Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balljuggler
penelaty!!!csaló gyci frank reili

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

asfa
cska ez a biro annyira fantasztikus, hogy ezért nemhogy 11est nem ad.. sárgát se Edwinnek

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
hát ez szabálytalanság...... 11-es..

balljuggler
wtf

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

asfa
Park Ji Sung

balljuggler
öngol?

Japep
Bosingwa... 😞

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
0-1....

asfa
egy szavunk nem lehetne ha 0-1 lenne..
nagyon gyengén kezdünk..Cech oriási védés..
vmi legyen mer kikapunk különben!
GO GO BLUES!

asfa
hát ez nem igaz...
Carvalho is ki 😞

Japep
Igen...csere!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Carvalho megsérült? :S
Jön Alex?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
hát eddig 16osig nem jutottunk el..
HAJRÁ CHELSEA!!
fuuu Joe Cole majdnem ggól :|FUU

asfa
már bekezdett a MU, alszunk még

asfa
Deco hiányzik most jol jönne a jo játéka 😞

Japep
A Chelseafc.com által meghirdetett keret nem fedi a valóságot, Deco helyett Ballack kezd, és Deco a padon sincs, Ferreira érkezett.
Valószínûleg sérülés... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Ballack a kezdõben!

asfa
kezdõdik
HAJRÁ KÉKEK!

Legend Killer
lehet, hogy döntetlen szagú meccs lesz ez.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

asfa
WHÁÁÁ
HAJRÁ CHELSEA
GOGO BLUES NYERNI KELL!!!

Japep

CHELSEA - Manchester United
- PL 5.forduló, Stamford Bridge -
- ma 15:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Mike Riley -

CHELSEA : (4-1-4-1)
Manager : Luiz Felipe Scolari

Cech
Bosingwa - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Mikel
Joe Cole - Deco - Lampard - Malouda
Anelka

Cserepad : Cudicini, Belletti, Alex, Bridge, Ballack, Kalou, Drogba

- - - - - - - - - -

Manchester United : (4-4-2)
Manager : sir Alex Ferguson

Van der Sar
Neville - Evans - Ferdinand - Evra
Park - Scholes - Hargreaves - Fletcher
Rooney - Berbatov

Cserepad : Kuszczak, Brown, O'Shea, Nani, Giggs, Ronaldo, Tevez

-----------------------------------------------------------
Eljött ez is...kemény meccs lesz, és most revansot is vehetünk.
Jó lenne még jobban elmenni a MU-tól, mert valahol még mindig csak õk tekinthetõk igazi bajnoki esélyesnek mellettünk - akárki akármit mond.
Viszont a legfontosabb, hogy ne kapjunk ki. Szerintem minden esélyünk megvan a 3 pontra... 😊
HAJRÁ CHELSEA, GO BLUES!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
18 perc és áááá 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

SLICK
Remélem nyertek ^^

Legend Killer
okés, akkor dobom, semmi lényeges, de gondoltam szólok róla.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

asfa
nekem jöhet.. hg én vagyok

Krisz018
Toom hogy a Tv jobb énis ott nézem <#vigyor3><#vigyor3>

Legend Killer
kösz a linket, de tévé jobb.

Krisz018
Aki nem tudja a Tv-ben nézni az itt tudja nézni:

Chelsea - ManU

Gooo Chelsea goooooo nyerni kell!!!!!

Legend Killer
Ki itt a fõnök? 😄 Annak küldenék egy privit.

ez a csávó próbajátékon volt az Arsenalnál és nem tartottak rá igényt... nemtom nektek minek, akkor már inkább a meglévõkbõl használnék vkit

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Krisz018
Mineiro fogja helyettesíteni Essient

A Setanta Sports szerint a brazil középpályás alá ír a Stamford Bridgere. Állítólag már tegnap átesett a játékos az orvosi vizsgálaton és ma ír alá a Chelsea-hez.

"Gyakorlatilag végeztünk mindennel és megszereztük Mineirót!"-nyilatkozta Scolari segéde.

A brazil játékosnak lejárt a szerzõdése korábbi csapatával a német Herta Berlinnel és nem hosszabbítottak vele a fõvárosi csapat elõjárói, ezért szabadon igazolhatóvá vált.

Az átigazolásra azért volt szükség, mert a Chelsea "Bölénye" megsérült hazája válogatott mérkõzésén és fél évre ki dõlt. Egyébként a héten megmûtötték Essient Franciaországban. A beavatkozás komplikáció mentes volt és az orvosok szerint minimum öt hónapig nem léphet pályára.

A 32 éves játékos nemsokára új csapatával edz és John Obi Mikellel kar öltve szûrik majd meg az ellenfél támadásait.

Mineironak jelenleg nincs csapata. Utoljára a német Herta Berlin-nél játszott és innen kerül Londonba. Pályafutása nagy részét szülõországában Braziában töltötte. Játszott a Sao Paulo-ban, a Sao Caetano-ban és a Ponte Preta csapatánál is megfordult.

A játékos 25 alkalommal ölthette magára a brazil mezt. Érdekesség, hogy Mineirót az Arsenal is leakarta igazolni, amikor elhagyta Matthieu Flamini és Gilberto Silva az ágyúsokat.

Forrás:www.goal.com

balljuggler

balljuggler
http://www.youtube.com/watch?v=N5KXq2_UFxk
Na ezzel az eredménnyel kiegyeznék!

balljuggler
Látom naprakész vagy!<#eplus2>
Obi Mikel menetrend szerinti lapja...<#eljen>
de kettõt azért csak nem kéne rúgnotok!
még 13 óra és 40 perc!
LOL

Cabell
2:3
Gólok: Ronaldo 1.), Tevez 2.) ill. Lampard 15.) Drogba 89.) 90.)

Piros lap: Obi Mikel

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

balljuggler
Na akkor kezdem a sort!
Ki milyen eredményre számít?
3-1

balljuggler
Ma i világban nincs klubhûség...Annyi pénzért te is összehordanál hetet havat!
meg szerintem mindenki...

Cabell
Ez valószínû. KB 20%ot adok magunknak. De ettõl még Bosingwa nem tudom miért beszél úgy, mintha világ életében Chelsea-s lett volna😊

sygmaBlueJersey
Arsenal nagyobb? haha
Cabell magyarázz csak,de a lényeg hogy holnap te sírsz mi meg (legalabbis én) iszom na ennyi vóna <#mf2>

balljuggler
Chelsea 13 - 10
Draw 21 - 10
Man Utd 11 - 5
ezt a klub honlapján találtam!

balljuggler
Ennek a döntetlennek akkor lesz értelme ha mi hazai pályán behúzzuk a 3 pontot!
Óva intek mindenkit!Nagyon nehéz meccs lesz.Ne tévesszen meg senkit a MU vergõdése!(pl: Bayern-Werder 5-2:S)
Holnap 17:00kor okosabbak leszünk és remélem az elején megszerezzük a vezetést valamint nem állunk majd be és nem adunk terert nekik, 2 gólos vezetésnél már nyugodt lennék...
Van olyan jó csapat hogy meglepetést okozzon de bízzunk benne hogy meglesz a meccs!

Oncsi
Liverpool 0 - 0 Stoke C.
<#eljen><#crazya>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

balljuggler
ne káromkodj....
am meg mindenki azt mond amit akar...szólásxabaxág van

balljuggler
SAF:
"Vasárnap az angol bajnoki címvédõ Manchester United látogat a Chelsea otthonába, és Sir Alex Ferguson nem mulasztotta el, hogy olajat öntsön a tûzre a találkozó elõtt: a skót menedzser elmondta, hogy szerinte az Arsenal nagyobb klub, mint a vasárnapi ellenfél."
------------------------------------------------------------------------
Nem tudom gyerekek de kicsit már megint sok volt a tinta a vörösarcúnak.
Ha nem megy játékkal , akkor majd szájjal....
Tipikus szájjal baxás esete!LOL

Ahogy Hamvai testvérünk mondaná:"...majd beleszájalsz egy öklösbe..."

Õ akar lenni a 2.JM???

Japep
Ez valahol egyértelmû volt...
De remélem van esze Ronaldónak, és nem fog az "ellenséghez" szerzõdni... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Scolari örülne Ronaldónak

Luiz Felipe Scolari nyilatkozatában elmondta, hogy nem fél Ronaldotól és kifejezetten örülne annak ha Cristiano pályára lépne a vasárnapi Chelsea-Manchester United rangadón.

Mint mindenki jól tudja a nyár egyik nagy kérdése volt, hogy Ronaldo megy-e a Real Madrid-hoz vagy marad marad a United-nél. Végül a portugál szélsõ nem igazolt el és továbbra is Manchesterben keresi a kenyerét. Scolari elmondása szerint a nyáron õ is leszerette volna igazolni Ronaldót a Chelsea-be.

"Õ a világ három legjobb játékosának egyike."-kezdi nyilatkozatát Scolari a Daily Mail-nek.

"Amikor még a portugál válogatott szövetségi kapitánya voltam, választanom kelet minden évben egy játékost, hogy kinyerje el az Év játékosának járó díjat."

"Az elsõ évben Didier Drogbára szavaztam, a második évben John Terryre és legutoljára Frank Lampardra adtam le a voksom."

"Most ez a három játékos a csapatomnál van aminek nagyon örülök, de az is lehet, hogy Ronaldo is itt lesz a következõ szezontól kezdve."

"Ha újonnan el akar igazolni én leszek az elsõ aki ajánlatot tesz neki." -fejezte be vágy álmával Scolari mondandóját.

Forrás: www.skysports.com

-------------------------------------------------------------------------

Scolari: Meg akarom szerezni Ronaldot!

Luiz Felipe Scolari hadat üzenet Alex Fergusonnak: "Meg akarom szerezni Ronaldót" kijelentésével.

A Chelsea menedzsere nyilatkozott a holnap esedékes rangadó elõtt, ahol csapata fogadja a Manchester United-et.

"Talán a következõ szezontól újra együtt dolgozhatok Cristianóval. Ha el akar menni a United-tõl én tárt karokkal várom Londonba!"

Scolari rendkívül jó stratéga és ezzel a kijelentésével nem csak a vágyát mondta el, hanem kellõen felbosszantotta a United menedzserét Sir Alexet, hiszen a mester megnyugodott, hogy rábeszélte szélsõjét a maradásra még a nyáron, most meg újabb kérõje akadt a portugálnak.

Másik idegesítõ tény a United számára, hogy az angol labdarúgó szövetség az FA eltörölte John Terry a Manchetser City ellen összeszedett piros lapját, így a válogatott védõ ott lesz a holnapi rangadón.

Feguson biztosan nem zárta szívébe Scolarit mivel a brazil mester már korábban is keresztbe tett neki. Történt ugyanis az Európa bajnokságon, hogy Scolari akkor még portugál szövetségi kapitányként azt tanácsolta Ronaldónak, hogy hallgasson a szívére és igazoljon el Madridba.

"Egyszer úgyis elhagyja a United-et, hiszen nem játszhat ott 50 éven keresztül."

"Ha egy másik klubba igazol nem fog rosszul esni. Õ a barátom, nagyon szeretem és úgy tekintek rá mintha a saját fiam lenne."

"Amikor megérkeztem Portugáliában, Ronaldo gyerek volt. Egy fiatal 17 éves fiú. "

"Elképesztõ fejlõdésen ment keresztül pár év alatt és most már a világ egyik legjobb játékosa. Két évvel ezelõtt én megmondtam, hogy õ lesz a legjobb és bejött."-fejezi be Scolari.

Forrás: www.thesun.co.uk

Cabell
Az ex-Portos cáfolja mestere nézetét - Sky Sports
Jose Bosingwa, a Chelsea egyik nyári igazolása szerint csapat társai égnek a vágytól, hogy legyõzzék a Manchester Unitedet a vasárnap délutáni csúcsrangadón.

A Vörös Ördögök tavaly mind az angol pontvadászatban, mind pedig a Bajnokok Ligájában felül kerekedtek az akkor még Avram Grant vezette Kékeken, ezért némileg érthetõ ha Terryék revánsot szeretnének venni a manchesteri gárdán.

Ám ezt a gondolatot Luiz Felipe Scolari elvetette, mondván ez a találkozó sem jelent többet, mint mondjuk egy Chelsea Stoke City összecsapás.

A mai nap folyamán azonban az ex-Portos védõ felül bírálta Scolari szavait, s szerinte igen is fontos, hogy elég tételt vegyenek a tavalyi év fájó vereségeiért.

"Nagyon idegtépõ volt a Bajnokok Ligája elvesztése, valamint a Premier League 2. helyezése is kudarcnak nevezhetõ, így érhetõ ha szeretnénk bosszút állni ezekért, de persze csak sportszerû keretek közt."

"Ha megnézzük az eddigi eredménysorát a két együttesnek akkor egyértelmûen mi vagyunk a találkozó esélyesei, no meg persze hazai pályán is játszunk, ahol már idõtlen-idõk nem gyõztek le minket."

"Portugáliában már volt szerencsém hasonlóan nagy derbikhez, elég ha csak a Benfica, vagy a Sporting ellenieket említem meg."

"Mindenki nagyon akarja ezt a sikert, és tudjuk, hogy a Unitednek egy esetleges vereség igen csak nagy fricska lenne."

?DS_?ADS:AD:_A😄S_?DAS_:?S_:AS_:ADS?_ Bosingwa hol volt még tavaly?😄

amúgynemhiszem el hogy még mindig a piroslapon lovagolnak egyesek<#guluszem1>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Japep
<#conf>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Mindent meg lehet adni!Láttad a BL dötõben is "kedves" Lubos úrtol és tavaly Mikel kiállításánál is!Ugyh szerintem tavalyi sok plusz után most kár sírnotok ezért az eltöröl pirosért😊