24199
Chelsea Fan Club
-
#14423 malouda, alex??? -
#14422 nem tudja vki h a tvuplayer oldalan ahol megjelenik a chat azt,h lehet leszedni vagy kikapcsolni? mert elég zavaro amiket irnak és vhogy mindig odanézek:) -
#14421 5ezer sérült nálunk :| náluk majdnem mki rendben van..MU,Pool után remélem itt már 3pont lesz! HAJRÁ KÉKEK -
CHELSEA - Arsenal
- PL 15.forduló, Stamford Bridge -
- ma 17:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Mike Dean -
CHELSEA : (4-1-4-1)
Manager : Luiz Felipe Scolari
Cech
Bosingwa - Ivanovic - Terry (c) - Ashley Cole
Mikel
Kalou - Ballack - Lampard - Kalou
Anelka
Cserepad : Hilario, Ferreira, Alex, Bridge, Mineiro, Stoch, Malouda
- - - - - - - - - -
Arsenal : (4-4-2)
Manager : Arsene Wenger
Almunia
Sagna - Djourou - Gallas - Clichy
Denilson - Fabregas (c) - Song - Nasri
Van Persie - Adebayor
Cserepad : Fabianski, Gibbs, Silvestre, Ramsey, Wilshere, Vela, Bendtner
-----------------------------------------------------------
Kemény meccs lesz...remélem ma hozzuk a formát a sok sérült ellenére, és begyűjtjük a 3 pontot...GO BLUES, HAJRÁ CHELSEA!!! -
#14419 HAJRÁÁÁ CHELSEA!!! -
#14418 danke! -
#14417 TVUPlayer - 21500 (soccer) -
#14416 Hol lehet nézni interneten keresztül? nincs eurosport2m:S -
#14415 igyvan
GOGO BLUES! Ma Arsenal verést akarok! :) HAJRÁÁÁ CHELSEA!! -
#14414 na ezt a meccset ma nyugodt körülmények között megnézem :) -
#14413 drogba ban miatt nemjátszhat... -
#14412 holnap mindent bele! -
#14411 Srácok,ha karácsonyra akar vki Chelsea-s melegítőt,pólót,pulóvert jóval bolti ár alatt vasárnapig szóljon priviben!
Ha zavartam,akkor törölhetitek. -
#14410 nem értem... szerintem tényleg butaság volt,ezt a kijelentést tenni,de engem nem igazan izgat..
-
#14409 nah ezt fejezzétek már be légyszives mert büntipont lesz a vége... -.-' -
#14408 pont te beszélsz? D:_?SA
Egyébként baj, hogy túl nyersen fogalmaztam? :o És mielőtt lehurrognátok, szimpatizálok a Chelsea-vel is, szal nem kell megmondani mivel foglalkozzak vagy mit csináljak köszi.
na ok OFF vége -
#14407 hát igen,nem túl releváns a szájából -
#14406 mert 2 sárgát kapott, sztem jogos volt... -
#14405 Lampard.ot mért állították ki??? -
#14404 Mondja ezt egy reálos pff:D -
#14403 this is the end: 1-1
szvsz még mi örülhetünk neki... -
#14402 1-1 lett..nembaj most nyerni fogunk Arsenal ellen érzem..két rossz meccs után, muszáj győzni! -
#14401 Lampard piros... bazzeg -
#14400 1-1 :SS ajj
GOGO BLUES! -
#14399 ANELKA :) ISTEN :D -
#14398 Anelka - Drogba csere
Lampard hatalmas passzt adott... -
#14397 GÓÓÓÓL Anelka 0-1
Nem érdemeltükmeg de Lampard hatalmas labdát adott..igaz kelett a védelem is amit nemtok ,h merre volt:D -
#14396 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!
ANELKA!!!
Első rálövésünk a meccsen... :S
:D
GO BLUES! -
#14395 ezt ne kezdjétek el! -
#14394 inkább foglalkozz a kis madridodal -
#14393 húú nah ennyi csak ne éreztem volna...de legalább az első "helyzete kiamaradt...Hála az égnek ,h Cech nagyformában van...Ez a Gourcuff nagycsapatban fogja végezni =S..csak ne ellenünk bizonyítson
Hajrá Chelsea! -
#14392 GOGO BLUES!! -
#14391 jaah és az ellenfélről annyit ,h szerintem amire igazán kell vigyázni az az ,h Gourcuff ne jusson 30m-en vagy annál közelebb lövőhelyzethez..(már nem egyszer bizonyította kivételes rúgótechnikáját a Borduex-ban és aFrancia nemzeti csapatban egyaránt -
#14390 szvsz minden esélyünk megvan a győzelemre...Hiába az elmúlt 5 tétmeccsből csak 2őt nyertünk és akármilyen hiányzóink is vannak elég nagy csapat a chelsea ahhoz ,hígy is nyerjen.( a kezdő csapatunk szerintem deco nélkül is fantasztikus(sztem csak ő az igazi hiányzó)
Szal nyerni kell utána lehet szurkolni ,h x legyen kolozsváron és már meg is van a csoportelsőség.
Go Blues!!! -
Girondins de Bordeaux - CHELSEA
- BL 5.forduló, Stade Chaban Delmas -
- ma 20:45, TV6 -
- vezeti : Frank de Bleeckere (Belgium) -
- előző : 0-4 Lampard, Joe Cole, Malouda, Anelka -
Girondins de Bordeaux : (4-3-3)
Manager : Laurent Blanc
Valverde
Chalme - Planus - Diawara - Jurietti
Fernando - Gourcuff - Diarra
Gouffran - Chamakh - Wendel
Cserepad : Olimpa, Obertan, Trémoulinas, Traoré, Placente, Bellion, Cavenaghi
- - - - - - - - - -
CHELSEA : (4-1-4-1)
Manager : Luiz Felipe Scolari
Cech
Bosingwa - Ivanovic - Terry (c) - Ashley Cole
Mikel
Joe Cole - Ballack - Lampard - Malouda
Anelka
Cserepad : Cudicini, Alex, Ferreira, Bridge, Stoch, Kalou, Drogba
-----------------------------------------------------------
Nyerni kell, de minimum egy X...de nyerni kell!
Deco eltiltva, de szerencsére megjött Ballack.
Reméljük elfelejtik az előző formát, és lejátsszuk őket.
GO BLUES, HAJRÁ CHELSEA!!! -
#14388 na mi van? Bundáséknak nincs pénzük? :c -
#14387 Drogba egyre közelebb az Interhez
Újra fellobbanhat az a bizonyos "láng" José Mourinho és Didier Drogba között. Nem is olyan régen a mester és tanítványa ugyanannak a csapatnak a szekerét tolta, a mindeközben barátokká váló felek a Chelsea-ben ismerkedtek meg egymással 2004-ben.
Nos, úgy tűnik, a portugál edző nem felejtette el védencét és mindent megtesz azért, hogy Londonból Olaszország egyik futballközpontjába csábítsa át. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint az a kedd esti összejövetel, amelyen az elefántcsontparti játékos, illetve a milánói egyesület illetékesei találkoztak egymással.
"Nem úgy vettük észre, mintha csupán egy baráti beszélgetésről lenne szó, inkább tűnt egyezkedésnek a dolog - nyilatkozta a fulhami étteremben éppen ott tartózkodó, ám nevét titkoló egyik szemtanú. - Jó hangulatban költötték el Drogbáék a vacsorájukat. Szerintünk az olaszok elé szeretnék vinni a futballistát Angliából."
Az afrikai már a nyáron el szerette volna hagyni a kékeket, az akkor frissen kinevezett menedzser, Luiz Felipe Scolari ugyanakkor ragaszkodott a támadóhoz.
Mourinho és Drogba szeretnének ismét együtt dolgozni, az álom pedig akár már a télen megvalósulhat. Felmerült az a megoldás is, hogy az elefántcsontpartiért egy brazilt kapna cserébe a Chelsea, állítólag a problémás Adrianóval enyhítené az Inter a britek esetleges fájdalmát.
Forrás: www.sporthirado.hu
------------------------------------------------------------------------------
40 millió + Adriano = Drogba
A Chelsea megválna idősödő támadójától Didier Drogba-tól. Az afrikai játékosnak van is kérője nem más mint a Jose Mourinho által edzett Inter.
A londoni csapat vezetősége már meg is szabta a csatár árát, akiért 40 millió eurót és a brazil Adriano-t kéri a "kékek" vezetősége.
Olasz lapértesülések szerint Jose Mourinho jobbkeze Jorge Mendes hétfőn Londonban találkozott a Chelsea illetékeseivel és megvitatták az átigazolás részleteit.
Nem tetszésének maga az Inter elnöke Massimo Moratti is hangot adott. Nyilatkozatában elmondta, hogy Drogba nagy játékos és szívesen leigazolnák, de nevetséges a Chelsea hozzáállása az ügyhöz.
Azonban Moratti hozzá tette, hogy a Manchester City egy mega ajánlattal már megkereste őket és vinnék a kegyvesztett Adriano-t. Könnyen elképzelhető az elnök szavaiból kivéve, hogy inkább a manchesteri csapatnak eladják a brazil játékost és az érte befolyó összegből megvennék a hőn áhított afrikai támadót.
Forrás: www.goal.com -
#14386 sztem minden csapat ilyen szándékkal jön max, általában sikertelenül... most nem sikerült betalálni,van ilyen. -
#14385 Kapura lövések / kaput eltaláló lövések:
Chelsea: 33/9
Newcastle: 2/0
Hát ez mindent elmond arról, hogy milyen szándékkal jött a N'castle a Stamford Bridgere... :S
Annyi, hogy legalább a L'pool is X-elt a Fulhammel, az Arsenal pedig 3-0-ra kikapott a Citytől...reméljük az Aston Villa is remekelni fog... -
#14384 0-0maradt
Pool is 0-0 legalább
Arsenal 3-at kapott