Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😮

gabber_saviola
mind2 edzõ otthagyná a jelenlegi csapatát a Chelseáért, ebben szinte biztos vagyok.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sygmaBlueJersey
Nemtudom,de ha ott is hagyja, londont kerülje el,szar a kaja még szarabb nõk kibaszott mary poppins, ha valaki látta a blöfföt 😄

asfa
Spalletti vajon otthagyná csapatát..?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

chelseafan
Mind2 kiváló edzõ, örülnék nekik! Legalább szép focit játszatnak.😊

Japep

Újabb edzõi hírek - Eriksson már "elkelt"
Miközben mindenki a lehetséges edzõjelöltek esélyeit elemzi, két állítólagos kiszemelt már elkötelezte magát a hírek szerint.
Sven-Goran Eriksson a mexikói válogatott kapitánya lett, Mark Hughes pedig állítólag már aláírt a Manchester City-hez, ahol épp a svéd szakembert váltja.

-------------------------------------------------
Legalább már nem kell félnünk Eriksson miatt...Hughest egy kicsit sajnálom, bár nem tudom, mire lett volna képes.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gabber_saviola
nem lennék meglepve, ha összebarátkoznátok Luciano Spallettivel, esetleg Cesare Prandellivel.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

chelseafan
chelseafan
Tagadják ezt a hírt, és elégedettek azzal, ahogy a keresés halad.

Japep
CHELSEA STATEMENT ON MANAGER
Contrary to reports Chelsea Football Club has not reached agreement with any individual to become manager, nor have we sought permission from any organisation to talk to their manager. We are extremely happy with how our search is progressing.

-------------------------------------------------
Ez is ezzel kapcsolatos nem? Csak ebben nem említenek nevet. Nem vagyok valami nagy angolos... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Gya...érdekes... 😊
Kiváncsi vagyok, igaz-e... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

chelseafan
Pethy23
Remélem EB után mert akkor nem valami silány edzõnk lesz!
Japep
Ja. De mikor lesz már az is? :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pethy23
Addig nem jön senki amíg nincs edzõnk, ez tuti!
sygmaBlueJersey
mondjuk támadó futballra váltunk és a védekezõközéppályás makele helyett támadóközéppályás VdV jön <#nyes> hát nemtom,félek,h elmennek többen...

Japep
Szerintem még csak kamu volt, vagy legalábbis még csak tárgyalgatnak...
De amúgy is, ki helyett jön? Vagy padozni? :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
Tegnap láttam egy hollandia - dánia meccset. tetszik ahogy VdV játszik,ha szerencséje lett volna kb 2-3 gólt löhetett volna😊 tényleg jön?

Japep
Jaja, de te is... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

limperatore
jó haggyad, neki mindenki szar 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Japep
Mint írtam, elismerem a tudását.
Tök mindegy, mit tud az edzõ, ha nem megy a csapatnak. És a döntõn nem ment igazán egyiknek sem.

Erre próbáltam utalni, de látom egyeseknek magas...csak kötekedni akarnak...<#levele>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
Van der Vaart-ot akkor csak az eb után igazoljuk le?

9csöves9
Lippi: Olasz bajnok,olasz kupagyõztes,olasz szuperkupagyõztes,Bl gyõztes,európai szuperkupa gyõztes,világkupagyõztes,vb gyõztes

hála a franciák szar formájának^^

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

sygmaBlueJersey
nah Mourinho már hivatalosan is az Inter edzõje...BBC news

sygmaBlueJersey
oks,azt kérdeztem😊 látszik,h a chelsea-sek jobban megértik egymást<#nevetes1>

chelseafan
Mario Gomezrõl igen.

Matthew Prosac
NEM 😄DDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sygmaBlueJersey
és volt szó h õ talán ide igazol?

Matthew Prosac
link
#11897:
amúgy nem írtad el, rá is gondolhattál: Mario Gomez (Stuttgart)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Chao!

sygmaBlueJersey
az ki?<#help>

Bulykin
jaaaj, elírtam...GomisXD õ rá gondoltamXDXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sygmaBlueJersey
mármint annyit kap,nem? <#nevetes1> egyébként én bírom Gomes-t szeretem a psv-t dzsudzsák miatt is ugye😊 de ezért nem örülnék,ha jönne,mert neki kezdõ kapusnak kell lennie,márpedig itt az nem lenne 😉

Matthew Prosac

"Hát.. nem tudom srácok, talán 20-at még tudok vállalni, de a 36 már elég nehézkes lesz..!" - nyilatkozta a felvetésre 😄

Bulykin
jövõre...jön Gomes(sztem jöhetne) és akkor 1 meccs 36 gól<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sygmaBlueJersey
kiváncsi vagyok mikor lesz ujra chelsea játékos gólkirály a PL-ben.

sygmaBlueJersey
csatár poszt?viccelsz?

asfa
azért iszonyu jo játékosokra égetõen nincs szükségünk.. azokkal nincs baj

sygmaBlueJersey
nem hiszem el minden csapat iszonyu jo játékosokat vesz,nekunk akiknek pedig égetõen fontos lenne még edzõnk sincs, a Spurs megvette dos Santos-t a barcától, Arsenal Nasri-t ( egyik kedvencem,Kaká szerû playa sztem )Moreno-t a Shakhtar.

sygmaBlueJersey
Nem tudom milyen lenne fürtös barátunk itt,dehát azért õszintén inkább õ illik ide,mint mancini és talán a youth team-bõl esélyt kapnának páran akiket várunk nagyon elsõsorban di Santo,ezt abból szûröm le,h a barca-nal azért õ épített bojan ra és dos santosra is.Csak legyen már valaki!

asfa
Hiddink: Rijkaard jó eséllyel pályázik a Chelsea-nél

Guus Hiddink minden eshetõséget elvetett azzal kapcsolatban, hogy õ lenne a Chelsea következõ menedzsere. Ám a holland szakember szerint kétség sem fér ahhoz, hogy a londoni kékek kispadját honfitársa, Frank Rijkaard foglalja majd el.

A Radio 5 Live's Sportsweeknek adott interjújában Hiddink megerõsítette, hogy a 2010-es világbajnokságig mindenképpen õ irányítja majd az orosz labdarúgó válogatottat.

- Mindenki találgat, mert hivatalosan még nem írtuk alá a szerzõdést, ám Oroszország elnökével megállapodtam már a folytatásról - nyilatkozta Hiddink. - Egyébként valóban tárgyaltam a Chelsea tulajdonosával, Roman Abramoviccsal, ám kizárólag az orosz futball fejlesztési lehetõségeirõl - tette hozzá a holland szakember.

Hiddink személy szerint szimpatikusnak találta a Chelsea menesztett menedzserét, Avram Grantot, és a klubot okolja a szakításért, mivel szerinte túl nagy hangsúlyt fektetettek a londoniak arra, hogy mindeáron trófeát szerezzenek.

- Rijkaard nagyon beillene a Chelsea filozófiájába, nyitott személyiség, és már nagyon közel állnak a megyegyezéshez - zárta mondandóját Hiddink.

Barnabyka
Skacok egy kis off..valaki nemtudna adni egy linket a Magyar-Horvát meccsrõl ahol nézhetném? Fontos lenne

Japep
<#eljen>
Németország <2 - 1> Szerbia

19' <0 - 1> Jankovic
74' <1 - 1> Neuville
82' <2 - 1> Ballack

- "Michael az egész csapatnak vezéregyénisége volt, remekül játszott, érezhetõen bombaformában van." - nyilatkozta a mérõzés után Joachim Löw német szövetségi kapitány.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
Nem most takarítok,meg segítek,mert átalakítások vannak nálunk 😄 de majd megcsinálom!egyébként nagyon kiváncsi vagyok h a tiedet hogyan csináltad! fõleg a betûket,meg a mezt!

Japep
Ja, pedig jó játékos... :S

Nem jön össze a logo, vagy nem is próbáltad? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

limperatore
hát scolarival kurva jol járnátok, sajnálom hogy nem õ jött az Interbe 😞

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

sygmaBlueJersey
Szörnyû..😞 Marcelo Moreno a Shakhtar Donetsk-be igazolt 4meuroért.Visszautasította a Tottenham ajánlatát és inkább Ukrajnába, ment,kár h a chelsea nem szállt harcba érte 😞 (remélem a fifa09 ben benne lesz a shakhtar,nehogy moreno kikerüljön a game-bõl) 😄

sygmaBlueJersey
köszi😊

Japep
Leprinteled az alap FF kék fejlécet, beteszed legalsó rétegnek.

Azután tudsz vele szórakozni ezzel.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
Sajna a psd nincs meg már,csak a gif,egyébként FF-et használok.Nem tudod elmondani,h kell?😄