Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
21' Santa Cruz
88' Tevez
X-elt a MU, 3 pont a különbség. Innentõl kezdve megint "rajtunk" múlik, meg kell õket verni - persze ha megverjük õket is pontegyenlõség lesz, és gólok miatt elbukjuk a PL-t, de akkor is nyernünk kell, és akkor már csak X-elnie kellene a MUnak, nekünk mindent nyernünk és meglenne. HAJRÁ! 😄
Azt hittem meglesz...miért nem bírta még 5 percig a B'burn? :S
De ne legyünk telhetetlenek...
Chelsea - MU
Newcastle - Chelsea / MU - West Ham
Chelsea - Bolton / Wigan - MU
Nekünk lesz nehezebb dolgunk...húzós lesz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Drogba: a Manchester United jobban teszi, ha még nem kezd el ünnepelni, ugyanis mi még küzdünk céljainkért.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ricardo Carvalho szerint ha a Pl-ben az ezüstérmet szerezzük meg, akkor a BL-ben kötelezõ lenne a végsõ gyõzelem. Nagy szégyen lenne, ha ilyen kerettel egy trófeát sem hódítanánk el...
Hoztuk a kötelezõt, megnyertük az Everton elleni meccset. 2 pontra csökkentettük ismét a hátrányunkat a listavezetõ Manchester United-del szemben. Ráadásul még játszunk a Mu-val hazai pályán, de így is csak akkor lehetünk bajnokok, ha a Vörös Ördögök minimum egy meccsükön kikapnak. A következõ kettõ hétben dõl el az egész szezonunk, a Premier League-ben a listavezetõvel játszunk sorsdöntõ találkozót, a Liverpool ellen pedig a Bajnokok Ligájában mérkõzünk meg két meccses felvonásban.
"Miután hétfõn a Wigan-nel csak döntetlent játszottunk, nyilvánvaló volt, hogy az Everton ellen ha nem nyerünk, akkor kiszállunk a bajnoki címért folytatott harcból. Bekellett bizonyítanunk, hogy összetartó csapat vagyunk a legrosszabb idõkben is. Remélem, hogy minimum az egyik trófeát sikerül begyûjtenünk. Egyik címet muszáj lenne elhódítanunk, hogy a szurkolók bizalmát is sikerüljön újra visszaszerezni."
"Nem lesznek könnyû ellenfelek, de remélem, hogy sikerül megverni õket. A Liverpool jó csapat, ám így is kötelezõ a gyõzelem, nem engedhetjük meg nekik most az egyszer azt, hogy megverjenek minket. Az Anfield-en játszuk az elsõ meccset, ami egy kicsi elõnyt jelenhet számunkra." - fejezte be a portugál válogatott hátvédje.
-------------------------------------------
Igaza van...kemény két hét vár ránk! De meglesz! HAJRÁ CHELSEA!!! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Meccs utáni nyilatkozat
Avram Grant, a Chelsea menedzsere az Everton elleni mérkõzést követõen furcsa nyilatkozatot adott a Sky-nak.
Grant ugyan megjelent a sajtótájékoztatón, de rendkívül szûkszavúan válaszolt a riporter kérdéseire. Sokan úgy vélik, hogy a Chelsea bojkottálni akarja a médiát, amiért két nappal elõbb kellett lejátszaniuk mérkõzésüket.
A nyilatkozat pontos szövege:
Riporter: Visszatért a Chelsea a versenybe a bajnoki címért?
Grant: Talán.
Riporter: Mivel volt a legjobban elégedett?
Grant: Nem tudom.
Riporter: Megkönnyebbült a gõzelem után?
Grant: Igen.
Riporter: A játékkal vagy az eredménnyel volt elégedett?
Grant: Mindkettõvel.
Riporter: Úgy tûnik van valami problémája.
Grant: Nem, nincs semmi baj.
Riporter: Van valami üzenete a Chelsea rajongóknak?
Grant: Nem, semmi.
Riporter: A Sky TV miatt ilyen?
Grant: Talán miattuk, nem tudom.
Riporter: Inkább nem mondana semmit?
Grant: Ez egy jó kérdés, nem tudom mit mondhatnék.
Riporter: Újra versenyben vannak a bajnoki címért?
Grant: Nem tudom. Azt válaszolok, amit akarok, önök pedig azt írják amit akarnak.
----------------------------------------------
Érdekes...megtudom érteni! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
24 - Exile -Nov.23
De jómecsvolt a lényeg a 3 pont (Y) 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
1-2 percig a földön feküdt, most partvonalon kívûl van. Visszajött!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
< Joe Cole
Jó csere, ma nagyon haloványan játszott...akárcsak Kalou, jöhetne Sheva is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lõni kellene, mert...Wigan :S
HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GOGO BLUES!
ESSIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Átemeli a kapus felett...beindult! 😄
HAJRÁ CHELSEA!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
HAJRÁ CHELSEA!!!
Megint SWP... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sheva nagyon megérdemelné már, így elûzi Grant... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
azért rémísztõtélleg hogy mi a fennéért nem teszi be a kezdõbe sevat ez a grant?legalább adnak neki esélyt :S semmivel sem gyengébb mint kalou sztem. 😮
hajrá..gyõzzön a jobb 😄
24 - Exile -Nov.23
Everton - CHELSEA
- PL 35.forduló, Goodison Park -
- ma 21:00, Eurosport2 -
- vezeti : Martin Atkinson -
- elõzõ: 1-1 Drogba -
Everton : (4-4-2)
Manager : David Moyes
Howard - Hibbert, Yobo, Lescott, Jagielka - Fernandes, Neville (c), Carsley, Pienaar - Yakubu, Johnson
Cserepad : Wessels, Baines, Gravesen, Anichebe, Rowell
- - - - -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Avram Grant
Cech
Ferreira - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Wright-Phillips - Mikel - Essien
Joe Cole - Anelka - Kalou
Cserepad : Hilario, Alex, Makelele, Malouda, Shevchenko
-----------------------------------------------------------
Kemény meccs lesz, ha akarjuk még azt a kis esélyünket, akkor kötelezõ a 3 pont - viszont az Evertonnak is, mivel szorítja õket a Man.City.
Sheva megint csak pados, Lampard még mindig távol. Ballack sincs, és Malouda + Makelele is pados. Az jó, hogy Joe Cole és Wright-Phillips is kezdõ, de Kalou... Remélem Anelkának ma végre összejön, ez lesz harmadik "normális" meccse.
HAJRÁ CHELSEA, GOGO BLUES !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Frank Lampard, a Chelsea középpályása a Wigan elleni bajnoki elõtt félórával a korházba rohant és azért kellett kihagynia a mérkõzést.
A középpályás a bemelegítés közben kapta a hívást, hogy édesanyja nagyon beteg és akkor egybõl abba hagyta a tréninget és édesanyjához rohant.
A Chelsea ezen a mérkõzésen mint köztudott veszített két fontos pontot, aminek következtében õt pontra nõtt a hátrányuk a listavezetõvel szemben.
Avram Grant szerint Lampard hiánya is okolható a döntetlen miatt, mert egy ilyen kaliberû játékos elveszítése néhány perccel a kezdés elõtt mindig rossz.
Ugyanakkor Grant azt is elmondta, hogy nem tudja még Lampard vissza fog-e térni az Everton elleni bajnoki mérkõzésig, amit ma este rendeznek.
Cudicini távozhat?
Carlo Cudicini a következõ szezont nem biztos, hogy a Chelsea csapatában kezdi meg...
---------------------------------------------------
Visszaszívok mindent, amit a távolmaradásával kapcsolatban mondtam...miharabbi jobbulást az édesanyjának.
Megérteném, ha távozna...túl nagy kapus a padozáshoz.
Nagyon sokat tett a klubbért, köszönjük neki!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Beférne, de akkor sem kellene...nem elég jó neked ez a keret? Elég hülye felfogás - "ha nem megy a csapatnak az azért van, mert nincs itt XY".
Ezzel a kerettel kell boldogulni, egyáltalán nem mondhatjuk rá, hogy gyenge.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A szezon elején történt edzõcserét követõen sokan leírták a Chelsea FC-t, de a londoniak immár a Manchester United elsõ számú vetélytársának számítanak a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában pedig ott vannak a legjobb négy között.
Ebben nagy szerepe van a német középpályásnak, Michael Ballacknak, aki az õsszel sérülése miatt még alig játszott, de jelenleg már egyik vezéregyénisége lett a Kékeknek.
UEFA: Még a bajnoki címért és a BL-trófeáért is versenyben vannak. Melyik az elsõdleges cél?
"Természetesen mind a két sorozatban szeretnénk az élen végezni, de a Bajnokok Ligájában nagyobb az esélyünk a diadalra. Azt hiszem, mind az egyesület, mind az én számomra fantasztikus lenne megnyerni a BL-t, és részben ezért is igazoltam ide. Már tíz éve játszom a legrangosabb európai kupasorozatban, és nagy vágyam, hogy végre elhódíthassam. Az utókor csak a gyõztesekre emlékszik, nem arra, hogy valaki hányszor jutott el az elõdöntõig."
UEFA: A Liverpool FC elleni két BL-elõdöntõ között rendezik a Manchester United elleni bajnoki rangadót...
"Nem lesz könnyû a helyzetünk, de éppen azért dolgoztunk keményen az egész szezon során, hogy egészen az idény utolsó napjáig legyen esélyünk valamilyen trófea elhódítására. Ezen a három mérkõzésen nagyon sok múlik, és nem szabad hibáznunk, ha el akarjuk érni a céljainkat."
UEFA: A jelenlegi idény mintha kissé nehezen indult volna a Chelsea számára, nem?
"Tény, hogy rengeteg nehézségünk volt, hiszen kulcsjátékosok hiányoztak sérülés miatt, januárban pedig az Afrika-kupa miatt kellett nélkülöznünk pár focistát. Szerencsére most már majdnem mindenki a tréner rendelkezésére áll, és nekem is volt lehetõségem pihenésre, szóval azt gondolom, hogy a bajnoki hajrára a csapat a lehetõ legjobb erõben lesz."
UEFA: Az edzõcsere mennyiben zavarta meg a gárdát?
"Ezt inkább az újságok erõltették, bár tény, hogy egyetlen szakember számára sem könnyû José Mourinho után dolgozni - bárki is legyen az utódja. De azt hiszem, Avram Grantra nem lehet panasz, az eredményei önmagukért beszélnek."
UEFA: Úgy tûnik, ha lassan is, de sikerült maximálisan felvennie a Premier League ritmusát, és fontos gólokat szerzett.
"Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy ezért igazoltam a Chelsea-hez. Nagyon örülök, hogy ismét eredményes tudok lenni, de a legfontosabb a csapat teljesítménye és gyõzelme. A Liverpool FC elleni elõdöntõ várhatóan óriási küzdelmet és rendkívül szoros csatát hoz majd, de mi játszhatjuk hazai pályán a visszavágót, és ez kellõ önbizalmat ad a számunkra."
---------------------------------------------------
<#eljen>#eljen> Mikor idejött, nem bírtam annyira, de ma már annál inkább... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
na de nem spam topik ezen nem veszünk össze 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Messi szerintem meg nem kellene, se Kaká, se Ronaldinho (stb)...jó ez így, ne legyünk már Real.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Daily Star Avram Grant nagyravágyó terveirõl ír, a lap szerint a Chelsea menedzsere a nyáron kísérletet tesz megszerezni Kakát a Milantól és Lionel Messit a Barcelonából. A The Sun mai számában beszámol a Chelsea védõjére, Tal Ben Haimra kirótt büntetésrõl. Az izraeli játékos azt nyilatkozta egy lapnak, hogy ha tudta volna, hogy Avram Grant veszi át a Kékek irányítását, akkor eszében sem lett volna a londoniak kedvéért elhagyni a Boltont. A Chelsea vezetõi 80 ezer fontos pénzbüntetéssel sújtották a meggondolatlan játékost.
Moszkvai torna is vár a csapatra nyáron
Ázsia után Oroszországban is pályára lép a Chelsea a nyáron, a felkészülési idõszakban. A Kékek egy rangos tornán vesznek részt (augusztus 1-3), a Lokomotiv Moszkva, a Sevilla és a Milan társaságában.
Nem sikerült a kapugyõzelem az ifiknek
A Chelsea ifjúsági csapata 3-1-re kikapott a Manchester City vendégeként az Fa Kupa döntõjének második meccsén, így nem szerezte meg a trófeát.
Szurkolók követelése: Grant távozz!
A keddi, Wigan elleni 1-1-re végzõdõ mérkõzés után a Chelsea csapatának hívei azt skandálták, hogy az izraeli edzõ, Avram Grant távozzon a kispadról!
Avram Grant, a Chelsea edzõje, hiába hogy nagyobb taktikai repertoárral rendelkezik, mint José Mourinho, ám a szurkolók mégis azt követelték, hogy távozzon a kispadról.
A keddi mérkõzésen fütyülésekkel volt teli a Stamford Bridge, és a szimpatizánsoknak nem tetszett a csapatuk játéka.
"A szurkolóknak egyáltalán nem tetszett az elsõ félidõ, a második félidõt pedig valamelyest elismerték. Ha a második félidõhöz hasonlóan játszanánk, az nagyon jó lenne, de ami megtörtént velünk azt már sokszor éltük át."
"Kecsegtetõ helyzeteket alakítottunk ki, ám ezeket nem használtuk ki teljes mértékben. A helyzetek 10%-ából gólt lõttünk volna, akkor már réges-régen 3-4 góllal vezethettünk volna. Szerintem jól játszottunk, fõleg a második félidõben." - mondta Avram Grant a csapat edzõje.
A Kékek, a Manchester Unitedtõl már 5 pontra vannak. Viszont, ha nem akarják, hogy elússzon a bajnoki cím akkor a két héttel késõbb esedékes Manchester United elleni találkozót megkell nyerni illetve az elõtte lévõ meccseket is.
Sajnálom Ben-Haimot, tényleg megszívta...bár igazm, hogy nem ide való, nyáron remélem egy neki jó csapatba fog menni.
Sajnos kikaptak az ifik... 😞 Ugyan azt csinálják, mint a "nagyok"...a siker kapujában véreznek el.
Arra pedig kíváncsi leszek, mi lesz az "edzõkérdéssel"...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De tényleg PEACE!!
Én tisztelem a MU-t. Nem szeretem, mert ellenfél, de nemes...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
mourinho meg az internél váá 😄 birom az edzõt, a legjobb sztem is és hát igaza van sztem 😊
24 - Exile -Nov.23
Kedves Mu-sok, azóta EGYETLEN EGY ÉPKÉZLÁB SAJÁTNEVELÉSÛ JÁTÉKOSOTOK SINCS, 15 ÉVE. Mert O'Shea meg Fletcher, enyhén szólva igen középszerû töltelékemberek, és csak a mostani szûkmarkú vezetés miatt lehetnek ott, Ferguson, ha tehetné, Dáriusz kincsét is elköltené (és ki nem, ez nem hiba...). A mai sztárok a MU-ban más klubok nevelései, még véletlenül sem a MU-é... Ronaldo, Rio, Tevez, Rooney? Anderson, Haergraves, Nani? Evra? Vidic? VDS?
Megsúgom, abban az idõszakban (80-as, 90-es évek eleje) a MU csinálta azt, amit most az Arsenal, csak Nagy-Britannia keretein belûl. Scholes-t, Giggset, a Neville-ket más kluboktól happolta el Ferguson és stábja, szinte erõszakkal, sok-sok pénzzel, itt-ott vesztegetéssel... Mert nekik volt csak... Sok pénzük... Ja, hogy a játékosfigyelõ hálózatra is csak nekik volt?
Hosszú évekig a MU költött egyedül iszonyatos pénzt játékosokra, akár 14 évesekre is, mert csak õk engedhették meg maguknak, mert kirakatcsapatot csinált belõle az akkori menedzsment... A mai megcsinált Chelsea elõdje...
Az viszont igaz, hogy a MU akkor is nagy csapat volt /persze volt, hogy nem, egyszer lent,egyszer fent.../, amikor még nem a pénz diktált a fociban, de ez történelmi folyamat, és ezért egyébként minden tiszteletet megérdemelnek...
Gary Pallisterért, aki egy mai szinten kb. Ledley King szintû védõ volt, 1,5 fontot fizettek, ami akkor sokkal több volt, mint elõtte bárki másért. És az idegenlégiós áradatot is a MU indította (Cantona egyike volt az elsõ hírmondóknak).
Persze azok, akik 3 éve, amikor szenvedett a MU, azt sem tudták, mi az, illetve tehén jutott róla eszükbe, ezeket honnan tudhatnák...
Hajrá Chelsea - PEACE!!!!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
százszor le lett futva az a kör,hogy milliomos Chelsea, összeveszi a sztárjátékosokat ezt nem kommentálom száz egyedszerre. Itt is és ott is klasszis játékosok jtászanak akik kifognak egy jonapot és eldöntenek egy rangadot, ez ennyire egyszerû! az veri meg a másiklat akinek jobb napja van, akinek több kedve van! Ezeken a nagy meccseken ezek döntenek, ezek a kis dolgok! azt megjegyzem,hogy Wes Brownból a világon rengeteg van, tehát õ annyival emelkedik ki h küzd és kész.. szerencséjke jvolt mert johelyre került, kemény munkával bárki lehet egy Wes Brown nem különösebb tehetség szvsz. Terry-vel azért mégse lehet összehasonlitani de emellett mondom itt is ott is csak jo jtáékosok alkotják a keretet, nincs különbség az erõviszonyokban!
A stílusa meglehetõsen arcpiritó, szakmai sikerei viszont önmagukért beszélnek. José Mourinho az idény elején távozott a Chelsea együttesétõl, amely a bajnoki hajrára valószínûleg minden esélyét elvesztette, hogy utolérje a tabella élén álló Manchester Unitedet. A portugál mester persze jól tudja, miért nem szárnyal a londoni együttes.
A setúbáli születésû Mourinho szerint a Chelsea jelenlegi trénere, az izraeli Avram Grant jobban tenné, ha elkezdene telefonálgatni, mert Roman Abramovics klubtulajdonos néhány hét múlva lapátra teszi. Bár a londoni Kékek még elméletileg megnyerhetik a Premier League-et és a Bajnokok Ligájában is a legjobb négy közé jutottak, Mourinho biztosra veszi a nyári edzõcserét. Egyáltalán nem sajnálja Grantet, csak figyelmezteti a következõ mestert, a Chelsea-nél a gyõzelmek és a trófeák sem jelentenek nyugalmat.
- "Amikor hónapokig egyetlen vereséget sem szenvedtünk, nem kevesebb, mint tizennégy edzõ nevét dobták fel, mint lehetséges utódomat." - nyilatkozta Mourinho. - "Én voltam a legnagyobb, ezt mindenki tudta. Sokaknak szemet szúrt, hogy megérkeztem és máris trófeákat nyertem. Elõttem még egyetlen menedzser sem tudott angol bajnoki címet szerezni az elsõ évadjában. Kicsináltak, mert túlságosan sikeres voltam, nehéz volt elfogadni, hogy mindenkit felülmúltam." - tette hozzá a 45 éves szakember, akit az utóbbi hónapokban az angol és a mexikói válogatottal, valamint az Interrel is összeboronáltak. Egyelõre még munkanélküli.
- "Miért mondják, hogy Wenger vagy Ferguson a legsikeresebb menedzser? A statisztikák szerint én vagyok minden idõk legsikeresebb angliai edzõje. Az elsõ 100 bajnoki meccsembõl 70-et megnyert a Chelsea. Wenger 50-et, Ferguson pedig ennél is kevesebbet. Na, akkor ki a legjobb?" - tette fel a költõi kérdést a portugál.
Reméljük jó helyre kerül (legjobb lenne, ha visszajönne... 😞 ), de teljes mértékben igazat adok neki...fõleg a végét illetõen, kétségtelen.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
24 - Exile -Nov.23
T.T.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||