24199
Chelsea Fan Club
-
#16225 jók:)
viccet félretéve szerintetek, lehet a bl-ben bunda? oké h az olaszoknál, meg itt ott van,de ilyen szinten? vagy csak szimplán ekkora gyökér volt a bíró? -
#16224 -
#16223 amúgy katt a képre a teljes mérethez ^^ -
#16222 nemrég kalapáltam össze, sry a méretért de kisebb méretben nem olyan jól olvasható :)
-
#16221 Samsung HD TV, csak h még élesebb képet adjon __D:S?ADSD:_ -
Monoton #16220 [center] -
Monoton #16219 [center] -
#16218 A kiállítás, nyílt ziccerben lévő játkost buktatott! ( ha nem direkt ez akkor is piros lap) -
#16217 :DDDDDDDDDD -
pápá. -
#16215 "That was a fucking disgrace." Kibszott szégyen volt. -
#16214 hát most félt.. :D -
#16213 csövi, mostmár énis megyek tényleg :D -
#16212 akkor vajon milyen lehet a norvég futball..fúú szegény értetlen foci drukker sose fog norvég meccset nézni:)
Nah jó nekemmára sok volt..megpróbálom ezt kialudni magamból..jóéjszakát mindnekinek. -
#16211 szerintem ezek után soha többet nem vezethet mérkőzést :DDDDD -
#16210 Idézet belőle
" Európa-bajnokság [szerkesztés]
Tagja volt a 2008-as osztrák-svájci rendezésű labdarúgó-Európa-bajnokság játékvezetői keretének. Ez volt az első jelentősebb nemzetközi tornája. A nemzetközi eseményen két mérkőzést, a Németország-Lengyelország (2:0) nyitómérkőzést (csoportmérkőzést) és az Olaszország-Románia (1:1) csoportmérkőzést vezette.A mérkőzést követően az Olasz Labdarúgó-szövetség sportdiplomáciai úton tiltakozott a FIFA-nál, az eredménye Øvrebø ezen a tornán nem vezethetett több mérkőzést. száma: 2" -
#16209 dettó :D -
#16208 dejómár hogy hárman írtuk be ugyanazt :D -
Monoton #16207 Az "Év Játékvezetője"-ként 2001-2006 között hatszor nyerte el a Kniksen díjat, hatszor lett Norvégia legjobb játékvezetője, ő a norvég futball büszkesége.
Ezen sírok :] -
#16206 "Az "Év Játékvezetője"-ként 2001-2006 között hatszor nyerte el a Kniksen díjat, hatszor lett Norvégia legjobb játékvezetője, ő a norvég futball büszkesége." -
#16205 Kitüntetései [szerkesztés]
Az "Év Játékvezetője"-ként 2001-2006 között hatszor nyerte el a Kniksen díjat, hatszor lett Norvégia legjobb játékvezetője, ő a norvég futball büszkesége.
hát ezt nem bizonyította ma... -
#16204 univerzum -
#16203 A bosszúvágyó mebereknek egy kicsike bosszú:
Drága barátunk wikiadatlapja
Tessék átirosgatni ezerrel!!! -
#16202 najóóóó... ezt elnézzük neki, mert ezt kell mondania mást nem tehet, 2. nem látta a meccset, tehát nem releváns:D -
#16201 jaaj Drogba de nagy volt a végén, még sárgát is kapott, ezt nem is láttam xD amúgy abszolút egyetértek vele!
de itt nem a Barcával van a gond, mert ők tették azt ami a kötelességük - uccsó percig küzdöttek...viszont h egy bíró BL elődöntőn ekkorát hibázzon... -
Monoton #16200 Az országot :D -
#16199 ezt írják az indexen, tehát ez egy teljesen elfogulatlan vélemény, ennyit a vitákról. és itt még finoman kell fogalmazniuk...
"A Barcelona továbbjutását nehéz lenne megérdemeltnek mondani, a katalánok helyzet nélkül, egyetlen kapura lövésükből szerzett góllal játszhatnak döntőt. A Chelsea-nek azonban minden esélye megvolt, hogy a tíz emberrel játszó katalánok ellen eldöntse a továbbjutást." -
karajjj #16198 „A gólom az igazság pillanata volt – mondta Iniesta a meccs után. – Megérdemeltük a munkánk és az egész idényben nyújtott teljesítményünk miatt. Amikor az ember ilyen keményen dolgozik, mint mi Londonban, akkor elnyeri a méltó jutalmát.”
elnézte a házszámot? :S -
#16197 najó, megyek enni aztán alszok, de ez az egész meccs egy röhej volt, szánalmas bíró.
HAJRÁ CHELSEA :) -
#16196 hát igen, énse understandelem hogy mi történt :/ -
#16195 egyébként tegyük hozzá hogy Ballack mozgásán itt a végén még mindig röhögök :D:D Minden tisztelet az övé hogy képes volt megállni hogy ne üsse agyon. Már lendült a keze -
#16194 Na jah ez van köztünk Madridosok meg Barcasok közt is... topikba kb mindenki 6-7-8-9-10 éve szurkol a csapatnak , és akkor néha bejönnek 2 napos regek h mekkora ratyik vagyunk meg h a Barca az isten :D
nem offolok tovább csak gondoltam hozzászolok az okfejtésedhez:D -
#16193 nem láttam a meccset, tényleg ekkora tirpák volt a bíró?
meg a kiállítás akkor hogy?:D -
#16192 ebből látszik,h mennyire éles a szitu,h már fent vannak ezek oldalakon, jelennek meg a cikkek.. -
#16191 azéert essien gólja... áááá nagyon adja!! -
Monoton #16190 Drogba kihangositva (wmv) -
#16189 ezt mikor mondja? én a disgracet nem tudom felfedezni -
#16188 mert tisztán láttok, amellett,h talán az utobbi években amellett,h mi vunk a legnagyobb riválisotok. így helyes, ha most ti lennétek a barca helyében sztem belátnátok így is. -
#16187 a tősgyökeres drukkermaggal sose volt gond. A probléma az évről évre más csapatot istenítő divatdrukkerekkel van, akik egy oldalról nyalnak, a másikat pedig elküldik a sunyi laposba, mert az az antikrisztus, maga a sátán, és ugyebár nincs megélhetése az ilyen csíterfasz csapatoknak a csodálatosan mennyei és magasztolt sztárcsapatuk mellett...
Természetesen tisztelet a kivételnek, de nyílt titok, hogy rühellem az ilyen jellegű embereket (ahogy sokan mások is - kivéve egy másik divatdrukkert, hisz ők remekül kiállnak egymásért...) -
Monoton #16186 Gólok:
Essien
Iniesta
Drogba a végén