Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep

Makelele visszavonult a válogatottságtól
- "Korábban is kijelentettem, hogy ez lesz az utolsó nagy tornám. Nem bánom, hogy befejezem, úgy érzem, eljött az idõ, amikor meg kell tennem ezt a lépést. Biztos vagyok a dolgomban, mint ahogyan eddig is csak biztosra döntöttem hasonlóan fontos kérdésekben. Megizzadtam a francia mezért, és nagyon sok örömömet leltem a válogatottságban. Egy új generáció lép a helyünkre, én teljes mértékben mellettük állok." - mondta Makelele.

---------------------------------------------------

Cech: Miattam estünk ki!
Petr Cech, a cseh válogatott kapusa elismerte, hogy az õ hibája okozta együttese kiesését.

---------------------------------------------------
Gratulálok Makelelének az elért eredményeihez! 😄 Remélem még nálunk sokáig ott lesz...

Cech meg hülyeségeket beszél...ennek a cseh csapatnak nem ment az egész tornán...az a gól tényleg az övé volt, de nem kell hibáztatnia magát!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet
A chelsea is harcba száll Rakitic-ért!

A 20 éves volt hazája egyik legjobbja az EB-on. Luka Modric-csal és Niko Kranjcar-ral összeállva óriási hármast alkotnak.

Rakitic-et kitolta Slaven Bilic a középpálya jobb oldalára, ahol technikája, összekötõjátéka és látása valami elképesztõ.

A fiatal Ivan-ban a Juventus Pavel Nedved utódját látja, de az Inter is érdeklõdik a játékosért

A The Sun jelentése szerint a Chelsea 12 millió eurót adna az ifjú titánért.

A tulajdonos, Roman Abramovich Ausztriában saját szemével is megnézte a horvát játékát és igen megtetszett neki.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Krisz018
Ronaldinho: Scolari is gaúcho, mint én

A brazil aranylabdás jövõje még bizonytalan, de azért félre nem érthetõ kacsintást tett egykori kapitánya, illetve a Chelsea felé. Ronaldinho továbbra is „jól megérdemelt” pihenõjét tölti hazájában, nála jóval elfoglaltabb ezekben a napokban, hetekben testvére, Roberto de Assís, akik ügyeit és átigazolását intézi.
A Chelsea csapatát a nyártól Luiz Felipe Scolari irányítja majd, aki szövetségi kapitánya volt annak a vb-gyõztes brazil válogatottnak, amelyben Ronaldinho a szárnyait bontogatta hat évvel ezelõtt. Az edzõ személye akár döntõ is lehet a brazil klubváltásánál…

„Ugyanúgy gaúcho vagyok, mint õ – utalt Ronaldinho a Daily Telegraph hasábjain Scolarival azonos gyökereire. – Vele lettem világbajnok 2002-ben. Nagyon sokat köszönhetek neki, és már a tudat is boldogsággal tölt el, hogy pályafutásunk ismét keresztezheti egymást.”

Ezzel a nyilatkozattal újabb apró fejezethez érkezett tehát a nyári Ronaldinho-saga. A brazil aranylabdásért két angol klub fut versenyt egymással jelenlegi állás szerint: a Manchester City mellett szólhat, hogy már jóval elõrehaladottabb tárgyalásban vannak a Barcelonával – megtették hivatalos ajánlatukat is –, a középpályás csapatával, viszont ha a Chelsea a mostaninál komolyabban beszáll a harcba, akkor ott aligha osztanak számukra lapot.

Amit eddig megtudhattunk a brazil klubváltásáról az az, hogy a Barcelona mindenképpen eladni szándékozik a játékost, aki három szezonon keresztül húzóembere, az utóbbi idényben azonban kerékkötõje volt a katalánoknak. Már amikor egyáltalán pályára léphetett, de ügyet akkor is generált, ha csak a kispadon, vagy még ott sem jutott számára hely. Sõt, különösen azzal adott témát a sajtónak…

A Barcelonánál hivatalosan hétfõn nyert megerõsítést, hogy a nyáron mindenképpen megválnak Ronaldinhótól, és azt a július 14-t szabták meg legkésõbbi eladási dátumnak, amely napon Pep Guardiola csapata megkezdi felkészülését a szezonra. Úgy látszik, a katalán klubvezetõk a látszatra is adnak: nem akarják, hogy a brazil bármilyen, hozzá akár csak közvetetten kapcsolódó okból megzavarja a munkát.

Elsõként a konkrét kérõk közül a Manchester City jött képbe hivatalosan, ahol a thaiföldi klubtulajdonos, Thaksin Shinawatra – hazája volt miniszterelnöke – 25 millió euró körüli összeggel szállt versenybe. Ronaldinho viszont nincs elragadtatva attól a lehetõségtõl, hogy olyan klubban futballozzon, amely nem BL-szereplõ és nem meghatározó a kontinensen. Az angol lapinformációk szerinti 12 millió eurós éves jövedelem ezen a véleményén esetleg változtathat, de nem biztos…

Ronaldinhóval régóta szemezget az AC Milan, de a brazil formáját látva a napokban végül mégis lekerült az olaszok kívánságlistájáról. Fõként, hogy a BL-rõl lemaradva mindez számukra mennyibe kerülne…

A Chelsea-nél a pénz aligha akadálya az átigazolásnak. Ráadásul a londoniak Decóval együtt párban vinnék a brazilt Barcelonából. A transzferért Abramovics 30 millió eurót és Didier Drogbát sem sajnálná.

A két játékos esetleges Chelsea-hez történõ igazolásához pluszt jelenthet, hogy a londoniak vezetõedzõje az a Luiz Felipe Scolari lesz, akit mindkét játékos jól ismerhet. Ronaldinho a brazil, Deco pedig a portugál válogatottból. Hogy aztán mindez mennyit számít majd a játékosok esetében, hamarosan kiderül…

sygmaBlueJersey
Naggggyon komoly volt,és +öröm,h mind2 meccsen nyertem,összesen 5e vmennyit...persze olasz románom buktam kb 4et... jah egyébként ugy hallottam,h scolari mégcsak nem is töri az angolt,ha ez igaz akkor szerintetek ez melyin lesz?😄

chelseafan
Messzebb volt az...😄 De akkoris bombagól!!😄

Nuno88
Szép volt szó se róla!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep
Óriási Ballack-szabadrúgásgól vagy 20 méterrõl... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
Moutinho nagyon jo lenne,de sztem õt a barca elõbb behúzza.De ha már Lampard tényleg elmegy ne már egy ugyanúgy 30 éves jöjjön(deco)...

Japep:hogy érted h legalabb 1szer? 1 meccs? Sztem ezek az emberek nem igy gondolkodnak 1,2 egy meccsen mit ismer meg belõle?😮 hidd el sajnos ha ugy gondolja szó nélkül elengedi😞(( reméljük nem igy gondolja

chelseafan
Moutinho vagy Van der Vaart jöhetne, mert lassan tényleg kiöregednek az irányítóink...:/

Pethy23
Nem tom de sztem Scolari idehozza Mutinhot és vagy Ballacknak vagy Lampsnak mennie kell, ha csak Frank addig nem megy el önként:S
Japep
Engem az sem zavarna, ha járókerettel rúgná a gólokat...a csapat "szimbóluma", akkor már menjen más és ahelyett (persze ne menjen senki!)... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pethy23
Én úgy gondolom egy fiatal TKP-nak jönnie kell! Muszáj! Sajna Lampard már nem minden meccsen nyújt maradandót:S
Japep
Addig nem fog elküldeni senki Scolari, amíg legalább egyszer nem játszik a keze alatt...szerintem.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
Terry-re én sem,de ott van mourinho ezért gondolnék én rá,és amit már a bbc,és a skysports is ír az már nem kacsa,annak ebben az esetben sajnos van igazság alapja:S és hát scolari minek akarna deco-t ha itt van Lampard.

Japep
Szerintem ilyenektõl nem kell félni...gondolok itt arra, hogy Terry vagy Lamps nem fogja elhagyni a csapatot...legalábbis rájuk gondolnák utoljára.
Remélem így is van.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
sygmaBlueJersey
hm milan,sevilla is ott lesz nájsz😄 köszi

Japep
Köszi szépen! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
Július 31-Augusztus 3: Russian Railways Cup Lokomotiv Moscow-Milan-Chelsea-Sevilla

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep
Nem tudom...az igaz, valami orosz kistorna lesz idén.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
Azt nem tudod véletlenül,h nekünk mik lesznek a kezdés elõtti arátságos meccseink? asszem orosz csapatok ellen. BBC-n mindegyik csapatnak oda van írva kb csak nekunk nem...

😄DDddd

Japep

CHELSEA : 2008/09-ES MENETREND

16/08/2008 Chelsea v Portsmouth
23/08/2008 Wigan Athletic v Chelsea
30/08/2008 Chelsea v Tottenham Hotspur
13/09/2008 Manchester City v Chelsea
20/09/2008 Chelsea v Manchester United
27/09/2008 Stoke City v Chelsea
04/10/2008 Chelsea v Aston Villa
18/10/2008 Middlesbrough v Chelsea
25/10/2008 Chelsea v Liverpool
28/10/2008 Hull City v Chelsea
01/11/2008 Chelsea v Sunderland
08/11/2008 Blackburn v Chelsea
15/11/2008 WBA v Chelsea
22/11/2008 Chelsea v Newcastle
29/11/2008 Chelsea v Arsenal
06/12/2008 Bolton Wanderers v Chelsea
13/12/2008 Chelsea v West Ham United
20/12/2008 Everton v Chelsea
26/12/2008 Chelsea v WBA

28/12/2008 Fulham v Chelsea
10/01/2009 Manchester United v Chelsea
17/01/2009 Chelsea v Stoke City
28/01/2009 Chelsea v Middlesbrough
31/01/2009 Liverpool v Chelsea
07/02/2009 Chelsea v Hull City
21/02/2009 Aston Villa v Chelsea
28/02/2009 Chelsea v Wigan Athletic
03/03/2009 Portsmouth v Chelsea
14/03/2009 Chelsea v Manchester City
21/03/2009 Tottenham Hotspur v Chelsea
04/04/2009 Newcastle United v Chelsea
11/04/2009 Chelsea v Bolton Wanderers
18/04/2009 Chelsea v Everton
25/04/2009 West Ham United v Chelsea
02/05/2009 Chelsea v Fulham
09/05/2009 Arsenal v Chelsea
16/05/2009 Chelsea v Blackburn
24/05/2009 Sunderland v Chelsea

Rögtön a negyedik meccs a MU, aztán a visszavágók második meccse is...így sokkal jobb, mint ha a végén lenne (legalábbis akkor, ha mi vezetünk... 😄 ).

Már alig várom... 😄
HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
Persze hát roni csak nem felejtett el focizni😊 és talán egy angol csapatnál nem engedik meg azt amit õ megtehetett ispániában,itt komoly szigorban lehet majd része😊 Hát azt sajnálnám nagyon,ha nem idejön villa akkor egy másik PL csapathoz,veszélyes... wengernek nem kellett?érdekes egy arc😊 hova nem férne be...

Japep
Ja, Decora nincs szükség, Ronaldinho...hát õt nem tudom. Egy jó Roni mindenhol elkell, de az utóbbi formája végett azt lehet mondani, nem férne be a csapatba.
Villa tuti nem jön, mert mondta, hogy szívesen igazolna az Arsenalba (viszont Wengernek nem kellett), most pedig Torres miatt a L'poolba akarna menni...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
Deco nagyon jól játszik most az eb-n (már amennyire lehetett 2 meccsen) dehát 30 éves,nemhiszem h ennyit kéne költeni rá,arról nem is beszélve,h nagyon sok embernek antipatikus,többek közt nekem is.dehát ez ballack-al is igy volt.A chelsea-ben így is van két irányító középpályás és még veszünk 2-õt?O_o crazy... inkább david villa-ra kéne rámenni...Nagyon...

Barnabyka
Forza Németostszág<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Japep
Kiesett az elsõ Chelseas az EB-bõl... :S
Szegény Cech...

Carvalhoék továbbléptek csoportelsõként, grat nekik. (Itt vagyunk a legtöbben... 😄 Carvalho, Ferreira, Bosingwa és persze Scolari.)

Remélem ma Ballackék továbbmennek!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Ronaldinho és Deco Londonban?

Roman Abramovics, az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgó-csapatának Krõzusa újabb nagy dobásra készül: a londoniak dúsgazdag orosz tulajdonosa mindenáron meg szeretné szerezni a Barcelona két ékkövét, a brazil Ronaldinhót és a brazil-portugál Decót, s ezért az elefántcsontparti Didier Drogbát és 30 millió eurót ajánlana a spanyoloknak.

Felforgatókönyvet ír mostanság Roman Abramovics , a Chelsea kiskirálya. Az orosz mágnás fejébe vette, ha törik, ha szakad, megszerzi a Barcelonától a világ egyik legjobbjának tartott 28 éves brazil Ronaldinhót és a portugál válogatottal az Európa-bajnokságon vitézkedõ 30 esztendõs Decót is.

A fent említett úriember az elsõ hallásra eszement ötlet megvalósulásához a Stamford Bridge csatárcsászárát, Didier Drogbát és kellõ készpénzt áldozna.

Az újonnan kinevezett edzõ – teljesen véletlenül a jelenleg még a portugál nemzeti csapatot gardírozó – Luiz Felipe Scolari foggal-körömmel ragaszkodna a pároshoz, így kerülhettek a futballisták Abramovics és a Chelsea látókörébe.

„Szegény” Scolari, 120 millió eurót verhet el csapata megerõsítésére, ez pedig azt is jelentheti, hogy nem okoz különösebb hasfájást a sztárok bekebelezése. Ám, a londoniak spórolnának, és Drogbát is odalöknék a Barcelonának – így nyílván kevesebbet kellene fizetniük a tranzakcióért.

Egyetlen bökkenõ azért elgáncsolhatja a tervet: a katalánok 50-55 millió eurónyi készpénzt szeretnének, hiszen 2003-ban Ronaldinhóért 40 milliót, míg egy esztendõvel késõbb Decóért – a 7 milliót érõ Quaresmával egy csomagban – 14-et számoltak le az eladó kluboknak. És akkor még az olasz Milannal és az Interrel kacérkodó Drogbáról nem is ejtettünk szót.

„2010-ig érvényes szerzõdés köt a Chelsea-hez, egyszóval én a londoniak alkalmazásában állok – nyilatkozta korábban nagyon bölcsen az ébenfekete támadó. – Az Inter új edzõje, José Mourinho jó barátom, örülök, hogy talált magának munkát, hiányzott a futball palettájáról. Remek edzõ, de mégegyszer mondom, én csak a Chelsea-re koncentrálok.”

Amúgy Ronaldinhóért a szintén angol Mancester City, Decóért pedig a már említett Internazionale is versenyben van. A Chelsea kívánságlistáján Barcelonából a kameruni Samuel Eto’o, Liverpoolból a spanyol Fernando Torres - hírek szerint 40 millió eurós ajánlatot tettek érte a londoni kékek -, illetve Valenciából David Villa is szerepel.

Japep
Szívesen.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Köszi szépen JAPEP

Krisz018
Igen <#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>

Japep
Ilyesmire gondoltál ???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Freedom88
cs

T.T.

Krisz018
Helló mindenki

Japep

Drogba mégis inkább Londonban maradna

A Chelsea támadója kijelentette: nincs szándékában elhagyni a londoni klubot, még José Mourinho kedvéért sem.

Didier Drogba gyakran változtatja a véleményét, az elefántcsontparti csatár hónapokig azért nyafogott, mert nem érezte jól magát a londoniaknál, és mindenáron el akarta hagyni a klubot. Most lenne lehetõsége távozni, hiszen a Milan és az Inter is megvásárolná, ám ismét meggondolta magát, és már inkább maradna Londonban, a Scolari-vezette Chelsea-ben.

- "A szerzõdésem 2010-ig szól a Chelsea-hez, tehát addig a klub játékosának tekintem magam. Mourinho jó barátom, örülök, hogy ismét munkába állt, mert hiányzott a futballból. Kiváló edzõ, de mint mondtam, a szerzõdésem még két évig érvényes, ezért fölösleges a távozásomról beszélni." - nyilatkozta a SkySportsnak a támadó.

----------------------------------------------------------
Remélem ez igaz! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Remélem nem...nincs hely... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
tavaly is mondták^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

NeoMaN
Hmm, most mondják, hogy jön Deco is.
AZTAKÚRVA!

Japep

HÉTFÕN SORSOLJÁK A PL-MENETRENDET
Hétfõn délelõtt fogják kisorsolni a Premier League 2008/09-es idényének párosításait.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
<#eljen>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

NeoMaN
Aztakúrva!!!!
<#wow1><#wow2>

Pethy23
Én csak csodálni tudlak hogy ilyen kulturált voltál😄 De most komolyan egy SS cikk miatt balhéztok, hát az segg törlésre való oldal...
limperatore
nem kötök bele, csak leírom a véleményem 😄
mert pl. mancinire azt mondtad h nem jó edzõ, mégis 3 év alatt 7 címet nyert az Interrel

scolari meg akaratos fajta és nem túrtam fel a netet miatta, hanem a brazilok a kedvenceim 😉
életkor: 19 fél

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Japep
Bocs, ezt lehet nem kellett volna (#11982), csak felhúzott az az utolsó mondat - hirtelen felindulás... 😊
Kössz az infót, de tényleg érdekes, hogy mostanában belekötsz a hsz-eimbe... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

BEN SAHAR KÖLCSÖNBEN A NEC-NÉL!
A NEC Nijmegen és a Chelsea mindenben megegyezett, így Ben Sahar egy évig Németalföldre költözhet. A fiatal izraeli válogatott csatár jelenleg is Hollandiában tartózkodik, hogy egyeztessen a részletekrõl.

--------------------------------
Sajnálom, hogy nem "épül be", mert õ is nagyon tehetséges... :S
Még a végén itthagy minket... 😞

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Rámszáltál, te szerencsétlen?!

Képzeld el, én nem túrtam fel az egész netet Scolari után...de hát te igazi edzõtudós vagy, bocsi...<#wow3>

"Életkor: ismeretlen" - <#wilting>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

limperatore
*volt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
látszik semmit nem tudsz Scolariról 😄

Romárió a 2002-es vb elõtt kurva jó formában voltak, csomó gólt lõtt még olyan idõsen is és egész brazília mondta Scolarinak hogy vigye ki, a meccseken fújoltak kiabáltak tüntettek, de õ csak azért sem vitte ki. Mikor visszaérkeztek Brazíliába a trófeával akkor is egész közönség Romárió nevét skandálta. Szóval ha õ azt mondja hogy neki nem kell( ha tényleg ezt mondta ), akkor nem fogja játszatni.

Látom nagyon ismered te edzõtudós 😄

Japep

DECO NEM JÖN A CHELSEA-BE
Deco ügynöke tagadta, hogy a Barcelona játékosa követné Luiz Felipe Scolari-t a Stamford Bridge-re.

------------------------------------
Hál' Istennek... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB