Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
minket Ronaldo húz, a Milant Kaká húzza, a Barcát Messi húzza, milyen hülyeség már ezen kiadakni? Titeket meg Drogba húz. És? Ha õ nincs feleennyi gólt nem rúgtok pl tavaly és talán az uefa-kupás helyre odaértek. Ami persze nem igaz de ti most fordított esetben kb ezt akarjátok velem elhitetni. Giggs és Neville mióta egyfélidõs ember? Ilyen hülyeséget sem hallottam még. Ja hogy "Mutass már nálunk hasonlo kariberû csákót!!!"
Telivagytok klasszisokkal ne röhögtesd már ki magad. 20-30 millát érõ spílerek szinte minden poszton.
Gondolkozzál már könyörgöm!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

II Rocky II
ez igaz.😄
mikor odanézek az eredményjelzõre látom vezet a MU-na tán nem Ronaldo megint?-ddeeeee :S 😮OO a legjobb formájában van idén😊

24 - Exile -Nov.23

balljuggler
Plusz mi kevesebbszer kaptunk idén k mint ti

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
És nem mondd hogy nem C.R miatt vezettek mert egy jó ideje õ hozza nektek a meccseket...
Mutass már nálunk hasonlo kariberû csákót!!!
Pl:
Ment a barcának, BL gyõzelem ,Bajnoki arany...mert ment Ronaldinhonak!!!
És most?
Könnyü helyzetben vagytok az tuti ellenük

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
Nevill kb 1 félidõs játékos ugy ahogy Giggs is...
Brown-t meg el akarjátok adni mert annyira szar de msot h összeszedte magát monst persze isteníti mindenki
Ha C.R nem lenne nálatok akkor nyomunkba lennétek csak
Na erre varj gombot?!

Matthew Prosac
Ki játszik nálatok most stabilan?

Scholes kezdõ, Gary Neville sérült de kezdõ lenne, Ryan Giggs kezdõ, Wes Brown jelenleg kezdõ, Fletcher epizodista.
Mi a kérdés?

Dõl belõled a hülyeség már bocs.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

balljuggler
Hát hatalmas igazolások amit felsoroltál nálunk...tényleg!!!
Ott van pl SEVE-Malouda!!!Van akkora igazolás mint nálatok a Nani gyerek?Vagy esetleg Tevez?Vagy Hargraves(nem bizti h jol irtam a nevét sry!)??
"Emellett érkezett Anelka, Malouda, Belletti, Pizarro-Sidwell (ha bizonyithatnának akkor...)
Szóval nem gyengültetek semmiféle képpen"
E fenti nevek összességében vannak akkora játékosok mint pl:
C.Ronaldo-Nani-Tevez-Andersson-Hargraves.....?!!!
Ott a tabella elsõség de a vitában nálam a pont!
Nem azt mondom h nem érdemlitek meg félre ne érts...
De a felsorolt régi öregek közül:
"Egy két adat, elrettentésül:
Paul Scholes 15 éve a felnõttcsapat tagja, saját nevelés
Gary Neville 16 éve a felnõttcsapat tagja, saját nevelés
Phil Neville 11 évet töltött a csapatnál, aztán elment, mert nem fért a kezdõcsapatba. Saját nevelés.
Ryan Giggs 18 éve a felnõttcsapat tagja, mondhatni saját nevelés, mert 17 évesen mutatkozott be a felnõttcsapatban igaz elõtte volt a Swindon és Mu City korosztályos csapatainak tagja.
David Beckham 11 évet húzott le nálunk, ha nincs az emlékezetes balhé SAF-al, lehet még most is itt játszana.. Saját nevelés.
Wes Brown 12 éve a felnõttcsapat tagja, saját nevelés.
Darren Fletcher 8 éve a felnõttcsapat tagja, saját nevelés."
Ki játszik nálatok most stabilan?
Na ennyi...Mjad a BL házi döntõben....
csá

Matthew Prosac
"Most a vörösök nyertek!de meddig vegetáltak???!!!"
Nemegészen értelek ha itt a vörösök alatt a MU-t érted.
Vegetálunk itt nagy címvédésbe, van benne valami <#szomoru1>

Matthew Prosac
"meg h össze van vásárolva a CFC...nevetséges!ki nincs??!!!!"

Egy két adat, elrettentésül:
Paul Scholes 15 éve a felnõttcsapat tagja, saját nevelés
Gary Neville 16 éve a felnõttcsapat tagja, saját nevelés
Phil Neville 11 évet töltött a csapatnál, aztán elment, mert nem fért a kezdõcsapatba. Saját nevelés.
Ryan Giggs 18 éve a felnõttcsapat tagja, mondhatni saját nevelés, mert 17 évesen mutatkozott be a felnõttcsapatban igaz elõtte volt a Swindon és Mu City korosztályos csapatainak tagja.
David Beckham 11 évet húzott le nálunk, ha nincs az emlékezetes balhé SAF-al, lehet még most is itt játszana.. Saját nevelés.
Wes Brown 12 éve a felnõttcsapat tagja, saját nevelés.
Darren Fletcher 8 éve a felnõttcsapat tagja, saját nevelés.

Hirtelen ennyi jut eszembe a jelenlegi csapatról (és a közelmúltról). sokan mondják hogy Wenger mekkora edzõ hogy milyen fiatalokat nevel ki. A f*szt, õ csak fiatalon megveszi õket (Cesc, Sagna stb) mikor már ordít, hogy tehetségek. Az Arsenal jelenlegi keretébõl nem tudok saját nevelést mondani, Justin Hoyte kivételével, de õ sem nagyon jut szóhoz. A Chelsea-ben egyedül John Terry saját nevelés. Nálunk azért szóhoz jut az utánpótlás!

asfa
az edzõ jobb és az MU fejben van ott, keretileg nem mondhatni h erõsebb lenne!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

mivel gyengült a Chelsea?:o

Geremi, Robben, Boulahrouz, Diarra ment el a nagyobb nevek közül. Ebbõl Robben az egyetlen tényleges kiesõ, de õ se volt olyan hûûde meghatározó játáékos, mert sokat volt sérült.

Emellett érkezett Anelka, Malouda, Belletti, Pizarro-Sidwell (ha bizonyithatnának akkor...)
Szóval nem gyengültetek semmiféle képpen.

Edzõ bá a hibás és az, hogy a MU most erõsebb és jobb. PONT

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

balljuggler
Szóval most majd szépen lassan jönnek a kis kárörvendö delikvensek(deviánsok)...
Mert hogy a Mu igy meg a MU uyg...de azt nem nézik h nekünk a 2 évvel ezelõtti gárdához képest gyengülésünk van!!!mert valljuk be a CHELSEA gyengült!!!Be kell látnunk hogy nincs minõségi csatárunk mert sajna drogba kicsit elszállt és ez a tabellán is meglátszik ...Nincs igazi társa J.Cole meg egyedül kevés!ja...meg h össze van vásárolva a CFC...nevetséges!ki nincs??!!!!Oké:
Most a vörösök nyertek!de meddig vegetáltak???!!!egyszer igy egyszer ugy!
de ha mondjuk a pool ellen bejutunk a döntõbe akkor ott már nincs vissza ut....
kell 2 minõségi csatár!!!

balljuggler
Kár h még nem bannoltak tesó!

Sajnos bárhogy is fáj , de igaza van ...!!! A tegnapi meccs csak szenvedés
volt...!!!!
Japep
Köszönjük!

Most már tudom mi is hiányzott a mai napomból - ha ezt nem osztottad volna meg velünk, esküszöm el sem tudtam volna aludni...<#levele>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Na csak vigyázzunk ! Nem szabad lebecsülni a liverpoolt .! Szorítok én is a Chelseaért de az utolsó pár meccseken bûn rossz volt a védelem .
Japep
Én sem értem... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

REALista
Le se tagadhatnád hogy Mu szurkoló vagy...😄
Egyébként azért járok ide mert szeretem az angol bajnokságot és mert a Mourinho éra alatt megkedveltem a Chelsea-t de félreértés ne essék nem tartom magam Chelsea szurkolonak.Ezt a nyalás dolgot meg nem igazán értem de lehet velem van a gond...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
tényleg nem tom mi benne az eget verõ baromság :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
mer bazdmeg mástol nem kaphattok ki ? :\

Japep
Ezt itt olvastad? <#buck>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
<#eljen>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Cabell
"nem kell elkeseredni szvsz, csak az Arsenaltol kaphat ki az MU? 😮 hát nem... simán veszthetnek még pontokat, ugyh nem kell pesszimistának lenni... megkell nyerni minden meccset , és figyelni MU-ra ..."

ezen pl azt hittem, lehidalok...😮😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

asfa
egyébként a meccshez meg az egészhez annyit
#10434 -> optimista de ha ugye most tartjuk a lépést akkor 3pont a különbség, és azt ledolgozhattuk volna a Chelsea-MU-n (ha persze tegnap nyerünk) igy egy botlás pedig simán benne van részükrõl mert idegesebbek lettek volna mint mi.. de az életben nincs ha, igy a bajnokság elszállt ezt mki tudja! Viszont a bl-re rákell menni keményen!
két felé hajlok tehát ha kiesünk az azért jo vagy nem nyerjük meg mert akkor 90%,hogy elmegy Grant aminek örülnék mert nem ide valo edzõ, lehet h jó Izraelben.. itt ne!
Ha nyerünk az meg persze csodálatos dolog, akkor elfelejtem mennyire nem birom Grantet..
hogy mennyi a sansz arra,hogy bl-t nyerünk hát nemtudom, a világ legjobb csapata talán kimerem jelenti,hogy a MU a Barcát simán kenterbe veri ezzel a játékkal meg azzal amit a Barca mutatott.. a Liverpoolt a szokásos bl szerencséje, kamui repitették idáig.. Inter ellen két kiállítás bunkerfoci, Arsenal elleni 11-es.. hát mivel mumus félek,hogy minket is kivernek szokás szerint mert nem szoktunk rájuk figyelni!
de ha bejutunk a döntõbe akkor elfelejtõdik,hogy mivan éssimán legyõzhetünk bárkit hisz keretügyileg a világ legjobb csapatai közé tartozunk ,nem véletlen tartunk itt ahol tartunk 😊 ennyi a véleményem most kb 😊
edzõ mehet blt nyerjünk bajnokságnak éõttek, ligakupa gyõzelemmel kicsit nyugodtabb lennék de bl-re kell rámenni mostmár remélem Grant is igy gondolja! persze a bajnokságban az eredményeeket hozni kell ettõl függetlenül!
GOGO BLUES!!!

Japep
<#eljen>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
mérr nyal? mer idejön gratulálni meg néha szurkolni? 😊 hát nemtudom
nekem semmi bajom Realistával sõt,nagyon is jófej!

Rockynhooo
<#fejvakaras>

Cabell
Egyébként nem szeretnék kötözködni, meg semmi hasonló, de mindig rácsodálkozom, te miért nyalsz itt a Chelsea topikban?😊

Japep
<#eljen>

De jobb lenne a MU ellen...övék lesz (valószínûleg) a PL, mi pedig visszavághatnánk a BL-ben... Ámen! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

II Rocky II
jó lenne egy barcelona-chelsea döntõt látni,,nem kicsit nagyon örülnék neki 😛

24 - Exile -Nov.23

Freedom88
akkor ha ez igy van észre kell venni a menedzsernek ill. vezetõknek és marha gyorsan elgondolkozni a jövõrõl...

T.T.

Japep
Ez igaz, de valahogy mégsem...
Mikor nem játszott Lampard pihentetés végett kis csapatok ellen, akkor rendre megszívtuk (vagy X-eltünk, vagy egy nagyon szenvedõs 1-0)...sajnos ez van.
Nagyon jó irányító, nélküle össze vagyunk zavarodva.
És persze Kalou...mostanában minden meccsen kezdõ, de nem érdemli meg. Bõven vannak, akiknek sokkal jobban megy most!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Freedom88
azt mondom erre h azért ne álljon már meg az élet mert Lampard nincs. Vannak piszok jó játékosok rajta kivül...pl: ballack, seva...szóval egy wigan ellen ne legyen kifogás h nincs Lampard

T.T.

Japep
Amúgy aki azt hitte, reális esélyünk van a bajnoki címre (most nem csak az 1-1 után írom ezt), az kicsit optimista.
Túl sok a HA - ha a MU kikap, ha mi mindent megnyerünk...stb.
HA azt vesszük, még mindig van esélyünk (Cabell: #10432), de hát nem túl sok...sõt, nem kis szerencse kell. A Chelsea bukott a Wigan ellen, akkor a más nagy csapatok is (gondolok itt MU) tudnak.
De persze ehhez szerencse is kell, és persze más is - Drogba "lesérült", Lampard pedig személyes okok miatt maradt távol.

Nem akarom megbántani, de kíváncsi lennék az okára - pont a véghajrában. (Ha valami komoly, akkor nem szóltam.)

Na de mindegy, szinte ugyanannyi az esélyünk még így de (kevés), de azt a 2.helyet miminum és most már lehet koncentrálni a BL-re...jó lenne már döntõben lenni! 😄
HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

REALista
Ez a Grant egy barom nem való a Chelsea kispadjára...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Cabell
Én örülnék a legjobban, hogyha már lefutott lenne a dolog, de még hátra van egy Blackburn, ill egy Stamford Bridgei mecs, és akkor a West Ham még szóba sem került, akik odavissza vertek minket tavaly, idén még csak oda...:\ Szóval jó lenne, de sajnos így nem az...:\

Jagumo
áh.... Bajnok a mencsi szinte 100% :/ :/<#falbav>

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Freedom88
viszontlátásra bajnoki cim!

T.T.

asfa
Chelsea - Wigan Athletic 1-1 (0-0)
2008. április 14. 21:00 - Stamford Bridge
Játékvezetõ: Andre Marriner
Nézõszám: 40. 487

Gól: Essien (55.) ill. Heskey (90+2.)
Sárga: Koumas (68.)
Piros: -

Chelsea
Felállás (4-3-3): Cech; Belletti, Alex, Terry (c), Bridge; Ballack, Obi Mikel (Shevchenko 90+3.), Essien; Kalou, Malouda (J. Cole 46.), Anelka
Cserék: Hilario, Wright-Phillips, Pizarro

Wigan Athletic
Felállás (4-4-2): Kirkland; Melchiot (c), Boyce, Scharner, Kilbane; Valencia, Palacios, Skoko (Koumas 56.), Taylor (King 79.); Bent (Sibierski 64.), Heskey
Cserék: Pollitt, Brown

Statisztikák
48% Labdabirtoklás 52%
19 Kapuralövések 6
10 Kaput eltaláló lövések 5
10 Szabálytalanságok 17
9 Szögletek 3

Összefoglaló

Meglepõen gyenge elsõ negyvenöt perce produkált a két csapat. A Chelsea játékán nem igazán látszott, hogy mindent elkövetne a három pont megszerzéséért, pedig a mérkõzés elõtt hat ponttal volt csak lemaradva az éllovas Manchester United mögött a második helyen.

Az 5. percben Nicolas Anelka fejesénél ugyan közel állt a vezetés megszerzéséhez a Chelsea, ám ezután nem sok minden történt a pályán az elsõ félidõben.

A 20. percben Antonio Valencia lövésénél ráadásul a kapuba rögbis fejvédõvel és "álmerevítõvel" visszatérõ Petr Cechnek kellet hatalmasat védenie a rövid saroknál.

Gól nem született az elsõ félidõben, minden lényegesebb esemény a szünet utánra maradt.

Avram Garntnak aztán sikerült feltüzelnie játékosait, mert a második félidõre egy másik Chelsea érkezett a pályára. A "kékek" aztán nagyon megnyomták a szünet utáni elsõ tíz percet.

Az 54. percben össztûz alá került a vendégkapu. John Terry elõbb kapufát lõtt egy szögletet követõen, majd még ugyanebben a minutumban Salomon Kalou közeli lövését védte hatalmas bravúrral Chris Kirkland.

Egy perccel késõbb azonban már nem volt kegyelem: beteljesítette küldetését a Chelsea. Ami nem ment a kapu elõterében, ment távolról: Joe Cole passzát követõen Michael Essien tizennyolcról bombázta a labdát a tehetetlen Kirkland kapujának jobb felsõ sarkába.

A hátralévõ idõben úgy tûnt újabb gól már nem születik, ám a hosszabbításban a sok nagy csatát megélt Emile Heskey bevetõdött egy bal oldali beadásra, a mozdulat után pedig Cech kapujában kötött ki a labda.

Az 1-1-es végeredménynek Manchesterben örülnek a legjobban, négy fordulóval a bajnokság vége elõtt ugyanis öt pont megmaradt a United elõnyébõl a bajnokság élén

----------------------------------------

hozzáteszem sietve, hogy a 10 kapuramenõ lövésbõl csak 3at rugunk be, akkor a wigan rég feladja és nemhiszi el h van keresni valója a pályán, de mi szépen komotosan elcsesztük a bajnokság rég a man utd-é, most lett biztos!

II Rocky II
elhiszem😄 én is biztos ha vki oat mondana ami nekem nem szipmi😊

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
Válasz 'II Rocky II' üzenetére (#10419)

Matthew Prosac
várjuk még meg azt a chelsea-mu meccset, aztán okosabbak leszünk! én ezt mondom.

sygmaBlueJersey
kis ká ezt mire irtad?😊

sygmaBlueJersey
rocky ha itt ülnél melettem most biztos h megütnélek😄

II Rocky II
#10420<#confused><#wink>

24 - Exile -Nov.23

asfa
kicsit normálisabban is irhatnál.. elpicsáz stb..

de, még lesz egy Chelsea-MU meccs

http://www.powerplaymanager.com/r57633

II Rocky II
bocs 😊(tudom szar lehet,sõt ... meg ahogy olvastam hogy kapufa meg nagy bravurok:S

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
most nézem ha nyertetek volna akkor 3 pont lett volna ahátrány a MU háta mögött...vagyis még esélyetek lett volna a bajnokira..
ha azt vesszük szemerkényi hogy nem jött össze.
hiszen ha nyertünk volna a mU ellen most meg ti akkor egyenlõ lett volna a pont..szal majdnem kuvva szoros lett volna a top3 😞
na mind1.4 pont így is az elõnyötök sajnos.😞na de reméljük az Everton elpicsáz bennetek,és akkoris sajnos még marad az 1pont.
sé aztán még 3 mecsn kéne botlanotok(bár nemtom ki ellen mecseltek).
bocs hogy iet irok de csak jo lenne ha a 2.ok lennénk 😊United ellen mûr nem játszotok ugye?

24 - Exile -Nov.23

sygmaBlueJersey
azt sajnalom h igy emiattam tuti h nem lesz a mienk mar bar sose add fel! mert bevallom sztem ha megnyertuk volna ezt akkorsem nyerjuk a bajnokságot mert a mu mostmár csak gyozni fog,sajna... joéjt!