Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
remélem azért behuzzuk,mondhatni kötelezõ lenne de sose lehet tudni
GO GO BLUES, HAJRÁ CHELSEA!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

lippet
HAJRÁ CHELSEA!!!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Krisz018
Keddi ellenfelünk: Bordeaux

Kedden 20:45-kor megkezdõdik az idei BL szezon a Chelsea számára is. A csoportmérkõzések elsõ fordulójában a francia Girondins Bordeaux-t látjuk vendégül a Stamford Bridge-en.

A Bordeaux-t 1881-ben alapították. 1941-ben nyerték elsõ trófeájukat, a Francia Kupát, melyet 1986-ban és 1987-ben is elnyertek.

A francia bajnokságot ötször nyerték meg: 1949/50, 1983/84, 1984/85, 1986/87, 1998/99.

Nemzetközi viszonylatban az 1995/1996-os szezonban váltak ismertté. 1995 nyarán megnyerték az Intertotó kupát, majd innen továbblépve az UEFA Kupába, egészen a döntõig meneteltek. Abból a csapatból sokan ekkor alapozták meg karrierjüket, mint például Zinedine Zidane, Christophe Dugarry, Bixente Lizarazu.

A francia bajnokság tavalyi szezonjában a második helyen zártak, négy ponttal lemaradva a Lyon mögött.
Az elmúlt években többször is ezüstéremmel zártak.

Idei BL játékoskeretük ("A" lista):

Kapusok

16 Ulrich Ramé
30 Mathieu Valverde

Hátvédek

3 Henrique
6 Franck Jurietti
13 Diego Placente
14 Souleymane Diawara
21 Matthieu Chalmé
23 Florian Marange
27 Marc Planus
28 Benoît Trémoulinas

Középpályások

4 Alou Diarra
5 Fernando Menegazzo
8 Yoann Gourcuff
17 Wendel
39 Sacha Clemence

Csatárok

7 Yoan Gouffran
9 Fernando Cavenaghi
10 Jussiê
11 David Bellion
29 Marouane Chamakh

A csapat edzõje Laurent Blanc, az egykori világbajnok francia hátvéd.

Eredményeik az idei bajnokságban:
Bordeaux - Caen: 2 - 1 (gól: Gourcuff, Cavenaghi)
PSG - Bordeaux: 1 - 0
Bordeaux - Nantes: 2 - 0 (g: Cavenaghi, Menegazzo)
Lille - Bordeaux: 2 - 1 (g: Cavenaghi)
Bordeaux - Marseille: 1 - 1 (g: Chamakh)

Krisz018
Törölték John Terry piros lapját

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága helyt adott a Chelsea fellebbezésének, s eltörölte John Terry piros lapját.

A védõt a Manchester City elleni szombati bajnokin állították ki a brazil Jo lerántásáért, ám kiderült, a játékvezetõ tévesen ítélte meg a helyzetet.

Mindez azt jelenti, hogy a 47-szeres angol válogatott futballista ott lehet a Manchester United elleni vasárnapi szuperrangadón. Terrynek, ha nem törlik a piros lapját, három meccset kellett volna kihagynia.

Ez már a második eset, hogy a Chelsea sikeresen fellebbezett, Frank Lampard márciusi piros lapját követõen a meccset vezetõ Peter Walton vallotta be, hogy hibázott, így akkor a középpályás menekült meg az eltiltástól.

A Unitednek lesz viszont egy eltiltott hiányzója a rangadón, Nemanja Vidicet a Liverpool elleni szombati vesztes meccs hajrájában állították ki - ezúttal jogosan.

Forrás:www.origo.hu

Cabell
most kisebb depresszióba zuhantam..<#schmoll2>
am ettõl függetenül mondom, hogy szerintem tök jogos volt, de sajna 8éspáros..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Ez a lehetõ legjobb hir!!!!!!!<#taps><#taps><#taps><#taps>
Vidic pedig TERRYNEK a cipõét se takarithatná le::::::::::<#oooo><#oooo>
asfa
hát egyetlen pillanatig se mondtam h Ferdinand rosszabb mint Terry annyit mondtam de olvasd el még egyszer,hogy Vidic számomra közel sem egyenlõ Terryvel.. és örülök,hogy fejbõl megmondod mingyárt,hogy hány MU meccset láttam.. :)

am valszeg azért törölték el a piros lapot mer jogosan állította ki a bíro #13533; #13528.. semmi támadás.

lippet
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága helyt adott a Chelsea fellebbezésének, s eltörölte John Terry piros lapját.
A védõt a Manchester City elleni szombati bajnokin állították ki a brazil Jo lerántásáért, ám kiderült, a játékvezetõ tévesen ítélte meg a helyzetet.

Mindez azt jelenti, hogy a sokszoros angol válogatott futballista ott lehet a Manchester United elleni vasárnapi szuperrangadón.

Forrás: nso.hu

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Jagumo
hát igen :)javascript:no(13575);

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Ja-ja ott még sokan elvéreznek ahol mi gyakorlatilag simán nyertünk két góólllal..........
Ez azt mutatja ,hogy milyen erõs a csapat egy DROGBA,ESSIEN,BALLACK nélkül is:::::::::::::<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
Jagumo
Haverrel énis ezt beszéltem a Citynek elég erõs kerete lett így most. de azért mi vendégként is megvertük õket :))

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Tényleg korai ilyenel foglalkozni.............
de én ezt a játékoskeret miatt mondom
mert ha megnézed egy poszton sem jobb a többi nagy csapatnál
sõt a Man Citynek is van olyan erõs kerete
csak nincs egy Wengere<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
<#gun><#gun><#gun>ARSENAL
Ez a negy csapat sztem egyenlo esellyel palyazik a bajnoki cimre, bar ezzel ilyen koran foglalkozni hulyeseg :)

REAL MADRID

A Chelseafc.com hivatalos közleménye szerint Steve Clarke tegnap esti lemondását nem fogadta el a klub, és a West Ham sem kapott engedélyt hogy tárgyaljanak másodedzõnkkel. A tárgyalások még folynak.
szted nagyobb esélyes mint a pool,, chelsea,,, vagy a mu
Az Arsenal kicsit sem gyenge

REAL MADRID

de lehet hogy igazad van::::::::::::::
még ez a gyenge Arsenal is oda érhet
sztem idén mindenki a nagy mindent megnyerõ mu-t akarja megverni és minden kiscsapat 110% nyújt majd ellenük úgy ahogy ellenünk is nyújtottak amikór ketött nyertünk zsinórban::::::::<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
Barnabyka
azt ,h 4forduló telt még el a bajnokságból..most nemannyira megy a Mu-nak de nézd ,h van egy elmaradt meccsük is..kövi forduló megellenük..szal majdkiderül...és a mostani tabella alapján még a Hull City is nagyobb ellenfél(bár a Mu ha hozza az elmaradt meccsét 1pontal lesz mögöttünk)<#idiota>

Én a Liverpoolt nagyobb ellenfélnek tartom idén mint mu-t::::::::::
Mi a véleményetek??????
Én úgy hallotam hogy Edgar Davids jön januárban de Barry jobb lenne kétségtelen::::::::
lippet
Ja értem! Am így is megyünk 3 pontal a MU elõtt (ha nyeri a pótlómeccset)!

Japep
1) hogy ne jöjjön közelebb a MU, és 2) a hazai veretlenségi sorozatunk... :D

Ha így maradnak a "formák", akkor papíron a miénk a meccs...csak nehogy elszóljam... :)
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet
mégpedig?:D

Japep
Nagy elõrelépés lenne, ha +3 ponttal elmennénk a MU-tól, de a legfontosabb, hogy ne kapjunk ki ezen a meccsen...2 okból is... :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
remélem a következõ meccset is megnyerjük :))

lippet
Már csak januárba jöhet, és akkor ha minden igaz Essienek se lesz sok hátra a felépülésbõl!

Krisz018
Barry pótolhatja Essien-t?

Az Aston Villa középpályásával már nyáron is összeboronálták a Chelsea-t, de a legnagyobb érdeklõdõ mégis a Liverpool volt. A Villa azonban minden liverpooli ajánlatot elutasított.

Az átigazolási szezon már lezárult és Barry sem távozott. A válogatott középpályás késõbb elmondta, hogy örömmel maradt a birminghami csapatnál, de nagy kérdés az, hogy õ és az Aston Villa vissza tudja-e majd utasítani a Chelsea ajánlatát.

A The People értesülései szerint a Chelsea 18 millió Fontot fog ajánlani Martin O’Neill együttesének, hogy Barry pótolni tudja a több, mint fél évet kihagyó Michael Essien-t.

A ghánai válogatott, Michael Essien egy VB-selejtezõn szenvedett térdszalag sérülést, és az orvosok szerint több, mint 6 hónap pihenõ vár rá. Ha az Aston Villa elfogadná a Chelsea ajánlatát, akkor Gareth Barry 1997 után váltana csapatot.

Forrás: www.goal.com

---------------------------------------------------------------------------

Ballack kész a visszatérésre!

Michael Ballack legútibb még a Wigan ellen lépett pályára, augusztus 24.-én. Akkor a Chelsea 1-0-ra nyerni tudott.

"Kedden játszatni fogom, de még nem tudom, hogy 45, 60 vagy esetleg 70 percet." - mondta Luiz Felipe Scolari mester.

Jó hír, hogy Didier Drogba is visszatért. Õ már a Manchester City ellen játszott 20 percet, de még most sincs kitûnõ fizikai állapotban, azért szinte biztos, hogy megint csereként számol vele Scolari.

A Chelsea az után kezdi meg az idei Bajnokok Ligája menetelést, hogy tavaly a döntõben a Manchester United ellen kaptak ki tizenegyesekkel.

lippet
Jó kis meccs volt a tegnapi! Bosingwanak és A.Colenak volt egy jó pár beadása, behúzódása! Ez kell nekünk!

Oziris666
Hát abban mindenképp megegyezhetünk h Pepe igen messze van eme 4estõl...:)

Krisz018

Krisz018
A Chelsea fellebbezhet John Terry piros lapja miatt

Luiz Felipe Scolari, a Chelsea labdarúgócsapatának edzõje úgy nyilatkozott, hogy klubja várhatóan fellebbezni fog annak érdekében, hogy töröljék el John Terry piros lapját

. A középsõ védõt a Manchester City elleni bajnokin állította ki Mark Halsey játékvezetõ, miután szabálytalankodott a kapura törõ Jóval szemben. A korábbi FIFA-bíró szerint Terry utolsó emberként, gólhelyzetben kitörõ emberrel szemben szabálytalankodott, pedig Ricardo Carvalho még ott volt mögötte.

Amennyiben Terry piros lapját nem törli el az FA, úgy a csapatkapitány kénytelen lesz kihagyni a Manchester United elleni rangadót. Mark Hughes, a Manchester City edzõje is úgy nyilatkozott, kicsit erõsnek érezte a Terrynek adott piros lapot.

Krisz018

Oncsi
Rövid összefoglalót,vagy gólokat pls:)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Cabell
Maradjunk annyiban, hogy Rio is volt már kapitány ortt. És Terry vezéregyéniség, Vidic alapjáraton nem ez a típus, a csapatban sem hordja le a társakat, nem nagyon ugat, meg feltünõsködik, nem hallatja folyton a hangját, mint Terry, vagy akár Rio. Ettõl még szerintem Carvalho, Pepe semmivel nem jobb nála, Terry igen, de a "közelébe nem ér" kifejezés szerintem igencsak nagyontúlzó...és nem vagyok elfogult szerintem én sem, szerintem Drogba ér annyit, mint nekünk 2 csatárunk...

sygmaBlueJersey
én kb ugyanannyi mu meccset láttam,mint chelsea-t,szóval ebbõl a szempontból kompetens vagyok a témában,sõt tovább megyek,játékos kérdésekben nem vagyok elfogult kezdjük ott,h sztem a mu-nak jobb csatárai vannak,mint nekünk,de az,h Terry közelébe nem ér Vidic az nem kérdés.Mint egyéniség Ferdinandnál is nagyobb,ezért õ a válogatott kapitánya.Itt abba is hagyhatod az oktatást.

Jagumo
jajj, lemardtam, nézek egy összefogallót, de legalább NYERÜNK! és ez jó!

Matthew Prosac
Vidic Ferdinand !egyenértékû! belsõpárosa. Ferdinand pedig semmivel sem rosszabb mint Terry.
gondoltam elmagyarázom, mert úgytûnik nem sok MU meccset nézel.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

asfa
okés
akk csak én vagyok a hülye h Vidic-et nem tudom Terryvel egy kalapban emlegetni

Matthew Prosac
Csak hogy eloszlassam a kétségeket hogy miért is vetettem össze a két csapat tavalyi védõmunkáját:
Közel azonos a kapott gólok száma, ergo a védelem mindkét csapatnál szinte tökugyanannyira világklasszis. Tökmindegy ki esik ki ebbõl, megfelelõen pótolni nem lehet.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Azért a Vidic - Ferdinand belsõvédõ kettõs mintha tavaly alakított volna...
38 bajnokin 22 kapott gól Manchesteri részrõl, ugyanez a Chelseanél 38/26. Ugyanolyan fontos eleme a belsõvédõkettõsünknek mint nálatok mondjuk Carvalho. Nem is értem hogy miért ne lehetne összehasonlítani a két esetet.

Mintha kicsit lebecsülnétek Vidicet...

Cabell
Azért jártatok jobban, mert mi kikaptunk, plusz Vida, ti nyertetek, minusz Terry. És nálatok ott van Alex, akit senki nem dobna ki a csapatából, nálunk meg...hmm, Brown, Evans, O'Shea...pici különbség...mellesleg pedig Ferdinand és Terry azonos szinten vannak, Vidic sokkal nagyobb sztár lenne, ha nem Ferdinand lenne a párja..

asfa
na megvana 3pont
Szép volt KÉKEK!!

Japep
Mi jártunk jobban? Terry nagyobb mínusz...szerinted Vidic nagyobb játékos, mint Terry?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Terry talán jobb védõ mint Vidic :) csak egy icipicit :) nálunk nagyobb ember esik ki..

Matthew Prosac
Ferdinand jött még de kb fél-egy méterrel az eset mögül, ergo véleményes hogy odaért volna-e ha Vidic nem szabálytalankodik.

Többieknek:
amúgy felesleges ilyeneken agyalni. Ti nyertek, mi kikaptunk. Nálatok majd Terry nem játszhat, nálunk Vidic. Ti jártatok jobban!

Japep
Itt meg 1 volt egy vonalban, meg egy mögötte...
És ott Ferdinand inkább mellette volt...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

:DDDdddd

Vidic mögött volt még1 védõ ha jól emléxem, itt meg a védõ inkább mellette volt, vszeg ha elég gyors akkor egyedül dzsal kapura

Matthew Prosac
szerintem mindkettõ eset (Vidic,Terry) inkább narancssárga :)