Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
nagyon gyengén kezdünk..Cech oriási védés..
vmi legyen mer kikapunk különben!
GO GO BLUES!
Carvalho is ki 😞
HAJRÁ CHELSEA!!
fuuu Joe Cole majdnem ggól :|FUU
Valószínûleg sérülés... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
HAJRÁ KÉKEK!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
HAJRÁ CHELSEA
GOGO BLUES NYERNI KELL!!!
CHELSEA - Manchester United
- PL 5.forduló, Stamford Bridge -
- ma 15:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Mike Riley -
CHELSEA : (4-1-4-1)
Manager : Luiz Felipe Scolari
Cech
Bosingwa - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Mikel
Joe Cole - Deco - Lampard - Malouda
Anelka
Cserepad : Cudicini, Belletti, Alex, Bridge, Ballack, Kalou, Drogba
- - - - - - - - - -
Manchester United : (4-4-2)
Manager : sir Alex Ferguson
Van der Sar
Neville - Evans - Ferdinand - Evra
Park - Scholes - Hargreaves - Fletcher
Rooney - Berbatov
Cserepad : Kuszczak, Brown, O'Shea, Nani, Giggs, Ronaldo, Tevez
-----------------------------------------------------------
Eljött ez is...kemény meccs lesz, és most revansot is vehetünk.
Jó lenne még jobban elmenni a MU-tól, mert valahol még mindig csak õk tekinthetõk igazi bajnoki esélyesnek mellettünk - akárki akármit mond.
Viszont a legfontosabb, hogy ne kapjunk ki. Szerintem minden esélyünk megvan a 3 pontra... 😊
HAJRÁ CHELSEA, GO BLUES!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Chelsea - ManU
Gooo Chelsea goooooo nyerni kell!!!!!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
A Setanta Sports szerint a brazil középpályás alá ír a Stamford Bridgere. Állítólag már tegnap átesett a játékos az orvosi vizsgálaton és ma ír alá a Chelsea-hez.
"Gyakorlatilag végeztünk mindennel és megszereztük Mineirót!"-nyilatkozta Scolari segéde.
A brazil játékosnak lejárt a szerzõdése korábbi csapatával a német Herta Berlinnel és nem hosszabbítottak vele a fõvárosi csapat elõjárói, ezért szabadon igazolhatóvá vált.
Az átigazolásra azért volt szükség, mert a Chelsea "Bölénye" megsérült hazája válogatott mérkõzésén és fél évre ki dõlt. Egyébként a héten megmûtötték Essient Franciaországban. A beavatkozás komplikáció mentes volt és az orvosok szerint minimum öt hónapig nem léphet pályára.
A 32 éves játékos nemsokára új csapatával edz és John Obi Mikellel kar öltve szûrik majd meg az ellenfél támadásait.
Mineironak jelenleg nincs csapata. Utoljára a német Herta Berlin-nél játszott és innen kerül Londonba. Pályafutása nagy részét szülõországában Braziában töltötte. Játszott a Sao Paulo-ban, a Sao Caetano-ban és a Ponte Preta csapatánál is megfordult.
A játékos 25 alkalommal ölthette magára a brazil mezt. Érdekesség, hogy Mineirót az Arsenal is leakarta igazolni, amikor elhagyta Matthieu Flamini és Gilberto Silva az ágyúsokat.
Forrás:www.goal.com
Na ezzel az eredménnyel kiegyeznék!
Obi Mikel menetrend szerinti lapja...<#eljen>#eljen>
de kettõt azért csak nem kéne rúgnotok!
még 13 óra és 40 perc!
LOL
Gólok: Ronaldo 1.), Tevez 2.) ill. Lampard 15.) Drogba 89.) 90.)
Piros lap: Obi Mikel
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Ki milyen eredményre számít?
3-1
meg szerintem mindenki...
Cabell magyarázz csak,de a lényeg hogy holnap te sírsz mi meg (legalabbis én) iszom na ennyi vóna <#mf2>#mf2>
Draw 21 - 10
Man Utd 11 - 5
ezt a klub honlapján találtam!
Óva intek mindenkit!Nagyon nehéz meccs lesz.Ne tévesszen meg senkit a MU vergõdése!(pl: Bayern-Werder 5-2:S)
Holnap 17:00kor okosabbak leszünk és remélem az elején megszerezzük a vezetést valamint nem állunk majd be és nem adunk terert nekik, 2 gólos vezetésnél már nyugodt lennék...
Van olyan jó csapat hogy meglepetést okozzon de bízzunk benne hogy meglesz a meccs!
am meg mindenki azt mond amit akar...szólásxabaxág van
"Vasárnap az angol bajnoki címvédõ Manchester United látogat a Chelsea otthonába, és Sir Alex Ferguson nem mulasztotta el, hogy olajat öntsön a tûzre a találkozó elõtt: a skót menedzser elmondta, hogy szerinte az Arsenal nagyobb klub, mint a vasárnapi ellenfél."
------------------------------------------------------------------------
Nem tudom gyerekek de kicsit már megint sok volt a tinta a vörösarcúnak.
Ha nem megy játékkal , akkor majd szájjal....
Tipikus szájjal baxás esete!LOL
Ahogy Hamvai testvérünk mondaná:"...majd beleszájalsz egy öklösbe..."
Õ akar lenni a 2.JM???
De remélem van esze Ronaldónak, és nem fog az "ellenséghez" szerzõdni... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Luiz Felipe Scolari nyilatkozatában elmondta, hogy nem fél Ronaldotól és kifejezetten örülne annak ha Cristiano pályára lépne a vasárnapi Chelsea-Manchester United rangadón.
Mint mindenki jól tudja a nyár egyik nagy kérdése volt, hogy Ronaldo megy-e a Real Madrid-hoz vagy marad marad a United-nél. Végül a portugál szélsõ nem igazolt el és továbbra is Manchesterben keresi a kenyerét. Scolari elmondása szerint a nyáron õ is leszerette volna igazolni Ronaldót a Chelsea-be.
"Õ a világ három legjobb játékosának egyike."-kezdi nyilatkozatát Scolari a Daily Mail-nek.
"Amikor még a portugál válogatott szövetségi kapitánya voltam, választanom kelet minden évben egy játékost, hogy kinyerje el az Év játékosának járó díjat."
"Az elsõ évben Didier Drogbára szavaztam, a második évben John Terryre és legutoljára Frank Lampardra adtam le a voksom."
"Most ez a három játékos a csapatomnál van aminek nagyon örülök, de az is lehet, hogy Ronaldo is itt lesz a következõ szezontól kezdve."
"Ha újonnan el akar igazolni én leszek az elsõ aki ajánlatot tesz neki." -fejezte be vágy álmával Scolari mondandóját.
Forrás: www.skysports.com
-------------------------------------------------------------------------
Scolari: Meg akarom szerezni Ronaldot!
Luiz Felipe Scolari hadat üzenet Alex Fergusonnak: "Meg akarom szerezni Ronaldót" kijelentésével.
A Chelsea menedzsere nyilatkozott a holnap esedékes rangadó elõtt, ahol csapata fogadja a Manchester United-et.
"Talán a következõ szezontól újra együtt dolgozhatok Cristianóval. Ha el akar menni a United-tõl én tárt karokkal várom Londonba!"
Scolari rendkívül jó stratéga és ezzel a kijelentésével nem csak a vágyát mondta el, hanem kellõen felbosszantotta a United menedzserét Sir Alexet, hiszen a mester megnyugodott, hogy rábeszélte szélsõjét a maradásra még a nyáron, most meg újabb kérõje akadt a portugálnak.
Másik idegesítõ tény a United számára, hogy az angol labdarúgó szövetség az FA eltörölte John Terry a Manchetser City ellen összeszedett piros lapját, így a válogatott védõ ott lesz a holnapi rangadón.
Feguson biztosan nem zárta szívébe Scolarit mivel a brazil mester már korábban is keresztbe tett neki. Történt ugyanis az Európa bajnokságon, hogy Scolari akkor még portugál szövetségi kapitányként azt tanácsolta Ronaldónak, hogy hallgasson a szívére és igazoljon el Madridba.
"Egyszer úgyis elhagyja a United-et, hiszen nem játszhat ott 50 éven keresztül."
"Ha egy másik klubba igazol nem fog rosszul esni. Õ a barátom, nagyon szeretem és úgy tekintek rá mintha a saját fiam lenne."
"Amikor megérkeztem Portugáliában, Ronaldo gyerek volt. Egy fiatal 17 éves fiú. "
"Elképesztõ fejlõdésen ment keresztül pár év alatt és most már a világ egyik legjobb játékosa. Két évvel ezelõtt én megmondtam, hogy õ lesz a legjobb és bejött."-fejezi be Scolari.
Forrás: www.thesun.co.uk
Jose Bosingwa, a Chelsea egyik nyári igazolása szerint csapat társai égnek a vágytól, hogy legyõzzék a Manchester Unitedet a vasárnap délutáni csúcsrangadón.
A Vörös Ördögök tavaly mind az angol pontvadászatban, mind pedig a Bajnokok Ligájában felül kerekedtek az akkor még Avram Grant vezette Kékeken, ezért némileg érthetõ ha Terryék revánsot szeretnének venni a manchesteri gárdán.
Ám ezt a gondolatot Luiz Felipe Scolari elvetette, mondván ez a találkozó sem jelent többet, mint mondjuk egy Chelsea Stoke City összecsapás.
A mai nap folyamán azonban az ex-Portos védõ felül bírálta Scolari szavait, s szerinte igen is fontos, hogy elég tételt vegyenek a tavalyi év fájó vereségeiért.
"Nagyon idegtépõ volt a Bajnokok Ligája elvesztése, valamint a Premier League 2. helyezése is kudarcnak nevezhetõ, így érhetõ ha szeretnénk bosszút állni ezekért, de persze csak sportszerû keretek közt."
"Ha megnézzük az eddigi eredménysorát a két együttesnek akkor egyértelmûen mi vagyunk a találkozó esélyesei, no meg persze hazai pályán is játszunk, ahol már idõtlen-idõk nem gyõztek le minket."
"Portugáliában már volt szerencsém hasonlóan nagy derbikhez, elég ha csak a Benfica, vagy a Sporting ellenieket említem meg."
"Mindenki nagyon akarja ezt a sikert, és tudjuk, hogy a Unitednek egy esetleges vereség igen csak nagy fricska lenne."
?DS_?ADS:AD:_A😄S_?DAS_:?S_:AS_:ADS?_ Bosingwa hol volt még tavaly?😄
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!