24199
Chelsea Fan Club
  • kuzco007
    döntőben ugyanott, ugyanitt:)
  • Japep

Nyertünk 2-1re Drogba találatával...szép meccs volt, irány a döntő!
    GO BLUES!
  • PatBate
    am jöhetne már a gól, sokkal jobbak a kékek.
  • PatBate
    azigen Terry ennél undoritóbbat céronika sem műesett volna:)
  • asfa
    kapufa anelka.. sokkal jobbak vagyunk a félidőben, többet támadunk, de annyira nem vesszük komolyan szerintem de még igy is!
    GO BLUES!
  • Japep

1-1 Malouda
    GO BLUES!
  • asfa
    1-0 Walcott góljával
  • Japep

Arsenal - CHELSEA
    - FA-kupa elődöntő, Wembley -
    - ma 18:15, Sportklub -
    - vezeti : Martin Atkinson -

Arsenal : (4-4-2)
    Manager : Arsene Wenger

Fabianski
    Eboué - Touré - Silvestre - Gibbs
    Walcott - Denilson - Fàbregas - Diaby
    Adebayor - Van Persie

Cserepad : Mannone, Vela, Song, Nasri, Ramsey, Arshavin, Bendtner

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CHELSEA : (4-2-3-1)
    Manager : Guus Hiddink

Cech
    Ivanovic - Alex - Terry (c) - Ashley Cole
    Ballack - Essien
    Anelka - Lampard - Malouda
    Drogba

Cserepad : Hilario, Belletti, Mancienne, Carvalho, Mikel, Di Santo, Kalou

-----------------------------------------------------------
    Az a felállás...nekem tetszik! :D
    Kemény lesz, nagy meccs lesz, de azért nem lehet a L'poolhoz hasonlítani az Arsenalt - ha olyan erőbedobással tudunk játszani, mint kedden, akkor nem lesz gond!
    GO BLUES!
  • Cabell
    a gonoszok, erről is csak ők tehettek...
  • Invest
    Meg azt se felejetsük el, hogy a manure a rangadók felét emberelőnyben játszotta tavaly :D
  • chelseafan
    jah, Drogba, Lamps...:/
  • Oziris666
    Az lehet,de a sok kapufát se felejtsd el
  • kuzco007
    remélem leverjük az arsenalt hétvégén, aztán megsem állunk a bajnoki, a kupa és a BL győzelemig:P
  • Atti12
    Olvasd el mégegyszer amit írtam, aztán nézd meg Lampard gólját :) VDS bizony megcsúszott. Ha ez nem történik meg eléri az indítást és nincs egyenlítőgól. Én erre írtam hogy vissza adta a sors amit elvett.
  • hedonist
    Hát reménykedjünk,h marad, mert jobbat nem találnak az biztos...

Holnap bejutunk a kupadöntőbe szerintem, azért nem áll rosszul a szénánk, fa,bl,pl is meglehet még talán.
    jót tenne, ha bejelentenék,h hiddink marad,mert félő,h nyomás lesz a csapaton,mert tudják, h el fog menni a nyáron..
  • hedonist
    ez azért röhejes, mert mi veszítettünk, úgy, hogy JT elcsúszott, VDS-nek köze nem volt ahhoz a 11-eshez, jobbra ugrott terry meg balra rugta.
  • Japep

Guus Hiddink: - Amikor elvállaltam a munkát, a vezetőség megfogalmazott néhány célt, amit el kell érnem az együttessel. Azt mondták, ki kell harcolni a BL-részvételt, ez volt a legfontosabb cél, és az akkori körülmények között nem volt olyan egyértelmű, hogy sikerül megvalósítani. A feladat tehát adott, de szeretnénk az első háromban végezni, talán az első kettőben, de még van egy kis esély a bajnoki címre is. Minden más extra teljesítmény, közte az is, hogy a Juventus és a Liverpool kiverésével bejutottunk a BL elődöntőjébe, és hétvégén az FA-kupa döntőjébe is bejuthatunk - mondta Hiddink, aki amellett, hogy nem győzte segítőit dicsérni, azt is elárulta: nagyon szeret a Chelsea-nél tevékenykedni.

- Imádok ebben a fantasztikus környezetben dolgozni, ezért elképzelhető, hogy hiányozni fog, ha már nem leszek itt. De ilyen az élet, mindenkinek megvannak a saját elkötelezettségei. Hogy mik voltak a legjobb élményeim? Azok még csak most jönnek, a java még hátravan. - fogalmazott a tréner.

-----------------------
    Hát ha ezek most igazak, akkor annak nagyon örülhetünk...de akkor most megint mit gondoljunk???
    Remélem marad...Abra úgy is megmozgat majd minden követ, meg végül is az "ő kezében van" a szbornaja... :)
    GO BLUES!
  • Japep

Köszi! :D
  • asfa
    nem semmi :)
  • BECKHAM7
    nagyonállat!

olyat nem csinálsz mint ami a bannerba van?
  • Barnabyka
    n1 ;)
  • Japep

Unatkoztam, csináltam még egy háttérképet a cfc.hu-nak...
    Itt van: Frank Lampard
    Hátha kell valakinek... :)
  • asfa
    természetesen ez nem Japepnek ment feltétlen :)
  • asfa
    igaz h a MU leterhelt és a legjobbak közt a helye, de igen emlékezzünk vissza mit mondtak télen a sorsoláson.. na majd Juve jó formában van és elkapja Chelsea-t... mit mondtak a Pool sorsolásánál.. na ez a Pool röhögve veri a Chelsea-t a legjobb formában levő csapat a világon( Real,Mu megverése) :) innentől lesz még kemény

a többihez annyit tennék hozzá lehet,bárhogy látni,hogy ki hogy menetelt idén kinek mennyi szerencséje van és volt, de idén kétségtelen,hogy a legmázlisabb csapat és a legellenszenvesebb a biroi ítéletek által nem más mint a Liverpool pontosan azért mert meccsek dőltek el bírón, 90.perc után, stbstb... ilyen minden csapatnál van.. enélkül nem is lehet foci a foci.. de van egy határ amit idén a Pool túl lépett és nem csak a Chelsea szurkolok szemében, hanem semleges nézők szemében is.. nem véletlen említettem Hajdu B-t csak hallgatni kellett volna idén egy két Pool meccs közvetítésénél és Ő az aki nem elfogult.. de emellett mondtam h le a kalappal a Pool előtt, de amikor nincs mázli, amikor nincs bíró.. akkor erre futotta.. h a jelenleg legjobb formában levő csapatot a Chelsea elverte.. méghozzá az Anfielden ahol kikapni nem szokása a Poolnak.. és azt hiszem ezen nincs mit vitatni, a Pool nagy csapat szó se róla, nem győzöm ismételni!

lehet ismételgetni a bajnoki meccseket, de akkor nagyon gyengék voltunk, mióta Hiddink az edző, látom az igazi Chelsea-t és az igazi Chelsea-t nem könnyű lemosni a pályáról!
  • Japep

Én egy szóval sem említettem a tavalyit...örültünk mi annak és elismertem volna, ha megnyertük volna a BL-t...de nem nyertük.
    De pl idén: Juve-L'pool-Barca és talán a döntő, e 3 csapat között van a mai 3 legjobb formában lévő csapat a világon.
  • Cabell
    "egyértelműen a Mi águnk érdemli a BL-t, mert a másik egy vicc"

mindennel egyetértek, kivéve ezzel. Nem akarok sokadszorra is a tavalyi Chelsea sorsolássla jönni, de ahogyan te is mondtad, (vagy talán asfa, nemtudom) őket kaptátok, őket kellett megverni.

Az kétségtelen, hogy a MU iszonyatosan gyenge formában játszott az utóbbi időben, de ennek azért betudható az is, hogy sokkal több meccset játszottunk, mint idén bármelyik csapat, (többek között, amikor a többi csapat pihent, mi 120 percet játszottunk egy ligakupadöntőben)és ez most jött ki.

Azért azt te is elismerheted, hogy amikor a MU a topon van, akkor nem lehet elvitatni a helyét a legjobbak között.

Tavaly a Chelsea túl volt egy Feneren és egy Olympiakoson, mi azért idén már túl vagyunk egy Interen is többek között, ezt ne felejtsük el.

Elismerem, hogy a ti sorsolásotok halálos a mienkhez képest, de azért ne degradáld le egy ilyen mondattal egy csapat érdemeit ennyire.

peace:)
  • Japep

Az új mez május 14-én jön elvileg:

Itt vannak, elvileg ezek lesznek:

Hát meg kell majd szokni, az biztos... :S
    :D
    GO BLUES!
  • Atti12
    már ne haragudjatok, de miről is folyik a vita? Mindhárom említett nagy csapatnak voltak idény szerencséi, de nincs is ezzel baj. Azt szokták mondani hogy egy győztes csapatnak szerencse is kell. Jó példa erre a tavalyi BL döntő, amikor ugye a Chelsea úgy egyenlített ki hogy VDS megcsuszott.. Akkor nagyon ideges voltam de mint később kiderült a sors vissza adta azt, amit a rendes játékidőben elvett :). Ezt sokan elszokták felejteni és azt mondják, hogy a MU mázlival nyerte meg a BL-t..
    Egy szónak is 100 a vége, április 29.-ig örüljünk annak, hogy Anglia ismét ott van a nemzetközi porondon, ahol helye van :)
  • atesz111
    ha pedig a bíró nem adja meg a 11-est akkor Skrtel 4 méterről bevágja Cechnek és akkor is 0-2.
  • atesz111
    Ez is egy vélemény amit te állítasz. te is elfogult vagy a chelseavel, énis a Poolal.

az anfieldi PL meccsről csak annyit, hogy a 90. perc körül Bosingwa hátba rúgta(!) Benayount a partjelző kb fél méterre állt és kirúgással jött a Chelsea. Bosingwa utólag se kapott semmilyen figyelmeztetést.

Azt is mondtad, hogy sokszor lőttünk az utolsó percekbe gólt.
    Chelsea - Stoke City 2-1 Belletti 87. Lampard 90. percbe lőtte a gólt.
    Chelsea - Wigan 2-1 Lampard 90. percbe lőtte a győztes gólt.
    Ez most csak 2 meccs de számtalan példa lehetne még arra, hogy a Chelsea is tud az utolsó pillanatokba gólt lőni.

Azt állítod, hogy a Poolnak fújnak a bírók.

Stoke City-vel játszottunk az anfielden ősszel. talán a 3.percben Gerrard szabályos gólját nem adta meg a bíró. ha megadta volna akkor +2 pontunk lenne és mi vezetnénk a PL-t.

Azt hiszem, azon pedig nem kell vitatkozni, hogy Ivanovic lerántotta Xabit kedden.

Mindkét klubnak voltak szerencséi illetve balszerencséi is. És ha az egész meccset végig támadjuk és netán az utolsó percekbe lőjük a gólt, akkor is megérdemelt a 3 pont.

• Etelkozi Vata
    Nem akarok tovább rontani a helyzeten, de van még egy megjegyzésem.

Az ősszel a meccsek nagy részét úgy sikerült a puklinak megnyerni, hogy a 90. perc körül, után rúgták a győztes gólt.
    Ezzel alapból nincs is baj, a meccs a lefújásg tart. De ez is egyfajta szerencse, mert ebben az időszakban gólt rúgni azt jelenti, hogy az ellenfélnek nincs ideje válaszolni. És ez igen lényeges szempont.
    Nehezebb úgy nyerni egy góllal, hogy belövöd a meccs elején és tartod az eredményt, mint a végén összemákolni egyet és azt 1 percig kivédekezni...
    Ugye, hogy nem mindegy... De ez egyfajta erény is lehet, persze ilyet direkt csinálni nem lehet, majd rúgunk egyet a 93.-ban azt leshet az ellenfél. Ehhez SZERENCSE IS kell a végsőkig való küzdés mellett (a pukli nagyon elszánt, hajtós csapat, ezért minden elismerés megilleti őket, közbevetőleg).

Még ősszel megjósoltam, a pukli ugyanúgy fog elvérezni mindenhonnan, ahogy akkor menetelt.
    És lám: Gosling a hosszabítás végén, Lampard végeredményben a 89. percben tette végérvényessé a BL mecset (vagy akörül valamikor), és majd a bajnokság is egy hosszabítás időszakában kapott góllal fog végérvényesen elúszni... (mondja az Etelközi jósda, azt legfeljebb téved...)

Higgadtság, csak ennyit kérek...
  • Etelkozi Vata
    Nem azért a két fillérét, de nekem van két pukli szurkoló barátom.
    Még ők is sírva nézték a soxor jogtalanul megadott büntetőket, a túlzott szigorral adott piros lapokat, és nem tudták tagadni, hogy valaki idén nagyon akarja, hogy a pukli VÉGRE bajnok legyen.
    Ezzel nem összeesküvés elméletet akarok gyártani, mert nincs is itt semmiféle összeesküvés, csupán helyben kell hagynom azt az álláspontot, hogy idén a puklinak minden összejön, (persze, 4 kapufa a Fulham ellen, ami EGY ellenpélda, ráadásul nyert a pukli, tehát nagy kár nem érte őket...) és így is "csak" Bl 8, Fa kupa 8 és kétséges a bajnoki címük.
    Mi lenne ezek nélkül? Kb. 5-6. hely a bajnokságban is, minden kupából már kiesve. És ez egy REÁLIS értékelés, még akkor is, ha egy Chelsea szurkoló teszi.
    Nem is várom el, hogy egyetlen pukli szurkoló elfogadja, mert vörös szemüvegben ez igen nehéz, és csak az intelligensebbjének megy (például a két barátomnak, akik osztják ezt a véleményt).
    Pl. Lampardot egy fontos meccsen (ahol szarul játszottunk, de küzdöttünk egy fontos pontért) azonnal lezavarnak a pályáról, pont őt, aki ráadásul az igen sportszerű játékosok közé tartozik, az igenis bírói belenyúlás a meccsbe. Utólag persze eltiltás törölve és rájli eltiltva, de ettől a mi pontjaink nem jönnek vissza. Ha az a meccs x nektek -2 pont, nekünk +1, csak gólkülönbséggel vezettek elöttünk és mi is lövésre vagyunk a manure-hoz. Így meg... Persze a "ha" jellegű dolgoknak nincs sok értelme, de belegondolkodni azért érdemes.

Annyi tizenegyest 10 év alatt nem lőtt a Chelsea és a manure együttvéve (pedig aztán kamu 11-esek terén ők sem panaszkodhatnak), mint a pukli ebben az egy szezonban, és ezek kb. fele mindenféle vélemény szerint legalábbis véleményes volt. Nekem személyes kedvencem az Atletico elleni, amikor stevie me nekiugrott a fejelni igyekvő védőnek, majd homoritott egyet és elesett. Szánalmas volt...

Szumma-szummárum IGEN JÓ CSAPAT a pukli, idén igen jó eredményeket tudhat magáénak egy-egy meccsen, de hosszútávon megintcsak eredménytelen, annak ellenére, hogy idén kegyes hozzá a szerencseistenasszony és igen segítőkészek velük szemben a bírók...

És ismétlem, kedves pukli szurkerek, nem kell elfogadnotok a véleményem, isten mentsen tőle titeket...
  • atesz111
    nem akartam flémet kelteni csak amikor megláttam, hogy arról beszéltek, hogy mekkora a pool szerencsefaktora akkor nem bírtam nem megállni hogy hozzászóljak.

És egyébként miért is kár a színvonalamért?
  • Japep

Na, továbbment a MU (3-2) és az Arsenal (4-1) is...angol negyeddöntő után, angol elődöntő... :D
    4 helyből 3 angol...csak úgy, mint tavaly - nem csodálkoznék, ha lassan már valami szabálymódosítás lenne, mert így mások nem rúgnak labdába, mert ugye a 4.hely megint a Barcáé... :D

Amúgy véleményem szerint ha a MU most csak 1 fokkal is jobb csapatot kapott volna ellenfélnek, akkor kiesnek - semmit nem nyújtottak és az első meccsen többet is nyújtott a Porto...de hát mit lehet tenni?

Azt már most ki lehet jelenteni, hogy egyértelműen a Mi águnk érdemli a BL-t, mert a másik egy vicc - és ezt már ellehetett mondani a negyeddöntők előtt is.
    GO BLUES!
  • Japep

Már rendesen hülyének éreztem magam, hogy próbáltam itt CHELSEAsként fényezni a L'poolt, meg hasonlók, erre tessék...mi próbálunk nem ilyenket írni, hogy: mocskos L'pool, sehol nem voltatok, szerencsétlenek, örüljetek hogy csak 7-5...stb - mert nem lett volna igazunk.
    És még minket szidnak a többi csapat szurkolói...hihetetlen. :S
  • Cabell
    kár a színvonaladért, pedig amúgy igazad van.

Gerrard szerintem is nagyobb érvágás, mint Terry, mert míg JT egy iszonyat jó védő, addig Gerrard az egész csapat játékát befolyásolja, mind támadásban, mind védekezésben, mellesleg pedig óriási lelki támasz is szemmel láthatólag a Poolnak.

A Real ellen elfújták a meccset? Ezt max az mondhatja, aki nagyon elfogult, vagy pedig nem akar látni. Még ha tényleg szabálytalan is volt a lerántás, a Pool helyzetet helyzetre halmozott, sokkal jobb volt mint a Real, ha az nem megy be, 2 perccel később lesz gól...

egyébként pedig teljesen mindegy, a Pool egy nagy csapat, csak ront az összképen, hogy ilyen drukkerei vannak, mint te, akik miatt már nehezebb kifejezni a tiszteletet...
  • Monoton
    Thx, hogy emelted a topik színvonalát, de mostmár viszlát. Már csak flémkeltés megy arra meg semmi szükség.
  • atesz111
    "nemond már nekem h Gerrard sokkal nagyobb érvágás mint Terry"
    -igen nagyobb érvágás. pl Gerrard március hónap játékosa volt és esélyes az év játékosa a PL-ben címért.

Elfújták a meccset?
    Érdekes, a spanyolok 1 szóval nem említették, hanem Cassilas és 10 bábú vagy valami hasonló jelent meg a lapokban.

oriási mázli és biro kellett hozzá
    megmosolyogtattál... kettős győzelemmel kiütjük a reált MU-t verjük 4-1-re villát 5-0-ra 3 ponttal a Chelsea előtt vagyunk a bajnokságba. nekünk van a legkevesebb vereségünk odavissza szoptattunk titeket és a MU-t. miénk a legjobb gólkülönbség. hát ide sok pénz kellett volna ennyi bírót lefizetni ami tudjuk hogy hol a több...

h azért ne fogd már Maschernao-ra h azért kaptatok ki az anefielden egy hete

tudod nekünk nincs 18 hasonló képességű játékosunk mégis jobban állunk a PL-be mint ti. azon a meccsen nem volt középpályánk Masch hiánya miatt.

inkább örüljél hogy nem estetek ki mert nagyon közel voltatok hozzá.
  • asfa
    az a baj h elfogult vagy hiába mondom neked.. nemond már nekem h Gerrard sokkal nagyobb érvágás mint Terry.. miről beszélsz Te? :)
    és milyen apró mezérintés? Torres lerántotta Pepét és a Real ellen elfujták a meccset, Hajdu B. is mondta pedig nem elfogult soha..
    lehet h közünk nem volt a meccshez a bajnokságban de egy hete lefociztunk a pályáról.. Hiddink óta szárnyalunk.. melelsleg egy szóval nem mondtam h szar lenne a Pool nemtudom miért kezdted már igy.. látom hiába magyarázok neked, elfogult vagy igy feleslegs beszélni, megmodntam h le a kalappal a pool előtt a tegnapi meccs miatt, de ami eddig volt azelőtt nincs mit leemelnem mert csupán oriási mázli és biro kellett hozzá.

annyit tennék hozzá h azért ne fogd már Maschernao-ra h azért kaptatok ki az anefielden egy hete.. te se gondolod komolyan h egy egy játékoson ment el.. ne mondjál hülyeséget azért..
  • Barnabyka
    Oké. Szia.