Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sajnos nagyon sokan - itt az SG-n is - más véleményen vannak... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tény, hogy nem annaka csapatnak szurkolunk, de attól még lehhet kulturáltan vitázni nem.
A két csapat nem ellensége egymásnak csak ellenfele. Így kéne a szurkolókkal is.
A bírónak szerintem megyei szinten kéne mac vezetni, de lehet, hogy még ott se.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
és ezzel csak a klubjukat égetik 😞(.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
egyébként scolari kiszemelhetett volna vmi fiatalabbat is ennél a mineiro-nál😄
És az,h ki játszott jobban,mind1,mert 1-1 lett,de ha belegondolsz,h mi van,ha cole berugja a 2 helyzetét, anelka csak beleáll a passzba, malouda is szerencsésebb kicsit akkor kb egy bordeaux-hoz hasonló meccset láthattunk volna.volna.
A 11-es jogos lett volna nektek ez nem is vita tárgya ahogy Scholest is kiszórhatta volna.
A nektek fújt a bíro részt arra értettem, hogy nektek is járt volna legalább anyi sárga, mint nekünk.
Az meg, hogy ki focizott le kit az szubjektív, de az tény, hogy sokszor egy kapuztunk a meccsen és a második félidõben is (az elsõrõl nem is beszélve) sokszor percekre beszorítottunk titeket a kaputok elé.
A stasztikáknak meg csak akkor hiszek, ha én hamisitottam tartja egy ismert mondás.
Amúgy jó a banneretek és az üzenet felületetek kár, hogy nálunk nincs hasonló.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ilyenek voltak, vannak és lesznek is...és igazad van, ahol foci van, ott vannak "fanatikusok" is... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Amúgy pl Angliában ez egy "vallás"... 😄
Vannak, akik pl csak azért járnak meccsre, hogy aztán ilyeneket csináljanak - lásd pl Futball faktor, angol film az ilyen Chelsea-drukkerekrõl... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De nem csak Angliában van ez, hanem a világban szerte mindenütt és ez elszomorító :'( 😞, miért nem tudunk megférni egymás mellett békében, hm, miért nem? 😞
szipszip :'(... 😄.
Fanatikus Chelsea-hívek rátámadtak és megrongálták a Manchester United futballcsapatának buszát Londonban, a vasárnapi bajnoki mérkõzést követõen.
A manchesteri klub beszámolója szerint a Kékek szélsõségesei palackokkal dobálták meg a Stamford Bridge-rõl a játékosokkal távozó jármûvet az 1-1-re végzõdött rangadót követõen, bezúzva a busz szélvédõjét.
A Chelsea külön közleményben határolódott el a vandál akciótól, leszögezve, hogy alapos vizsgálatot indít a tettesek kilétének megállapítása és felelõsségre vonásuk érdekében. "Elszigetelt incidensnek tûnik az eset, de utánajárunk a dolognak a helyi hatóságok bevonásával" - ígérte a dokumentumban a londoni elitalakulat vezetése, amely leszögezte: "Nem tûrjük el az erõszakot semmilyen formában."
Ezzel együtt tény, hogy nem elõször lépi túl a normális kereteket a két klub rivalizálása. Rövid idõn belül ez a második eset, hogy agresszív cselekedetek kísérik a csapatok mérkõzését. Márciusban, a Manchester United akkori fellépése alkalmával történt a Chelsea pályáján, hogy a játékosok meccs közbeni vitájába a helyi klubalkalmazottak is beavatkoztak, miáltal kisebb csetepatéba torkollott a 2-1-es hazai gyõzelemmel végzõdött találkozó.
Forrás: www.origo.hu
A hétvégi rangadó "eredménye" sérülések tekintetében: a meccs elején lecserélt Carvalho 3-4 hétre dõlt ki térdsérülés miatt, míg a bemelegítéskor combizom-sérülést szenvedett Deco kb 2 hétig nem játszhat.
Hihetetlen...nevetséges...ugyanaz, mint tavaly... 😞
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Chelsea menedzsere hivatalosan is bejelentette, hogy csapata mindent megtesz, hogy leigazolja a brazil középpályást Mineirót.
Michael Essienrõl tudjuk, hogy közel fél évig nem állhat majd Luiz Felipe Scolari rendelkezésére és Deco is megsérült a Manchester United elleni mérkõzés bemelegítésén, így kell egy játékos a középpályára, aki a nem lesz más mint a 32 éves brazil klub nélküli Mineiro.
gen klub nélküli, ugyanis lejárt a szerzõdése korábbi csapatával a Herta Berlinnel, így jelenleg nincs kontraktusa, ergo szabadon igazolható. A Chelsea a következõ 24 órán belül szerzõdést köt vele.
"Mineiro az a játékos, akire szükségem van!" - kezdi Scolari. "Hat hónapra elvesztettük Essient és csak John Obi Mikellel tudnám õt helyettesíteni."
"Most meg Deco is megsérült. Azt nem tudom, hogy sérülése milyen komoly, de õszintén kívánom, hogy minél elõbb térjen vissza." - fejezte be a brazil szakember.
Forrás:www.setanta.sport.com
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Nem úgy gondolom, hogy "a MU a szemét geci", pusztán nekem nem szimpatikus, és én sztem semmi olyan megjegyzést nem írtam a csapatra. A más véleményéhez meg nekem semmi közöm. De gondolom ezt nem is rám értetted. Na mindegy off vége, nem akarok vitázni. 😊
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Bevallom a Chelsea mellett az Arsenallal is szimpatizálok ebben a bajnokságban.
Megemlíthetnék még pár csapatot más bajnokságokból, de nem akarok offolni, csak tisztázom a helyzetet. Meg remélem nem néztek divat drukkernek, mert azt viszont nagyon utálom!
Minden esetre a Real Madrid az örök favorit, az is volt és az is marad.
"Ne haragudj, de ez igazi divatdrukker hozzáállás.
Azt a vak is látja, hogy a Chelsea-nak fújt a bíró (elég megnézni a sárga arányt) és még így is lefociztuk õket az elsõ félidõben és a másodikban is sokszor azt se tudták, hogy hol van a felezõvonal, mert a kapujuk elé szorítottuk õket hosszú percekre.
Eltaktikázta az öreg kicsit, de ennek ellenére szánalom amit a csapat csinált akkor nem vagy Manchester United drukker."
egy srácnak irta..
érdemes nézni azt h lefociztak minket,illetve h nekünk fujt a biro,nem irok neki mer 10en támadnának rám, ezért köztünk jegyzem meg és aki olvassa is látja.. h egy 11est nem fujt be ami 11es testvérek közt is h Van der Sar elhuzza Malouda lábát.. a sok sárga közül egyet kérek ami jogtalan.. és azt is számon kérném h Scholes micsinált ugyanis a sárgája elõtt és utána is sunyi,aljas modon rugdosta barátainkat! C.Ronaldo várt modon 3bol 3szor dobta magát amiért végül sárgát is kapott ismételten jogosan, ferdinand sárgája a jogos és igy tovább..
az h lefociztak.. 😊 hát, aki nem látta ameccset annak statisztikát mondanék h nézze meg, aki látta pedig nevet.. 😊
semmi támadás off, csak reagálok egy véleményre amit bárki irhatott volna, ezt jelenti elfogultnak lenni
szép volt és nyerhettünk volna azt mondom! 😊
Sajnálom, mert megérdemeltétek volna a gyõzelmet.
És ami biztossá vált számomra, C. Ronaldót soha nem szeretném látni a Madridban! Ilyen hülye mû esésekért kiállítottam volna simán.
Amúgy ez a bíró (ha látom meccset vezetni) egy vicc. Olyan nyomorék ítéletei vannak, hogy olyan nem létezik.
nekik 8-5 ez az arány.... veretlenségi sorozat maradt, végére jok voltunk, de nyerhettünk volna, a biro meg hülye volt
Szép Volt Chelsea!
De legalább A MU-ban evans játszik a kövi meccsen is acsak akkor már ferdinand helyén xD
Hihetetlen ez a faszkalap bíró...szánalom az egész...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Drogba megsérült 😞 szabadrugás lesz
meg is érdemli