24199
Chelsea Fan Club
-
#14383 23-2 a golhelyzetek aránya nekünk -
#14382 Joe Cole le
Ballack be
és lassan vége.. 0-0 és nem megy be semmi :S nagy a fölényünk de semmi gol eddig -
#14381 Malouda le
Kalou Be -
#14380 Joe Cole lövéés mellé, pedig jok vagyunk! GOGO BLUES! -
#14379 egfyoltában helyzeteink vannak.. GOGO BLUES!
semmi nem megy.. de Kalou lassan jön -
#14378 City - Arsenal 2-0 -
#14377 GOGO BLUES
0-0ás félidő, sok kihagyott helyzet
meglesz
Arsenalnak nyernie kell mert különben minket vernek meg.. :S szal HAJRÁ CHELSEA!! -
#14376 Chelsea - Newcastle United
Itt tudjátok majd nézni!!!
GO BLUES, HAJRÁ CHELSEA!
-
zsomazs #14375 ja jólvan nem értek hozzá fan vagy fun azt tom h imádja a chelsea-t!!!:D -
#14374 ha megígéred, hogy soha többet nem írod a fan-t funnak, én leszek az első:D -
zsomazs #14373 Sziasztok
Lenne 1 nagyon fontos kérdésem..
Az iskolánkba van ien angyalkázás, és én egy chelsea fun-t húztam ki, na szóval az a helyzet, hogy meg van szabva, hogy csak 1500-2000 Ft értékben lehet vásárolni.Már megnéztem az online sportshopokat, de minden drága.PLZ Segítsetek!!!
Előre is kösz
Sziasztok -
#14372 Scolari: A Cole-ok visszatérnek!
A Chelsea menedzsere Luiz Felipe Scolari szerint a csapat két Cole-ja Joe Cole és Ashley Cole is pályára léphet már a Newcastle ellen, noha nem lendültek még formába.
A két visszatérő játékoshoz Frank Lamapard is csatlakozik, szóval lehet, hogy a középpályás is szerepet kap szombat délután. Lampard nem játszott hazája Németország elleni győztes mérkőzésen a hétközben kisebb borda sérülése miatt, így frissebben léphet majd pályára a "szarkák" ellen.
"Újra egészségesek, de nincsenek száz százalékos formában, mivel tizenöt, húsz napot voltak kénytelenek kihagyni. De holnap már akár játszhatnak és ott vannak a keretben." -nyilatkozta Scoari a két Cole-ról.
"A dolgok jól alakulnak Lampard-dal kapcsolatban. Szerdán már edzett és ha ma is jól teljesít a tréningen, holnap akár kezdőként léphet pályára. Jó kondiban van, csak fájt a bordája, de már nem panaszkodott nekem tegnap." -ecseteli Frank Lampard állapotát a brazil mester.
Forrás -
#14371 Drogbát három meccsre tiltották el
Ahogy az várhatóa volt, Didier Drogba három meccses eltiltást kapott a Burnley elleni Ligakupa-meccsen történtek miatt.
A döntés azonnal hatályba lép, vagyis a csatár a Newcastle, az Arsenal és a Bolton elleni meccseken sem léphet pályára.
Hát pedig ez nem nagyon kellett...még egy hiányzó... :S
Legalább az Arsenal ne lenne benne... :( -
#14370 hülyeségeket ne írjunk..
És ezt nem azért mondom, mert MU szurkoló vagyok. Szerintem aki ért valamennyit a focihoz, belátja hogy Ronaldo jól lövi a szabadrugásokat. Aki elfogult az meg így járt :).
-
#14369 bődületes -
#14368 Köszönjük! -
#14367 klikk -
#14366 bosingwa gólról tudna valaki videót? köszi! -
#14365 Ok, ez végül is érthető, de vannak sokkal komolyabb dolgok, amiért nem jár...ez nem szabályzattól, hanem moderátortól függ.
De hagyjuk, mert ebbe nem jó belemenni... :) -
#14364 Szerintem az egész hozzászólás eléggé irritáló, így komolyan nem kéne írni, senki nem szereti Ronaldot, de ez már túlzás volt... -
#14363 Istenem, ezért büntetőpontot adni...még ha nem itt lett volna, hanem máshol...voltak itt már csúnyább szavak is...
De inkább nem is mondok semmit... -
#14362 http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=208844
Jajj ez a kép találó a cikkhez, mertSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lampard úgy néz ki, mint egy 6 hete éheztetett menekült, Ballack pedig az oltalmazó kéz:D
-
#14361 tyű öcsém...ennyire azért nem kéne lefitymálóan írnod, pláne igaztalan dolgokat... -
Etelkozi Vata #14360 A 6 gól kötül, amin vitatkoztok, valóban Welbeck-ké volt a legszebb, szegény fiú életében nem fog még egyszer ekkora gólt lőni, bár kívánok neki még sok ilyen gólt, csak ne ellenünk...
Szvsz ahova a kis faszkalap lőtte a szabadrúgásokat, az még Sörensen jobb napjain is sima védés izgalom nélkül, de ma rossz napja volt és potyázott.
Ronaldo szarul rúgja a szabadokat, ez kétségtelen, vagy bemakizza neki a kapus, vagy veszélytelen...
Legtöbbször sorfal meg lelátó, ebből választ... Tegnap együtt álltak a csillagok és nem elég johy kétszer eltalálta a kaput, mindkettőt be is makizta a kapus.
Szumma: nálam is Walbeck nyert.
-
#14359 bazd bosingwa mekkora gólt lőőőőőt :D -
#14358 szép meglett a 3ont simán.. sajnálom,hogy nem rugtunk többet mer nevetve megtehettük volna de ez is elég!
GOGO BLUES szép győzelem volt! -
#14357 go MU topik mert van videó általam. -
#14356 Terry-Ferreira csere. -
#14355 Én nem láttam a MU góljait, de ebből nekem is ez a véleményem... :) -
#14354 őő :) hát az a szabadrugás amit C.Ronaldo rugott az bárhogy nézem kapusgol...az első :) Berbatov kézzel vette át aztán rugta be! :) ez eddig kettő ha jol számolom.. Welbeck golja szép volt! Ronaldo második golja megint csak ugy éreztem h odaigy berugni 30%ig tehetség 70%ig kapus kérdése.. ugyanis kb ott állt :)Carrick golját nem nagyon láttam h lefordult és rövidre bevágta vmi iesmire emlékszem.. Bosingwa ballal(jobb lábas) becsavarta a rövidre a 16os szélérőől.. őőőő :) nem tudom :) lehet h sarkallatosnak tűnik, vitatkozni lehet, de vhol nyilvánalo h ezt a golt szebbnek fogom találni mint Ronaldo középre bombázott golját :) -
#14353 Anelka-Drgoba csere... -
#14352 Eleve hülye hasonlat, MU-s védi Ronaldót, Chelsea-s Bosingwát... :) -
#14351 Na azért ez a vélemény picit erősen sarkallatosnak tűnik....:D Mintha Bosingwa se csontnélkül rúgta volna be..:) -
#14350 Kalou le
Ballack be végre! -
#14349 sztemis :DD aztán beleszoknak és rugnak 2 golt és 0-5 lesz :D -
#14348 Ja...jöjjön már Drogba és Ballack, de álljunk át 4-4-2-re Dorgba-Anelka kettőssel... :D
GO BLUES! -
#14347 Bosingwa sárga lap, jogos, csunyán odalépett :S -
#14346 már cifrázzák, de belefér azt hiszem -
#14345 2.félidő!
GOGO BLUES! -
#14344 hát nemtom meikre gondoslz :D Berbatov kézre vagy a szabadrugásra ami szvsz lepke volt :D nemtudom azé a srácé szép volt valoban.. többi lepke szagu..