Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar csak itt (Mo, Románia) és csak ezen adják a PL meccseket.
Az angolnak semmi köze ehhez.
Terry a gólvonalról mentett... :S
HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Én itt nézem:
http://pplive.uw.hu/(sopcast progi+explorer)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Hihetetlen...
HAJRÁ CHELSEA!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nekem minden megy (azaz nem zavarja elvileg semmi), csak az EU és az EU2 nem... 😞
Pont most... 😞
HAJRÁ CHELSEA!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Newcastle United - CHELSEA
- PL 37.forduló, St. James Park -
- ma 17:00, Eurosport2 -
- vezeti : Steve Bennett -
- elõzõ : 1-2 Butt ill. Essien, Kalou -
Newcastle United : (4-3-1-2)
Manager : Kevin Keegan
Harper - Beye, Taylor, Faye, José Enrique - Gérémi, Butt, Barton - Owen (c) - Viduka, Martins
Cserepad : Forster, N'Zogbia, Cacapa, Duff, Smith
- - - - - - - - - -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Avram Grant
Cech
Ferreira - Carvalho - Terry (c) - Bridge
Essien - Mikel - Ballack
Anelka - Drogba - Malouda
Cserepad : Cudicini, Alex, Lampard, Joe Cole, Shevchenko
-----------------------------------------------------------
Ez nagyon húzós meccs lesz, de kötelezõ! Mostanában nagyon keményen nyomja a NU...
Látom Malouda kezd, ez jó hír, viszont Sheva a Lamps csak a padon van.
A NU-nak kemény támadósora van : Owen-Viduka-Martins
Drogba kezd, ez jó. És Ballack is, õ most a húzóemberünk.
Szükségünk van a 3 pontra! HAJRÁ CHELSEA, GOGO BLUES!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha ma a Szarkák elõre lefeküdnek nekünk, akkor bocsánatot fogok kérni 😛
REAL MADRID
Joe Cole is támogatja Grantet
A Chelsea szélsõje, Joe Cole szerint Avram Grant jó munkát végez, mióta a Stamford Bridge-n dolgozik.
Frank Lampard napokon belül aláírhatja új, 3 éves szerzõdés-hosszabítását. Rajta kívül Didier Drogba is szerzõdést hosszabbíthat.
Rooney meggyógyul a BL-döntõre.
-----------------------------------------
A szerzõdés-hosszabbítások remélem meglesznek... 😄
Valahol könnyebb lenne, ha Rooney sérült lenne, de ne kívánjunk neki rosszat...meg amúgy is, ha mi nyerjük meg a BL-t, akkor nehogy már erre fogják! 😄
Amúgy tényleg nevetséges volt a WH-manager nyilatkozata... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Kiemelem a saját tegnapi hozzászólásom végét:
"Ha CSAK másodikok leszünk, már akkor is minden okunk megvan büszkének lenni a CSAPATUNKRA, én legalábbis az leszek.
Aztán jöhet május 21... "
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
nem akartam feleslegesen jártatni a szám, de annyira hergel az ilyesmi.
vajon az Inter-topicban mióta lehetsz törzskritikus-bundaszagszakértõ?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
érted mire céloztam, ügye?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Chelsea hatalmas ajánlata Messiért
A Chelsea egy hatalmas, 80 millió fontos ajánlatot fog tenni nyáron a Barcelona zseniéjért, állítja egy klubhoz közeli forrás.
Ez a megajánlat majdnem a duplája az eddigi rekordnak. 2001-ben Zinedine Zidane-t 46. 5 millió fontért vette meg a Real Madrid a Juventusból.
A Barcelona vezetõsége korábban kijelentette, hogy nem hajlandóak megválni a kis Argentintól, de ha igazak a hírek ezen az ajánlaton erõsen elgondolkoznak majd.
A Chelsea tulajdonos Roman Abramovich végleg megunta a Chelsea �sótlan” játékát, és jövõre látványos és szép focit akar a Stamford Bridg-re varázsolni.
Több megfigyelõ is ott volt a hétközi Manchester United - Barcelona meccsen, ahol Messi játékát figyelték. A transzfert az is segítheti, hogy a Chelsea-nél segédedzõként dolgozó Henk Ten Cate Messi egyik jó barátja.
A meg nem nevezet klubhoz közelim forrás, így nyilatkozott: "Abramovichot meggyõzték, hogy Messi meg tudná változtatni a Chelsea játékstílusát és Roman hajlandó leigazolni õt bármi áron."
"Mindig ilyen játékosokat akart. José Mourinho-val elégedett volt, hiszen trófeákat szerzett, de az a fajta játékstílus nagyon untatta õt. Rengeteg dolgot meg akar változtatni, de azt Abramovich is tudja, hogy ez idõ és pénz kérdése."
"Eljött az idõ, amikor Abramovich ismét mélyen a zsebébe nyúl. A magas fizetés és a Bajnokok Ligája-döntõ minden játékos számára vonzó ajánlólevél."
----------------------------------------
Azért ez nemsemmi 😄 80 millió font, mondjuk nemlenne rossz szerintem ha átjönne csak nehogy ugy járjon mint Sheva!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Amúgy a hazain kívûl még semmi nem biztos, mivel a szerzõdés 2 évenkénti új hazai mezrõl szól.
CHELSEA FOOTBALL CLUB

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
kíváncsi vagyok h mi lesz idén a trendi az Adidasnál😛
#acm
És akkor mondjuk nem beszélnék az Arsenal elleni utolsó percben "elért" 2-2 rõl, meg a West Ham elleni idegenbeli 1-2 rõl, ami sima 0-2 lett volna, ha Ronaldo nem lövi úgy mellé a tizit, mint egy amatõr.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Szerintem ezt a bajnokságot a Man.Utd veszítheti el és nem mi(CHELSEA) nyerhetjük meg...
Külömben meg ha nem nyerjük meg akkor sem szomorkodom,mert már most mi vagyunk a nyertesek...valljuk be idén a MU volt a kiegyensúlyozottabb-most mondhatnám a sok sérültünket-de ilyen a foci...
Bakátok meg!!!NE veszekedjünk!!!Melyik 2 csapatról szól az európai focivilág???Vagy kértek inkább telefonon segítséget???
Örüljünk neki , hogy ez a két csapat szinte verhetetlen...
Inkább nézzük május 21-én a döntõt és verjük a mellünket!!!Hol a többi csapat??Juve,Real,Barca,B.München,AC Milan...és még sorolhatnám...
Egy szónak is száz a vége itt ebben a periódusban 2 gyõztes csapat van:
CHELSEA és a Mu!!!A többiek meg had fanyalogjanak-mi játzsuk a döntõt és egész európa a vörösökröl és RÓLUNK beszél!!!
Nah...ennyit akartam csak!
Ennyi. Még a Spurst is idevehetem. Ha azok a meccsek megvannak, már rég bajnokok lennénk, -8 pontról, meg a 8. helyrõl, ahova visszaestünk a Grant elsõ két meccse után (MU 0-2, Fulham 0-0).
Ha CSAK másodikok leszünk, már akkor is minden okunk megvan büszkének lenni a CSAPATUNKRA, én legalábbis az lesz.
Aztán jöhet május 21...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ki mit várt egy motiválatlan WHU-tõl az Old Traffordon, az idény utolsó hazai meccsén, a bajnoki címért és a revans miatt utolsó vérig küzdõ United ellen?
kínkeserves 1-1et?
ti sem fogtok nagy ellenállásba ütközni a 'castle ellen, max a sok hazai szurkoló miatt nem akarnak majd égni, így tisztességes hazai vereség lesz a vége egy jó meccsen és mindenki happy.
Arra meg végképp mérget vehetsz, hogy soha nem fogom ezt mondani : "Persze, csak azért nyerte a MU a PL-t, mert Alan Curbishley elintézte."
Ennél okosabbak vagyunk, elhiheted.
De akkor is hülye dolog ilyeneket nyilatkozni ilyen helyzetben a szezon végén...mert lesz, aki rosszra gondol ( De ezt csak õ tudhatja biztosan. ):S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Bár nem különösebben fog érdekelni, ha mi leszünk a bajnokok...😄
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
<#confused>#confused> <#szomoru1>#szomoru1> <#shakehead>#shakehead>
CHELSEA FOOTBALL CLUB

CHELSEA FOOTBALL CLUB
1-0 Drogba
1-1 Torres
2-1 Lampard (büntetõ)
3-1 Drogba
3-2 Babel
Összefoglaló
És nem árt ha feltesztek egy Codec Pack ot mint pl. az XP CODEC PACK vagy a K-LITE CODEC PACK
Ui: Japep légyszíves válaszolj a privimre mert fontos!
Alan Curbishley, a West Ham menedzsere kijelentette, õ jobban örülne annak, ha a Manchester United nyerné a Premier League-t. Avram Grant szerint ez hiba volt és bízik benne, hogy West Ham nem adja oda a meccset a United-nek.
Az egyik legutóbbi újság szerint, Curbishley azt szeretné, hogy a Manchester megvédje bajnoki címét.
A West Ham United Szombaton az Old Trafford-ra utazik, egy esetleges manchesteri gyõzelem újra 3 pontra növelné a Chelsea hátrányát, akik Hétfõn a Newcastle otthonába látogatnak.
A Chelsea edzõje, Avram Grant szerint Curbishley kijelentése nem komoly, miszerint melyik csapat nyerje idén a Premier League-t, de nem is hiszi, hogy a WHU átengedi a gyõzelmet a "Vörös Ördögöknek".
"Nem kételkedem a "Kalapácsosok" becsületességében és Curbishley tisztességeségében." - mondta Grant a Sky Sports News-nak.
"De azt hiszem, nem helyes ilyet mondani, mert a West Ham megverte a United-et az elmúlt három talákozójuk alatt."
"Nem gondolom, hogy jó dolog hasonlót nyilatkozni ilyenkor, amikor két csapat egyaránt esélyes a bajnoki cím elhódítására."
"Nem vagyok mérges. Nemtudom mit mondjak ezzel kapcsolatban. Mint már mondtam, ez nem volt helyes, de nincs okom kételkedni a becsületességükben."
"Az elmúlt két hétben rengeteg szóbeszédet hallottam. Például, hogy a bírók a United-del lesznek, az edzõk szintén és azt is, hogy Curbishley Ferguson barátja."
"Sajnos a fejem most pletykáktól zajos, de elhatároztam, csak arra fogok koncentrálni ami nekünk fontos és továbbra is bízni a többiek becsületében."
Amikor megkérdezték, hogy mit gondol a Premier Leauge-ben lévõ edzõkrõl, ki melyik csapatot favorizálja a bajnoki címre, Grant azt mondta, ez nem fontos.
"Nekem nincs kedvem ehhez. Mindegy, hogy az ellenfél trénerével a találkozó elõtt vagy utána találkozom. A csapatom iránt jobban érdeklõdöm." - tette hozzá Grant.
"Azt hiszem a West Ham-nek fontosabbak a saját eredményeik. Ha más kívánságaik is vannak, akkor õket kell megkérdezni ezzel kapcsolatban."
Forrás: www.skysports.com
----------------------------------------------
Ez aztán szép...és még nem is egy SS.hu-ról van... :S
Hogy lehet ilyet mondani? Még ha nem is igaz, akkor is, most már el lehet mondani, hogy tényleg odaadták a meccset...
És mindezt úgy, hogy az utóbbi 3 meccsükbõl oda-vissta verte õket a WH.
Nem is beszélve arról, ha tényleg igaz, és nyer a MU - na akkor mit gondoljunk???
😞
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
leszeded a Real Playert és annak van egy olyan funkciója hogy , YouTube-ról meg Videobombról meg akráhonann letudsz szedni videókat.