Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
Van magyar és angol EU2-
Magyar csak itt (Mo, Románia) és csak ezen adják a PL meccseket.
Az angolnak semmi köze ehhez.

Terry a gólvonalról mentett... :S

HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

balljuggler
Terry mentett...uhh meleg volt..csak nehogy visszanyaljon a J.J-vel eltöltött bulizás....:S

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
gondolom te júpíszís vagy valami más kábeltv szolgáltatónál vagy?!mert ami ott van eurosport2 az nem azonos a gyigyi tévés eurosport 2-vel...mert csak a gyigyi tévén van eurosport 2 ami PL meccseket ad...azért írtam igy hogy ne legyen reklám benne...

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

BADE
érdekes nálunk van EU2,de angol meccset még 1szer sem adtak,most sem az megy rajta...Pedig kellene,lehet hogy neünk vmi másik van?
Én itt nézem:
http://pplive.uw.hu/(sopcast progi+explorer)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Japep
Nincs senkinek, ahogy így utánanéztem gyorsan...pont most???
Hihetetlen...

HAJRÁ CHELSEA!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Nektek megy az EU2?
Nekem minden megy (azaz nem zavarja elvileg semmi), csak az EU és az EU2 nem... 😞
Pont most... 😞

HAJRÁ CHELSEA!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Newcastle United - CHELSEA
- PL 37.forduló, St. James Park -
- ma 17:00, Eurosport2 -
- vezeti : Steve Bennett -
- elõzõ : 1-2 Butt ill. Essien, Kalou -

Newcastle United : (4-3-1-2)
Manager : Kevin Keegan

Harper - Beye, Taylor, Faye, José Enrique - Gérémi, Butt, Barton - Owen (c) - Viduka, Martins

Cserepad : Forster, N'Zogbia, Cacapa, Duff, Smith

- - - - - - - - - -

CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Avram Grant

Cech
Ferreira - Carvalho - Terry (c) - Bridge
Essien - Mikel - Ballack
Anelka - Drogba - Malouda

Cserepad : Cudicini, Alex, Lampard, Joe Cole, Shevchenko

-----------------------------------------------------------
Ez nagyon húzós meccs lesz, de kötelezõ! Mostanában nagyon keményen nyomja a NU...
Látom Malouda kezd, ez jó hír, viszont Sheva a Lamps csak a padon van.
A NU-nak kemény támadósora van : Owen-Viduka-Martins
Drogba kezd, ez jó. És Ballack is, õ most a húzóemberünk.
Szükségünk van a 3 pontra! HAJRÁ CHELSEA, GOGO BLUES!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mikor idéztél tõlem, kihagytál egy lényeges dolgot. Így kellett volna: "ennyire nem rossz az a csapat, HOGY ÍGY ELLEGYENEK VERVE ". Ez azért egy fontos rész. Nem azt mondtam, hogy azért furcsa az eset, mert kikaptak. Ez baromság is lenne. De amilyen módon tették, az volt az ami szemet szúrt nekem. Legalább ügyesebben csinálták volna 😊 A WH nem Derby szint. Ha meg a motiváltságról beszélünk...egy kis/közép csapatnak nem kell plusz motiváció egy nagy csapat ellen...nekik az jeleneti a legnagyobb sikerélményt egy szezonban, ha sikerül legalább egy nagy csapatot elkapni, vagy legalább pontot rabolni tõle, mert a trófeákra nincs nagy esély. Még a Derby is feltudta fújni magát a Pool és a manure ellen. És tudom, hogy kikaptak, de akkor is túlteljesítették magukat.

Ha ma a Szarkák elõre lefeküdnek nekünk, akkor bocsánatot fogok kérni 😛
Japep
Nem. <#buck>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

REAL MADRID

Japep

Joe Cole is támogatja Grantet
A Chelsea szélsõje, Joe Cole szerint Avram Grant jó munkát végez, mióta a Stamford Bridge-n dolgozik.

Frank Lampard napokon belül aláírhatja új, 3 éves szerzõdés-hosszabítását. Rajta kívül Didier Drogba is szerzõdést hosszabbíthat.

Rooney meggyógyul a BL-döntõre.

-----------------------------------------
A szerzõdés-hosszabbítások remélem meglesznek... 😄
Valahol könnyebb lenne, ha Rooney sérült lenne, de ne kívánjunk neki rosszat...meg amúgy is, ha mi nyerjük meg a BL-t, akkor nehogy már erre fogják! 😄

Amúgy tényleg nevetséges volt a WH-manager nyilatkozata... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
igy van..csak baromság volt ezt nyilatkozni a west ham edzõnek nekem ez a véleményem.. csak a feszültséget keltette baromi feleslegesen

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Nem kell összeesküvés elméleteket gyártani...

Kiemelem a saját tegnapi hozzászólásom végét:
"Ha CSAK másodikok leszünk, már akkor is minden okunk megvan büszkének lenni a CSAPATUNKRA, én legalábbis az leszek.
Aztán jöhet május 21... "

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Matthew Prosac
és elnézést a többi chelsea-drukkertõl az offért (bár végülis témánál járunk), csak neki szól és csak azért hogy felfogja végre azt a marhaegyszerû helyzetet, hogy mi történik ha egy motivált és motiválatlan csapat találkozik, ráadásul a motivált még jobb is..
nem akartam feleslegesen jártatni a szám, de annyira hergel az ilyesmi.

vajon az Inter-topicban mióta lehetsz törzskritikus-bundaszagszakértõ?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
ok, majd én is jövök a mai n'castle elleni derbi után hogyha nyertek, hogy a szarkák leadták a meccset mert "ennyire nem rossz az a csapat", hogy otthon kikapjanak tõletek 40.000 szurkolójuk elõtt, mikor annyira de !!annyira motiváltak ezek a klubbok ott a tabella közepén!!, fényévekre a kieséstõl és a kupaindulásra feljogosító helyektõl is...

érted mire céloztam, ügye?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

De igazából nekem rögtön átfutott az agyamon, hogy a WH nyomta a manuret. Igazából nem gond, még így is pont egyenlõség van, hogy mindeki titeket nyom. Ennél többet még a Chelsea sem tud sajnos. Nem is ezért akartam válaszolni, hogy ezt elmondjam. Inkább az ba***** fel, hogy Te már rögtön elõre meg mondod, hogy egy CFC fan se gondoljan erre. Szerintem a Chelsea megtesz mindent a bajnoki címért...most lehet mondani, hogy voltak hazai döntetlenek stb, de nem lehet egy egész szezonon át villogni. De véleményem szerint ígyis jobban megérdemli a CFC a bajnoki címet, mert igenis elég sok esetben kedveztek a manurenek a bírok. Többször mint nekünk 😊 És most itt van a West Ham is...ennyire nem rossz az a csapat, hogy így ellegyenek verve. Te biztos nem fogsz velem egyetérteni - és lehet pár CFC szimpatizáns sem - de a WH oda adta ezt a meccset. És megint mondom, hogyén ezt már elfogadtam ésnem írtam volna ezt le normális esetben. De ez már szerintem tényleg sok volt, hogy Te már akkor elkezded ennek az ellenkezõjét mondani, mielött egyáltalán valaki szóvá tenné.
Jagumo

Chelsea hatalmas ajánlata Messiért

A Chelsea egy hatalmas, 80 millió fontos ajánlatot fog tenni nyáron a Barcelona zseniéjért, állítja egy klubhoz közeli forrás.

Ez a megajánlat majdnem a duplája az eddigi rekordnak. 2001-ben Zinedine Zidane-t 46. 5 millió fontért vette meg a Real Madrid a Juventusból.

A Barcelona vezetõsége korábban kijelentette, hogy nem hajlandóak megválni a kis Argentintól, de ha igazak a hírek ezen az ajánlaton erõsen elgondolkoznak majd.

A Chelsea tulajdonos Roman Abramovich végleg megunta a Chelsea �sótlan” játékát, és jövõre látványos és szép focit akar a Stamford Bridg-re varázsolni.

Több megfigyelõ is ott volt a hétközi Manchester United - Barcelona meccsen, ahol Messi játékát figyelték. A transzfert az is segítheti, hogy a Chelsea-nél segédedzõként dolgozó Henk Ten Cate Messi egyik jó barátja.

A meg nem nevezet klubhoz közelim forrás, így nyilatkozott: "Abramovichot meggyõzték, hogy Messi meg tudná változtatni a Chelsea játékstílusát és Roman hajlandó leigazolni õt bármi áron."

"Mindig ilyen játékosokat akart. José Mourinho-val elégedett volt, hiszen trófeákat szerzett, de az a fajta játékstílus nagyon untatta õt. Rengeteg dolgot meg akar változtatni, de azt Abramovich is tudja, hogy ez idõ és pénz kérdése."

"Eljött az idõ, amikor Abramovich ismét mélyen a zsebébe nyúl. A magas fizetés és a Bajnokok Ligája-döntõ minden játékos számára vonzó ajánlólevél."

----------------------------------------

Azért ez nemsemmi 😄 80 millió font, mondjuk nemlenne rossz szerintem ha átjönne csak nehogy ugy járjon mint Sheva!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Japep
Köszi, de már be volt éve ide... 😄

Amúgy a hazain kívûl még semmi nem biztos, mivel a szerzõdés 2 évenkénti új hazai mezrõl szól.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Gunnersboy
nagyon úgytûnik hogy ez:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
<#eljen><#eljen><#eljen> fekete shorttal még ki is nézne vhogy 😊
kíváncsi vagyok h mi lesz idén a trendi az Adidasnál😛

#acm

Cabell
Azért ne feledd, hogy mi az elsõ fordulókban kiesõ helyen álltunk, és az elsõ 3 meccsen 2 pontot gyûjtöttünk, és mindegyik olyan volt, ahol csak a kapusoknak és a szerencsének köszönhették azok a csapatok, hogy pontokat szerezhettek. (már akkor naggyá tettük Hahnemannt, Haartot nameg a kapufákat...) Hogyha azokat behúzzuk, akkor a bajnokság nagyrésze csak formalitás lett volna, mert 8-9 ponttal éllovasként néztünk volna vissza hol az Arsenalra, hol meg most rátok. És bár tudom, a fociban nincs "HA", az a 9 elvesztegetett pont 80%ban csak a szerencsén múlott.

És akkor mondjuk nem beszélnék az Arsenal elleni utolsó percben "elért" 2-2 rõl, meg a West Ham elleni idegenbeli 1-2 rõl, ami sima 0-2 lett volna, ha Ronaldo nem lövi úgy mellé a tizit, mint egy amatõr.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Gunnersboy
nemtudom volt e már berakva, rátaláltam a 08/09es kapus mezetekre, ha nem gond beteszem:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

balljuggler
Ezt most mind2 fórumba beírom...
Szerintem ezt a bajnokságot a Man.Utd veszítheti el és nem mi(CHELSEA) nyerhetjük meg...
Külömben meg ha nem nyerjük meg akkor sem szomorkodom,mert már most mi vagyunk a nyertesek...valljuk be idén a MU volt a kiegyensúlyozottabb-most mondhatnám a sok sérültünket-de ilyen a foci...
Bakátok meg!!!NE veszekedjünk!!!Melyik 2 csapatról szól az európai focivilág???Vagy kértek inkább telefonon segítséget???
Örüljünk neki , hogy ez a két csapat szinte verhetetlen...
Inkább nézzük május 21-én a döntõt és verjük a mellünket!!!Hol a többi csapat??Juve,Real,Barca,B.München,AC Milan...és még sorolhatnám...
Egy szónak is száz a vége itt ebben a periódusban 2 gyõztes csapat van:
CHELSEA és a Mu!!!A többiek meg had fanyalogjanak-mi játzsuk a döntõt és egész európa a vörösökröl és RÓLUNK beszél!!!
Nah...ennyit akartam csak!

MInden CHelsea szurkoló TUDJA, hogy nem a tegnapi MU meccs miatt nem leszünk bajnokok /jegyzem meg, ha nem leszünk, mert még nincs vége.../, hanem az Everton, a Villa, meg a Wigan elleni hazai, utolsó percben leadott pontok miatt.

Ennyi. Még a Spurst is idevehetem. Ha azok a meccsek megvannak, már rég bajnokok lennénk, -8 pontról, meg a 8. helyrõl, ahova visszaestünk a Grant elsõ két meccse után (MU 0-2, Fulham 0-0).

Ha CSAK másodikok leszünk, már akkor is minden okunk megvan büszkének lenni a CSAPATUNKRA, én legalábbis az lesz.

Aztán jöhet május 21...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Matthew Prosac
nem kell ezt túlreagálni. ha a Derby-vel játszottunk volna, a mérkõzés elõtt pedig a "kosok" managere kijelenti hogy a MU-val szimpatizál majd 6-0ra nyerünk senki nem lepõdik meg.
ki mit várt egy motiválatlan WHU-tõl az Old Traffordon, az idény utolsó hazai meccsén, a bajnoki címért és a revans miatt utolsó vérig küzdõ United ellen?
kínkeserves 1-1et?

ti sem fogtok nagy ellenállásba ütközni a 'castle ellen, max a sok hazai szurkoló miatt nem akarnak majd égni, így tisztességes hazai vereség lesz a vége egy jó meccsen és mindenki happy.

Cabell
Én sem értem, minek nyilatkozott ilyeneket...elég férreérthetõ, nem tudom miért kell szítani a feszültséget így a végén..

Japep
Én egy pillanatig sem mondtam, hogy elhiszem, de a 4-1 után elgondolkodtató...

Arra meg végképp mérget vehetsz, hogy soha nem fogom ezt mondani : "Persze, csak azért nyerte a MU a PL-t, mert Alan Curbishley elintézte."

Ennél okosabbak vagyunk, elhiheted.
De akkor is hülye dolog ilyeneket nyilatkozni ilyen helyzetben a szezon végén...mert lesz, aki rosszra gondol ( De ezt csak õ tudhatja biztosan. ):S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Cabell
Jó én meg nagyszülõi szervezésû kerti partyról jövök, megérthetõ, hogy picit sok bennem a felgyülemlett feszültség...😄

Rockynhooo
érzed a mondaton az iróniát 😄 (szóval épp nem jutott ez senkinek eszébe szvsz, legalábbis nekem egy pillanatra sem)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rash87
Kicsit túlreagálod 😊

Glory, Glory Man. United!

Cabell
Akkor nézzen mindenki mélyen magába, és gondolkodjon ezen el...nagy szolgálatot tett nektek a WHU trénere, hogy megtette ezt a nyilatkozatot, így van mire fogni, ha mi leszünk a bajnokok. Eddig ezért kedveltem jobban a Chelsea topikot, mint az Arsenalét, mert itt tudják viselni a vereséget, erre most erre fogjátok a dolgot...kár érte😞:\

Bár nem különösebben fog érdekelni, ha mi leszünk a bajnokok...😄

Rockynhooo
de, az volt az elsõ :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Cabell
Remélem, senkinek egy pillanatig sem fut át az agyán, hogy itt bármiféle bunda, vagy elcsaláshoz hasonló eset történt..

lippet
ez így nem lesz jó:S

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Japep
Manchester Utd <4 - 1> West Ham...

<#confused> <#szomoru1> <#shakehead>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oks, annyira nem sietõs... 😊 Majd privibe üzenj, vagy MSN-en légyszi! (címem a profilomban)

Mutatok pár jó képet:

Japep
Én már meg is szereztem a meccset (BL)... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Köszönjük, majd válaszolok, csak még gondolkodom egy kicsit...csak legyen vége ennek a mozgalmas hétvégémnek... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bocsi srácok, de tegnap még nem találtam rendes Babel videót, azért nem tudtam feltenni a ChelseaFC.hu-ra. Most már fent vannak jó minõségben jó összefoglalóval.

1-0 Drogba
1-1 Torres
2-1 Lampard (büntetõ)
3-1 Drogba
3-2 Babel
Összefoglaló

És nem árt ha feltesztek egy Codec Pack ot mint pl. az XP CODEC PACK vagy a K-LITE CODEC PACK

Ui: Japep légyszíves válaszolj a privimre mert fontos!

Japep

Grant: Helytelen nyilatkozat volt

Alan Curbishley, a West Ham menedzsere kijelentette, õ jobban örülne annak, ha a Manchester United nyerné a Premier League-t. Avram Grant szerint ez hiba volt és bízik benne, hogy West Ham nem adja oda a meccset a United-nek.

Az egyik legutóbbi újság szerint, Curbishley azt szeretné, hogy a Manchester megvédje bajnoki címét.

A West Ham United Szombaton az Old Trafford-ra utazik, egy esetleges manchesteri gyõzelem újra 3 pontra növelné a Chelsea hátrányát, akik Hétfõn a Newcastle otthonába látogatnak.

A Chelsea edzõje, Avram Grant szerint Curbishley kijelentése nem komoly, miszerint melyik csapat nyerje idén a Premier League-t, de nem is hiszi, hogy a WHU átengedi a gyõzelmet a "Vörös Ördögöknek".

"Nem kételkedem a "Kalapácsosok" becsületességében és Curbishley tisztességeségében." - mondta Grant a Sky Sports News-nak.

"De azt hiszem, nem helyes ilyet mondani, mert a West Ham megverte a United-et az elmúlt három talákozójuk alatt."

"Nem gondolom, hogy jó dolog hasonlót nyilatkozni ilyenkor, amikor két csapat egyaránt esélyes a bajnoki cím elhódítására."

"Nem vagyok mérges. Nemtudom mit mondjak ezzel kapcsolatban. Mint már mondtam, ez nem volt helyes, de nincs okom kételkedni a becsületességükben."

"Az elmúlt két hétben rengeteg szóbeszédet hallottam. Például, hogy a bírók a United-del lesznek, az edzõk szintén és azt is, hogy Curbishley Ferguson barátja."

"Sajnos a fejem most pletykáktól zajos, de elhatároztam, csak arra fogok koncentrálni ami nekünk fontos és továbbra is bízni a többiek becsületében."

Amikor megkérdezték, hogy mit gondol a Premier Leauge-ben lévõ edzõkrõl, ki melyik csapatot favorizálja a bajnoki címre, Grant azt mondta, ez nem fontos.

"Nekem nincs kedvem ehhez. Mindegy, hogy az ellenfél trénerével a találkozó elõtt vagy utána találkozom. A csapatom iránt jobban érdeklõdöm." - tette hozzá Grant.

"Azt hiszem a West Ham-nek fontosabbak a saját eredményeik. Ha más kívánságaik is vannak, akkor õket kell megkérdezni ezzel kapcsolatban."

Forrás: www.skysports.com

----------------------------------------------
Ez aztán szép...és még nem is egy SS.hu-ról van... :S
Hogy lehet ilyet mondani? Még ha nem is igaz, akkor is, most már el lehet mondani, hogy tényleg odaadták a meccset...
És mindezt úgy, hogy az utóbbi 3 meccsükbõl oda-vissta verte õket a WH.

Nem is beszélve arról, ha tényleg igaz, és nyer a MU - na akkor mit gondoljunk???
😞

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
nem a formátum a lényeg. hanem h milyen codeccel csinálták. nézd meg és ahhoz tõcccséé támogatást<#vigyor2> annyira jolenne bl gyõzelem😊 nem is merem elképzelni. jó csali lenne játékosoknak akiket meg akarunk majd venni.

Japep
Hát az...ugye 5 gól van, mind *.avi, ebbõl 4-et simán le tudok játszani...érdekes. :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
hát mert ez .avi fura hogy ezt nemtudod lejátszani :S

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
nagyon könnyû.

leszeded a Real Playert és annak van egy olyan funkciója hogy , YouTube-ról meg Videobombról meg akráhonann letudsz szedni videókat.

asfa
az nem sook :Ss sõõt egy dvd-se ....humegkéne szereznem vhogy :SS

Japep
"Csak" 3.25... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
az komoly 😄 hány giga? 😊 igy össz?

Japep
Én is azzal próbáltam, de akkor biztos codec gond...kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

chelseafan
BSPlayer, de ajánlom még az SMPlayert.