Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
Quaresma igaz, hogy tud, de ugyanolyan kis nápic ***, mint Ronaldo...eladja a helyzeteket egy-két mûesésért, nagyképû...stb.

Nagyon remélem, hogy Alex nem megy sehova...nagyon szimpatikus játékos! 😄
JM meg úgy néz ki, hogy még most sem fog menni sehova...azt mondta, spanyol vagy olasz nagycsapatban akar játszani, és nem vállal el olyan csapatot, ami visszalépésnek számít (Inter, Barca)...szerintem a Milan vagy a Real padjára vár.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
Alex tuti hogy nem megy el, õ sokat segített a csapatnak és tudja is hogy szükség van rá, meg ha Carvalho megy Mourinhohoz akkor alap kezdõ lesz.
Ha a Livelpool eladja Torrenst akkor elég hülye, de ennek igen kevés a valószínûsége, szal...Quaresma meg jöhet, de csak akkor ha SWP elmegy, mert voltak ilyen pletykák...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Japep
Azért vicces, hogy harmadik napja nincs PL, de máris beindultak a pletykák...

Távozók szempontjából akikben biztosak lehetünk: Pizarro, Sidwell, Ben-Haim. Esetleg Alex, de nagyon remélem, hogy nem!

Õk túl kevés lehetõséget kaptak, sõt, 2008-ban még a padon sem voltak.

Állítólag Torres meg Quaresma kell Abrának - remélem nem igazak, mert egyiket sem bírom... :S 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
hát már bukó,de talan megkapjak csak a BL-ért😊

sygmaBlueJersey
With owner Roman Abramovich prepared to fork out almost £14.2m in incentives, the Chelsea players will pocket nearly £600,000 each in bonuses if they win the Premier League and Champions League Double. (Mirror)

asfa
ilyen hireket énistudok irni 😄D tehát ennyi kb

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Nuno88
nemhogy ti de még mi sem vettük komolyan 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

sygmaBlueJersey
elóször is mégjobban meg szeretnélektiteket nyugtatni cech el kapcs. ugyanis a milan Frey-t veszi meg a fiorentinátol szoval no para😊 könyörgöm rijkaard hagyjon minket békén😊 én azt mondom jobb a stabilitás még egy avram grant-tel is aki tapasztalatlan de eddig látszolag bejott! aztan ki tudja ha szarul igazol/eladogat... nem értem minek középszerû bosingwakat venni, aston villaba tokeletes lenne.

asfa
jajj...edzõnek jó de kétlem h ide.. pletyka pletyka hátán egyelõre

Rockynhooo
Bennfentesek azt hangoztatják, hogy az orosz milliárdos várhatóan visszahelyezi Grantot sportigazgatói posztjára, míg edzõnek a Barcelonától elküldött holland Frank Rijkaardot szemelte ki.

<#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Bulykin
Remélem Malouda nem fog elmenni, az utóbbi dõkben már egyre több lehetõséget is kapott és egyre jobban is játszot, szal õ maradhatna😄
Sheva mehet is, maradhatna is, nekem mind1...Belletti viszont nagy igazolás volt, õt igazán nem kéne elengedni, Boulahrouz inkább vissza se jöjjön Sevillából😄
Ivanovics meg ha tényleg ennyire gáz, akkor a legpocsékabb igazolás volt, Pizzaro is mehet.
A frissen igazolt Bosingwa-nak pedig sok sikert, remélem jó igazolás volt és sok gólt fog rúgni
Hajrá Chelsea!!!!!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

lippet
A Daily Mail megjelentette azon futballisták névsorát, akik a nyáron elhagyják a Chelsea-t.
Több drágán megvásárolt játékos hagyhatja el a londoni Kékeket fillérekért, a két legnagyobb név Andrij Sevcsenko és Florent Malouda. Az ukrán aranylabdás legenda és a francia válogatott szélsõ mellett még a Barcelonától igazolt, és az év gólját rúgó szélsõvédõ, Juliano Belletti, a perui csatár, Claudio Pizarro valamint a holland védõ, Khalid Boulahrouz sem maradhat. Szintén lapátra került Avram Grant kétségkívül legérdekesebb szerzeménye, a télen a Lokomotiv Moszkvától 9M fontért igazolt Braniszlav Ivanovics, aki egyetlen meccsen sem játszott. A szerb védõ a tartalékcsapatban jutott csak szóhoz, de az ott mutatott teljesítménye alapján teljességgel felfoghatatlan miért adtak ki érte ennyi pénzt Granték...

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Japep
Cech tagadta a pletykákat

Petr Cech tagadta azokat a pletykákat miszerint., nyáron eligazolna a csapatból, és Milánóban az AC Milan csapatában folytatná.

"A sajtóértesülésesek ellentétben, szeretném megnyugtatni a Chelsea rajongókat, hogy eszemben sincs elhagyni a klubot."

"Jelen pillanatban kizárólag a Bajnokok Ligája döntõjére és az Európa Bajnokságra koncentrálok."

"Nagyon boldog vagyok a Chelsea-nél. Még két év van vissza a szerzõdésembõl, ér remélem, ha majd eljön az ideje leülök a klub vezetõivel és aláírjuk a szerzõdéshosszabbítást."

-------------------------------------------
Bennem fel sem merült soha, én azok között gondolok rá, akik legutoljára hagynák el csak a klubot... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
azt tudtátok,h a bl döntön a moszkvai pálya mûfüves lesz? érdekes <#nemtudom>

<#eljen><#eljen>

HAJRÁ CHELSEA

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

sygmaBlueJersey
Hát õszintén szólva, jobban örültem volna egy daniel alves-nek, ramos-nak,vagy rafinha-nak,de reméljük bosingwa bizonyítja,h nem csak egy overrated.

chelseafan
José Bosingwa has agreed terms with Chelsea Football Club and will join the club after Euro 2008. He has agreed a three-year contract.

persze h ott lesz... Drogba is... nehogy már a szezon legfontosabb meccsét hagyják ki egy "kis semmiség" miatt... 😄 sokan még a koporsóból is felkelnének hogy BL-döntõn játszanak

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

asfa
Road To Moscow

A hírek forrása: chelseafanatics.atw.hu

asfa
Ki is az a José Bosingwa?

José Bosingwa da Silva, 1982. augusztus 24.-én látta meg a napvilágot Kinshaha városában, Kongóban. Portugál válogatott, fõbb jellemvonásai a gyorsasága és állóképessége.

A Portugál apától és kongói anyától született Bosingwa fiatal került Portugáliába. Szüleivel a Seia nevû kisvárosban telepedtek le. Profi labdarúgó karrierét a Boavista csapatában kezdte meg, majd 2003 nyáron José Mourinho hívására igazolt az FC Porto-ba. A 2003/04-es évben csupán kiegészítõ emberként számítottak rá. A Bajnokok Ligájában, 2003. szeptember 16.-án debütált a Partizan Belgrad ellen, majd további 7 alkalommal szerepelt a végsõ gyõztes Porto-ban.

A következõ évben már egyértelmûen õ volt az elsõ számú jobbhátvéd Paulo Ferreira távozása után, és többek között az õ remek teljesítményének is köszönhetõ, hogy a Porto 5 év alatt 4 alkalommal örülhetett bajnoki címnek.

2005-t viszont szívesen elfelejtené. Ekkor történt ugyanis, hogy pár barátjával autókáztak, amikor a kocsi megcsúszott az utón és nagy sebességgel egy töltésbe landoltak. Egy kocsiban ülõ személynek azonban a lábát amputálni kellet, és Bosingwát a Porto eltiltotta a futballtól.

2007-ben és 2008-ban is több Premier League-s csapattal is szóbahozták, de a legkomolyabb érdeklõdõnek az Aston Villa és a Manchester United tûnt. Késõbb a Liverpool is bekapcsolódott a megszerzéséért folytatott harcba, de a játékos ügynöke mind a 3 ajánlatot elutasította. Végül 2008. május 10.-én a Portugál, O Jogo lap jelentette be, hogy a Chelsea leigazolta a hátvédet.

Bosingwa a remek teljesítményének következtében 2007-ben bekerült a Portugál nemzeti 11-be, kiszorította Miguelt és az óta õ a Portugál válogatott elsõ számú jobb-bekkje. Ott volt a 2004-es Olimpiai játékokon és a szintén 2004-es U21-s Európa Bajnokságon.

-------------------------------------------------------------------------

Terry valószínûleg játszik Moszkvában!

A Chelsea csapatának védõje, a mérkõzés 10. percében ütközött a saját kapusával, Petr Cech-el. A kapus leakart húzni egy beívelést, de a felugrás során véletlenül beleszállt, Terry-be. Az incidens után Terry-t hordágyon kellett levinni, a gyeprõl.

Ezt követõen korházba szállították, és megröntgenezték a kezét. A vizsgálat nem mutatott ki elváltozást, így nagyvalószínûséggel Terry ott lehet, a BL-döntõjében.

"A kezemmel minden rendben van. A kórházban biztattak, hogy minden rendben van. Szerencsére nem tört el a kezem. Legalább 3-4 napig nem használhatom semmire a karomat. A hétvégéig pihentetnem kell és akkor már minden a legnagyobb rendben lesz." - mondta John Terry.

Arra a kérdésre, hogy ott lesz -e a Bajnokok Ligája döntõjében csak ennyit felelt: "Ott kell lennem, valószínûleg, addigra már jól leszek."

A Chelsea tegnap csak döntetlent játszott a Bolton ellen. Ez kevés volt a bajnoki címhez, hiszen a Manchester United legyõzte a Wigant, 2-0-ára.

"Épp a második félidõ elõtt tértem vissza a stadionban. A szünetben természetesen a többiekkel voltam együtt. A Manchester nagyon jó volt idén, megérdemelték a sikert."

Terry is csalódott, mint a többiek, hogy nem sikerült megnyerni a bajnokságot, de már csak Moszkvára koncentrál, és reméli, hogy ott a Chelsea fog diadalmaskodni.

"Moszkva egy teljesen más történet. Ott mi fogunk nyerni. A Bajnokok Ligája az az egyetlen sorozat, melyet még a csapatunk soha nem nyerte meg. A szurkolók már szinte követelik tõlünk a trófeát. Amelyik klub majd megnyerni a Bajnokok Ligáját, azt majd mindenhol elfogják ismerni. Csalódott vagyok, hogy nem mi nyertük meg a Premier League-t. Az év folyamán voltak kisebb-nagyobb hibáink. Szerintem, akkor ment el a hajó számunkra." - zárta le Terry.

Cabell
<#banplz><#zavart1>

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rockynhooo
egy 13 éves titán <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Matthew Prosac
<#nevetes2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hellósztok!szerintem a BL-re a legesélyesebb a CHELSEA az "MU" meg menjen a frencba szerintem!!!!😄
remélem hogy ha már a bajnokság nem is lesz meg de a BL-re még pályázhatunk!!!
aki akar felvehet msn-re ! itt a címem ----> [email protected] nincs sehol se nagybetû<#violent><#violent><#violent>Mu neked lõttek
Japep

CHELSEA AGREE BOSINGWA DEAL - chelseafc.com
Chelsea Football Club can confirm it has reached agreement with FC Porto for the transfer of Jose Bosingwa. The player is now in England to discuss personal terms and undergo a medical.

--------------------------------------------
Most már hivatalos.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Remélem én is, DE nem lesz ciki...103 év után BL-döntõben vagyunk, a semmibõl hozta vissza a bajnokság reményét, CP döntõ és FA elõdöntõ.

Úgyhogy nincs benne semmi ciki!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
én is nagyon várom már di santo-t sinclair-t. tényleg nem tudtok olyan videot amin di santo játszik a 2ik cspatban? kéne lennie mert németh krisztianrol is van a l'poolban. huh azokat nézzétek meg nagyon jo a srác,és ö lett a livo 2ik cspat év játékosa.08/09 ben vszinu felviszik 1. csapatba,ettöl kicsit lehet enyhulok a vorosokkel szemben 😊)

sygmaBlueJersey
szép volt fiúk, és minden tiszteletem andrij-é, a mindenki elött ismert körülmények melett ilyen mentalitással játszani,és ezt nem csak erre a meccsre mondom,hát köszönjük.. sajnálom Japep, ha igazam lesz shevarol hidd el, szerintem én fogom a legjobban.De ne legyünk naívak, sosem vallják be,mielött eligazolnak,mert ez van megbeszélve a csapattal,hiszem nem akarja senkisem felfedni a kártyáit és szándékait. Drogbával is hasonlo a helyzet csak õ nem kegyvesztettsége miatt megy,ha megy! reméljük nem

Bulykin
Bakker az a kommentátor<#idiota>

(bocs, ha volt már)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

asfa
Premier League összegzés

Jól indult a bajnokság, bár nehezen nyerünk otthon az újonc Birmingham (3-2), és idegenben az idén kiesõ Reading (1-2) ellen. Aztán jött a Liverpool, pontosabban mentünk az Anfieldre, ahol egy büntetõnek köszönhetõen 1-1-et értünk el, majd egy Lampard góllal a Portsmouth vertük, és vezettük a Premier League-t.

Ezután jöttek a problémák, mint derült égbõl a villámcsapás, 2-0-ás, megalázó vereséget szenvedtünk a Villa Parkban, majd otthon, a Blackburn ellen egy gyenge 0-0 jött. Újabb sokként érte a csapatot, hogy José Mourinho elhagyta a csapatot, három nappal az MU elleni rangadó elõtt. Avram Grant követte, de ahogy várható volt, sima MU gyõzelem (2-0) lett belõle.

A Grant-éra újabb pirító döntetlennel folytatódott, a Fulham ellen egy otthoni 0-0-t értünk el, egy fordulóval késõbb viszont mi, a Reading ellen pedig Ballack góljával nyertünk.

Anelka jött, és megszerezte elsõ gólját, de egy játékvezetõi hiba miatt lesgóllal egyenlített a Portsmouth.

A 3. helyen álltunk, és az ötödik Liverpoolt fogadtuk, de egy langyos, 0-0-ás mecset játszottunk velük. Március elsején a West Ham otthonába mentünk, ahol 60 percig emberhátrányban játszottunk, de így is 4-0-ra diadalmaskodtunk.

Ismét két könnyû meccs jött, a Derbyt többek között Lampard négy góljának köszönhetõen hattal küldtük haza, a Sunderland otthonában viszont csak egy Terry fejessel nyertünk. ezt követõen a Tottenhamhoz mentünk, ahol bár 1-3 is volt az állás, a Spurs 3-3-ra feljött, majd 3-4-nél a 90. percben Keane egyenlített.

Ilyen lelki állapotban fogadtuk az Arsenalt, és hatalmas csatában, Drogba duplájával válaszoltunk Sagna fejesére, és feljöttünk a második helyre az Ágyúsokat megelõzve.

Március utolsó napján jött a Boro, Carvalho az 5. percben vezetést szerzett, ezt követõen nagy szerencsével megõriztük ezt az eredményt. Egy héttel késõbb sima meccsen nyertünk a Manchester City otthonában.

Április 14.-én hétfõn egy nagyon fájó meccset játszottunk, Essien góljára Heskey a 93. percben válaszolt, így öt ponttal ellógott a Manchester. Három (!) nappal késõbb ismét bajnoki, ismét Essien, de válasz sehol, és az MU botlott, így három pontra feljöttünk a Stamford Bridge-i rangadó elõtt.

A 36. fordulóban jött a nagy rangadó, Ballack szerezte meg a vezetést, Carvalho hibája után Rooney egyenlített. A 86. percben Carrick hatalmasat hibázott, kézzel ütött a labdába, a tizenegyest Ballack bebombázta, így azonos pontszámmal várta a két csapat az utolsó két fordulót.

Egy héttel ezelõtt az MU simán nyert, ahogy mi is most hétfõnt, így a 38. játéknapra maradt a döntés.

Május 11. Egészen friss emlék, a Manchester az elsõ félidõben egy kis bírói segítséggel, de aztán egy mezõnygóllal nyert, így megérdemelten lett bajnok, mi viszont végsõ elkeseredésünkben még betliztünk. Shevchenko lehet, hogy utoljára lépett pályára a Chelsea mezében, szépen búcsõzik, ha búcsúzik.

Szerintem nincs okunk szomorúság, annak ellenére, hogy a hosszabbításban bekapott gólok domináltak a szezon végén. Gondoljunk arra, hogy a hetedik helyen álltunk, és arra, hogy Moszkvában visszavághatunk!

Köszönjük, fiúk!

forrás: chelseafanatics.atw.hu

BECKHAM7
B*ZIIIII mu..... fákk....
azért remélem a BL meglesz!
GYerekek....ciki lesz, itt istenítik Grant-et, közbe lehet h szart se nyerünk...

(nevem ne tévesszen meg, CHELSEA fan vagyok!)

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

chelseafan
Csak kiment a könyöke, ha jól olvastam valahol. Tehát szinte biztos, hogy játszhat!😊

lippet
Alex, Bein Ham középsõ védõk a bl döntõn?

nem kizárt!=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Japep

A Chelsea aggódik Terry-ért

A Chelsea elvesztette csapatkapitányát, John Terry-t a mai napon lezajlódó Bolton elleni találkozó elsõ félidejében.

Úgy tûnik, Terry balszerencsésen esett a földre a Petr Cech-el és Davies-el való ütközése után a meccs 10. percében.

Az angol válogatott játékoson világosan látszott, hogy valami nincs rendben. Leérkezése után a gyepet ütögette fájdalmának jelzéséül.

Terry-t Juliano Belletti váltotta, aztán a kapitányt egyenesen egy kórházba vitték, hogy megvizsgálják õt.

Az esetleges sérülés azt jelentheti, Terry kihagyhatja az UEFA Bajnokok Ligája döntõjét a Manchester United ellen Május 21-én.

Terry visszatért a meccs végére...

-------------------------------------------------
Nagyon remélem, hogy visszatért a döntõre, mert nélküle...hát hendikep a MU-nak.
Carvalho szinte biztosan ott lesz a döntõn.
Jobbulást nekik

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
A City 8-1-re kapott ki...durva.

A kiesõk: Reading, Birmingham, Derby County
A feljutók: WBA, Stoke City és a rájátszás gyõztese (Watford/Hull City/Crystal Palace/Bristol City)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

II Rocky II
most nézem,hogy seva csere volt,legalább most több idõt kapott de megháálálta 😊
a bl döntõbe én a kezdõbe tenném ...

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
grat a második helyhez.😊a végén leikszeletek,,,igy nem lessz azonos pontszám,hanem 2 pont lemaradás..

24 - Exile -Nov.23

asfa
a bl döntõt nyerni kell!!

Japep
Ugrott a bajnokság, de így is nagy sikert értünk el!
Köszönjük ezt a szép szezont a csapatnak és Grantnek is! KÖSZÖNJÜK!
De legalább nem gólkülönbséggel kaptunk ki a PL-ben...MAJD JÖVÕRE!

Remélem Terry és Carvalho is helyre jön a BL-döntõre.
Ott nyernünk kell!

HAJRÁ CHELSEA!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
nah még ez is...

Japep
1-1...legalább nem gólkülönbséggel kaptunk ki.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Golyo69
Bl döntõre kiváncsi vaok naon! Direkt szabdságot vettem ki mert pont éjszakás lennék és látnom kell élõbe 😄😄

De én annak örülök hogy két bajnokeélyes csapatnak két "kis" csapattal igazán meg kell küzdeni a gyõzelemért! ebbõl látszik hogy a legerõsebb bajnokság az angol! Hajrá angol foci! Glory MU!

GGMU

asfa
hát evvan ezt tudhattuk..bl döntõre kell koncentrálni és ott megverni, mert a mai MU, hihetetlenül gyenge volt.. de ott ne mgiy fognak jtászani de nekünk kell nyernünk! GO GO BLUES!!

Jagumo
de a BL még meglesz!!!!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
majd jövõre ... <#ravasz1>

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Japep
Mikel a gólvonalról ment, kipattan, Giannakopulos rögtön rá fejeli, Cole gólvonalról ment.

Közben 2-0 a MU, ugrott a bajnoki cím, de legalább nem 11-essel.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
> MIKEL
< JOE COLE

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Pedig a mai MU simán verhetõ (vagy legalábbis X), csak ne pont a Wigannel játszana...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Közben Heskey fejes, Sartól bement volna... :S

HAJRÁ WIGAN! :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB