Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két fontos kérdés :
- Sokat beszélnek Frank Lampardról - tudott már beszélni vele?
- Igen, tegnap beszéltem a játékosokkal. Utána beszéltem Lamparddal negyed órát, és a végén boldog voltam, mert azt mondta hogy szeretne a Chelsea-nél maradni.
- És Didier Drogba? Vele is beszélt?
- Igen, beszéltünk tegnap. A térdérõl, nyaralásról, hogy hány napot hagyott ki az edzésbõl, és hogy mit várok el tõle a következõ szezonban. Jó beszélgetés volt.
Következtetés: Maradnak!
😄
Kíváncsi leszek a kezdõre... 😊
Köszönjük és várjuk a folytatást!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Scolari elsõ hivatalos interjúját adta a Chelsea TV-nek! Az interjút hossza miatt két részletben közöljük! Íme az elsõ rész:
- Felipe, üdvözöljük a Chelsea-nél! Nyolc évig dolgozott válogatott szinten, és most visszatért a klubfutballhoz. Miért most? Miért a Chelsea?
- Most, mert úgy érzem ez egy új kihívás az életemben, és Chelsea, mert a világ egyik legjobb csapata, és tõlük kaptam a felkérést a munkra.
- Nehéz volt elhagyni az otthont, és a családdal Angliába költözni?
- Nem volt nehéz, a családom eddig is követett mindenhová; ez mindannyiunknak kitûnõ. Anglia egy új kultúra az eddigiekhez képest, de legalább többet tanulok az életben. Nem volt nagy döntés. Együtt döntöttük el, és együtt erõsek vagyunk.
- Mikor találkozott elõször a Chelsea-vel (Abramoviccsal és a vezetõséggel), és mik voltak a benyomások?
- Elõször meglepõdtem, mert a Chelsea túl nagy klub, mindannyian elmondták mit éreznek a klubról, és hogy én is lehetnék a klub edzõje. Felkészültem rá, és az EB után, miután megkaptam a munkát, többet tanulok, és több idõm lesz beszélni Romannal, Peterrel és a többi emberrel. Ez az én csapatom a jövõben.
- És elmondták, milyen elvárásaik vannak a Chelsea-nél?
- Igen, igen. Ez rendben van, rendben. A klubok meg akarnak nyerni mindent; sosem hallassz olyat egy edzõtõl, hogy csak meccseket játszani akarnak. Nyerni akarok. Ez így van rendjén.
- És most a Premier League. Egy új bajnokság, egy új kihívás. Mennyire ismeri a Premier League-et? Sokat nézte korábban?
- Igen, sokat néztem. Portugáliában és Brazíliában is. És itt a Chelsea-nél megkapok minden szükséges információt. Ez egy remek stáb. Amióta itt vagyok, rengeteg információt kaptam a játékosokról, csapatokról, klubokról, analízisekrõl, és mindenrõl.
- És ott van a többi menedzser, aki mostantól rivális lesz. Arsene Wenger például azt nyilatkozta, hogy Ön erõsítést jelent a Premier League-nek. Várja már hogy találkozzon Fergie-vel vagy Arsene Wengerrel?
- Igen, meg akarom köszönni Arsene-nek és mindenkinek, aki jót mondott rólam. Igyekszek pár barátra lelni, amíg itt vagyok.
- Beszéljünk Önrõl, mint edzõrõl. Milyen típusú edzõ az edzõpályán? Együtt él az edzéssel, vagy inkább csak a háttérbõl figyeli a játékosokat?
- Nem, együtt élek mindennel. Egy helyen vagyok, de a szemem mindenütt ott van, és a játékosok 10-15 nap múlva már ismerni fognak. Ha egy edzõ máshogy csinálja, az nem jó.
- Portugáliával gyakran játszott 4-3-3 felállásban. Két labdaszerzõ középpályást is láthattunk. Brazil klubedzõként is hasonlóképp taktikázott? Gondolkodott már rajta, a Chelsea-vel mit fog játszatni?
- Igen, de jobban meg kell ismernem a játékosokat. Plusz 10-15 nap edzésmunka után jobban fogom látni. A játékosok mások Portugáliában, Brazíliában és Angliában. Ismernem kell õket. Utána meglesz a rendszer.
- Tehát nehéz döntéseket hozni?
- Nézze, a Chelsea több rendszerben is játszhat a jövõben. Szórakoztatónak kell lennünk, és 3-4 taktikát is kidolgozni, mert a nehéz helyzetekben váltani kell. Legalább egy hónap edzésmunka kell, hogy eldönthessem, mi lesz a legjobb.
- Önnek most gyors döntéseket kell hoznia átigazolásokról. Sokat beszélnek Frank Lampardról - tudott már beszélni vele?
- Igen, tegnap beszéltem a játékosokkal, és elmondtam hogy 23-24 játékossal szeretnék együtt dolgozni. Utána beszéltem Lamparddal negyed órát, és a végén boldog voltam, mert azt mondta hogy szeretne a Chelsea-nél maradni.
- És Didier Drogba? Vele is beszélt?
- Igen, beszéltünk tegnap. A térdérõl, nyaralásról, hogy hány napot hagyott ki az edzésbõl, és hogy mit várok el tõle a következõ szezonban. Jó beszélgetés volt.
- Hamarosan Ázsiában turnéznak. Várja már? Minden játékos el tud majd utazni?
- Ez az átigazolási idõszak. Lehet hogy érkeznek újak, mialatt ott vagyunk, mert most van itt az ideje. A csapat 95-99 százaléka lehet ott Ázsiában.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ROBERTO CARLOS FELAJÁNLKOZOTT A CHELSEA-NEK!
A jelenleg a török Fenerbahce alkalmazásában álló veterán brazil Roberto Carlos bevallotta, hogy nagy örömmel igazolna a Chelsea labdarúgócsapatához és szívesen dolgozna újra Scolari keze alatt.
Mikor hívtuk nem jött, hanem a Fenert választotta...nagyon bírom, nagy játékos, de 35 éves már és nem lenne jó, ha miatta elmenne Bridge vagy Ashley.
Meg amúgy is, ki tudja mi lesz itt...annyi portugál van a csapatban, hogy a végén a szélsõk Ferreira és Bosingwa lesznek, mint a válogatottban... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Frank Lampard és Scolari elsõ találkozása után a szakember állítja: „Nincs semmi esélye annak, hogy Lampard kövesse korábbi vezetõedzõjét, José Mourinho-t az Interhez!”
A minap a ChelseaTV-ben tett nyilatkozatában a következõt hangoztatta:
„Nagyon boldog vagyok, mert mikor megkérdeztem õt, hogy marad-e a klubnál, azt felelte, hogy igen, marad a Chelsea-nél!”
Bárhogyan is, a klub hivatalos honlapján a mai naptól olvasható egy nyilatkozat, miszerint a vezetõség értesítette az Internazionale együttesét, hogy nem bocsátkoznak tárgyalásokba a 30 éves középpályás átigazolásával kapcsolatban!
Ennek ellenére sajnos nem nyugodhatunk meg teljesen, ugyanis Lamps szerzõdése jövõ nyáron lejár, így ha klub nem jut dûlõre vele az új kontraktus kapcsán, lehet egy év múlva ingyen távozik…
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Történt ugyanis, hogy a tréningre igyekvõ szélsõ, Joe Cole terepjáróval balesetbe keveredett. A 26 éves játékos Range Roverébe hátulról belecsúszott egy 40 tonna súlyú Scania teherautó, miközben a dugóban várakozott.
A "belecsúszás” erejére jellemzõ, hogy Cole autója az elõtte álló gépkocsit is összetörte, annak sofõrje pedig eszméletét vesztette. A Chelsea labdarúgója komoly sérülés nélkül megúszta az esetet, mindössze a karja fájt kissé az ütközés után.
Cole egyébként az ütközés után azonnal az elõtte szerencsétlenül járt autós segítségére sietett, aki eszméletét vesztette és éppen akkor tért magához, amikor a válogatott játékos dörömbölt az autójának ablakán. Miután kiderült, hogy az 50 éves - foglalkozását tekintve liftszerelõ - férfi jól van, hívott egy sofõrt és elment edzésre.
"A körülményekhez képest jól érzem magam, egy kicsit ugyan felkavart az eset, de rendben végigdolgoztam az edzést. Annak örülök, hogy nem sérült meg senki." - közölte a Cole egy szóvivõjén keresztül.
"Joe Cole nagy mázlista, hogy életben maradt és ilyen olcsón megúszta. Ha nem egy ilyen terepjáróban utazik, hanem egy kisebb, könnyebb kocsiban, könnyen otthagyhatta volna a fogát, azelõtt a monstrum elõtt." - fogalmazott John Jury, az 50 éves liftszerelõ.
---------------------------------
<#ijedt>#ijedt> Még jó, hogy nem lett senkinek komoly baja...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mind a 2 labdarúgóról hallhatunk már eleget a nyár folyamán, hogy a San Siro-ba igazolnak, annak ellenére, hogy az idén csak az UEFA kupában induló csapat egyik játékosért sem tett hivatalos ajánlatot.
Drogba-ért a leghosszabb ideig és legerõsebben a "Rossoneri" érdeklõdött, azonban a múlt hónapban "kihûlni" látszott a közeledésük.
Habár egyik futballista sem jelezte, hogy elhagyná jelenlegi klubját, az AC Milan technikai igazgatója, Leonardo elismerte, az afrikai csatárpáros még mindig szerepel a kívánságlisájukon.
"Nem titok, hogy megakarjuk õket szerezni." - mondta a brazil.
"Drogba egy kitûnõ játékos, akárcsak Adebayor. Már csak a jó pillanatra várunk, hogy hivatalos ajánlatot tegyünk értük."
Leonardo még szólt pár szót Kaká ügyében is: "Amit nemtudunk elégszer elmondani, az az, hogy Kaká nem eladó. Még a Chelsea-nek sem." - mondta a 'BBC'-nek.
"Hivatalos ajánlatot még nem kaptunk érte. Kaká hihetetlen közel áll a Milan-hoz és rendkívül szoros kapcsolatot ápol klubjával."
Forrás: www.skysports.com
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Shevát zaklatja a néni biztos h maradni akar-e vagy visszavágyik Itáliába 😛
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
T.T.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A Chelsea korábbi vezetõedzõje, José Mourinho, miután az Internazionale menedzerévé nevezték ki, szemet vetett egyik régi kedvencére, Lampardra, akit megpróbál új csapatához csábítani.
Deco azonban, aki sokak szerint Lampard helyére érkezett a múlt hónapban, a The People magazinnak adott interjújában maradásra biztatja az angol középpályást.
"Úgy gondolom, tudnék együtt játszani Lamparddal a pályán. Persze ez olyasmi, amit majd az edzõnek kell eldöntenie. De rengeteg Chelsea meccset láttam a TV-ben, és úgy hiszem, Frank és én együtt sok problémát okozhatnánk az ellenfeleknek."
Deco elárulta, hogy 2004-ben a Porto BL-gyõzelme után lehetõsége lett volna Londonba szerzõdni. A Barcelona azonban már korábban megegyezett a Portóval, így Deco a katalánokhoz került. Most, négy évvel késõbb a brazil születésû középpályás megérkezett a Stamford Bridge-re, és ennek oka szintén egy elõzõ edzõje.
Deco Luiz Felipe Scolari elsõ igazolása, mióta elhagyta a portugál kispadot, és arra számít, hogy korántsem õ az utolsó érkezõ idén.
"Scolari Chelsea-hez kerülése nagyban befolyásolta a döntésemet. Nagyon jó a kapcsolatom vele, ezért könnyen mennek az edzések és a játék is. A Chelsea tervei pedig nagyon izgalmasak, ezért is döntöttem a klub mellett.
A csapat már így is nagyszerû, de úgy tudom több játékos is érkezik még a nyáron."
SCOLARI LEHETÕSÉGET AD SHEVÁNAK
A Chelsea új edzõje, Luiz Felipe Scolari lehetõséget fog adni Andriy Shevchenkonak a bizonyításra. Sheva csak 17 alkalommal lépett pályára, míg Avram Grant volt a Chelsea menedzsere. Arra lehet számítani, hogy Scolari, az izraelivel ellentétben rendszeresen játsszatni fogja az ukránt a felkészülési idõszakban, majd ezt követõen a 2008/2009-es szezonban is.
<#eljen>#eljen> Ebben reménykedtem! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Gondolom elbeszélget a játékosokkal (Lampard, Drogba, Carvalho és a többi kétes jövõjûvel) és legalább kiderül minden.
Na ezután már tudhatunk biztosat, addig nem.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hány felé akarják irányíttatni a játékot a chelsea-nél?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Néhány napja egyes források már tényként közölték, hogy az orosz Andrei Arshavin, Roman Abramovich közremûködésének köszönhetõen végül a Chelsea-be igazol.
Viszont most újabb fordulatot vehet az ügy, hiszen Dennis Lachter, a játékos ügynöke szerint Deco leigazolása kizárhatja az orosz középpályás érkezését.
"Nem hinném, hogy Deco leigazolása után a Chelsea továbbra is meg akarja szerezni Andreit." - nyilatkozta Lachter a Sovetsky Sport-nak.
Az ügynök nyilatkozata után talán a városi rivális Arsenal jelentheti a játékos legvalószínûbb célpontját, hiszen a Zenit nem nagyon szeretné eladni Arshavin-t a Barcelonának, amely szintén komolyan érdeklõdik érte, de a Manchester és a Real Madrid is szóba jöhet még.
"A Zenit legalább 30 millió eurót szeretne kapni, de a nagy klubok egyelõre csak 20 millió körüli összegeket kínálnak, ennek ellenére még bármi megtörténhet, hiszen az átigazolási idõszak csak augusztus 31-én ér véget."
"Néhány játékos eligazolása, például Adebayor, Hleb, vagy Ronaldo-é is beleszólhat az ügybe, hiszen így a klubok helyetteseket keresnek majd és Arshavin mindenhol szóba jöhet majd."
A találgatások ellenére az is megtörténhet hogy Arshavin marad Oroszországban, hiszen a Gazprom ragaszkodik legnagyobb sztárjához és pénzügyileg biztos fel tudják venni a sztárcsapatokkal.
Most akkor mi lészen?<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#nemtudom>#nemtudom>
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Orosz hírügynökségek egybehangzó jelentése szerint Andrej Arsavin a Chelsea csapatában folytatja pályafutását.
Az oroszok középpályása az idei Európa Bajnokságon sok hívet szerzett magának, fõleg a svédek és a hollandok elleni meccsen.
Úgy látszott, hogy az Arsavinért folyó verseny végén a Barcelona lesz a befutó, de az utolsó pillanatban a Chelsea ajánlata elcsábította a Zenit középpályását a Nou Camp-tól, így jövõre Arsavin már kék színekben fog játszani.
Roman Abramovics akarta jobban, hogy honfitársa a Chelsea-ben kössön ki és meg is gyõzte Luis Felipe Scolarit, hogy Arsavin az a játékos akire a Kékeknek a legnagyobb szükségük van.
A Zenit tehetsége már Londonba repült, ahol már a Chelsea orvosi vizsgálaton is átment. Így most már szinte biztossá vált, hogy Scolarinak õ lesz Deco után a második nagy fogása.
A Zenit nem akarta eladni Arsavint, de a Chelsea ajánlata mégis meggyõzte õket és a 27 éves középpályást is, akinek kulcsfontosságú szerepe volt abban, hogy az orosz csapat UEFA kupát nyert.
Forrás:premiership.hu
Sokan gondolják úgy, hogy Drogba idén nyáron elhagyja a Stamford Bridge-t, ezért is látott olyan sok pletyka napvilágot ezzel kapcsolatban.
Bizonyos hírek szerint a Chelsea 8 millió fontot és Drogba-t adná Robinho-ért. Ráadásul Drogba ügynöke, Pierre Frelot elismerte, a játékost érdekelné a Real Madrid ajánlata.
"A futballban bármi megtörténhet. És nem szeretnénk csak úgy eldobni ezt a lehetõséget." - mondta Frelot.
"Drogba nyugodt, és örül, hogy egy ilyen nagy klubban játszhat, mint a Chelsea. De mindannyian tudjuk, a Real Madrid is van legalább ekkora klub." - fejezte be Frelot.
Forrás: www.4thegame.com
Lampard hatalmas fizetést követel
Frank Lampard, a Chelsea középpályása óriási fizetést követel a vezetõktõl és egy öt évre szóló szerzõdést.
A klub egy négy évre szóló szerzõdést kínált az irányítónak, amiben hetente 140.000 fontot tehetne zsebre, ezzel a Premier League legjobban keresõ játékosává válna. Azonban Lampard 5 éves kontraktust szeretne, amelyben heti 150.000 fontot markolhatna fel.
Frank maradna, de csak úgy, ha megkapja ezeket a követeléseket, különben távozik az Internazionale-hez, ahol tárt karokkal várja José Mourinho. A játékos aktuális szerzõdése egy évre szól még, 120.000-rel hetente.
Forrás: www.dailymail.co.uk
A spanyol válogatott játékos számos Premier League-es és La Liga-s csapat kivánságlistáján szerepel, miután fantasztikus teljesítményt nyújtott az Euro 2008 alatt, ahol õ lett a gólkirály is 4 találattal. Nyitómeccsén rögtön mester-hármast szerzett.
A 26 éves játékos nem tette titokká, hogy szívesen maradna jelenlegi klubjánál. Azonban a Valencia pénzügyi krízisben van, ezért fontolhatják meg a Chelsea vagy a Liverpool ajánlatát.
Ennek ellenére a csapat mégis küzd a játékosuk megtartásáért, készek arra is, hogy szerzõdést hosszabbítsanak vele és jelentõs fizetésemelést adjanak neki.
Valencia városának nagyobbik csapata 4 évvel ezelõtt olyan "törvényt" hozott létre, amely azt mondja, egy játékos fizetése sem lehet több, mint 1.8 millió euró évente. Villa megtartása érdekében mégis eltörölnék ezt az íratlan szabályt.
Ha egy 40 millió eurótól magasabb ajánlat sem érkezik David Villa-ért a nyár folyamán, akkor az új kontraktusban évi 3 millió eurós fizetés várná a spanyol támadót.
Villa már 5 éve játszik csapatának, de még most is eltökélt, hogy a "Denevérek" labdarúgója marad.

A játékos menedzsere szerint Deco leigazolásával a londoniak érdeklõdése alaposan visszaesett az oroszok klasszisa iránt.
A Daily Telegraph-ban megjelent cikk alapján kijelenthetõ, hogy a Chelsea lemondott Andrej Arsavin leigazolásáról. Arsavin ügynöke szerint Deco Londonba igazolása nagyban befolyásolta ügyfele jövõjét is, a lap szerint a Kékek azok után, hogy megszerezték a portugál válogatottat, nem kívánnak újabb támadó középpályást vásárolni.
- Nem hiszem, hogy Deco leigazolása után a Chelsea továbbra is komolyan gondolná Arsavin megszerzését. Ráadásul eddig az álláspontok sem közeledtek, a Zenit ugyanis harmincmillió eurót kér a játékosért, míg a külföldi klubok egyike sem ajánlott eddig többet húszmilliónál – jelentette ki az orosz klasszis ügynöke, Dennis Lacheter.
2008-07-05
SamsungSportos hír tehát semmi tényrõl nem beszélhetünk azt hiszem,de mindenesetre logikus,mivel egy csapatba nincs szukség 2 alapembernek felérõ támadóközéppályás irányítóra,hát talán jobb lett volna arshavin,mint deco...
azon nagyon kevés emberek közé tartozom, akik elismerik mint edzõt és embert, de nem nagyon vannak oda érte, hát van ilyen^^ viszont én inkább Avram fan vagyok/voltam
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Sajtóértesülések szerint Nicolas Burdisso könnyen lehet, hogy záros idõn belül távozik az Inter labdarúgócsapatától, helyére Ricardo Carvalho érkezhet a San Siróba. A portugál hátvéd Milánóba igazolása nem lenne meglepõ, ugyanis a vezetõedzõvel, José Mourinhóval legendásan jó viszonyt ápol.
A Gazzetta dello Sport olasz szaklap úgy tudja, José Mourinho nem számít Burdissóra a következõ szezonban, és jó barátját, Ricardo Carvalhót szemelte ki a középhátvéd posztjára.
Nos, az argentin a minap bejelentette, mindenképpen részt akar venni az olimpián Pekingben, ezt pedig nem nézi jó szemmel az Inter vezetõedzõje, és bennfentesek úgy vélik, erre hivatkozva intenének búcsút a labdarúgónak a San Siróban.
A milánói klub még nem bólintott rá Burdisso augusztusi kimenõjére, ugyanis az olimpia nem tartozik a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) égisze alá, és így nem köteles elengedni labdarúgóját a nyári játékokra.
Mourinho Carvalhóval már a Bajnokok Ligája-gyõztes Portóban együtt dolgozott, és a hátvéd a mester kérésére érkezett a Chelsea-hez 2004-ben.
A szakvezetõ nemcsak a 46-szoros válogatott játékost vinné szívesen az Interhez, ugyanis a hírek szerint Frank Lampard szinte már minden részletben megegyezett a „bianconerikkel”. Lapinformációk szerint már csak azt nem tisztázták, „Super Frankie” ezen a nyáron vagy 2009-ben teszi át székhelyét az olasz divatfõvárosba.
Az Inter lemondta a Birra Moretti-kupán való részvételt, s a szervezõk büntetéssel fenyegetik a klubot.
Az immár hagyományos futballtornát 1997 óta minden nyáron megrendezik Olaszországban, de a címvédõ Inter ezúttal nem indul a sorozaton. José Mourinho, a Nerazzurrik új edzõje az olasz lapok szerint nincs jó véleménnyel az efféle barátságos meccsekrõl, így az idei, augusztus 21-én rendezett minibajnokságon az Inter helyett várhatóan a Milan indul majd (a Juventus és a Napoli mellett).
Mindezt nem nézték jó szemmel a szervezõk, és a Calciomercato szerint a klub kénytelen lesz büntetést fizetni a szponzoroknak a visszalépés miatt. Érdekesség, hogy az Inter az egyetlen csapat, amely 1997 óta a sorozat összes kiírásában elindult.
A Birra Moretti-kupán egyébként a három csapat körmérkõzéses rendszerben találkozik egymással, a mérkõzésen 45 percig tartanak.
Lamps sztem tuti elmegy, ha meg nem, akkor Scolari nagy gondban lesz, mert Ballack, Lamps, Essien, Makelele, Mikel és most már Deco is ott van és ha marad a 4:3:3, akkor 3an bizony nem férnek majd be...
Arshavin érkeztével szegény SWP megint háttérbe szorul(sztem), Joe Cole, Kalou, Malouda az meg fasza lesz, viszont ha sikerülne szerzõdtetni Robinho-t, akkor itt is túl sok játékos lesz...
Ha Drogba marad, akkor sztem biztos a helye elõl, Anelka+Sheva, válthatja õt csereként, esetleg mellé áll be, Pizzarora viszont kíváncsi vagyok, mert azt nyilatkozta h maradni akar és bizakodó Scolarival kapcsolatban, szal kitudja...
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Arshavin jóféle,de igy nem tiszta nekem,h ha lampard maradna akkor h nézne ki a középpálya... de ha még lamps el is megy,ugy is essien ballack arshavin deco??? és akkor nincs még szélsõ sem

Én rá szavazok