Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Meg persze az összezavarodott játékosok...azóta még senki sem nyilatkozott.
Lampard, Cech és Drogba szerzõdéshosszabbítása elvileg a barátságos meccsek és az EB között esedékes.
Remélem nem hagy itt minket senki!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA PART COMPANY WITH TEN CATE
Chelsea Football Club can confirm that it terminated Henk Ten Cate's contract today (Thursday, May 29). This follows a meeting this morning.
Avram Grant távozása után néhány nappal a holland szakembernek is felbontották a szerzõdését.
A Chelsea vezetõi Grant menesztése után biztosították Henk Ten Cate-t, hogy az õ posztját nem érintik a változtatások, és a jövõben is a csapat mellett dolgozhat majd. Csütörtökön azonban változott a vezetõség álláspontja: Ten Cate-t elbeszélgetésre hívták, majd közölték vele, hogy távoznia kell.
A holland szakvezetõnek 2010-ig szólt a szerzõdése, és néhány napja még kijelentette: szeretné kitölteni kontraktusát.
A Chelsea elöljárói úgy gondolták, szerencsésebb, ha a leendõ menedzser jelöli ki segítõit. Már több lehetséges jelölt neve is nyilvánosságra került a szakvezetõi posztra, Luiz Felipe Scolari, Mark Hughes, Roberto Mancini és Sven Göran Eriksson is az esélyesek közé számít.
--------------------------------------------------
Hihetetlen...sokat köszönhetünk neki is, nélküle valószínûleg nem lettünk volna képesek a BL/PL-menetelésre...hihetetlen! 😞
Mit akar Abramovich??? Ezt már csak akkor bocsájtjuk meg neki, ha Scolari lesz az edzõ!
Ezzel szerintem biztossá vált, hogy Rijkaard nem jön.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Terry gólja (meccsösszefoglaló) > Még mindig rosszul viseli a döntõt, ez most nagyon kellett neki. Megható...<#sir>#sir>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Olyan hírek láttak napvilágot miszerint a londoni klubnál Luiz Felipe Scolari az elsõ számú jelölt az edzõi posztra, bár a megszerzése nem lesz egyszerû feladat.
A Portugál Labdarúgó Szövetség (FPF) elnöke, Amandio De Carvalho már tud a Chelsea érdeklõdésérõl.
"A Kékek már érdeklõdnek Scolari felöl." - mondta röviden De Carvalho.
Az 59 éves szakember a 2008-as EB után szinte biztos, hogy távozik a "Luzitán" csapattól, de az FPF mindenképpen meg akarja hosszabbítani a szerzõdését.
Az állítások szerint a Chelsea vezetõi hamar meg akarnak egyezni a brazil mesterrel, hiszen ha Portugália jó eredményt ér el a kontinensviadalon, akkor Scolari is nagyobb eséllyel köthet új szerzõdést. Az új szerzõdésben egy 1.9 milliós éves fizetés szerepelne.
A Chelsea-n kívül még a Manchester City is szívesen látná kispadján a VB-gyõztes edzõt, de Scolari tisztában van azzal, hogy Londonban kereshetné a legtöbbet.
------------------------------------------------
Az biztos, hogy jól járnánk vele.
Szerintem egyik legjobb lenne Hiddink (õ szinte 100%, hogy nem jön...max 2010 után csak), még jól jártunk volna Klinsmannal is (sajnos már a Bayern edzõje) - ezért (én már a legelejétõl reménykedem benne) az elérhetõ edzõk közül szerintem Õ lenne a legjobb.
Sokkal jobb, mint Rijkaard, Mancini, Eriksson, MacLaren, Keane, Ancelotti, Deschamps...kihagytam valakit? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Egész pontosan: az elefántcsontparti fõváros egyik lakója, Harouna Tangara már nem jutott el a büntetõpárbaj izgalmáig, amikor ugyanis kedvencét, Drogbát kiállította Lubos Michel játékvezetõ, szívinfarktus végzett vele.
R.I.P <#shakehead>#shakehead>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Egyébként amikor capello idejött azonnal átadta a csk-t ferdinandnak:S
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
ígyis világe egyik legjobb csapata...
amugy már nem állítólag, már biztos, nyilatkozta gazzetának is hogy alig várja munkába állást.
Yo, Bitch!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mourinho már az Inter edzõje, csak a hivatalos bejelentésre kell várni. Állítólag.
Még mindig tartom, hogy számunkra a legjobb hely ahová mehetett, viszont 2-3 éven belül még nagyobb csapat lesz belõlük.
Sok sikert neki, jusson el minden évben a BL-döntõig és kapjon ki tõlünk... 😄
Remélem nem fogja követni senki a csapat magjából.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Rio max 1-2 meccsen volt...ha jól tudom.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Quinn szerint Roy Keane is lehet az edzõ
A Sunderland elnöke, Naill Quinn nem lepõdik meg a pletykákon, miszerint Roy Keane a Chelsea-nél köthet ki.
----------------------------------------
+1 név (?)
Nem hiszem, hogy egy exMUs fog idejönni...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A hétvégén kirúgott szakember szívében továbbra is elõkelõ helyen van a londoni klub, ennek ellenére nem fogadja el Abramovics állásajánlatát.
Avram Grant nyolc hónapon keresztül irányította a Chelsea-t, miután a korábbi menedzsert, Jose Mourinhót felállították a kispadról. A moszkvai BL-döntõ után az izraeli szakembernek is távoznia kellett, ám Grant továbbra is csak szépet mond egykori munkahelyérõl. A szakember békében akar elválni a klubtól, szerinte nem lesz szükség ügyvédre. Roman Abramovics ajánlatot tett ugyan Grantnak, hogy térjen vissza igazgatói posztjához, az izraeli azonban nem tartja korrektnek a felajánlást:
- "Kaptam egy ajánlatot Abramovicstól, és mivel szeretem a klubot, csak azt válaszolhattam neki, hogy váljunk el békében. Csodálatos idõszakot töltöttem a klubnál, nagyon komoly nemzetközi tapasztalatokat szereztem. És ennek a csodálatos fejezetnek a végén negyvenezer Chelsea-szurkoló ismerte el a munkámat." – jelentette ki Grant. "Semmi problémám nincs a Chelsea-vel, és nem lesz szükség ügyvédre, ha valami mégis felmerül."
-----------------------------------
Nagyon szimpatikus egy ember, az biztos! 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
John Terry a válogatott csapatkapitánya
Fabio Capello, kinevezte a holnapi barátságos mérkõzésre az angol nemzeti 11 csapatkapitányát, mely John Terry lett.
<#eljen>#eljen>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
És legalább van kötödése a klubhoz vmilyen szinten,nem lenne õ se rossz választás...
Henk ten Cate szerint biztos a jövõje a Chelsea-nél Avram Grant menesztése után is.
Avram Grant távozása után felröppentek olyan pletykák is, hogy esetleg az edzõ stábból is távozhatnak, többek között a holland másodedzõ Henk ten Cate is.
A hírek ellenére azonban megerõsítette, hogy a vezetõség továbbra is számít a munkájára.
"Fél órával Grant menesztésének közzététele elõtt találkoztam Peter Kenyon vezérigazgatóval, aki tájékoztatott, hogy a kialakult helyzet nem lesz hatással az állásomra." - nyilatkozott Ten Cate a Voetbal International-nak.
"Januárban már részt vettem egy hasonló megbeszélésen és akkor egyeztünk meg abban, hogy a szezon után újra összeülünk."
Ten Cate természetesen tudja, hogy a következõ menedzser lehet, hogy a saját stábjával akar majd dolgozni, ami az õ távozását is jelentheti majd.
A Chelsea-t már több neves edzõvel is szóba hozták, de az ex-Ajax edzõ szerint akár õ, vagy Steve Clarke is szóba jöhet esetleges megoldásként.
"Három lehetõség van. Az elsõ, hogy egy egészen új edzõ érkezik a saját edzõi stábjával. A második, hogy Steve Clarke-al együtt vesszük át az irányítást, a harmadik oedig, hogy új edzõ jön, de maradok másodedzõként."
-----------------------------------------------------------
Lehet, hogy még ez lenne a legjobb megoldás...(Ten-Cate - Clarke páros)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az olasz La Repubblica információja szerint a Milan vezetõedzõje és a Chelsea tulajdonosa Svájcban tárgyaltak a londoni kispad sorsáról.
A La Repubblica szerint Carlo Ancelotti nem véletlenül választotta pihenése helyszínéül a festõi Svájcot, a Milan szakvezetõje azért utazott Genfbe, hogy ott tárgyaljon Roman Abramoviccsal, a Chelsea tulajdonosával. Az orosz milliárdos a hétvégén menesztette Avram Grantet, és egyelõre még senkivel nem tudott megegyezni a szakvezetõi állás betöltésérõl. Az olasz lap szerint most már a jelöltek között kell számolni Ancelottival is, aki azonban cáfolja, hogy a tárgyalás miatt választotta Svájcot úti céljául:
- "Nyaralok, és mivel pihenni szerettem volna, ezért választottam Svájcot. Hogy Abramovics? Az igazság az, hogy nem ismerem elég jól, és egyelõre nem is kell megismerkednem vele jobban, mert csak a Milannal foglalkozom." – jelentette ki Ancelotti.
A lap úgy tudja, ha Ancelotti távozik, Marcello Lippi veszi át a helyét.
-----------------------------------------------
+1 név...vicces, a végén már lesz vagy 30 jelölt...még Deschamps is "esélyes" már.
Hát õ sem tartozik a kedvenceim közé... :S
Az igazság az, hogy szerintem egy volt olasz/spanyol edzõ nem nagyon jó a PL-be, de sosem lehet tudni...a Tottenhamnak is bejött.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Én is így vagyok JM-val, bárhová megy szeretni fogom. 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az Inter meg 3 éve bajnok igaz, de semmi több.
Ezzel nem nézem én le. Ha JM odamegy, máris szintekkel feljebb lesztek.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
És így kevés esély van arra is, hogy gyakran "összefussunk" vele...nem lenne jó ellene játszani... :S"
miért is? ennyire nem kéne lenézni Intert... semmivel nem rosszabb általad említett 3 csapatnál, sõt...
Yo, Bitch!