Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Újabb edzõi hírek - Eriksson már "elkelt"
Miközben mindenki a lehetséges edzõjelöltek esélyeit elemzi, két állítólagos kiszemelt már elkötelezte magát a hírek szerint.
Sven-Goran Eriksson a mexikói válogatott kapitánya lett, Mark Hughes pedig állítólag már aláírt a Manchester City-hez, ahol épp a svéd szakembert váltja.
-------------------------------------------------
Legalább már nem kell félnünk Eriksson miatt...Hughest egy kicsit sajnálom, bár nem tudom, mire lett volna képes.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Contrary to reports Chelsea Football Club has not reached agreement with any individual to become manager, nor have we sought permission from any organisation to talk to their manager. We are extremely happy with how our search is progressing.
-------------------------------------------------
Ez is ezzel kapcsolatos nem? Csak ebben nem említenek nevet. Nem vagyok valami nagy angolos... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De amúgy is, ki helyett jön? Vagy padozni? :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Tök mindegy, mit tud az edzõ, ha nem megy a csapatnak. És a döntõn nem ment igazán egyiknek sem.
Erre próbáltam utalni, de látom egyeseknek magas...csak kötekedni akarnak...<#levele>#levele>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
hála a franciák szar formájának^^
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Hát.. nem tudom srácok, talán 20-at még tudok vállalni, de a 36 már elég nehézkes lesz..!" - nyilatkozta a felvetésre 😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Guus Hiddink minden eshetõséget elvetett azzal kapcsolatban, hogy õ lenne a Chelsea következõ menedzsere. Ám a holland szakember szerint kétség sem fér ahhoz, hogy a londoni kékek kispadját honfitársa, Frank Rijkaard foglalja majd el.
A Radio 5 Live's Sportsweeknek adott interjújában Hiddink megerõsítette, hogy a 2010-es világbajnokságig mindenképpen õ irányítja majd az orosz labdarúgó válogatottat.
- Mindenki találgat, mert hivatalosan még nem írtuk alá a szerzõdést, ám Oroszország elnökével megállapodtam már a folytatásról - nyilatkozta Hiddink. - Egyébként valóban tárgyaltam a Chelsea tulajdonosával, Roman Abramoviccsal, ám kizárólag az orosz futball fejlesztési lehetõségeirõl - tette hozzá a holland szakember.
Hiddink személy szerint szimpatikusnak találta a Chelsea menesztett menedzserét, Avram Grantot, és a klubot okolja a szakításért, mivel szerinte túl nagy hangsúlyt fektetettek a londoniak arra, hogy mindeáron trófeát szerezzenek.
- Rijkaard nagyon beillene a Chelsea filozófiájába, nyitott személyiség, és már nagyon közel állnak a megyegyezéshez - zárta mondandóját Hiddink.
Németország <2 - 1>2 - 1> Szerbia
19' <0 - 1>0 - 1> Jankovic
74' <1 - 1>1 - 1> Neuville
82' <2 - 1>2 - 1> Ballack
- "Michael az egész csapatnak vezéregyénisége volt, remekül játszott, érezhetõen bombaformában van." - nyilatkozta a mérõzés után Joachim Löw német szövetségi kapitány.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem jön össze a logo, vagy nem is próbáltad? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
CHELSEA FOOTBALL CLUB