Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ronaldo mûesése Lamparddal szemben...szánalmas, és ezért undorító egy játékos...tud, elismerem, de mint ember...pfff
Kell a színészkedés, mert azt is tudnia kell egy jó focistának...de ez már túlzás.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Lampard (35')
Malouda (45')
Lampard (47')
Kalou (63')
Összefoglaló
Teljes mérközés
((annyira sajnálom h VdV végül nem ide jött,most rugott 2 golt 15 perc alatt:S))
Lampard kettõ, Kalou és Malouda tehát
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
saját névvel hátán, elég laza volna 😄
Kalou is remekül játszhat és Drogba remélem szerzi vissza lassan formáját 😊 a mez meg marhajó nekem nagyon bejön mind három
GO GO BLUES!
HAJRÁ CHELSEA!
Egyébként ez az elsõ meccsünk a harmadik mezben, azaz ma debütál a sárga mezünk:

CHELSEA FOOTBALL CLUB
GO GO BLUES! 😊 Lampard (Y)
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Portsmouth - CHELSEA
- Carling Cup, Fratton Park -
- ma 20:45, Chelsea TV -
- vezeti : Steve Bennett -
Portsmouth : (3-4-3)
Manager : Harry Redknapp
James
Johnson - Hreidarssson - Distin (c) Pamarot
Hughes - Kaboul - Mvuemba - Belhadj
Utaka - Crouch
Cserepad : Ashdown, D Traore, A Traore, Wilson, Little, Kanu, Defoe
- - - - - - - - - -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Luiz Felipe Scolari
Cech
Ivanovic - Alex - Terry (c) - Bridge
Ballack - Belletti - Lampard
Kalou - Drogba - Malouda
Cserepad : Hilario, Ferreira, Mancienne, Mikel, Stoch, Sinclair, Di Santo
-----------------------------------------------------------
Ahhoz képest, hogy arról volt szó, fiatalokkal állunk ki, csak a padon vannak...amivel nincs is nagy baj, de remélem Di Santo azért fog játszani...
Jó már Drogbát a kezdõben látni... 😄
És az a Ballack-Lampard páros is nagyon tetszik... 😄
És végre észrevette Scolari, hogy Joe Cole nem igazán "kezdõjátékos", legalábbis nem minden meccsen...legalábbis ezt lehet leszûrni.
Nagy meccs lesz, de reméljük sikerül most is könnyedén leverni õket...
HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A megállapodás részletei titkosak, mindössze annyit tudni, a labdarúgó 1 évre igazolt a "Kékekhez".
Minerio a 3. brazil válogatott futballista, aki Luiz Felipe Scolari keze alatt fog dolgozni. A másik kettõ dél-amerikai játékos Juliano Belletti és Alex.
A védekezõ középpályás 24-szeres brazil válogatott, aki már a 2006-os VB keretében is benne volt, valamint 2007-ben Anglia ellen a Wembley-ben is pályára lépett.
Minerio-t tavaly a Hertha BSC csapata bocsájtotta el, aki azóta független labdarúgó volt.
A csapat menedzsere, Luiz Felipe Scolari már korábban is kijelentette, szívesen látná csapatában a 33 éves játékost, végül sikerült is megszereznie a brazilt.
"Õ egy olyan játékos, akire szükségem van. Michael Essien 6 hónapra dõlt ki, és csak egy hasonló stílusú labdarúgóm van, õ pedig Mikel."
"Ezen a héten még biztosan nem fog játszani, de 15 nap elteltével minden bizonnyal pályára léphet majd. Elsõ pár mérkõzését a Reserves csapatában fogja lejátszani. Örülök, hogy sikerült megszerezni, mert csak 1 hasonló játékosom van, akivel szintén bármikor történhet bármi. Alkalmazhatnám abban a pozícióban Belletti-t, Ferreira-t vagy Ballack-ot is, de az nem az õ posztjuk."
"Azt mondtam a Chelsea szurkolóinak, emlékezzenek vissza Makelele-re, mert Minerio ugyanolyan, mint Claude. Kiváló játékos, jól helyezkedik. Õ egy olyan ember aki könnyen együtt tud mûködni a többi futballistával, és a pályán kívül is nagyszerû ember."
Minerio 18 hónapot töltött a német fõvárosban, ahol 36 alkalommal szerepelt a csapatban, és 2 gólt is szerzett. Debütáló gólját a Hamburg ellen szerezte.
Minerio teljes neve, Carlos Luciano da Silva. Karrierjét hazájában kezdte meg, játszott a Sao Paulo-ban és a Sao Caetano-ban, mielõtt megkezdte profi pályafutását a Ponte Preta-ban.
A Sao Paulo-ban õ szerezte a Liverpool elleni gyõztes találatot még a 2005-ös FIFA klubvilágbajnokságán.
Forrás:www.chelseafc.com
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
A mai meccsetekhez legfeljebb audio stream lesz ugyanis a Chelsea TV is csak felvételrõl adja a Carling-Cup meccseteket. Összefoglaló lesz az fix.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hülyeség...legyen igazam!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Agüerónak 100 milla a kivásárlási ára, szóval õ nem fog idejönni. Viszont Villa szerintem jönne, mert a Valencia nem valami erõs klub. Benzemának meg szerintem elege van egy kicsit a folyamatosan nyert sima Lyon francia bajnoki címekbõl, meg abból hogy mindig kiesnek a BL-ben. Szóval õ lehetne a másik aki jöhet. Õk ketten nagyon veszélyesek lennének. Drogbát olyan 30 milláért simán el lehetne adni meg még Anelkát olyan 10-ért és akkor meg is van az egyik támadó ára, a másikat meg Abra veszi zsebbõl.<#wink>#wink>
Didier Drogba boldogtalan a Chelsea-nél amióta menedzsere és jó barátja Joshe Mourinho elhagyta a londoni csapatot, ezért a támadó elhatározta, hogy követni fogja a portugált és nyáron a Seria-A bajnokához igazol.
Azonban kifejezte, hogy szívesen játszik Londonban, hiszen vissza akar vágni a Manchester United-nek, de azt is elmondta, hogy ez az utolsó szezonja a Chelsea színeiben.
"Nincs semmi. A klubom kérte tõlem, hogy maradjak még egy évig és, így maradtam."-kezdi nyilatkozatát Drogba a Eurosport-nak. "Noha 2010-ig van szerzõdésem a Chelsea-vel nem akarom ezt az idõt itt Londonba letölteni."
"Többször hangoztattam a vágyam, hogy Olaszországban akarok focizni. Tetszik az a játék stílus és új kihívások elé akarok nézni, de még a Chesea labdarúgója vagyok."
"Ez volt az elsõ alkalom, hogy nem nyertem semmit a Chelsea-vel. Nem távozhatnék így. Visszavágunk minden téren a legyõzõinknek és ennek én is részese akarok lenni."-fejezte be Didier Drogba.
Forrás:www.goal.com
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de ha nem erre utalsz akkor sry<#zavart1>#zavart1>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Azt már Luiz Felipe Scolari korábban is elmondta, hogy szeretné kipróbálni a fiatalokat, és úgy néz ki, hogy eljött az õ idejük is.
Miroslav Stoch egy szlovák Chelsea rajongói oldalnak elsõkézbõl adott nyilatkozatában elmondta, hogy Scolari õt is jelölte a Portsmouth elleni Ligakupa meccsre.
De nem õ lesz az egyetlen játékos, akit az utánpótlásból emel ki a brazil mester, hiszen Scott Sincalir, Franco Di Santo és Michael Mancienne is nevezve van ama esti mérkõzésre.
Forrás:www.chelsea-portal.com
REAL MADRID