Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Makelele visszavonult a válogatottságtól
- "Korábban is kijelentettem, hogy ez lesz az utolsó nagy tornám. Nem bánom, hogy befejezem, úgy érzem, eljött az idõ, amikor meg kell tennem ezt a lépést. Biztos vagyok a dolgomban, mint ahogyan eddig is csak biztosra döntöttem hasonlóan fontos kérdésekben. Megizzadtam a francia mezért, és nagyon sok örömömet leltem a válogatottságban. Egy új generáció lép a helyünkre, én teljes mértékben mellettük állok." - mondta Makelele.
---------------------------------------------------
Cech: Miattam estünk ki!
Petr Cech, a cseh válogatott kapusa elismerte, hogy az õ hibája okozta együttese kiesését.
---------------------------------------------------
Gratulálok Makelelének az elért eredményeihez! 😄 Remélem még nálunk sokáig ott lesz...
Cech meg hülyeségeket beszél...ennek a cseh csapatnak nem ment az egész tornán...az a gól tényleg az övé volt, de nem kell hibáztatnia magát!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A 20 éves volt hazája egyik legjobbja az EB-on. Luka Modric-csal és Niko Kranjcar-ral összeállva óriási hármast alkotnak.
Rakitic-et kitolta Slaven Bilic a középpálya jobb oldalára, ahol technikája, összekötõjátéka és látása valami elképesztõ.
A fiatal Ivan-ban a Juventus Pavel Nedved utódját látja, de az Inter is érdeklõdik a játékosért
A The Sun jelentése szerint a Chelsea 12 millió eurót adna az ifjú titánért.
A tulajdonos, Roman Abramovich Ausztriában saját szemével is megnézte a horvát játékát és igen megtetszett neki.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A brazil aranylabdás jövõje még bizonytalan, de azért félre nem érthetõ kacsintást tett egykori kapitánya, illetve a Chelsea felé. Ronaldinho továbbra is „jól megérdemelt” pihenõjét tölti hazájában, nála jóval elfoglaltabb ezekben a napokban, hetekben testvére, Roberto de Assís, akik ügyeit és átigazolását intézi.
A Chelsea csapatát a nyártól Luiz Felipe Scolari irányítja majd, aki szövetségi kapitánya volt annak a vb-gyõztes brazil válogatottnak, amelyben Ronaldinho a szárnyait bontogatta hat évvel ezelõtt. Az edzõ személye akár döntõ is lehet a brazil klubváltásánál…
„Ugyanúgy gaúcho vagyok, mint õ – utalt Ronaldinho a Daily Telegraph hasábjain Scolarival azonos gyökereire. – Vele lettem világbajnok 2002-ben. Nagyon sokat köszönhetek neki, és már a tudat is boldogsággal tölt el, hogy pályafutásunk ismét keresztezheti egymást.”
Ezzel a nyilatkozattal újabb apró fejezethez érkezett tehát a nyári Ronaldinho-saga. A brazil aranylabdásért két angol klub fut versenyt egymással jelenlegi állás szerint: a Manchester City mellett szólhat, hogy már jóval elõrehaladottabb tárgyalásban vannak a Barcelonával – megtették hivatalos ajánlatukat is –, a középpályás csapatával, viszont ha a Chelsea a mostaninál komolyabban beszáll a harcba, akkor ott aligha osztanak számukra lapot.
Amit eddig megtudhattunk a brazil klubváltásáról az az, hogy a Barcelona mindenképpen eladni szándékozik a játékost, aki három szezonon keresztül húzóembere, az utóbbi idényben azonban kerékkötõje volt a katalánoknak. Már amikor egyáltalán pályára léphetett, de ügyet akkor is generált, ha csak a kispadon, vagy még ott sem jutott számára hely. Sõt, különösen azzal adott témát a sajtónak…
A Barcelonánál hivatalosan hétfõn nyert megerõsítést, hogy a nyáron mindenképpen megválnak Ronaldinhótól, és azt a július 14-t szabták meg legkésõbbi eladási dátumnak, amely napon Pep Guardiola csapata megkezdi felkészülését a szezonra. Úgy látszik, a katalán klubvezetõk a látszatra is adnak: nem akarják, hogy a brazil bármilyen, hozzá akár csak közvetetten kapcsolódó okból megzavarja a munkát.
Elsõként a konkrét kérõk közül a Manchester City jött képbe hivatalosan, ahol a thaiföldi klubtulajdonos, Thaksin Shinawatra – hazája volt miniszterelnöke – 25 millió euró körüli összeggel szállt versenybe. Ronaldinho viszont nincs elragadtatva attól a lehetõségtõl, hogy olyan klubban futballozzon, amely nem BL-szereplõ és nem meghatározó a kontinensen. Az angol lapinformációk szerinti 12 millió eurós éves jövedelem ezen a véleményén esetleg változtathat, de nem biztos…
Ronaldinhóval régóta szemezget az AC Milan, de a brazil formáját látva a napokban végül mégis lekerült az olaszok kívánságlistájáról. Fõként, hogy a BL-rõl lemaradva mindez számukra mennyibe kerülne…
A Chelsea-nél a pénz aligha akadálya az átigazolásnak. Ráadásul a londoniak Decóval együtt párban vinnék a brazilt Barcelonából. A transzferért Abramovics 30 millió eurót és Didier Drogbát sem sajnálná.
A két játékos esetleges Chelsea-hez történõ igazolásához pluszt jelenthet, hogy a londoniak vezetõedzõje az a Luiz Felipe Scolari lesz, akit mindkét játékos jól ismerhet. Ronaldinho a brazil, Deco pedig a portugál válogatottból. Hogy aztán mindez mennyit számít majd a játékosok esetében, hamarosan kiderül…
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Japep:hogy érted h legalabb 1szer? 1 meccs? Sztem ezek az emberek nem igy gondolkodnak 1,2 egy meccsen mit ismer meg belõle?😮 hidd el sajnos ha ugy gondolja szó nélkül elengedi😞(( reméljük nem igy gondolja
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Remélem így is van.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
CHELSEA : 2008/09-ES MENETREND
16/08/2008 Chelsea v Portsmouth
23/08/2008 Wigan Athletic v Chelsea
30/08/2008 Chelsea v Tottenham Hotspur
13/09/2008 Manchester City v Chelsea
20/09/2008 Chelsea v Manchester United
27/09/2008 Stoke City v Chelsea
04/10/2008 Chelsea v Aston Villa
18/10/2008 Middlesbrough v Chelsea
25/10/2008 Chelsea v Liverpool
28/10/2008 Hull City v Chelsea
01/11/2008 Chelsea v Sunderland
08/11/2008 Blackburn v Chelsea
15/11/2008 WBA v Chelsea
22/11/2008 Chelsea v Newcastle
29/11/2008 Chelsea v Arsenal
06/12/2008 Bolton Wanderers v Chelsea
13/12/2008 Chelsea v West Ham United
20/12/2008 Everton v Chelsea
26/12/2008 Chelsea v WBA
28/12/2008 Fulham v Chelsea
10/01/2009 Manchester United v Chelsea
17/01/2009 Chelsea v Stoke City
28/01/2009 Chelsea v Middlesbrough
31/01/2009 Liverpool v Chelsea
07/02/2009 Chelsea v Hull City
21/02/2009 Aston Villa v Chelsea
28/02/2009 Chelsea v Wigan Athletic
03/03/2009 Portsmouth v Chelsea
14/03/2009 Chelsea v Manchester City
21/03/2009 Tottenham Hotspur v Chelsea
04/04/2009 Newcastle United v Chelsea
11/04/2009 Chelsea v Bolton Wanderers
18/04/2009 Chelsea v Everton
25/04/2009 West Ham United v Chelsea
02/05/2009 Chelsea v Fulham
09/05/2009 Arsenal v Chelsea
16/05/2009 Chelsea v Blackburn
24/05/2009 Sunderland v Chelsea
Rögtön a negyedik meccs a MU, aztán a visszavágók második meccse is...így sokkal jobb, mint ha a végén lenne (legalábbis akkor, ha mi vezetünk... 😄 ).
Már alig várom... 😄
HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Villa tuti nem jön, mert mondta, hogy szívesen igazolna az Arsenalba (viszont Wengernek nem kellett), most pedig Torres miatt a L'poolba akarna menni...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szegény Cech...
Carvalhoék továbbléptek csoportelsõként, grat nekik. (Itt vagyunk a legtöbben... 😄 Carvalho, Ferreira, Bosingwa és persze Scolari.)
Remélem ma Ballackék továbbmennek!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Roman Abramovics, az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgó-csapatának Krõzusa újabb nagy dobásra készül: a londoniak dúsgazdag orosz tulajdonosa mindenáron meg szeretné szerezni a Barcelona két ékkövét, a brazil Ronaldinhót és a brazil-portugál Decót, s ezért az elefántcsontparti Didier Drogbát és 30 millió eurót ajánlana a spanyoloknak.
Felforgatókönyvet ír mostanság Roman Abramovics , a Chelsea kiskirálya. Az orosz mágnás fejébe vette, ha törik, ha szakad, megszerzi a Barcelonától a világ egyik legjobbjának tartott 28 éves brazil Ronaldinhót és a portugál válogatottal az Európa-bajnokságon vitézkedõ 30 esztendõs Decót is.
A fent említett úriember az elsõ hallásra eszement ötlet megvalósulásához a Stamford Bridge csatárcsászárát, Didier Drogbát és kellõ készpénzt áldozna.
Az újonnan kinevezett edzõ – teljesen véletlenül a jelenleg még a portugál nemzeti csapatot gardírozó – Luiz Felipe Scolari foggal-körömmel ragaszkodna a pároshoz, így kerülhettek a futballisták Abramovics és a Chelsea látókörébe.
„Szegény” Scolari, 120 millió eurót verhet el csapata megerõsítésére, ez pedig azt is jelentheti, hogy nem okoz különösebb hasfájást a sztárok bekebelezése. Ám, a londoniak spórolnának, és Drogbát is odalöknék a Barcelonának – így nyílván kevesebbet kellene fizetniük a tranzakcióért.
Egyetlen bökkenõ azért elgáncsolhatja a tervet: a katalánok 50-55 millió eurónyi készpénzt szeretnének, hiszen 2003-ban Ronaldinhóért 40 milliót, míg egy esztendõvel késõbb Decóért – a 7 milliót érõ Quaresmával egy csomagban – 14-et számoltak le az eladó kluboknak. És akkor még az olasz Milannal és az Interrel kacérkodó Drogbáról nem is ejtettünk szót.
„2010-ig érvényes szerzõdés köt a Chelsea-hez, egyszóval én a londoniak alkalmazásában állok – nyilatkozta korábban nagyon bölcsen az ébenfekete támadó. – Az Inter új edzõje, José Mourinho jó barátom, örülök, hogy talált magának munkát, hiányzott a futball palettájáról. Remek edzõ, de mégegyszer mondom, én csak a Chelsea-re koncentrálok.”
Amúgy Ronaldinhóért a szintén angol Mancester City, Decóért pedig a már említett Internazionale is versenyben van. A Chelsea kívánságlistáján Barcelonából a kameruni Samuel Eto’o, Liverpoolból a spanyol Fernando Torres - hírek szerint 40 millió eurós ajánlatot tettek érte a londoni kékek -, illetve Valenciából David Villa is szerepel.
A Chelsea támadója kijelentette: nincs szándékában elhagyni a londoni klubot, még José Mourinho kedvéért sem.
Didier Drogba gyakran változtatja a véleményét, az elefántcsontparti csatár hónapokig azért nyafogott, mert nem érezte jól magát a londoniaknál, és mindenáron el akarta hagyni a klubot. Most lenne lehetõsége távozni, hiszen a Milan és az Inter is megvásárolná, ám ismét meggondolta magát, és már inkább maradna Londonban, a Scolari-vezette Chelsea-ben.
- "A szerzõdésem 2010-ig szól a Chelsea-hez, tehát addig a klub játékosának tekintem magam. Mourinho jó barátom, örülök, hogy ismét munkába állt, mert hiányzott a futballból. Kiváló edzõ, de mint mondtam, a szerzõdésem még két évig érvényes, ezért fölösleges a távozásomról beszélni." - nyilatkozta a SkySportsnak a támadó.
----------------------------------------------------------
Remélem ez igaz! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
HÉTFÕN SORSOLJÁK A PL-MENETRENDET
Hétfõn délelõtt fogják kisorsolni a Premier League 2008/09-es idényének párosításait.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
mert pl. mancinire azt mondtad h nem jó edzõ, mégis 3 év alatt 7 címet nyert az Interrel
scolari meg akaratos fajta és nem túrtam fel a netet miatta, hanem a brazilok a kedvenceim 😉
életkor: 19 fél
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Kössz az infót, de tényleg érdekes, hogy mostanában belekötsz a hsz-eimbe... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
BEN SAHAR KÖLCSÖNBEN A NEC-NÉL!
A NEC Nijmegen és a Chelsea mindenben megegyezett, így Ben Sahar egy évig Németalföldre költözhet. A fiatal izraeli válogatott csatár jelenleg is Hollandiában tartózkodik, hogy egyeztessen a részletekrõl.
--------------------------------
Sajnálom, hogy nem "épül be", mert õ is nagyon tehetséges... :S
Még a végén itthagy minket... 😞
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Képzeld el, én nem túrtam fel az egész netet Scolari után...de hát te igazi edzõtudós vagy, bocsi...<#wow3>#wow3>
"Életkor: ismeretlen" - <#wilting>#wilting>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Romárió a 2002-es vb elõtt kurva jó formában voltak, csomó gólt lõtt még olyan idõsen is és egész brazília mondta Scolarinak hogy vigye ki, a meccseken fújoltak kiabáltak tüntettek, de õ csak azért sem vitte ki. Mikor visszaérkeztek Brazíliába a trófeával akkor is egész közönség Romárió nevét skandálta. Szóval ha õ azt mondja hogy neki nem kell( ha tényleg ezt mondta ), akkor nem fogja játszatni.
Látom nagyon ismered te edzõtudós 😄