grant tehát nem csak átmenetileg irányítja Lamparékat, várhatóan hosszabb távra tervez vele Roman Abramovics tulajdonos.

Avran Grant régi jó barátja Abramovicsnak, nyáron érkezett a klubhoz, és azóta a sportigazgató szerepét töltötte be. Mourinhóval nem ápolt túlságosan jó kapcsolatot, a portugál menedzser jó elõre figyelmeztette: nem szólhat bele sem a csapat összeállításába, sem más szakmai dolgokba. Az 51 éves szakember legutóbb a Portsmouth technikai igazgatója volt, korábban izraeli szövetségi kapitányként is tevékenykedett, valamint irányította a Maccabi Tel-Aviv és a Maccabi Haifa együttesét is.

asfa
sajnálom Mourinhot.. bármennyire nagyképû nagoyn nagy edzõ :( remélem nem lesz nagyob baj a csapaton belül :S sok szerencsét neki és a csapatnak :( GO GO BLues és Sok sikert Mourinhónak is :(

Prince23
A fenéket, akéne még:P
Bárkit, csak õt ne!

Japep
Hát nagyon sajnálom, hogy elment Mourinho a csapattól...van egy olyan érzésem, hogy elküldték és csak a hivatalos szöveg az, hogy "közös megegyezéssel". Abramovichot nem érdekli más, csak a gyõzelem és ezért mindent meg is tesz...ha a csapat (nem az edzõ!) rossz formában van, le is kell azt váltani, ha az a világ legjobb edzõje is...ez nagyon nem jó felfogás!
Remélem legalább idehozzák Hiddinket.

185 mérkõzést játszott, ebbõl 124 a gyõzelem, 40 döntetlen, és 21 vereség. Õ már szinte hozzánõtt a Chelseahez, nem lesz nélküle ugyanaz...nehéz lesz a csapatnak, és szerintem sokan itt is fogják hagyni.
De mindegy, köszönjük ezt meg Mourinhonak és sok szerencsét neki...<#sir>

Az utód remélem nem sokáig lesz, nem egy olyan edzõ, aki a Chelseahez "méltó".

CHELSEA FOOTBALL CLUB

eurosport.com-on azt írják hogy a sevillás Juande Ramost akarná a Chelsea edzõnek

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ramox
Hali!

Egész nap a suliban azt ecsetelték nekem (Mivel még a becenevem is Chelsea...) hogy mennyire nem megy mostanság a Chelseanek... Folyton megvédtem Mourinhot és a Csapatot. Aztán most megdöbbenve olvasom mikor hazaérek hogy Mourinho távozik. Sajnálom nagyon :'( Nála jobbat nem fogunk találni.

De sok sikert neki a továbbiakban. Hajrá Kékek!

lesz nektek helyette Avram Grant...
van egy olyan érzésem, hogy Ben Haim mostmá stabil kezdõ lesz<#wilting>
Prince23
Én is bánom, mint angol szimpatizáns feléjük. Majd meglátjuk, h milyen taktikai mester fog érkezni ide...pont a manu ellen lesz az elsõ bemutatkozása annak a vkinek. Ez kissé irreélis.
Sztem Abra kellett volna várjon a ManU meccsig... és haveztettünk volna, akkor menesztette volna Josét.

nemtom elhinni...bárki is jön a helyére nem lesz olyan jó mint mourinho volt<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Prince23
És hová megy José?

LasCar16
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

#acm

Prince23
Bakker!
Habár nem csodálom..., de akkor is.

úgytûnik
<#wow1>

És mikortól? Most rögtön távozik?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nuno88
de sztem nem Deschamps kellene a helyére :|||

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

eZo
Mi lesz veled José?
"A Chelsea Futball Klub és José Mourinho kölcsönös megegyezéssel megválnak egymástól" - közölte csütörtök reggel az egyesület weboldala."
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=154266

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Nuno88
Mourinho távozik! o.0

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

asfa

amúgy csak úgy emgjegyzem nem bántásképpen hogy elkéne má regy bannercsere, mert vannak rajta még olyan játékosok akik már nem a chelseaban játszanak.. gondolok itt pl robbenre agy geremire

asfa
Chelsea - Rosenborg

2007. szeptember 18., 20:45, Stamford Bridge, London
Játékvezetõ: Laurent Dahmel
Nézõszám: 24. 973

Chelsea: Cech - Belletti, Terry, Alex, A. Cole (74' Ben Haim), Essien, Makelele, J. Cole (74' Wright-Phillips), Malouda, Kalou, Shevchenko

Rosenborg: Hirschfeld - Strand, Basma (46' Kvarme), Koppinen, Dorsin, Skjelbred (85' Iversen), Sapara (69' Konan), Riseth, Tettey, Traore, Kone

Gólok: Shevchenko (53.) ill. Koppinnen (25.)
Sárgalap: Alex ill. Dorsin, Kone
Piroslap: -

Meccs összefoglaló

Sokadszor is beigazolódni látszott az a tézis, hogy egy sztárcsapat attól még nem gyûjti be feltétlenül a három pontot, ha tizenegy klasszis vonul ki a gyepszõnyegre. A norvég bajnok nem az áldozati bárány szereplõválogatására érkezett a Stamford Bridge-re.

Knut Törum tanítványai ezt az elsõ perctõl kezdve bizonyították a jóval esélyesebbnek tartott rivális otthonában. José Mourinho a sorozat megnyerésére is esélyes társulata ugyan meddõ mezõnyfölényben játszott, de a Malouda, Kalou, Sevcsenko támadóalakzat nem tudott a rendre visszazáró északiak védelme mögé kerülni.

A Rosenborg erejének nagy részét ugyan a védekezés emésztette fel, de a rendkívül agilis Traoré, Koné kettõs Petr Cech kapuja elõtt is hatékonyan tüsténkedett. A 24. percben elnémult a londoni aréna közönsége, ekkor ugyanis már 0-1 állt az eredményjelzõn, Koppinen egy pontrúgás után a kapuba továbbított.

A vezetés birtokában még inkább visszazárt a Rosenborg, így fel volt adva a lecke a háromszoros angol bajnoknak. Kettõzött erõvel küzdött, sorra vezette támadásait a házigazda, de a félidõbõl hátralévõ idõben nem tudta gólra váltani a fölényt.

A szünet után sem változtak a szerepek, nyomott a Chelsea, a Rosenborg pedig hõsiesen õrizte bástyáit. Az 54. percben megtört az átok, egyenlített a vendéglátó. Sevcsenko az 54. percben fejjel vette be Hirschfeld kapuját. Minden kezdõdött elölrõl. A lefújásig szakadatlanul rohamoztak a ”kékek”, eredmény nélkül. Norvég bravúrdöntetlen a Chelsea otthonában. Trondheimben kezdõdhet a fieszta.

A B jelû kvartett másik mérkõzésén a Valencia Gelsenkirchenben fektette két vállra a Bundesliga tavalyi ezüstérmesét, a Schalkét. A mérkõzést eldöntõ találat Neuer kapus kapitális hibájából született.

asfa
A BL-ben sem megy a Chelsea-nek

A Bajnokok Ligája 2007/8-as kiírásának elsõ játéknapján a londoni alakulat csak döntetlent ért el hazai pályán a Rosenborg ellen.

A Chelsea Drogba és Lampard nélkül lépett pályára a Rosenborg ellen, ennek ellenére minimális elvárás volt a hazaiaktól a három pont begyûjtése. A londoniak azonban ugyanazt az ötlettelen játékot nyújtották, mint az utolsó két bajnokijukon, s a jól védekezõ norvégok állták a sarat. Sõt, a 24. percben Koppinen révén a vezetést is megszerezték.

A Chelsea a második félidõben is derekasan támadott, de csak az egyenlítésre futotta erejébõl, Sevcsenko az 53. percben fejjel talált be, és mentette meg az egyik pontot enerváltan játszó csapatának.

A Real Madrid és a Werder látványos meccset produkált, s bár a királyi gárda végig fölényben játszott, a németek szórványos támadásai is veszélyesek voltak. Raul a 16. percben juttatta vezetéshez a spanyolokat, a Werder azonban egy perccel késõbb egyenlített, és egy percig sem tett le a gyõztes gól megszerzésérõl. A második találat azonban a madridiaknak jött össze, a szünet után több ziccert is hibázó Nistelrooy a 74. percben szerezte meg a gyõztes gólt, egyben 50. BL-gólját.

Az A csoportban a Marseille ugrott a csoport élére, miután hazai pályán két kései góllal legyõzte a Besiktast, a Porto és a Liverpool pedig nem bírt egymással.

A B csoportot a Valencia vezeti, a spanyolok fontos gyõzelmet arattak a Schalke otthonában.

A C csoportban a Real pontelõnyt csikart ki a többiekkel szemben, miután az Olympiakos-Lazio meccs 1-1-es döntetlent hozott.

A D jelû kvartettben a Milan remek elsõ félidei teljesítményével szerezte meg a három pontot, a Sakhtar pedig már a meccs legelején eldöntötte a találkozót a Celtic ellen.

Eredmények:

A csoport

Marseille-Besiktas 2-0
G.: Rodriguez 76., Cisse 90.

Porto-Liverpool 1-1
G.: Gonzalez 8., ill. Kuijt 17.

B csoport

Chelsea-Rosenborg 1-1
G.: Sevcsenko 53., ill. Koppinen 24.

Schalke-Valencia 0-1
G.: Villa 63.

C csoport

Real Madrid-Werder 2-1
G.: Raul 16., Nistelrooy 74. ill. Sanogo 17.

Olympiakos-Lazio 1-1
G.: Galletti 55., ill. Zauri 77.

D csoport

Milan-Benfica 2-1
G.: Pirlo 9., Inzaghi 24., ill. Villa 63.

Sahtar-Celtic 2-0

asfa
2 kapufát rugott Kalou... szerencsénk sincs :(

Shep
Kemény lesz ha tovább akarnak jutni, ha már ez is gondot okozott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

faszom nekik<#violent><#boxer><#falbav><#banplz>

asfa
hát errõl ennyit.. no komment..