Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAJRÁ CHELSEA!!!

bigfoot
lehet vhogy nézni??

Freedom88
eurosport 2

T.T.

k O T T A
melyik tv közvetíti a mostani bajnokságot?

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

asfa
jaja hagyjuk is! csak megjegyzés volt 😊
hát az Interbõl elég kemény csapatot csinálna :S

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

bigfoot
én meg se nézem,had mondják😊)

hát remélem én is hogy nyerünk és jó lesz ez az új edzõnk, huh nem lenne jó ha az Interbe menne😊

én is elolvasom de nem tud izgatni...

asfa
szvsz egyébként nevetséges amit irkálnak a Man Utd-sok.. nem irok oda mert nem érdekel,az se,hogy mit fognak ideirni, de nekik is irom ha olvassák, ez a divatdrukkerezés meg .. áá nem is érdemes felhúznom magam..nevetséges!

asfa
majd meglátjuk mit tud az uj edzõ!HAJRÁ CHELSEA!!

Prince23
Tetszik a hozzáálállása Grantnek... talán reménykedem én is benne, h nem vezsítünk ma.

asfa
Malouda: Grant sokkal másabb edzést tart

"Sokkal másabb volt az edzésünk, mint annak idején Mourinho irányítása alatt."

"Új edzõnk, Avram Grant sokkal inkább az állóképességre összpontosít jobban, emellett még szorgalmazza a távoli kapura lövéseket is. Ez még az új taktikánkba nem épült bele, de én azt mondom, hogy a védelemben nagyon biztosak legyünk."

Mourinho irány az Inter?

Roberto Mancini alatt is inog a kispadKülönbözõ olasz együttesek beszéltek José Mourinho ügynökével, Jorge Mendesszel, miszerint hamarosan felválthatja a kispadon, Roberto Mancinit, az Inter jelenlegi edzõjét.

Mendes: "Mourinho-nak ez egy nagyszerû ajánlat lenne."

"Ennek a klubnak nagy elvárásai vannak, s éppen egy olyan szakember kell aki ezt teljesíteni is tudja."

Roberto Mancinire nagy nyomás nehezkedik, hiszen a héten a BL csoportkörében csapata kikapott a Fenerbache együttesétõl.

Massimo Moratti az Inter klubelnöke is tud Mourinho távozásáról.

Jorge Mendes azt is elárulta, lehet hogy José mehetne a portugál nemezeti 11 kispadjára Luis Felipe Scolari helyett, akit a Szerbia elleni EB csoportmérkõzés után tiltottak el 4 mérkõzésre.

"Mourinhot érdekli a portugál válogatott szövetségi kapitányi tisztje. Még egyáltalán nem dõlt el semmi."

szerintem ez egy nagyon korrekt nyilatkozat😊

asfa
Rooney szerint nyer a Manchester

Wayne Rooney manchesteri gyõzelmet jósolA héten a Manchester United 1-0-ás gyõzelmet aratott a Sporting Lisabon együttese ellen, a BL csoportkörében.

Ronney a lábtörése után tér vissza a Premier League-ba, és szerinte egy izgalmas kis mérkõzés elé néz majd mind a két csapat.

"Nagyon boldog voltam, hogy visszatérhettem a pályára, a Sporting ellen. Remélem, hogy teljesen fitt maradok a Chelsea elleni találkozóra is."

"Ez a meccs még nem címdöntõ mérkõzés, de akkor is mindannyiunknak nagyon kemény meccs lesz."

--------------------------------------------------------------------------
José: Visszatérek én még Angliába!

A Chelsea volt portugál edzõje, már nagyban szövögeti a tervét, hogy hogyan is fog visszatérni majdan Angliába.

Az sem lehet kizárt, hogy a Chelsea volt riválisai közül a Manchester-nél, Liverpool-nál, vagy az Arsenal-nál vállalna munkát.

Remélem, hogy egyszer majd visszatérek, mondta a The Sun-nak adott interjújában.

"Egyszerûen imádom az angol labdarúgást, és remélem, hogy minél elõbb visszafogok térni, és találok magamnak munkát."

"Ne higgyék azt, hogy majd még egyszer látni fognak a Chelsea-nél, miután elhagytam a klubbot."

José Mourinho, (44) a héten hagyta el a Chelsea csapatát, az eredménytelenség fejében, de büszke arra a rekordjára, amit a Chelsea csapatánál állíthatott fel.

"Szeretem az angol focit, a szurkolókat, a meccseket, és még az ellenfél szurkolóit is."

"Bár a Liverpool és a Manchester United szurkolóit nem annyira szeretem, hiszen sok dolgot kitaláltak rólam, itt Angliában eltöltött 3 év alatt."

"Azt is tudom, hogy nekem még a mai napig is helyem van a Chelsea történelmében, de mindig szeretni fogom a rajongókat, és én is remélem, hogy õk is szeretni fognak engem."

Azt tervezi Mourinho, hogy egy ideig a családjával fog foglalkozni, de nem áll szándékában sokáig pihenni.

"Most jelenleg nem dolgozom. Csak a családommal vagyok. A közeljövõben szeretnék újabb nyelvet megtanulni. Az új szakember, Avram Grant, nem mondott semmit mikor ide szerzõdtem, még annak idején. A Chelsea - Manchester United mérkõzés igazán erõs meccs lesz mindkét fél számára, de én nem fogom nézni a mérkõzést.

A tegnap nap folyamán Mourinho azt mondta, hogy õt nem rúgták ki.

"Ha a csapat kiakart volna rúgni, akkor azt már rég megtették volna. Számomra tisztességes megállapodás volt a csapat és én köztem, megtaláltuk a helyes irányt. Nem állítom azt, hogy felhõtlenül boldog lennék."

én azt mondom hogy ha a mi csapatunk tagjai búsulnak akkor nehogymár a Manchester játékosai örüljenek😊 HAJRÁ CHELSEA! GO BLUES!

asfa
Nincs megfelelõ licence Grantnek!

Grant elõ sajtótájékoztatójánA londoni klub szombaton megerõsítette ezt, de hangsúlyozta, hogy az izraeli szakember munkájára ennek ellenére nemcsak ideiglenes jelleggel, hanem hosszú távon számít.

Grant - aki a csütörtökön távozott José Mourinhót váltotta - vasárnap, a Manchester United elleni idegenbeli bajnokin debütál a Chelsea kispadján.

asfa
Oddsok az edzõváltás után

2007. 09. 23., Manchester United - Chelsea
Manchester United: 1.95
X: 3.05
Chelsea: 3.50

Ebbõl kiderül, hogy jóval esélyesebbnek tartják az Unitedet az Old Traffordon.

Ki nyeri a Premier League-t?
Manchester United: 3.00
Liverpool: 3.00
Chelsea: 3.75
Arsenal: 5.25

A harmadik forduló után még hétszeres pénzt adtak volna az United végsõ gyõzelméért.

Gólkirály
Fernando Torres: 6.00
Van Persie: 7.00
Drogba: 9.00

További Chelsea játékosok:
Lampard: 26.00
Pizarro: 34.00
Shevchenko: 34.00
Kalou: 67.00
Wright-Phillips: 154.00

Bajnokok Ligája

Ki nyeri a BL-t?
Barcelona: 5.74
Real Madrid: 7.50
Milan: 7.50
MU: 8.00
Chelsea 9.00

A Rosenborg elleni meccs elõtt még a Chelsea volt a legesélyesebb.

Ki lesz a gólkirály?
Henry: 8.00
Drogba: 15.00
Kaka: 15.00

asfa
Remények...

A Chelsea új vezetõedzõje, Avram Grant azt nyilatkozta, hogy támadójátékot fog játszatni a csapattal az elkövetkezõ hónapokban.
Az ex-izraeli edzõ hiszi, hogy a jövõben látványos és átütõ erejû játék lesz a Kékek fegyvere.
"Szeretem a támadófutballt, úgy gondolom, hogy az hatékony. A labdarúgás sokkal szórakoztatóbb, látványosabb lett, mint amilyen pár évvel ezelõtt volt.
Nem lehet mindig jól focizni, de a céljaink közt szerepel a pozitív, jó játék a trófeák elnyerése érdekében."

"A németországi vb-t megelõzõ selejtezõn, Izrael csapatával egy csoportban voltunk a francia nemzeti 11-gyel, és több gólt szereztünk mind õk. Az izraeli ligában eltöltött éveim alatt mindig a legtöbb gólt szerzõ csapat voltunk."

"Tudom, hogy nincs nagy elismertségem és kapcsolatrendszerem az angol bajnokságban, - tette hozzá a szakember. de évente 5-6 alkalommal látogattam elismert angol szakemberek edzéseit; õk barátaim, szóval remélem semmi meglepetés nem fog érni, és megpróbálom a lehetõ legjobban végezni a munkámat."

Világszerte felmerültek e kérdések: ki az a Grant, és miért nem sikeresebb edzõt választottak Jose utódjaként?
"Én nem tudom, ki tart sikeresnek, és ki nem. De emlékezzünk, mikor Arséne Wenger az Ágyúsokhoz került, mindenki azt kérdezte, ki az a Wenger?
Nem szeretném védeni, de megítélésem szerint nagyon is jó munkát végez a francia mester az Arsenálnál."

A holnapi Manchester elleni rangadó lesz az elsõ meccse a Kékek kispadján. Egy esetleges gyõzelemmel nagyobb bizalmat kaphat a játékosoktól és a szurkolóktól is.
"A MU ellen az Old Traffordon játszani soha nem egyszerû feladat, de majd meglátjuk".-zárta szavait a 'The New Man'.

asfa
sztem meg nyerjünk és mindegy ki lövi a gólt 😊

Nuno88
0:0 vagy 1:1 lesz szvsz

remélem Sheva lövi a Chelsea gólját 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Prince23
Sztem ma lesz egy nagy zakónk... legalább is, ha én a csapatnak lennék én így készíteném ki Abrát meg a vezetõséget, h szándékosan kajunk egy nagy-nagy zakót... és így elzavarjuk az új edzõt. Én így sztrájkolnék xD
Na de komolyra fordítva a szót: ha mégse következik be, amit az imént írtam, én egy x-et várok ma.

héhé vki nem tudja a mai kezdõ 11et?
asfa
ma GO BLUES!!!

k O T T A
ha drogba elmegy és ben haim stabil kezdõ lesz kvaideges leszek

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

asfa
én viszont odairtam h példának mondtam<#whatever>

Japep

Mourinho nem akarja, hogy tüntessenek miatta

A Chelsea volt szakvezetõje elmondása szerint elégedett távozásával, és semmilyen demonstrációt nem szeretne személyével kapcsolatban.

Egy nappal Jose Mourinho menesztése után a szakember egyáltalán nem csalódott távozása miatt. Mourinho magabiztosan beszélt helyzetérõl, nem szomorkodva amiatt, hogy fel kellett álljon a Stamford Bridge-i kispadról. A portugál nem kívánja tovább feszíteni a húrt, ezért arra kér minden zúgolódót, hogy miatta ne emeljen szót.

- Minden téren minden rendben. Boldog vagyok, hogy távozok, és boldog vagyok azzal, amit elértem a Chelsea-vel – mondta egy nappal a menesztése után Mourinho. – Nem szeretném, hogy a szurkolók miattam tüntessenek, ha egy rossz eredmény születik. És azt sem akarom, hogy a játékosok miattam távozzanak, semmilyen demonstrációt nem akarok a személyem miatt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
hát igen..
megnéztem elég sokszor a róla készült videókat a napokban és ..,ahogy együtt él a játékkal..

és most még jönnek fel a hírek hogy esetleg lesznek távozók😞

én egy szóval se említettem Capellot<#whatever>
asfa
nemtudom .. Capello után nem sirt egyik játékos sem.. nem tüntettek.. példának mondtam.
Mourinho más.. Õ ennyi idõ alatt hozzánõtt a Chelsea-hez.. lehet h otthon vagy az edzõ témában.. de sztem ezt nem érted meg maximálisan.. persze mi se igazán de azért ha ezt felfogja vki rájön..hogy egy ilyen kaliberû csapatnak egy olyan embert "elveszteni" aki már a klubbhoz nõtt rettentõ nehéz dolog!

asfa
<#rinya>

asfa
<#sir><#shakehead>áhh olyan mintha meghalt volna 😞 nagyon nagyon szar lesz nélküle minden 😞

"Van itt egy kis ellentmondás. Ti mind nagy játéksok vagytok, viszont még nem nyertetek semmit. Mire mentek az elõbbivel az útobbi nélkül?- ezzel nyitott az öltözõben, s a különös motiváció elérte célját. Julisban a következõ üzenetet küldte a Chelsea játékosainak:"Mostantól kezdve minden tréningen, minden meccsen, a magánéletben midnen egyes percébenaz a cél lebegjen a szemetek elõtt, hogy megnyerjük a bajnokságot."..." - idézet a Chelsea FC a Nagy Kékség cimû könyvbõl

ebbõl is látszik hogy nagy edzõ, õ tette nagy csapattá a CHELSEA-t nem Abramovich, persze neki is köze volt hozzá de nem õ faragott csapatot a játékosokból, nem õ motiválta õket...
és még az ellenfelek is dicsérik, pl Sir Alex
Sok sikert JOSÉ!!! Köszönjük...

nemtom hogy vaggytok vele de sztem már kicsit durva hogy fekete háttér meg na úgy az egész...lehetne tényleg egy jó bannert amin mourinho kapja a fõszerepet vagy nemtom de ez olyan hatást kelt számomra mintha meghalt volna<#szomoru1>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Japep
Ha tényleg komolyan gondolnátok :

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Real szurkolóként nagyon is értem az edzõ témát, most ne érts félre... Mourinho is csak ember(itt megjegyezném, hogy õ a kedvenc edzõm, miatta néztem a Chelsea meccseket...) attól, hogy nem vagyok Chelsea drukker, szerintem még fel tudom fogni, hogy mi a stájsz... csak annyit mondok, hogy kicsit túlreagáljátok az egészet...
bigfoot
nem a sikerrõl van szó,nem érted...
csak az érti meg aki annak a clubnak a szurkolója ahol õ edzõ volt

jééézusom<#wow2> nyugodjatok már meg... az egy dolog, hogy elment, de nem halt meg<#ejnye1> majd lesz másik edzõ aki úgyanúgy sikerre vezetheti a csapatot
bigfoot
addig vmi fekete banner is felmehetne ideiglenes Mourinho képével..
komolyan,mert ez fekete nap a történelmünkben...

bigfoot
hát igen, õ volt AZ edzõ, én nagyon büszke voltam a csapatomra hogy ilyen edzõnk van!!!kiállt a csapatért,ha kellett a bírókkal harcolt,másik edzõkkel,játékosok voltak számára az elsõk!!
remélem visszajön a clubhoz...
egyszer..

Japep
Majd megpróbálkozom egy új bannert készíteni, csak most még egy ideig nem lesz idõm...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Drogba elsírta magát!

"Te vagy a legjobb csatár a világon, és magad miatt váltál azzá."

"Büszke vagyok rád, Didi, és neked is büszkének kellene lenned magadra."

"Dolgozz keményen, te egy gyõztes típus vagy." - ezekkel a szavakkal búcsúzott a portugál szakember az egyik kedvenc játékosától, majd megölelte, mint egy apa a gyermekét.

Mikor Mourinho továbbment, Drogba nem bírta tovább, és könnyekben tört ki.

Florent Malouda próbálta vigasztalni az elefántcsontparti támadót.

Egy barátja szerint Drogba nagyon ideges lett, amikor megtudta, hogy kirúgták a trénert, akire mentorként tekintett.

Nem kizárt, hogy a 29 éves csatár kérni fogja a vezetõket, hogy engedjék másik együtteshez szerzõdni - tette hozzá a labdarúgó barátja.

-----------------------------------------
Ettõl félek, hogy nem csak JM-ót veszítjük el, hanem alapjátékosokat is...reméljük nem igaz!
-----------------------------------------

Mourinho nyilatkozata

Nagyon büszke vagyok a munkámra és biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztam 2004-ben, amikor a Chelsea-hez jöttem." - nyilatkozta Mourinho.

"Egy fantasztikus és nagyon sikeres idõszaka volt ez a pályafutásomnak és nagyon köszönöm a szurkolóknak, akik mindig mellettem álltak."

"Az egész klubnak sok sikert kívánok és a játékosoknak sok boldogságot a játékban és a családi életükben."

"Végül a családom nevében szeretném megköszönni a tanároknak és a sok barátnak a támogatást és a megértést."

------------------------------------
Még most sem fogtam fel igazán, hogy elment...ezt nem is lehet! Mellette minden más edzõ egy jellemtelen, unalmas ember. Nehéz lesz megszokni az újat, de muszáj!
Bárhova is megy Mourinho, az biztos, hogy figyelemmel fogom kísérni! Sok sikert neki és köszönjük!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
Köszönjük José a 2 Bajnoki címet ,a FA kupát, a 2 Liga kupát,a Szuper Kupát ,és hogy a világ legerõsebb csapatává emelted fel csapatunkat,sok sikert pályafutásod további szakaszára!!!

bigfoot
wazze még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy ez megtörtént,a legjobb edzõ volt,játékosok és a szurkolók felnéztek rá tûzbe hozta a játékosokat és a szurkolókat egyaránt

bigfoot
DROGBA „KIAKADT"
Barátai szerint Didier Drogba úgymond „kiakadt”, amikor értesült arról, hogy Jose Mourinhót kirúgták a Chelsea-tõl – írta a Sun címû angol bulvárlap.
Az újság szerint az elefántcsontparti csatár sírva búcssúzott el a csütörtöki edzés után a csapattársaitól.
„Didier teljesen kiakadt a Chelsea-re, nem tudja elhinni, hogy csak így kirúgták Mourinhót” – idézte a Sun Drogba egyik cimboráját.
„Úgy tekintett rá, mint a mentorára, és nem tudja, hogy egy másik edzõ irányítása alatt képes-e a legjobbját nyújtani.”
„Még néhány hét, amíg ismét játékra jelentkezhet, de nem azért, mert el akar menni, hanem mert a sérülése ennyi idõ alatt gyógyul.”Mourinho távozása szerda este vált biztossá, és õ SMS-üzenetekben tájékoztatta röviden a játékosait. A hírek szerint Frank Lampardot külön felhívta.

A sajtóbeszámolók alapján Didier Drogba megkönnyezte fõnökét (lásd keretes írásaunkat), és Michel Essient is mélyen megérintették a hírek. Az elsõ megszólaló mégis Ricardo Carvalho és Claude Makelele volt.

„Rendkívül szomorúak vagyunk, a hírek sokkoltak bennünket” – jelentette ki Carvalho, aki már a Portónál is a portugál szakember játékosa volt.

„Számomra nem kétséges, hogy Jose Mourinho a világ legjobb edzõje, és nem tudom elhinni, hogy elveszítettük.”

„Soha nem gondoltam volna, hogy egyhagyja a Chelsea-t, mielõtt befejezte volna a munkát, mielõtt elérte volna a célt, amit kitûzött.”

„Ez az elsõ alkalom, hogy idõ elõtt kilép, és ez szörnyû lehet számára. Imádta a Chelsea-t.”

„Az utóbbi néhány hétben már eléggé boldogtalannak tûnt a rossz eredmények miatt, de mindannyian azon voltunk, hogy együtt megtaláljuk a megoldást” – tette hozzá Carvalho.

A veterán Claude Makelele hasonló szellemben nyilatkozott, de õ elfogadja a döntést Mourinho menesztésérõl.

A Chelsea szurkolói sajtóközlemény adtak ki, amelyben Mourinho elõtt tisztelegnek, és azt írják: remélik, hogy Roman Abramovics nem bánja meg, amit tett. A nagyításhoz kattintson a képre!fotó: Imago„Villámcsapásként értek a hírek – fogalmazott. – Soha nem hittem volna, hogy két hónappal a szezon kezdete után távozik.”

„Láttuk, mekkora nyomás nehezedik rá az eredmények miatt, de magabiztos maradt. A legutóbbi sérülések nagy csapást jelentettek, és látszott rajta az aggodalom, miután a jó eredmények kezdtek elmaradozni.”

„Elõször én is SMS-ben kaptam a hírt a többiektõl. Az új menedzsert nem ismerem, de õ is a sportágból jött, és ez fontos a Chelsea jövõje szempontjából.”

„Komoly kihívással néz szembe, és mindig Mourinhóvaal hasonlítják majd össze.”

Mint ismeretes, Mourinhóval Roman Abramovics, a londoni klub tulajdonosa bontott szerzõdést, és 15-20 millió fontos lelépési díjat kellett fizetnie a szakvezetõnek.

Utódja, Avram Grant a nyáron érkezett a klubhoz sportigazgatónak, bekerült az elnökségbe is. Mourinhónak ez már akkor sem tetszett, és várható volt, hogy miután Grant – aki Abramovics barátja – a háttérben elemzéseket készített a csapat játékáról, elõbb-utóbb „kifúrja” majd a Bajnokok Ligája- és UEFA-kupagyõztes szakembert.

asfa
Az ellenfelek is sajnálják Mourinho távozását

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson és az Arsenal szakvezetõje, Arsene Wenger is sajnálatát fejezte ki Jose Mourinho menesztése kapcsán.

A Premiership listavezetõjének francia mestere ugyan soha nem ápolt baráti kapcsolatot a portugállal, ennek ellenére sajnálja, hogy kollégáját a szezon közben rúgták ki. Wenger szerint Mourinho továbbfejlesztette az amúgy is remek erõkbõl álló Chelsea-t, és igazi nyerõ csapatot hozott létre a Stamford Bridge-en.

- Nem voltunk a legjobb viszonyban, ám ez sem leplezte véleményemet, mindig kiválóan felkészült, képzett menedzsernek tartottam. Szomorú vagyok a távozása miatt, mert az angol foci egy igazán remek szakembert vesztett el – jelentette ki Wenger.

Sir Alex Ferguson egyetért Wengerrel, a skót szerint is vesztett az angol labdarúgás Mourinho távozásával. A Manchester United ráadásul éppen a Chelsea-vel csap össze a hétvégi fordulóban, ám Ferguson szerint az edzõváltás nem feltétlenül elõnyös csapata számára.

- Nagyon sajnálom a távozását, igazán élvezetes csatákat vívtunk a múltban. Remek munkát végzett az elmúlt években, ezt nem kérdõjelezheti meg senki – mondta kollégája távozása kapcsán Ferguson. – A hétvégi meccsen ezzel nem lett könnyebb dolgunk, hiszen a Chelsea-t Mourinho távozása után is kiváló labdarúgók erõsítik.

asfa
jo inkább örülj magadnak kb..

Japep

A Chelsea nyílt levele a szurkolóknak

"A Chelsea Fc vezetése és mindenki, aki a klubnál dolgozik nagyra értékeli a ti türelmeteket és megértéseteket ezekben a nehéz pillanatokban. Ezért helyénvalónak érezzük, hogy feltárjuk elõttetek José távozásának okát, egyúttal elismerve mindazt, amit a klub és az angol labdarúgás számára tett.

Ma korán reggel bejelentettük, hogy José a Chelsea-bõl közös megegyezéssel távozik. A hangsúly a közös megegyezésen van. José nem mondott le, és nem rúgtuk ki õt.

Egyértelmûvé vált, hogy José és a klub közötti kapcsolat holtpontra jutott. A felek közötti nézetkülönbségek megoldására tett, több hónapon át tartó õszinte erõfeszítések hiábavalónak bizonyultak.

A döntésünkben megerõsített a csapat formán kívüli teljesítménye, és az utóbibi napokban elért eredmények. Nem kívántuk hogy mindez folytatódjon és továbbiakban hátrányt jelentsen.

A Chelsea labdarúgással kapcsolatos hosszú távú céljai, törekvései változatlanok, és Avram Grant, valamint Steve Clark kinevezése mindezen célok folyamatos elérése érdekében történt.

Nekünk is elismeréssel kell adóznunk Josénak a klub számára végzett nagyszerû munkája elõtt. Õ a klub eddig ismert legsikeresebb menedzsere, és joggal érdemelte ki ezt a helyét a klub történetében. José közremûködésével lépett a Chelsea Európa és a világ vezetõ klubjai közé.

Mindig szívesen látott személy lesz a Stamford Bridge-en, akár a Chelsea vendégeként, akár más klub menedzsereként, megadva számára a klub történetében játszott szerepe alapján az õt megilletõ tiszteletet és elismerést.
"

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tüntettek Mourinho mellett!

Csütörtök este kisebb tömeg gyûlt össze a Chelsea székháza elõtt, a szurkolók a portugál menedzser menesztése ellen emeltek szót, mások azonban buzdításra szólítják fel a híveket.

Maroknyi Chelsea-drukker gyûlt össze kora este a klub székháza elõtt, hogy kifejezze nemtetszését Jose Mourinho menesztéséért. A szurkolók egy széles transzparenst tartottak maguk elõtt, amelyen a portugál menedzsert éltetik. „Egyszerûen a legjobb!” - szól a dicséret, amelybõl nem részesült az egyesület vezetése és tulajdonosa. A szurkolók egy levélben hozták a Chelsea elöljáróinak a tudomására, hogy Mourinho menesztése nincs ínyére a törzsszurkolóknak.

Ugyanakkor a szurkolók egy másik csoportja nyílt levélben kérte a Chelsea mérkõzésre kilátogató híveit, hogy ne nyilvánítsák ki negatív véleményüket a döntéssel kapcsolatban a követezõ meccseken, a csapatnak ugyanis szurkolásra van szüksége. Ráadásul a hétvégén csúcsrangadó vár a Kékekre, akiknek a héten történtek után kiemelt szükségük lesz a buzdításra a Manchester United elleni kiemelt fontosságú találkozón.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Zenszkij
Abra nélkül sehol se lenne a Chelsea...Örülnék ha Van Gaal-t kapnátok 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Prince23
Az a baj, h van egy kötsög milliárdosunk, neki köszönhetjük ezt.
De hát meg kell húzni magunkat, nem minden klub mondhatja el magáról, h van egy milliárdosunk.
José volt az ész, Abra pedig a pénz, a külsõ beavatkozó😛

bigfoot
és pont a mostani hétvégi mecs elõtt,mert belegondoltok a többi edzõ milyen?jellemtelen ember,aki nem tud kockáztatni,szal nincs az hogy tök jó edzõi utasítások miatt megfordítják a mecset
emlékszem elõzõ szezon bajnokság,2-1 nekik,Mourinho beküld egy kis cetlit a játékosoknak mindenki azt olvassa és nyerünk 3-2 re!!

José az volt aki tudta motiválni a játékosokat és elhitette velük hogy minden meccset meg tudnak nyerni, minden meccset ezzel a tudattal játszottak végig... én Ranierit tudnám ujra elképzelni a kispadon de sajnos õ foglalt😞 HAJRÁ CHELSEA!!!