Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo

A Chelsea ajánlatot tesz Ramos-ért.

Sergio Ramos ügynökének elmondása szerint a Chelsea egy nagyon jó ajánlatot tett a fiatal hátvédért, és a Real Madrid se állna a játékos útjába.

A "Kékek" vezetõsége és a játékos testvére, René Ramos már meg is egyeztek egy 7 millió fontos évi fizetésben, ami magasan több mint a jelenlegi 3 milliós fizetése a madridiaknál. A tárgyalás a spanyolok kosárlabda meccs alatt folyt, állítja az El Mundo Deportivo.

A Chelsea-nél felkészültek arra is, hogy nagy összeget kell a játékosért fizetni, hiszen Ramon Calderon nem nagyon akar a nyár folyamán változtatni a bajnok, Real Madrid keretén.

Roman Abramovich úgy néz, hogy 2008 nyáron újra mélyen a zsebébe nyúl, hiszen nem akarja, hogy a Chelsea csak másodhegedûs legyen a Manchester United mögött.

A Chelsea-nél idén már több nagynevû játékos leigazolása is felmerült, mint például Thierry Henry, Lionel Messi vagy most Sergio Ramos.

A Real Madrid egyébként ma játszik hazai pályán a Barcelona ellen. A Mérkõzésnek nincs nagy tétje a hazaiak szempontjából, hiszen hétcégén már megszerezték 31. bajnoki címüket.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

asfa
Reserves szezonstatisztikák

A tartalékcsapat 18 meccset játszott idén, egy játékos, Shaun Cummings játszotta végig a szezont, azaz minden meccset kezdõ volt és végig is játszotta. A további lista (az elsõ szám a kezdõbe kerülés száma, a második a becserélésé):

Magnay 14+2, van Aanholt 14+1, Stoch 10+3, Bridcutt 10, Tejera 9+1, Searle 9, Smith 9, Di Santo 8, F Ferreira 8, Taylor 8, Younghusband 7+1, Grant 7, Sawyer 6+1, Sinclair 6, Woods 5+4, Worley 5+1, Hutchinson 5, Simmonds 4+3, Sidwell 4, Pettigrew 3, Pizarro 3, Kakuta 2+6, Fernandes 2+2, Nielsen 2+2, Philliskirk 2+2, Ben-Haim 2, Ivanovic 2, Mellis 1+5, Saville 1+3, Bruma 1+2, Gordon 1+2, Ofori-Twumasi 1+2, Ballack 1, Bridge 1, P Ferreira 1, Hibbert 1, Hilário 1, Nouble 1, Sahar 1, Shevchenko 1, Tabor 1, Phillip 0+2, Borini 0+1, King 0+1, Taiwo 0+1.

A csapat 23 gólt ért el a szezonban, a gólkirály magasan a januárban érkezett Franco Di Santo lett, hármat Sinclair, kettõt Stoch, illetve egyet-egyet lõtt Borini, Cummings, F Ferreira, Hutchinson, Kakuta, Nielsen, Philliskirk, Pizarro , Saville, Smith, és van Aanholt.

A kapitányi karszalagot hétszer Smith, ötször-ötször Bridcutt és Hutchinson, és egyszer Shevchenko viselte.

Mindössze egy játékost állítottak ki az év során, mégpedig Wayne Bridge-t.

A csapat a tízcsapatos Reserves Premier League-ben toronymagasan utolsó Derby County elõtt állt, de Di Santo érkeztével új lendületet vett a csapat, és jó hajrával a hatodik helyre kúsztak fel.

A csapat sok helyen változni fog jövõre, pár jól teljesítõ játékos a nagycsapatban találhatja magát (Stoch, Di Santo, Tejera, van Aanholt), illetve "idõsebb" játékosok eligazolhatnak (a 22 éves Pettigrew vagy a 21 éves Grant).

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
megvagyunk már jó

asfa
Boldog Születésnapot Neki!

Japep

Isten éltessen Grant!

Az összes magyar Chelsea drukker nevében kívánunk nagyon boldog születésnapot Avram Grant-nek, aki ma ünnepli 53. születésnapját.

Grant 2007. szeptember 20.-án ült le a „Kékek” kispadjára, Mourinho távozása után. Az Izraeli menedzser eddig remek munkát végzett és reméljük, hogy irányítása alatt a Chelsea európa trónjára ül. Érdekesség, hogy Grant abban az évben született, amikor a Chelsea történelme során elõször nyerte meg az angol elsõ osztályt, azaz 1955-ben. Sok szerencsét és még jó pár sikeres évet kivánunk neked Avram Grant!

---------------------------------
Boldog Születésnapot kívánunk neki - és köszönjük!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
vagyis fasza akart lenni 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
fasz 0-2-re nyertünk tegnap teljesen jól játszottunk 😊

Matthew Prosac
én csak azt láttam ahogy Duff és Geremi kacsingat a régi csapattársak felé, Owent nem <#hehe>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sygmaBlueJersey
PL-rõl annyi a véleményem, h sztem mindannyian kiegyeznénk egy pl 2. hely+BL gyõzelem csomaggal<#nevetes1> uj edzõ grant aki azért valljuk be nagycsapattal még nem dolgozott,drogba hiány,balhék sérülések közepette ez fantasztikus,h azonos pontszámmal állunk az 1.helyezettel...

Cabell
Just take it easy😊 Csak reakció volt a West Ham elleni "elcsaltmeccs" megnyilvánulásokra, de mondjuk nem volt túl magasröptû humor, nem is nagyon értékelte senki😊 De azért köszönöm, hogy egy viccnek nyilvánítottál. Ronaldo pedig egy nap a Realban fog játszani, de az majd 26-27-28 éves kora körül lesz, vagy majd akkor, amikor nem egy nélkülözhetetlen játékos lesz a klub életében. Ezek közül talán csak egy van, aki itt fog megöregedni, az Rooney. Messi igazolására pedig csak ennyit: jó lenne mi?😄

(nem akar õ angliába jönni és kétlem, hogy elengednék 150 milla alatt...)

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

sygmaBlueJersey
cabell egy vicc..never mind. sajna nem tudtam nézni a meccset, mert órám volt 6ig :S sztem ez a messi-s hír SAJNOS kacsa, vagy legalábbis nagyon irreális,h eladja a barca akármennyiért is a legjobbját,márpedig õ a legjobbjuk... bár ahogy hallottam, óriási tartozásai vannak a barcelonának, lehet h ez megoldaná a helyzetuket😊 pár éven belül (2-4 ) sztem c-ronaldo-t is eladja a mu figyeljétek majd meg😊 nagy játékosoknál ez a tendencia nézzetek vissza az elmúlt évekbe, vszínû ezekre azért van szükség, h marketingjüket ujra fellendítsék, lásd real beckham a mu bol transfer.. különbenis ronaldo megmondta h egyszer szeretne játszani spanyolországban. ami egyenlõ a reállal,ugyanis az a kedvenc csapata gyerekkora óta😊

asfa
amugy nem jo a kép Japep pedig normálisan tettem be ahogy szoktam elvileg..

asfa
okos hozzászolás 😊

Cabell
Láttam ám azt a kacsintást Owentõl😄 Mocskos szemét csaló Newcastle, ilyen bundát...😞 Mi lesz így a PL becsületével?:'(:'😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

lippet
hát ha csak 5-10 perceket kap nem is naon fog:S

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Matthew Prosac
ok 😛

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nem tudom mit vársz 😛 Leírtam, hogy ha majd alapból úgy állnak ki a szarkák, hogy " verjetek szét ", majd akkor bocsanátot fogok kérni. Az elsõ félidõnek csak az összefoglalóját láttam, de k*rvára nem tûnt olyan simának 😛 Összehasonlíthatatlan azzal amit a WH csinált. Szoval errõl ennyit 😛
Matthew Prosac
#11063 utolsó mondat
khm <#hehe>

Japep
MEGVAN A 3 PONT!

Egy nagyon jó meccsen!

Ballack, Malouda - nagyon jól ment nekik, nem csak a góljuk miatt mondom!

HAJRÁ CHELSEA!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Sheva mekkora passz Essiennek! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Nigériai háború van a pályán... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
augusztus ota nem rugott golt

Japep
> SHEVCHENKO
< Drogba

😄

GO SHEVA, GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Nagyon megy a csapatnak itt a bajnokság végén...egy most nagyon jó formában Newcastlet verünk el... 😄

Go to Moscow! HAJRÁ CHELSEA!!! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
ez gyönyörû gól volt a támmadás is szép..Drogba viszont nincs jol..Carvalho remélem h jol van!

Japep
Egy gyönyörû egyérintõ után.

TERRY - BALLACK - LAMPARD - MALOUDA

Igen, õ is itt van! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
GÓÓÓÓÓL MALOUDA!!!

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!

MALOUDA!!!!!!!!!!!!!!! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
> ALEX
< Carvalho

Sérülés... :S
Csak nehogy súlyos legyen! Nagyon nem kellene most.
GOGO BLUES !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Carvalho a hátára esett... :S
Lehet csere lesz.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Cech nem viseli az "állvédõt".

Ballack 30 méterrõl! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
nagyon nem jo ez igy..kifognak egyenliteni ha nem rugunk még egyet..máredig nem lenne nehéz rugni mert iszonyat gyengén játszik a Newcastle csak látja h van esélye..
megin egy Owen ziccer..

Japep
> Duff
< Geremi

Egy volt Chelseas le, egy fel.
De szerettem õket... :S

HAJRÁ CHELSEA!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Geremi rugja a szabadot.. veszélyes lesz

asfa
Lampard állt be

Japep
> LAMPARD
< Anelka

Ezt nem értem...inkább Mikelt kellett volna.
Átálltunk 4-4-2-re!

HAJRÁ CHELSEA !

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
most értem haza, aztán megyek is de látom GOGO BLUES!
1gól nem gol..HAJRÁ

ToCsEk
Ballack n1, GÓóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DROGBA SZABADRÚGÁSnál ijezget, megzavarodnak és BALLACK befejeli!!!

HAJRÁ CHELSEA ! ! !

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Szögletek 5-0 nekünk...még nem volt a labda a térfelünkön... 😄

GOGO BLUES!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ToCsEk
én itt nézem.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Japep
Eddig egykapuzunk, Terry szöglet után hatalmas kapufát fejelt!

HAJRÁ CHELSEA!!! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
EZ AZ!!!
Megy a meccs az EU2-n!!! Van hang és kép is! 😄

HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
MEGJÖTT A HANG!!! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Most meg összefoglalót adnak a mai meccs elsõ félidejérõl...hang nélkül. :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
FÉLIDÕ!

Eddig nem sok minden történt, remélem Grant felrázza õket a szünetben!
GOGO BLUES !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Azért nincs EU2, mert Párizsban hatalmas vihar van - most mondták ez EU-n.
Érdekes...

HAJRÁ CHELSEA!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
Mi a f**sz van a EU2-ön..qvara nem a közönség érdekel engem:S

Nekem bejött az EU2, de a hétvégi meccsek ismétlései mennek és hang sincsen :/
Japep
Ballack mit hagyott ki... :S

Az EU már jó, az EU2-n pedig hang nélkül PL-összefoglalót adnak...ekkora egy szerencsétleneket! És pont most?! Miért nem este?!?!?!

HAJRÁ CHELSEA !!!
Remélem helyrehozzák!

CHELSEA FOOTBALL CLUB