Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄

asfa
mondanám ha eszembe jutna a neve a parmainak.. de tökmind1, ti lettetek a bajnokok de néha éreztem egy kis fujást, meg amig nem állt be Ibra, játékot nem produkált az Inter, talán Maicon futkározott fel-le de semmi különös. de innentõl tényleg nem ez a topik és nem oszt nem szoroz, semmi bajomaz Interrel, de nem érdemelt gyõzelmet és sajnálom a Parmát ennyi

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

hülyeségeket beszélsz kérlek alásan 😊

nem nagyon nézted meg akkor a szituk visszajátszását

az elsõnél nemtom mirõl beszélsz, a másodiknál pedig J.Cesar elhúzta a kezét nehogy 11es legyen, ez mind látszódott az ismétlésben

pedig jók voltunk csak nem az utolsó 6-7 meccsen 😄

a szél nem fújt semmit sehova, azért megdolgozott mindenki...

asfa
<#hehe>poénnak jo volt

asfa
háát egyszer felrugták, a... nem fog eszembe jutni a neve 😄 meg szépen elhuzta Julio Cesar még vkinek a lábát is 😊 ne mond h jok voltatok.. de itt le is zárva 😄 szépen odafujt azért pár dolgot maradjunk annyiban 😊 kicsiket ezek mellett

Cabell
És a Roma ugyanúgy nem nyerhet már Bl-t mint ti😄

(ne vedd komolyan)😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

milyen 2 büntetõrõl beszélsz? 😄

Matthew Prosac
az Intert hozzánk hasonlítani több mint vérigsértés 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Japep
Jaja...remélem Mancini marad az Interben! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
kis off a olasz pontvadászat ahogy megnéztem ezt kisértetiesen hasonlit hozzánk..legalábbis a vége

Catania-Roma 1-1
Parma-Inter 0-2

az Inter az utso meccsét 0-2-re nyerte idegenben ahogy a MU is, a második helyezett Roma 1-1-et játszott ahogy mi is a Boltonnal.. nagyon nagy hátrányt dolgozott le a Roma ahogy mi is,csaldótottak ahogy mi is😊 a Parman 2 büntetõt nem adtak meg a Wigannak csak egyet annyira nem nagy csak ez a meccs..ugyanaz lett 😊 érdekes

sygmaBlueJersey
ezt nem is tudtam h a focistáknál is van részletfizetés😄 electroworld flash😄

sygmaBlueJersey
"A futballklub legnagyobb tulajdonosa a BSkyB tévétársaság, amely 9,99 százalékos tulajdonnal rendelkezik a MU-ban," lol 😄 irnak még egy csomo céget amik ilyen 2,2 százalékokkal rendelkeznek😄 ez a glaser is 2,9 el buszkélkedhet.

A Manchester United egy, a napokban közzétett jelentés szerint a világ legértékesebb klubja, de ennek ellenére a tavalyi, június 30-ával lezáruló pénzügyi évben 113,4 millió nettó veszteséget könyvelhetett el a „vörös ördögöket” irányító futballtársaság.

"A klub bevételei 21 százalékkal emelkedtek, elérve a 409 millió dolláros forgalmat, de a hitelezõk felé másfél milliárd dollárral tartozik a Manchester United. Az adósságokból 109 millió dollárt tesz ki a részletfizetéssel vásárolt futballistákért még ki nem fizetett összeg."

azért ez nem sámli😄

sygmaBlueJersey
ugy olvastam,h ö csak probálta megvenni, de nem sikerült neki, ugy ahogy o akarta. vannak persze rész tulajok, de nem 100% ban mint abra-nak a chelsea,meg a liverpooli amcsiknak,hanem egykét vállalat. egyébként a chelsea is veszteséges, meg ugy általaban az összes csapat😊

Matthew Prosac
sztem bármilyen bl-döntõ kimenetel mellett lehet találni okot arra hogy mér menne el:
ha nyerünk, akkor azt mondja, hogy elért mindent Manchesterben amit lehetett, így mostmár kipróbálja magát a la ligában és ott (is) próbál csúcsra érni.
ha nem nyerünk, akkor azt mondja hogy valszeg a közeljövõben nem lesz újra döntõs a MU és inkább a Reallal próbálja meg...

szal ha nagyon akar úgyis talál okot. azért remélem lesz még 2-3 jó éve nálunk.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Japep
A The Sun úgy tudja, hogy Avram Grant továbbra sem "nyerõ" Roman Abramovicsnál, az orosz milliárdos kizárólag akkor áll az izraeli edzõ mellé, ha a Chelsea szerdán megnyeri a Bajnokok Ligája döntõjét.

A La Gazzetta szerint Roberto Mancini sorsa háromféleképpen dõlhet el a vasárnapi, Parma elleni meccs után: vagy az Inter nyer, õ pedig a Chelsea-be igazol, vagy csapata nyer, õ pedig ünnepelt trénerként marad az Interben, vagy a kék-feketék kikapnak, õt pedig kirúgják.

---------------------------------------------
Nagyon nem kellene edzõcsere...Rijkaard, Mancini egyre megy - szart sem érnek, ha kicsit is gondok vannak a csapatban, nem tudnak csinálni semmit...nem is tudom, melyik a rosszabb... 😞

Remélem megnyerjük a BL-t és marad Grant (ha már ez az ára...de ha nem nyerünk is maradnia kell!)! HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
2005-ben az MU-t nem Malcolm Glaser (amerikai) vásárolta fel? <#fejvakaras>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
na, én nem rég hallottam,h azért is lehet ebbõl valami,mert a MU-nak iszonyu mennyiségû tartozásai vannak, ugyanis ök az egyetlenek a 4 nagy angol közül akik még angol kézben vannak és nem vásárolta meg vmi amerikai vagy orosz milliárdos😊 és az a 130 millio font jol jönne nekik

Cabell
Van Ronaldonak elég pénze, ki vásárolhatja magát, ha akarja, nomeg a Real is megtehei a 128 milliós ajánlatot, ha akarják...persze érdekes lenne ez az egész, mivel néhány hete hosszabbított szerzõdést..

Bulykin
Chelsea: Avram Grant ellen fegyelmi indulhat megjegyzéseiért

Az angol Labdarúgó Szövetség (FA) beidézte Avram Grantet, a Chelsea menedzserét, miután az izraeli szakvezetõ éles támadást intézett Steve Bennett ellen egy sajtótájékoztatón. A játékvezetõ a Wigan–Manchester United meccsen Grant szerint mérkõzést befolyásoló hibákat követett el. A Chelsea edzõje többek között Bennett pártatlanságát is megkérdõjelezte, kijelentéseit pedig az FA a jelek alapján nem vette jó néven.
Forrás: Nemzeti Sport Online

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

asfa
Statisztika: a legjobb góllövõk

Csapatunk a 2007/08-as szezonban 61 meccsen van túl, bár még hátra van a szezon legnagyobb mérkõzése, a Bajnokok Ligája döntõje öt nap múlva.

Ebben a statisztikában azzal foglalkozom, hogy játékosaink a játéklehetõségeikhez képest milyen gyakran lõttek gólt ebben a szezonban. A választ a „gólveszélyességi hányados”-nak nevezett fogalom adja, amit úgy számítunk ki minden játékos esetén, hogy a lõtt góljainak számát elosztjuk a játszott perceibõl kapott meccseinek számával. Minél nagyobb lesz az így kapott számérték, annál kevesebb játékidõre volt szüksége a gólszerzésre, tehát annál gólveszélyesebb játékos az illetõ. A számításokat elvégezve a következõ táblázathoz jutunk:

Gólveszélyességi hányados (=90*g/p) | Név | Gólok száma (g) | Játszott percek száma (p)

0.66 Sheva 8 gól, 1099 perc
0.54 Lampard 19 gól, 3194 perc
(0.42 lenne büntetõk nélkül)
0.53 Drogba 15 gól, 2556 perc
0.36 Ballack 9 gól, 2276 perc
0.32 Kalou 11 gól, 3076 perc
0.23 J. Cole 10 gól, 3979 perc
0.22 Pizarro 3 gól, 1234 perc
0.17 SWP 5 gól, 2598 perc
0.16 Essien 6 gól, 3468 perc
0.15 Malouda 4 gól, 2474 perc
0.13 Anelka 2 gól, 1419 perc

A táblázatból mindenki levonhatja a maga következtetéseit. A magam nevében „csak” annyit kívánok a csapatnak, hogy a szezon hátralévõ meccsén legalább három játékosunk javítson a gólveszélyességi statisztikáin

----------------------------------------------------------------------

A Liverpool nem érdeklõdött Malouda-ért

Florent tavaly közel volt ahhoz, hogy Liverpool-játékos legyen, de végül a Chelsea-t választotta, mert a "Kékek" heti 60 ezer fontos fizetést garantáltak neki. De a napokban azok a hírek jelentek meg a játékos kapcsán, hogy Rafa Benítez a Liverpool-hoz csábítaná.

"Nagyon meglepõdnék, ha a Liverpool bármien ajánlatot is tenne." - mondta a játékos ügynöke.

Emellett azt is felfedte, hogy a napokban találkozott az Arsenal menedzserével, Wengerrel, azonban nem Maloudáról esett szó.

"Szerdán találkoztam Arsene-nel, de egyáltalán nem Florent-rõl beszéltünk." - fejezte be szûkszavúan az ügynök.

-------------------------------------------------------------------

A Chelsea és a Totthanem is Deco-t szeretné!

Deco már többször hangoztatta, hogy távozni szeretne, mivel nem kap elegendõ játéklehetõséget. Viszont most, hogy a nyáron a jelenlegi menedzser távozik, változhatnak a helyzetek. Emellett a játékos igencsak eltökélt és a nyáron biztosan távozik a Barcelonából.

A 30 éves labdarúgót, még 2010-ig szerzõdés köti csapatához, ám szerinte ez nem változtat a célján.

"Mindenképp távozom a Barcából, sõt még Spanyolországból is. Mivel, ha maradnék, akkor csak a Real jöhetne szóba, de én innen természetesen nem megyek Madridba, ezért valószínüleg Angliába igazolok." - nyilatkozta Deco.

Forrás: chelseafanatics.atw.hu

Rockynhooo
a Real a kedvence? nem is tudtam.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

sygmaBlueJersey
hát azért szerintem ez nem olyan egyszerû,h ha nyertek marad ha nem,nem😊 1részt mert 2012 ig kontrakt köti azaz,ha a mu ugy gondolj maracc bameg akkor maracc<#bee1>2. sztem szereti ö a mu-t... csakhát vacilál mert a real a kedvence gyerekkora ota😄

Japep
Ezt nem arra értettem, ebbõl csak a patkány reszére utaltam... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rockynhooo
a Mencseszter nem egy süllyedõ hajó még ha elbukja a BL-t akkor sem...

Japep
Én örülnék, ha menne (és nem csak amiatt, hogy nagyban hozzájárult a bajnoki címetekhez), de azért nagyon nem lenne szép tõle..."süllyedõ hajó"... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Cabell
Mostmár kettõs presztíse van a meccsnek: ha nyerünk, marad. ha nem, megy...ez elég egyértelmû, már, ha igaz a hír.

balljuggler
Na akkor!!!
Szerintem tudása alapján beférne a Realba...
Ha menni akar menjen!
Sokat erõsödne vele a Real, és kb olyan lenne mint amikor a Barca egy Ronaldinho-val állt fel és ment is neki!!!
Mert olyan dezsavûû érzésem van de nagyon!
Emlékezzetek vissza!!!Barca baromi erõs volt Ronaldinho-val amikor még ment neki!!!
Most ugyan az a szitu hiszen veszettül megy most C.Ronaldonak és a MU-nak is!Azért (és most meg fogtok kövezni) "ha" nem lenne ez a kis búzacsíra (aki mellesleg nálunk is jól jönne) akkor be kell hogy lássák a vörösök hívei , hogy sehol se tartanának....De jó nézni ahogy hétrõl hétre ontja a gólokat és csinálja a briliáns cseleit...Remélem a döntõbe ellenünk nem nagyon villog majd se õ se a többiek..
Uhhhh...ennyit akartam csak.<#banplz>

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Japep
Érdekes...ha igaz.
A döntõ után dönt elvileg, én biztos nem sajnálnám, ha elhagyná Angliát... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
asfa
A Chelsea örül a Manchesternek

Nicolas Anelka elárulta: csapata megkönnyebbült, mikor kiderült, hogy a Manchester United lesz a BL-döntõ egyik résztvevõje.

A két angol csapat jól ismeri egymást, legutóbb néhány hete játszottak együtt a Premiershipben, akkor a Chelsea hazai pályán 2-1-re nyert. Nicolas Anelka szerint Moszkvában bármi megtörténhet, ám nagy könnyebbség, hogy csapata tisztában van vele, hogyan húzhatja ki a MU méregfogát.

- Tízszer inkább játszunk a Manchesterrel, mint a Barcelonával, a katalánok ellen sokkal nehezebb dolgunk lenne. A Manchestert már jól ismerjük, tudjuk, mit kell játszanunk ellenük. Nemrégiben legyõztük õket, ezért magabiztosan készülünk az összecsapásra, igaz, a fináléban a szerencse is sokat számít majd. A United csapatjátéka kiváló, Ronaldo pedig minden szögbõl képes betalálni, kétség kívül õ a világ legjobbja jelenleg. Ugyanakkor neki is lehet rossz napja, vagy éppen semlegesítheti egy védõ. Nekünk talán több olyan klasszisunk van, aki meccset tud eldönteni, ezért nagyon nyílt mérkõzés lesz, megjósolhatatlan, mi fog történni - nyilatkozta Anelka.

sygmaBlueJersey
igwn én néztem is, nagyon szimpi csapat😊 már csak 5 nap és minden kéééééék lesz <#gonosz2>

Japep
Tegnap nyert a Zenit (2-0), ellenük lesz majd az Európai Szuperkupa!

Reméljük mi játszunk majd ott! 😄
HAJRÁ CHELSEA!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Szerintem semmi jó nem lenne Rijkaard érkeztével...egy hulladék ember.
Semmibe sem nézem, mint edzõ...a BL-t a csapat nyertem, akkor olyan formában voltak, hogy edzõ nélkül is nyertek volna.
Semmi szükségünk edzõcserére - szerintem!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
egyébként ha rijkaard tényle jönne,akkor az olyan szempontbol hasznunkra válhatna,h õ játszatta bojan-t és dos santos-t is a barcanal, szoval lenne esély sinclair,di santo játékára is. ami nem kevés örömmel töltene el <#bee1>

sygmaBlueJersey
yoo zenit 😛 igy nyerjunk majd mi is!!!

ja, vagy azért mondja mert ugyis elmegy és leszarja hogy londonban mit gondolnak ezekután róla...

sygmaBlueJersey
ámen😊

Jagumo
maradjon az a lényeg 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Japep
Ja, Henry is eltûnt, és hiába ígér Ronaldo jövõre 30 helyett 50 gólt - minden csoda 3 napig tart...
Drogbának a tavalyi éve volt hihetetlen, Torresnek az idei...és már nem is lesz nagyon hasonló.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Én abból, hogy ha már egyszer elmondja, hogy "...igen, el akartam menni, sõt, már tárgyaltam is..." és nem teszi mellé, hogy "de most megyek is", akkor arra lehet gondolni, hogy már nem akar, ezért mondta el.
Mint ha bevallaná egy régi bûnét... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
1ébként én is szurkolok drogbáért, imádjuk ;>

sygmaBlueJersey
<#wow1> érdekes következtetés ezek után 😄 torres? lol 1 nagyon jó idény után vszinu eladna a pool HAHA.Mondjuk azt nem értem,h lehet az h vki a PL akármelyik nagy csapataban játszik elvágyodik máshová, akár a milánba... eleve sztem a PL hez hasonló bajnokság nincs,kettõ nem félnek,h ugyan az lesz veluk mint nagyon sok más sztárral,h átigazolása után 1-2 idény után jön a süllyesztõ?!:o like henry

Jagumo
ezt énsem tudom 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

sygmaBlueJersey
"Most, hogy ezt így elmondja, arra lehet következtetni, hogy most már ittmarad pályafutása végéig" na ezt mibõl szûrted le?

Japep

Drogba a Milant akarta

A Chelsea csatára legújabb önéletrajzi ihletésû könyvében beismerte, hogy már 2006-ban tárgyalni kezdett a Milannal.

Didier Drogba 2006-ban magángépén repült Milánóba, miközben a Stamford Bridge-en azt mondta, hogy fogorvosához megy. Az elefántcsontparti támadó Adriano Galliani alelnökkel és Paolo Maldini csapatkapitánnyal találkozott, és jelezte, bármikor kész csatlakozni a piros-feketékhez. Azonban Drogbát 2010-ig szerzõdés köti a Chelsea-hez, amely hallani sem akart eladásáról.

Drogba életrajzi mûvében azt is elárulta, hogy Jose Mourinho rájött a hazugságra, és nagyon letolta játékosát.

- "Nem tartottad a szavad, hazudtál nekem. Bíztam benned, de te azt hazudtad, hogy Párizsba mész fogorvoshoz, közben meg Milánóban tárgyaltál." – emlékezett egykori mestere szavaira Drogba.

---------------------------------------------------
Érdekes...
Most, hogy ezt így elmondja, arra lehet következtetni, hogy most már ittmarad pályafutása végéig...már ha igaz egyáltalán, nem csak egy pletyka.
Én amúgy is azok közé tartozom, aki hisz abban, hogy Drogba marad...remélem igazam lesz! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Van mire... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rockynhooo
arc még mindig megvan 😄

Japep
Ezt nem én írtam így... 😄
Hanem Mourinho nyilatkozta!

Mert ugye a Barca, Bayern és az Inter kereste meg eddig csak. És azt nyilatkozta, eddig csak olyan csapatok keresték meg, akik visszalépésnek számítana neki... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rockynhooo
nem is tom melyik a nagyobb visszalépés : Inter vagy Milan :\

0😄ASdasdasdasdasdasdsad