Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
A tehetséges Cigarini érkezhet

Cigarini-t Olaszországban az egyik legtehetségesebb középpályásként tartanak számon, és már csak az "Új-Pirlo-ként" emlegetik.

Miután a Parma kiesett az elsõ osztályból természetesen több kulcsjátékosok is távozni fog, ilyen Cigarini is, akit több európai sztárcsapat megkeresett már.

Megkereste õt már az Atletico Madrid, a Villareal és a Juventus is. A Juventus menedzsere Claudio Ranieri már dolgozott együtt a fiatal középpályással, de az olasz lapok szerint a Chelsea érdeklõdik legkomolyabban a játékos iránt.

A Chelsea-nél állítólag örülnének a játékos érkezésének, ráadásul nem is kéne sokat fizetni Cigarini-ért.

Cigarini a nyáron az Olimpián is részt vesz majd, az Olasz U21-es válogatottban.

Forrás: www.goal.com

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

asfa
örülök az edzõnek , Quaresma meg kétlem h ide irt alá, gyanitom,hogy a Poolhoz

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep

Quaresma aláírt, de nem mondja el, hogy hova

A hírek szerint a Real Madrid, a Chelsea, a Liverpool és az Inter érdeklõdött igazán Quaresma iránt.

------------------------------------------
Érdekes... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ez viszont már nem a legjobb...hátha csak valami kínai gagyi van a képen... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

chelseafan
Akkor így, hogy mindenki lássa😄

Japep
A tréning cuccból itélve fehér lesz...bár a sárga nekem tetszik. 😊

(Amúgy csak az aranybéka jelent meg... 😄 ...de sejtem melyikre gondolsz.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

chelseafan
Ha minden igaz, ilyen lesz (ezek pár hónappal ezelõtti képek, és teljesen ugyanazok, mint a bemutatott új mezek):

Japep

Az új tréning mez :

Akkor tuti jön az új harmadik számú mez, ami szerintem ismét fehér lesz... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Az új kapusmez :

Ez is sokkal jobb, mint a narancs... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
fuu egy iet bekell ujitanom vhogy.. ez nagyon durva

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Nuno88
Ez a Lampard szóbeszéd kb. olyan mint nálunk Kaká esete tavaly. Beszélték beszélték majd nem lett belõle semmi.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep

Az új idegenbeli mez :

<#eljen> Ezek nagyon durva mezek... 😄
Jobban tetszenek, mint az új kék! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Azért írtam..."a jó játékukat mindkettõnek elismerem

Igazad van, ettõl függetlenül szánalmas dolog...ez van.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Valószínûleg ennek a hírnek az igazságtartalma 0.
Lampardnak bérelt helye van a kezdõben, és nem a neve, hanem a teljesítménye miatt...õ sem hülye...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ForzaInter
"de mint emberek és fair play játékosok.."

ez számít legkevésbe pályán... az a lényeg hogy játszanak.

Yo, Bitch!

ForzaInter
az job lesz nektek ha cserepadot fogja koptatni?

Yo, Bitch!

Japep

Scolarinak nincs szüksége Lampardra

Ez úgy hülyeség, ahogy le van írva...edzõ dönt a játékosokról, az igaz - de olyanokról, mint Lampard és Terry nem...nincs olyan hülye, hogy elküldje a csapat 2 "jelképét", ezt õ is tudja, ha ez igaz lenne, az nem lenne jó bemutatkozás számára a szurkolók elõtt...
- forrás : SS.hu < lehet ez mindent megmagyarázna... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Menjen, ugyanolyan stílusa van, mint Ronaldonak...a jó játékukat mindkettõnek elismerem, de mint emberek és fair play játékosok... <#levele>

Amúgy sincs nagy szükségünk középpályásokra... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

limperatore
eh, iszonyat jól jártatok scolarival világ egyik legjobb edzõje

jah és quaresma hozzánk jön beeee 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Bulykin
áh, szerintem A.Cole-t nem fogja kivenni a csapatból, csak azért h P.Ferreira játszon a bal oldalon...legalábbis remélem😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Japep
<#eljen> <#vigyor3>

Ez nagyon jó! 😄
Még ha tényleg idehozzák Quaresmát és Mautionhot akkor már tiszta portugál csapatunk lesz... :S
Arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz a baloldalunkkal...mert ugye most az EB-n Bosingwa a JSZ, Ferreira pedig a BSZ...ez így nem a legjobb.. :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet
jeeeeeeeeeee😄😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

sygma7
Ezt nem hiszem el<#puszi> Scolari!!!! ha kivánhattam volna,h ki legyen mourinho után õ lett volna az elsõ 😄 nyertem bwin-en a török gyõzelemmel egy csomót😄jo kis este,már csak egy hír kéne,h leigazoltuk david villa-t😄D

chelseafan
SCOLARI IS NEW CHELSEA MANAGER
Istenem, milyen jó ezt olvasni😄😄

Bulykin
A chelseafaantics.atw.hu azt írja, hogy Carvalho mindenképpen Mourinhonál akar játszani, ezt nyilatkozta...sajnálnám ha elmenne, õ az egyik kedvencem😞

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sygma7
http://www.skysports.com/story/0,19528,11668_3674197,00.html
______

Azt hiszem ez még jobban megerõsíti azt a híresztelést,h a portugálok edzõje augusztustól a chelsea-t irányítja. A nyilatkozata tömör lényege,h nem lenne ellenére,ha kipróbálhatná magát más országban is.

Pethy23
Még Van Basten is jöhetne😊
Pethy23
Egyértelmû!
Japep
A kettõ közül mindegy lenne...de õk lennének a legjobbak a csapatnak, szerintem! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet
Remélem Scolari😄

Japep

Megvan a Chelsea új menedzsere!

A brit Daily Mail úgy tudja, hogy a londoni klub már kiválasztotta új menedzserét, névvel azonban még nem tudott szolgálni.

A lap biztos információkra hivatkozva írta meg, hogy a Chelsea vezetõi már megegyeztek a gárda új szakvezetõjével, de az Eb végéig titokban tartják a menedzser személyét. Az tehát valószínûnek látszik, hogy a leendõ szakvezetõ valamelyik európai csapatot irányítja jelenleg, így azonban csak két lehetséges edzõ jöhet szóba a találgatásoknál.

A Daily Mail szerint majdnem biztosra vehetõ, hogy Luis Felipe Scolari a kiválasztott, a brazil szakember azonban kérte, hogy az Eb végéig ne tárják a nyilvánosság elé döntését. Ha nem Scolari, akkor Guus Hiddink lehet a befutó, bár a holland tréner korábban már jelezte, hogy továbbra is az orosz válogatott mellett szeretne maradni, és nem kíván visszatérni a klubszintû focihoz.

( forrás : goal.com )
-----------------------------------------------------------
A cím elolvasása után félve olvastam tovább...
Mondjuk azt eddig is sejteni lehetett, hogy csak az EB után lesz... :S
Remélem igaz a hír, és akkor a lehetõ legjobbak közül kerül ki az edzõnk... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet
de nem menjen el Lamps😄

Bulykin
Chelsea és Barca csata Moutinho-ért

A Chelsea és a Barcelona is 20 millió eurót ajánl a Sporting Lisbon portugál fiataljáért, Joao Moutinho-ért -írta a chelseafanatics.atw.hu

Hát szerintem ha Lampard tényleg elmenne akkor lazán beférne a csapatba...

Japep

Cisse visszavágyik a Premiershipbe

Az Olympique Marseille játékosa szerint még van benne annyi, hogy bizonyítson az angol élvonalban.

Djibrill Cisse bízik benne, hogy a nyáron bejelentkezik érte egy angol klub, és a következõ szezont már újra a Premier League-ben töltheti. A Velodrome stadion közönségének kedvence Cisse, aki ugyan örömmel gondol majd vissza marseille-i éveire, de már nagyon visszavágyik a szigetországba:

- Remek idõszakot töltöttem Marseille-ben, de most már valóban vissza akarok térni Angliába. A feleségem wales-i, és számomra is jobban fekszik az angol foci – jelentette ki Cisse. – Még elég erõsnek és gyorsnak érzem magam, hogy az angol élvonalban játsszak. Ezt szeretném bizonyítani is.

---------------------------------------------
El kell cserélni Anelkára vagy Pizarrora... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Henk Ten-Care londoni távozása után a görög Panathinaikoshoz szerzõdött.

Sok sikert neki! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
ne röhögj <#vigyor>

Rockynhooo
😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

sygmaBlueJersey
egyébként,azért hihetetlen,h a real csak másoktól tudja elvenni kva nagy pénzért a jó játékosokat és már vagy 8-10 éve nem nevel ki rendesen senkit,mert azokat is eladja:S (15 éves koromig real szurkolo voltam,mai napig is van helye a szívemben,mint csapat,de nem a mai.realraúl meg örök kedvencem😉)

sygmaBlueJersey
Minek akarunk mi középsõ középpályást venni????? jaj neee ez ugye nem Lamps távozását jelenti??😮

Rockynhooo
nem hinném h eladnánk bal oldalrol.. bár megeshet mert ott van Robben helyette.

Chelsea-rõl vmi pletyka h kiket akar igazolni ?? rég olvastam már vmi új hírt 😄

LasCar16
Pethy23
ha megy croni akkor binnyó elmegy
Rockynhooo
ki tudja .. Robinhoval meg Sneijderrel kicsit darálnának 😄

amúgy annyi pénzért nekem nem kéne , igazad van tényleg ostobaság lenne. azon a pénzen inkább 2-3 értékes játékost kellene vennünk.

de nem offolok Chelsea topikba 😊

holnap EB várjátok 😉

sygmaBlueJersey
jah😊 az azért milyen szöveg,h megyek,ha a real képes adni annyit amennyit a MU kérne😊 és az sztem legalabb 100m euro felett lesz.kicsit overrated a srác...Ha a real akkora hülye,h megveszi annyi pénzért akkor ezek ostobábbak,mint egy traktorvezetõ.Ha elmegy biztos,h nem fog ugy menni neki mint a MU-ban.

Japep
Hát ha ez igaz, és õ elakar menni, akkor nagy hiba lenne ottartani...olyan lenne, mint Ashley Cole meg Gallas ügye...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
BBC sport Hehehe beszarok,ha viszik márpedig,rajta nem fog múlni,se a Realon,nah a 'nagy' fergiepapa mit választ pénzt vagy a gólvágóját?<#hehe>

Bulykin
szerintem megvárjuk ki nyeri az EB-t és annak az edzõje fog jönniXD

9csöves9
minden edzõnek fontos,hogy a keret erõsségének ne a lóvé hanem a fantáziája szabjon határt.ha maradnak ott ahol vannak akkor erre esélyük sincs

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

azért lepõdtem meg mert Spalletti-t sehogy nemtudnám elképzelni itt sõt meg is lepõdnék ha elmenne onnan, bár lehet, hogy elképzelhetõ

gabber_saviola
Olasz sajókat nézegetve mondom ezt.
Mind2 két edzõ elérte jelenlegi klubjuknál a maxot, a Chelsea meg a világ egyik legnagyobb klubja (tudod ide még egy Mouinho sem tudott nemet mondani). Rómában tulajdonváltás és nem tudni, hoy mit hoz a jövõ, Firenzében meg már így is maxon költekeznek szóla arra felé sok ilyen szezont nem fognak bírni.

Ancelotti sem azért nem jött, mert nem akart, hanem mert Galliani elmagyarázta neki, hogy nem mehet el a Milantól. (gazzetta szerint)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.