Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Elég hihetõ a sztori ismét, legalább is számomra.
Amúgy bocs mindenkitõl, aki unja esetleg a témát, meg az én hozzáállásomat, de nekem Lampard szívügyem, mondhatni... 😊
Nekem õ a Chelsea, õ a kedvenc játékosom...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Szerintetek Scolari megérkezik Londonba, és az esõ sajtótájékoztatóján, ország-világ elõtt elkezd hazudozni????
Kezdem sajnálni az intereseket (amúgy 26 éve sajnálom õket, mert azóta vagyok Juventus szurkoló lol ), hogy ennyire beleélik magukat Lampard leigazolásába.
Tudomásul kell venni, hogy Lamparddal kapcsolatban az alábbiakat tekinthejük egyelõre ténynek, és csak ezeket:
- Lampard Londonban akar maradni, a Chelsea-nél, és ezt ki is nyilvánította.
- A Chelsea ragaszkodik Lampardhoz.
- Lamps jobb szerzõdést, több pénzt és + 4 évet akar, a klub egy kicsivel kevesebb pénzt, és + 2 évet ajánlott, most ezen rágódnak.
- Az Inter szeretné (hangsúlyozom, csak szeretné) Lampardot bagóért megszerezni.
Ha valaki berág, Lamps elmegy az Interbe, de ennek kicsi az esélye. Mert maradni AKAR!.
Ennyi.
Eddig a legbiztosabb info errõl a dologról Scolari sajtótájékoztatón tett nyilatkozata. Nem zárom ki, hogy Lampard hazudott Scolarinak, ez benne van, de ebben meg nem hiszek.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Csak tisztán akarok látni... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kutner meg "állítólag mondta egy bulvárújság szerint.
Ti melyiknek hisztek jobban????
Scolarinak (aki nyilván nem hazudozással fogja kezdeni a londoni pályafutását) megmondta, hogy nem akar menni sehova.
A hosszabbításról meg majd csak megállapodnak.
Bár a Chelsea visszautasította az Internazionale által ajánlott majd’ 8 millió fontot Frank Lampardért, mégsem zárható ki, hogy az angol középpályás Milánóban folytatja pályafutását. Erre egy eddig ritkán alkalmazott jogi kiskapu adhat lehetõséget.
A Chelsea hétfõn utasította vissza az Internazionale hivatalos, 7.95 millió fontos ajánlatát, és Peter Kenyon, a londoniak ügyvezetõ igazgatója azt nyilatkozta, Frank Lampard a szerzõdése utolsó évében is a Chelsea szolgálataiban áll majd. Azonban úgy hírlik, Lampard s a klub viszonya visszavonhatatlanul megromlott az elmúlt napokban, és a Guardian címû lap azt írja a cikkében, az angol válogatott játékos egy jogi kiskapu segítségét veheti igénybe, hogy mégis korábbi edzõje, José Mourinho kezei alatt folytathassa karrierjét.
Lampardnak a Chelsea négyéves szerzõdést kínál, de a felek immár tizennyolc hónapja nem jutnak egyezségre, így a futballista egy jogi kiskaput kihasználva távozhat a Stamford Bridge-rõl, amire Andy Webster két évvel ezelõtti távozása a skót Heartstól a precedens.A FIFA átigazolási szabályzatának van egy pontja (a 17. cikkely), amely a szerzõdésük utolsó idénye elõtt álló játékosoknak ad lehetõséget, hogy távozzanak csapatuktól. A labdarúgónak a szerzõdésében foglalt utolsó évi keresetét kell megtérítenie klubja részére, azaz lényegében kivásárolja magát, hogy szabaddá váljon. (Lampard esetében ez az összeg nem csekély, mintegy 10 millió fontot jelent.)
A szabálynak további feltétele, hogy a játékos csupán 28 éves kora elõtt aláírt szerzõdéssel tehet így, illetve csak akkor, ha véget ért a szezon. Az idény végét követõen 15 napon belül kell megfelelõ indok(ok)kal kiegészítve benyújtania a távozási papírokat. A szabályt azonban eddig kevesen próbálták kihasználni. A skót Andy Webster távozása a Hearts csapatától (lásd keretes írásunkat) a precedensügy, de ezt is több mint kétéves bírósági hercehurca követte.
Lampard és tanácsadói azonban nem zárták ki a távozás ilyetén módjának lehetõségét – annak ellenére sem, hogy ezzel kivívhatják a FIFA ellenszenvét –, amibõl arra lehet következtetni, hogy a 30 éves klasszis valóban komolyan gondolkozik a távozáson.
„Mi azt a célt tûztük ki magunk elé, hogy megtartjuk Lampardot, és az ajánlatunk is ezt irányozta elõ. A szerzõdés továbbra is az asztalon van. Franknek él a jelenlegi megállapodása, és abból még mindig hátra van egy év. Reméljük, sikerül egyezségre jutnunk, de ha nem, akkor is úgy gondoljuk, hogy Frank kitölti a szerzõdését. A Chelsea nagyon világosan kifejezte az ügyben elfoglalt álláspontját: az Internazionale ajánlatát visszautasítottuk” – nyilatkozta Kenyon nem minden ingerültség nélkül.
Frank Lampardnak tehát három lehetõsége van. Aláírja a hosszabbítást jelentõ papírokat; kitölti az élõ szerzõdésébõl visszamaradt egy évet, és utána távozik; vagy megpróbálja kivásárolni magát – minden bizonnyal ez lenne a legérdekesebb, egyben legkacifántosabb megoldás.
Terroristák kezében az angol focicsapat?
A Daily Mail híre szerint a Premier League-ben szereplõ Newcastle Unitedre próbálja rátenni a kezét Oszama bin Laden családja.
Persze nem az inkognitóban rejtõzködõ, a 2001-es szeptemberi terrorcselekményekért felelõsnek tartott szaúdi áll a készülõ biznisz hátterében, hanem a féltestvére.
300 millió fontért, mintegy 90 milliárd forintért a Saudi Binladin Group építési vállalkozás megvásárolná az angol Newcastle Unitedet. A szaúd-arábiai cégcsoport vezérigazgatója pedig nem más, mint Oszama bin Laden féltestvére, Bakr bin Laden! A SBG-t egykoron Mohammed bin Laden, Oszama és Bakr édesapja alapította, és egy ígéret szerint a cég a hatalomátvétel esetén azonnal hozzálátna a St. James Park újjáépítéséhez.
A hírre természetesen ráharapott az angol sajtó, s bár Mike Ashley, a Newcastle jelenlegi tulajdonosa nem gyõzte cáfolni a tranzakciót, vannak, akik máris azon aggódnak, hogy terroristákkal kapcsolatba hozható személyek kezébe kerülhet a Newcastle.
– A hírbõl csak annyi igaz, hogy valóban eladó a Newcastle. De a Bin Laden családról szó sincs, sokkal inkább egy amerikai befektetési céggel állunk tárgyalásban – magyarázkodott Ashley.
Angliában nem véletlenül óvatosak. Éppen egy esztendõvel ezelõtt, 2007. július 6-án szerezte meg ugyanis a Manchester City részvényeinek 75 százalékát a korábbi thaiföldi miniszterelnök, Thaksin Shinawatra, akit elõzõleg katonai puccsal fosztottak meg hatalmától. Noha elûzése óta rendre vádat emelnek ellene, ez nem akadályozta meg abban, hogy legutóbb a brazil Ronaldinhónak tegyen ajánlatot.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Nem fér be... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az Ajaxban nevelkedõ, 57-szeres holland válogatott labdarúgó 2005-ben érkezett a kikötõvárosba, ahol azóta egyszerûen le sem tudja magáról "vakarni" az érte és a csodaszép feleségéért rajongókat.
ennyit errõl.
Mourinho ide vagy oda, Lampard a Chelseabõl fog nyugdíjba menni.
Slussz.
Ezért mondtad te is meg én is, amit mondtunk!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
én a "vitánk" közben írtam, hogy ez ügyben nem szeretnék több hozzászólást látni 😊
,,Úgyis csak vita lenne belõle, mert nálatok már megegyezett, nálunk meg marad - ezért rossz téma''
Ezt mondtad nekem is, és én ezt mondtam neki is...hol a kiforgatás?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
(csak mert nagyon pénz csinálásról volt szó)
azt mondtam hogy azt a témát hanyagold hogy kinek miben van igaza Lampard ügyben, szerinted neked ebben van igazad, szerinted így van és nem úgy ahogy mások mondják, csak nem érdekeltek a veszekedések hogy márpedig ez van, ha te is csináltad ha más is (ez a honlap ezt írta úgyhogy nem lehet más effektus)
ha van témába vágó dolog akár Lampard sztori akár nem, azzal nekem nincs bajom, úgyhogy ne magyarázd már meg másoknak, hogy én kitiltom onnan az embereket, mert ez kb. ilyen jellegû volt, mert nem a Lampard üggyel volt bajom hanem a vitákkal
Felõlem is írhatsz ide, de akkor is hanyagolni kellene ezt a témát.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Yo, Bitch!
A Chelsea új menedzsere, Luiz Felipe Scolari azt tervezi, hogy legalább hét játékostól megválik ezen a nyáron.
- ,,Mintegy tizenöt percet beszélgettem Frankkel, aki megnyugtatott, hogy nagyon jól érzi magát a klubnál, így esze ágában sincs eligazolni. Tudunk az Inter érdeklõdésérõl, de ezek után a magam részérõl lezártnak tekintem az ügyet. Didier Drogba kapcsán is kijelenthetem, hogy a játékos marad, mert én számítok rá. A keret valóban átalakításra szorul, de a sztárokat nem szabad elherdálnunk.'' - jelentette ki Scolari.
- ,,Jelenleg 32 játékosom van, itt az idõ, hogy kicsit átalakítsam a keretet. A szezon kezdete elõtt pár játékos érkezni, illetve távozni fog. 23, 24, vagy 25 emberrel akarok együtt dolgozni. De ha 30 játékosom lesz, akkor sem fogok párat a tartalékok közé számûzni.''
- ,,Tegnap beszéltem velük. Elmondtam nekik, hogy 23, 24, esetleg 25 játékos lesz az, akikre számítani fogok. Ez a maximum, amire szükségem van.'' - mondta Scolari az elsõ Chelsea-s sajtótájékoztatóján.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ivanovic a januári átigazolási szezonban csatlakozott a Chelsea-hez, de azóta nem mutatkozott be az elsõ csapatban, viszont most azt üzeni csapattársainak, kész megharcolni a helyéért.
Állítása szerint nagyon csalódott volt és nem értette, miért nem adott neki bizonyítási lehetõséget Avram Grant, hiszen jobb védõnek tartja magát, mint csapattársai Alex és Ricardo Carvalho.
Ennek ellenére Ivanovic bízik benne, hogy az új menedzser, Luis Felipe Scolari több lehetõséget ad majd neki a bizonyításra.
"Jobb vagyok mint Alex és Ricardo Carvalho. Nagyon jó formában vagyok és nagyon szeretnék játszani." - nyilatkozta Ivanovic a The Sun-nak.
A szerb védõért egyébként már a Juventus is bejelentkezett és a játékos bízik benne, hogy legalább kölcsönbe elengedik a "Zebrákhoz".
"A Chelsea 9 millió fontot fizetett értem, de eddig még senki sem mondta meg nekem miért nem játszhatok, ezért bízom benne, hogy elmehetek kölcsönbe a Juventus-hoz."
Forrás: www.skysports.com

Azt mondta, tud 3 fontos szót... 😄
Amúgy biztos tud, vagy ha nem, akkor gõzerõvel tanulja... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
És ezt nem én mondom, hanem végülis Csesza. Köszönjük szépen elõre is!
(Úgyis csak vita lenne belõle, mert nálatok már megegyezett, nálunk meg marad - ezért rossz téma. Nem tudhatjuk, majd kiderül - ha itt kezdi a felkészülést akkor valószínûleg marad és én Scolarinak is hiszek...)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Yo, Bitch!
- Mi a helyzet a nyomással? Korábban, pl a braziloknál elvárás volt minden meccset és a Világbajnokságot megnyerni. Kicsit hasonló mint itt a Chelsea-nél.
- Igen, tudom hogy minden meccset meg kellene nyernünk. De tudjuk, hogy az ellenfelek idõnként jobbak nálunk. A nyomás? Brazíliában hozzászoktam, az emberek a futballal kelnek és fekszenek. Úgy érzem felkészültem rá.
- A média felõl is van nyomás. Az angol média tolakodó, mindent tudni akar Önrõl, néha nehezítik majd a munkáját. Erre is felkészült?
- Igen, kész vagyok. Egyszerû ember vagyok, van családom, vannak barátaim. Átlagos, olyan mint mások.
- Egy idõben jelöltként emlegették az angol válogatott élére. Akkoriban azt mondták, hogy a média aggasztotta, és ezért nem vállalta el. Igaz ez?
- Nem, nem. Mi is történt akkor? Nem volt jó az idõzítés, mert Anglia és Portugália is ment ki a VB-re. És lehet hogy pár meccs után találkoztunk volna. És akkor kinek az oldalán álltam volna? Ez volt a döntõ ok.
- Visszatérve Önre, azt mondja hogy Ön egy átlagos ember?
- Igen.
- Nagy nyomást helyez magára? Mit akar elérni?
- Mivel 42 éve játékos és most már edzõ vagyok, minden egyes meccset meg akarok nyerni, ez jár a fejemben. Nehezen fogadom el a vereséget. Edzõként mindig az "életemért küzdök", nem fogadom el a vereséget.
- Az egykori játékosai azt mondják, ön egyfajta "apa figura" számukra, akikkel beszélhetnek. Vannak nagy egyéniségek a Chelsea-nél, velük is szívesen dolgozna így?
- Nézze, néha olyan vagyok, mint egy apa, és néha mint egy testvér. Olyan korúak mint a fiam, és tudom hogy néha neki is kemény szavakat kell mondanom, mert nyernie kell, hallgatnia rám, elfogadnia a javaslatom, és ez a rendszer a játékosokkal is. A játékosoknak megadok mindent amire szükségük van, de vannak szabályok amiket be kell tartanunk, és el kell fogadnunk a gyõzelem érdekében. Ebben eltökélt vagyok.
- Úgy érzi hogy ön egy "különleges személy"? ("the special one" - Mourinho elsõ sajtótájékoztatóján így mutatkozott be. a szerk.)
- Különleges vagyok a barátaim és a családom számára.
- És végül, mit gondol, mi jelenthet sikert a Chelsea számára ebben a szezonban?
- Én, a stáb, a játékosok és a vezetõség egyaránt meg akarunk nyerni minden trófeát.
- És úgy érzi, meglesz?
- Úgy érzem megvan a lehetõségünk mindent megnyerni. És megteszünk mindent a Chelsea-ért, a játékosokért, a szurkolóinkért. Nem tudom hány bajnoki címet nyerünk - egyet, kettõt, hármat vagy négyet, nem tudom, de megpróbáljuk.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Chelsea vagy Inter oldalán?
Mert ez annyira hivatalos, hogy már jobban nem is lehet az. És nem hiszem, hogy Scolari hazudozik.
CHELSEA FOOTBALL CLUB