Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tarti mindenütt LOL
Elkenem a szád hiába erõsködsz, meg a cseleket is felvételrõl lesheted majd!
És jelizz a bajnokságomra!
Arsenal csikócsapat és ki fog pukkadni megint!
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Mondjuk 90-es fifával nagyon megszerettem a Chelseat, szal még azért meg is kedveltem õket
Meg kell nyerni ezt a rangadót nincs mese!
Nagyon nehéz lesz de remélem sikerrel vesszük ezt az akadályt is mint ahogy eddig is ezt tettük...de mondom---> mi játszuk a legjobb és legszebb focit mostanság európában és ehhez semmi kétség.
Anelka kezdi helyettesíteni Drogbát , és ez már-már az igazi önmagára emlékeztet!Hihetetlen hogy sokadvirágzást éli ugy mint a királyi gárdánál teszi ezt Raul vagy a nagy visszatérõ Del Piero is!
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
nincs megtiltva egyik Mu-snak sem,hogy ide írjon sõt kiváncsi vagyok a véleményükre majd a meccsel kapcsolatban is, azok az Mu-sok nem hiányoznak akik fikázni járnak ide, Cabell nem ilyen.
és itt vége
a vasárnapi rangadó nagyon veszélyes lesz, X ami nem hiszem h jo eredmény kivéve ha hátrányba kerülünk.. meg kell nyernünk ugyanis esély a továbblépésre, ellépésre az MU-tól.. két meccsen most nem tudtak gyõzni mi pedig formában vagyunk, õk ezt kihasználták tavaly (formabeli különbségre gondolok)
szal várom és sajnálom h Essien nincs, nagyon hiányzik de remélem a többiek tudják potolni az ien fontos meccseken is!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
REAL MADRID
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
A ghánai játékos sok klub kinézte magának. Appiah szabadon igazolható, hiszen a Fenerbahce-nél nem hosszabbították meg a szerzõdését.
A 27 éves középpályás szeretné már valamelyik csapat kötelekében érzeni magát, így szinte bármely együtteshez aláírhat, amely elõnyös szerzõdéssel áll elõ.
Az Arsenal, a West Ham, a Portsmouth, a Juventus, a Bayern München és a Schalke élénk érdeklõdést mutat a kitûnõ képességû labdarúgó iránt.
A Chelsea menedzsere, Luíz Felipe Scolari nemrég elárulta, szeretne egy védekezõ-középpályást igazolni a sérült Essien pótlására.
Az elõbb említett Essien honfitársa, Appiah nagyon jó választás lenne, hiszen ugyanolyan fáradhatatlan, csupaszív játékos, mint a Bölénynek becézett Essien. A Kékeknél már jó ideje figyelik, így nem kizárható, hogy még a januári átigazolási idõszak elõtt megszületik a megegyezés.
Forrás:Forrás: www.skysports.com
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Mert engem konkrétan az a kis képecskéd is zavar::::::
Na meg ez is - "nemtom ki, de vegyük meg!"
Amúgy itt kire is gondolsz talán az aranylabdás SEVÁRA aki mindent megnyert a Milánal hát öt aztán tényleg nem ismerte senki!!!!!!
Amúgy meg a Liverpool hiába koncentrálódik jobban a BL-re igy is elvert titeket:::::::::<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Ezért javasoltam aláírásnak kiegészíteni, hogy "Manure: tökéletesek vagyunk".
Egyértelmû sárga volt Terry esete, a bíró elismerte, hibázott, a bizottság rehabilitálta, nincs mirõl beszélni.
Ugyanilyen hiba történt a Pool-manure meccsen, csak fordítva, ott elmaradt az egyértelmû piros.
Ennyi. Figyeljünk mostmár a vasárnapi rangadóra.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
(halkan jegyzem meg, köztetek is volt, aki elismerte, meg lehetett ezt adni..)
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Most hogy nem megy a játék és nem is jönnek az eredmények akkor átmegyünk kötekedõ stílusba?
szvsz az tutkó nem volt piroslap mert a másik védõ(meg nem mondom kiaz) kb 60-80cm hátrébb helyezkedett mint Terrybátja....
És azért nehogymár egy 90kg-s gyerek egy enyhe köhinceléstõl repüljön jad 2 métert....
(amúgy a bõcs is megkapta a 3 pontot a jberénnyel szemben...most sírjak FRADISTA léttemre???NEM!)
Amíg mással vagyunk elfoglalva addig a saját dolgunkat nem tudjuk 100%ig elvégezné..én ennek a híve vagyok!
Amúgy meg a RANGADÓ-n a pillanatnyi forma dönt!
Jó szurkolást flame-t befejeztem!
lol
Az a kettõ ami nem volt jogos, a Chelsea és a Derby ellen volt, mindkettõ a 90. perc után, vezetésnél, szóval nem sokat osztott-szorzott. Mindegyikre emlékszem, a többi mind jogos volt. Egyébként mielõtt a szinész Ronaldoval jönnél, õ egyetlen egyet harcolt ki tavaly, azt is a Derby ellen, az utolsó percben, 3-1es vezetésnél...
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
A klub korábbi játékosa, Ray Wilkins lett az új másodedzõ a Chelsea-nél.
Ray Wilkins lett az új másodedzõ a Chelsea-nél, aki a West Ham Unitedhez távozó Steve Clarke-ot váltja.
Wilkins 1973 és 1979 között volt a Chelsea játékosa, meglehetõsen fiatalon csapatkapitány lett. Késõbb a Manchester United, az AC Milan, a Paris St. Germain, a Rangers és a Queens Park Rangers játékosa is volt. 83-szot szerepelt az angol válogatottban.
Edzõként dolgozott korábban a Queens Park Rangersnél és a Fulhamnél is, majd 1998-tól két évig másodedzõként is dolgozott a klubnál, Gianluca Vialli mellett. Ezt követõen a Millwallnál Dennis Wise segítõje volt, és szakkommentátorként is dolgozott.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A United menedzsere szerint Hackett "Soha nem tette volna meg ezt, ha rólunk van szó." Terryt kedden felmentették, és Hackett megjegyezte: "Minden fegyelmi ügy az FA hatáskörébe tartozik." Terry 3 meccses eltiltást kapott volna, miután Halsey leküldte a pályáról a City játékosa, Jo elleni szabálytalansága miatt.
De az FA elfogadta a Chelsea fellebbezését, ami azt jelenti, az angol válogatott védõ ott lehet a United elleni vasárnapi mérkõzésen. Ezt Ferguson nem nézte jó szemmel, mivel kénytelen nélkülözni a szerb Nemanja Vidicet, akit hasonló eset miatt állítottak ki a Liverpool ellen.
"Tudomásom szerint Hackett azt mondta Halseynek, hogy törölje el Terry kiállítását. Ha Manchester United-jatékosról lenne szó, Hackett nem tette volna ugyanezt."
Halsey nem vezethet a hétvégén Premier League meccset, ehelyett a Chester-Shrewsbury mérkõzésen bíráskodhat. Ha az FA jogosnak találja Ferguson felvetését, és úgy dönt, kivizsgálja az ügyet, megkérik a Manchester United menedzserét arra, fejtse ki álláspontját. De az ügyek többsége itt véget is ér.
A BBC hírtudósítója, Gordon Farquhar elmondta: "Van egy bizonyos határ bírálat és sértés között, és ha valaki ilyet tesz, annak komolynak és ésszerûnek kell lennie."
A folyamatot további vizsgálat követi, ha az FA az elfogultság vádját véli felfedezni. Hackett nem kommentálta az ügyet, de a szervezet - aminek Hackett a vezérigazgatója - szóvivõje elmondta, nem tettek semmit Terry piros lapjának eltörlése érdekében. Nem ez az elsõ alkalom, hogy Ferguson bírálja Hackettet.
Miután a United búcsúzott az FA kupa tavalyi kiírásától a Portmouth ellen, Sir Alex támadta Michael Atkinson jatékvezetõ ténykedését, és megjegyezte, Hackett nem végzi megfelelõen munkáját. Ezt illetõen az FA nem találta bûnösnek a United trénerét. Luis Felipe Scolari elmondta, kellemesen csalódott mikor megtudta, eltörölték Terry eltiltását.
"Elégedett vagyok, mert ez az elsõ alkalom, mióta edzõ vagyok, hogy megváltoztatták a játékvezetõ döntését."
"Úgy gondolom, ez csak Angliában történhet meg. Más országokban a játékvezetõ a mindenható."
"A bíró elismerte, tévedett. Ezen meglepõdtem, de kellemesen is csalódtam egyben. Az Angol Labdarúgó Szövetség elfogadta, hogy a játékvezetõ is követhet el hibát, mint te vagy én."
Forrás: www.manutdfanatics.hu
Nagyon jó volt látni, milyen lazán is nyertünk 4-0-ra a Bordeaux ellen...hihetetlen, mennyit fejlõdött a csapat és milyen kedvvel játszanak - és ha még meg is erõltettük volna magunkat, szebb is lehetett volna az eredmény... :D
Hétvégén MU, a tegnapi meccsen hiába jött vissza Ronaldo, csak egy szenvedõs 0-0 lett az eredmény. Remélem ez jól jön nekünk hétvégére, és otthon tartjuk a 3 pontot...és Terry lapját is visszavonták, ez külön jó.
Amúgy már el lehetne gondolkozni azon, hogy Belletti lõje a szabadrúgásokat...hihetetlen, amit csinált a negyedik gólnál... :D
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
neeeee Kalúúúú!!! maraaaaadj!!!<#kacsint>#kacsint>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Lampard (14')
J.Cole (30')
Malouda (82')
Anelka (90')
Összefoglaló
A Bordeux nem élcsapat de a BL-ben ott van és nincsenek lefutott meccsek!
Parádésan játszik a csapat és nem csak elfogultságból mondom ,de jelenleg nincs az a csapat amelyik ilyen teljesítménnyel tudna elõrukkolni!
Szvsz a BL a miénk lesz és majd emlékezzetek vissza a döntõ után mit is írtam....
Malouda kezd beérni és hiába de még ezen a szinten is kell ilyen kaliberû játékosoknak az átállás illetve a beilleszkedés, most a 3 évvel ezelõtti csapatra emlékeztet a gárda csak annyival külömbözik , hogy ez még erõsebb!
Ui.: Most nem kiengedni és elhinni , hogy minden a miénk!
De várjátok ki a végét és azt is amit mondtam
ÁMEN:P
szép volt jaja :)
4-0
ez szép volt fiuk
GOGO BLUES! :) Szép volt Chelsea
Anelka!! ma is jól játszik
ez jót tesz remélem neki is
örülök h betalált
Szép :)
3:0
Malouda^^
GO GO BLUES
szép
REAL MADRID
1-0 Lampard
szép
REAL MADRID
REAL MADRID