24199
Chelsea Fan Club
-
#15904 Bebőrözte C. Ronaldót Arsenal 19 éves balbekkje Kieran Gibbs. -
Köszönöm... :D
Lentebb ezt írtam én is, persze mindenki belekötött rögtön... :) -
pilboy #15902 hát nagyon fel van adva a lecke
aki ezt az ágat nyeri, az megérdemli a bl-t
még akkor is, ha esetleg mi, vagy az arsenal nyeri a döntőt -
#15901 Real madrid 2-6 Barcelona
Hát sok sikert! :D -
Hát a sok gól az megvan, de nem úgy, ahogy vártuk... :D
Kicsit kemény bemelegítés nekik...6-2-re vezetnek (megszerezve a 100. bajnoki gólt a szezonban) és még nincs vége, pedig a Real 17 bajnoki meccs óta veretlen volt - most mondja valaki, hogy szar a Chelsea és hogy hülyeséget csinált...
Kemény meccs vár ránk - nagyon!
GO BLUES! -
#15899 Legyen 5-5 :)..látunk egy fantasztikus meccset és aBarca is belehal fizikailag. -
Nem kell győznie a Realnak, inkább legyen végig egy hajtós 1-0 és a legvégén tudjon csak egyenlíteni, vagy ugyanez csak 0-0-val... -
#15897 szép volt, bár azt a gólt cech védhette volna, de hát most így pattant. nemsokára játszik a barca, úgyhogy hajrá real, vegyék csak el az önbizalmukat. -
3-1 lett, megérdemelt győzelem, jó támadószellemben.
Reméljük ma kihajtja a Real a Barcát... :)
GO BLUES! -
Megérdemelten Drogba góljával 3-1, Anelka gólpassza.
Szerintem lassan le kellene hozni... :)
GO BLUES! -
Közben már 2-1 Malouda találatával, Drogbának eddig 2 gólpassza volt... :D
GO BLUES! -
#15893 figyelj.. én azt mondom ,h ezeknek a játékosoknak annyi a dolguk az életben ,h focizzanak és ezért kapnak milliókat, szóval mindig is elítéltem azokat a elszólalásokat ,h pihentetni kéne bárkit is mert 7nap alatt nemképesek két meccset lejátszani. Viszont ha már ez akkora világméretű "fáradtság" akkor egy könnyű laza 5-1el is hazalehetne küldeni a Fulham-et(3km-el arrébb:) és akkor már kipihent önbizalommal telt csapat fogadná a Barcat. -
#15892 igen, unalmas meccs, de győzelemmel, mert fogadtam rájuk:) -
#15891 miért inkább unalmas legyen?:) -
#15890 nah bazdmeg 1-1
Azért szvsz nem kéne egy izgalmas hajtós meccset kihozni ebből. -
1-1 ... vicces. -
#15888 Álomszerű kezdés..51 mp. Anelka
1-0
Hajrá kékek:) -
#15887 Mikel - Malouda - Drogba - ANELKA > GÓÓÓL!
1-0 és még 1 perc sem telt el... :)
GO BLUES! -
CHELSEA - Fulham
- PL 35.forduló, Stamford Bridge -
- ma 16:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Alan Wiley -
- előző : 2-2 (Lampard 2x ill. Dempsey 2x) -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Guus Hiddink
Cech
Bosingwa - Alex - Terry (c) - Ashley Cole
Lampard - Mikel - Essien
Malouda - Drogba - Anelka
Cserepad : Hilario, Ivanovic, Belletti, Mancienne, Ballack, Di Santo, Kalou
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Fulham : (4-4-2)
Manager : Roy Hodgson
Schwarzer
Pantsil - Hughes - Hangeland - Konchesky
Dempsey - Murphy (c) - Etuhu - Gera
Zamora - Nevland
Cserepad : Zuberbuhler, Baird, Dacourt, Smalling, Gray, Stoor, Kamara
-----------------------------------------------------------
Szerintem nem kellett volna "ekkora" kerettel kiállni, bőven kezdhetett volna Di Santo, Stoch, Mancienne...de hát Ő tudja... :D
Nyerni kellene, de nem kell kihajtani magunkat - reméljük a Barca játékosai megszenvednek majd a Reallal ma... :)
GO BLUES! -
#15885 köszi -
#15884 Chelsea - Fulham -
#15883 streamet tudtok adni? -
#15882 látjuk, köszi. -
karajjj #15881 LOL :D
mekkora reklám duma, hogy direkt nekik fejlesztették :D
a New York Redbulls 2-3 hónapja ilyen mezben játszik, egyébként a nyakánál valamilyen cipzár van -
#15880 ma remélem jó meccs lesz :P :) -
dani910 #15879 A Chelseanek muszáj lesz otthon legyőznie a Barcát...Az idegenbeli 0-0 jó eredmény a Barcelona ellen!! -
#15878 máemint amit 1. linkeltél :) -
#15877 na ténylegjólnéz ki, jobb mint a képen :) :D -
#15876 Biztos nagyon hiperszuper,de nem is feszülős mint ahogy mondták az elejen, egyébként nekem a régi csak azért tetszett jobban, mert annak a színe nagyon különlegesen változott a fény hatására, olyan ezüstös kékes volt:) -
#15875 Az új mez lehet a tizenkettedik játékos
Egy mérkőzésre a Bajnokok Ligája döntőjétől, pár nappal a Barcelona elleni találkozótól, minden csapatnak szüksége lenne egy tizenkettedik emberre.
Ez a kampány kiemeli a különbséget a csapatok sportszergyártói között, az Adidas egy rendkívül professzionális trikót fejlesztett ki külön a mi számunkra, ami szinte a tizenkettedik játékosként fog majd a pályán segíteni, ez esetben viselőinek.
Az új felszerelés május 17.-én fog debütálni a Blackburn Rovers ellen.
Az új ultramodern készlet természetesen hűen tükrözi és ápolja a csapat korábbi mezeinek színét, címerét, fellelhető rajta az immár védjegynek számító három csík is. Azonban rengeteg új elemet tartalmaz. Ergonómiailag testhez simuló, a különös gallér és mellkais rész biztosítja a játékosok minél jobb teljesítményét.
A mellkasi rész több kis rétegre, táblácskára van felszabva, ami elősegíti a mozgás teljes szabadságát. Természetesen ez az új garnitúra is fel van szerelve Waffled Climacool rendszerrel, ami rendkívül szellősé teszi a mezt, kényelmet nyújt viselőjének és gondoskodni fog róla, hogy a játékosok test hőmérséklete optimális szinten legyen és szárazak maradjanak.
Az új Adidas által készített replikák május 14.-től megrendelhetőek az Online Megastore-nál.
Forrás:
www.chelseafc.com -
Az új kapusmez:
-
#15873 egész pofás lett, legalábbis jobb mint az idei mezetek. -
#15872 -
#15871 Az új mezt május 17.én vasárnap az utolsó előtti premier league meccsükön fogják bemutatni, ami a Blackburn Rovers ellen lessz. -
Az új mez:
Gondolom megint a döntőben mutatjuk majd be - csak ugye kérdés, hogy melyikben... :)
GO BLUES! -
pilboy #15869 ezért lesz az a meccs nagyon élvezetes sztem -
#15868 már, ha az emiratesben nem kaptok ki 2-0 ra:D persze kétlem,h ok jussanak tovább.. vicc volt ennek a két gyereknek a hozászólása, persze otthon ugyanezt játszani? röhej, jah és vicces lesz amikor majd az "elitbe nem való" csapat fog kiverni titeket az elődöntőből. -
-
#15866 ezt a hozzáállást tisztelem, amúgy teljesen igazad van.. kíváncsian várom én is -
#15865 Nou Campban teljesen elfogadható egy betonvédekezés, egész meccsen 4-5 kaput eltaláló (vagy arra tartó lövés), és hogy 0-0-ra játszon egy csapat. Ezt ha megpróbálja egy Huelva, egy Basel vagy egy Valladolid, általában kudarcot vall, mert a meccs végére bedarálja őket a Barca. Olyat viszont még a katalánok sem igen tapasztaltak idén, hogy egy ilyen erős csapat, mint a Chelsea vonuljon a saját térfelére, sündisznóállásba, nem is tudtak mit csinálni vele. Viszont. A Stamfordon "ti" sem védekezni fogtok és ez a Barcának tökéletes. Biztos hogy több teret adtok majd nekik, különben nem tudtok majd támadásokat vezetni. Így a Barca gyakorlatilag a Stamfordon játszhatja saját játékát, taktikai szempontból ők lesznek hazai pályán :) Kíváncsian várom a végeredményt, illetve amit eddig: egy MU-Barca álomdöntőt, de egy Chelsea elleni "visszavágó" sem lenne rossz :) Na békesség!