Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mond meg, mit használsz (ie,ff...?).
CHELSEA FOOTBALL CLUB
én a spanyoloknak mert hát ugye Realos vok meg sok spanyol játékos a kedvenceim közt van, másodsorban meg a Hollandoknak mert ott is vannak sokan akiket szeretek meg a válogatott játékna nagyon bejön. Spanyol, Holland <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amúgy tényleg jók az oroszok is! 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Nézni fogom, és szorítani fogok a franciákért... 😄
(Meg persze itt vagyunk a legtöbben (Makelele, Anelka, Malouda), ha az angolokat nem nézzük. Ja, meg portugálok is sokan vannak (Carvalho, Ferreira, Hilario, Bosingwa), de õket nem bírom nagyon...még a csoportból se menjenek tovább, és akkor elküldik Scolarit... 😄 )
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Remélem eljön! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
nem véletlen, hogy nincsenek angolok a Serie A-ban vagy talán 1-2 van, de nem valók oda...
(de természetesen elismerem hogy jó pléya)
Mondjuk lehet nem menne neki annyira Olaszországban...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
REAL MADRID
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Yo, Bitch!
Én az igazat megvallva Mancinit meg Rijkaardot nem sokba nézem, nem tudom miért...lehet csak egyszerûen nem bírom a pofájukat... 😊
Eriksson...róla ne is beszéljünk. Mint ember sem bírom, meg olyanokat lehetett róla hallani, hogy inkább messzirõl kerüljön el minket.
Ha választani kell négyõjük közül, akkor tuti Lippire voksolnék.
Scolari szerintem tökéletes lenne. Még felvetõdött a Zenit edzõje, õ sem zavarna. Mark Hughes is lehet jó lenne, hoszen már megszokta a PL-t.
Én a Ten Cate-Clarke párosnak is nagyon örültem volna, de erre már valószínûleg nem lesz mód. Steve Clarkenak is örülnék, én õt is kipróbálnám. Persze Hiddinknek és Klinsmannak is - de egyikük sem jön/jöhet ez 100%.
Még Deschamps sem lehetne rossz.
Most több hirtelen nem jut eszembe...én így vagyok vele. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De miért gondolod hogy Lippi vagy Mancini rá erõltetni olasz focit Chelseare?
Yo, Bitch!
Azért nem felel meg, mert az angol bajnokságra nem lehet ráerõltetni az olasz focit.
És képzeld el, még Mancini, Rijkaard meg tököm tudja kinek sem örülnénk.
Ez lehet a mi bajunk...
Sokaknak örülnék, és nem vagyok bunkó, tudatlan mivel oda is írtam: elismerem Lippi tehetségét.
De még angolul sem tud (mondjuk ez hülye indok)...mit akarna itt?
A döntõrõl hülyeség beszélni, mert mint látom te olasz, míg én francia drukker vagy/vagyok. De a franciák nehezebb ellenfelek után jutottak el a döntõig, de ez most tényleg lényegtelen.
Mourinho meg nagy edzõ, hiába munkanélküli, nem felejti el, amit nem kell (Lippi sem). JM egy olyan csapatot emelt a nagyok közé, és úgy, hogy mindenki joggal félhet tõlük, akik igazán még a gyõzelem ízét sem érezhették azelõtt.
De hagyjuk, nem akarok itt vitatkozni.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Egy jó formában játszó franciák rendes játékidõben eldöntötték volna a döntõt." ugyanez vonatkozik olaszokra is akkor, ha õk jobb formában vannak akkor meg õk döntötték volna el hamarébb, mondjuk most vb döntõn felesleges vitakoznunk mert nem ide tartozik...
de kicsit nekem nagyképünek tûntök, ki nektek a jó? ha már Lippi sem felel meg aki a világ 3 legjobb edzõje közt van...
Yo, Bitch!
Nem azt mondom, hogy nem neki, hanem nagyrészt nem neki. Egy jó formában játszó franciák rendes játékidõben eldöntötték volna a döntõt.
És elolvastad rendesen?
,,JM pillanatnyilag sikeresebb edzõnek mondható szerintem.''
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Yo, Bitch!
Az olasz foci maradjon Olaszországban, máshol nem nagyon válik be (igaz, a Real bajnokságot nyert Capelloval, de nem hiába rúgták ki...majd meglátjuk mit tud csinálni az angol válogatottal).
Teljesen más egy klubcsapatot irányítani, mint egy válogatottat.
Az olasz VB-cím sem igazán neki köszönhetõ.
JM pillanatnyilag sikeresebb edzõnek mondható szerintem.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
,,angol lapértesülések szerint'' ... inkább "egy szerkesztõnk úgy véli"...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Yo, Bitch!
Steve Clarke hosszú évekig dolgozott a Chelsea ifjúsági csapatainál, majd Avram Grant mellett a felnõtt csapatnál tevékenykedett. Angol lapok pénteken arról számoltak be, hogy miután Avram Grant elsõszámú segítõje, Henk ten Cate csütörtökön búcsút intett a klubnak, Steve Clarke-nak is rövidesen távoznia kell.
Forrás
Hát minden edzõ elmegy????:S
(na yo Zlatan Inter de az most nem számítxD)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Rafael van der Vaart már az EB elõtt aláírhatja szerzõdésést a Chelsea-vel.
A német Hamburger SV játékosáért 15 millió fontot (közel 5 milliárd forint) fog fizetni a londoni klubvezetés.
Igazából a menesztett menedzser, Avram Grant is szerette volna leigazolni a középpályást, ám az új tréner sem fog panaszkodni amiatt, hogy vele kell dolgoznia a jövõben.
Van der Vaart egyébként nem hosszabbította meg a 2010-ben lejáró szerzõdését a HSV-nél.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mourinhot napokon belül hivatalosan is bejelentik az Inter edzõjeként.
Mourinho Interes kívánságlistája: Marek Hamsik (Napoli), Gokhan Inler (Udinese), Diego Capel (Sevilla), Aleksander Hleb (Arsenal)
Na ennyit a nyálcsorgatásról...nem kell tovább hallgatni, hogy JM mindenféleképpen akarja Carvalhot, Lampardot, Drogbát...stb. Lehet, hogy akarja õket, de nem a fõ célja.
Amúgy sok sikert neki a munkájához!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lascar,nem bántalak,mert arra sem vagy érdemes,nem te döntesz ilyenekrõl és mindenki magasról szarik a véleményedre btw.
Yo, Bitch!
REAL MADRID
Marcello Lippi kijelentette, semmi esély arra, hogy õ legyen a londoniak új menedzsere.
Avram Grant menesztése után a Chelsea vezetõsége tapasztalt, jó nevû szakembert szeretne igazolni a gárda élére, ám egyelõre csak találgatások folynak az új tréner személyérõl. Az esélyesek között Marcello Lippi neve is megtalálható, a világbajnokság óta pihenõ olasz tréner azonban kizárta a lehetõségét az angliai munkavállalásnak.
- "Nem, nem és nem. Nem leszek a Chelsea edzõje. Alapvetõ fontosságú, hogy egy vezetõedzõ beszéljen a játékosaival. Én azonban nem tudnék szóbaállni velük, mert nem beszélek angolul." - ismerte be önkritikusan az olasz mester.
--------------------------------------------------
Én valahogy ennek örülök...olasz foci Angliában nem nagyon mûködik...szerintem. :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB