Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Volt helyzetünk, nem is kevés, nekik is volt 1-2, meg persze megint ott az a kezezés, amit csak a vak nem látott - persze a mi bíróink vakok...egyszerûen nem hiszem el.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hajrá kékek.
CHELSEA - Hull City
- PL 25.forduló, Stamford Bridge -
- ma 16:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Lee Mason -
- elõzõ : 3-0 (Lampard, Anelka, Malouda -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Luiz Felipe Scolari
Hilario
Bosingwa - Alex - Terry (c) - Ashley Cole
Ballack - Mikel - Lampard
Quaresma - Anelka - Kalou
Cserepad : Teylor, Ivanovic, Belletti, Deco, Stoch, Di Santo, Drogba
- - - - - - - - - -
Hull City : (4-4-2)
Manager : Phil Brown
Duke
Ricketts - Turner - Zayatte - Dawson
Geovanni - Ashbee (c) - Marney - Kilbane
Garcia - Fagan
Cserepad : Myhill, Doyle, Hughes, France, Barmby, Manucho, Folan
-----------------------------------------------------------
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
4-3-3
40 Hilario
17 José Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
18 Ricardo Quaresma
39 Nicolas Anelka
21 Salomon Kalou
Cserék
30 Rhys Taylor, 2 Branislav Ivanovic, 35 Juliano Belletti, 20 Deco, 43 Miroslav Stoch, 9 Franco Di Santo, 11 Didier Drogba.
Hull City várható kezdõ 11
4-4-2
Duke
Ricketts
Turner
Zayatte
Dawson
Geovanni
Ashbee (c)
Marney
Kilbane
Garcia
Fagan
Cserék:Myhill, Doyle, Hughes, France, Barmby, Manucho, Folan.
Játékvezetõ:
Lee Mason.
Forrás:www.chelseafc.com
------------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De viszont a Google Chrome-val bejött!!!
google chrome letöltése ha valakit érdekel.

(stílusban)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
REAL MADRID
Quaresma az olasz Internazionale-bõl érkezett kölcsönbe a Stamford Bridge-re fél évre. A Serie A-ban nem ment igazán jól neki és mindössze 13-szor kapott lehetõséget José Mourinho-tól. A Nerazzurri 20 millió fontért igazolta a nyáron az FC Porto-ból a szélsõt.
Továbbá nem vált be neki a spanyol élvonal sem, most szeretné ezeket a rossz idõszakokat elfelejteni és csak a Chelsea-re koncentrálni. Elmondása szerint már alig tudta kivárni, hogy újra Luiz Felipe Scolari keze alatt dolgozhasson.
"Mindenhol kritizáltak eddig, mióta elhagytam Porto-t. De ez úgy érzem együtt jár az élettel és a futballal ha valaki nem sikeres." - mondta a 25 éves portugál.
"Azonban mostantól nem ezzel fogok foglalkozni. Képességeimhez illõen szeretnék majd játszani és trófeákhoz segíteni a Chelsea-t. Jó érzés itt lenni, hisz Mr. Scolari bízik bennem."
"Tudtam, hogy az Inter kölcsön akar adni. Mihelyst meghallottam a Kékek ajánlatát, nem kellett kétszer meggondolnom hová akarok menni."
Quaresma már a hétvégén bemutatkozhat Londonban a Hull City elleni bajnokin, ugyanis Joe Cole sérült, Florent Malouda pedig nagy valószínûséggel nem fog játszani.
"Nem bántam meg, hogy anno az Inter-hez igazoltam. Vannak dolgok az életben, amelyeket nem tudunk iránytani."
"Most csak a csapatra fogok koncentrálni, Mr. Scolari meg akart szerezni és itt is vagyok. Minden tudásommal azon leszek, hogy a Chelsea góljainak számát gyarapítsam."
"Bízom benne, hogy már szombaton is a pályára léphetek és megmutathassam mit tudok." - fejezte be Ricardo.
Forrás:www.skysports.com
----------------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea!
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Petr Cech megsérült
Rossz hír a Chelsea-nek és egyben a Cseh nemzeti tizenegynek is. Petr Cech megsérült és a Hull ellen biztosan nem lép majd pályára. A válogatott szereplés is kérdéses.
Vasárnap sérült meg a bizonyos 2-0-ra elvesztett Liverpool elleni meccsen, így a következõ mérkõzésen minden bizonnyal a jelenlegi második számú kapus Hilario áll majd a kapuban.
Scolari az esetrõl: "A Liverpool elleni meccsen, az ellenfél egyik játékosa megrúgta a hátát. A mérkõzést végül be tudta fejezni, de egész héten nagy fájdalmakat érzett, és így lehetetlen, hogy szombaton pályára lépjen. Úgy gondolom, hogy a válogatott szereplése is kérdéses."
Hilario-ról is szó esett: "Hiszek Hilario-ban, hiszen õ egy nagyon jó képességû kapus. Nekünk ez nem probléma. Kitûnõ csapatom van, és hiszek a játékosokban is, ezért nem lesz semmilyen gond."
Remélem csak kitaláció, hogy ne kelljen a válogatottban szerepelnie... :S
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Carefree Chris oldalán megjelentek az elsõ rajzok a lehetséges jövõ évi Adidas mezünkrõl.
A rajzok olyan emberek elmondásai alapján készültek, akik már láthatták az új mezt, vagy legalább annak terveit. Az alább látható képek egyelõre csak tervek, de jó tudni hogy Carefree Chris a mostani mezünket is pontosan "megjósolta" korábban.
Az elmondások szerint az új mez a biciklis felsõkhöz hasonló technológiával készül majd, azaz hasonlítani fog a Kappa által gyártott feszülõs mezekhez.

A kékek hátvédje Ricardo Carvalho szerint honfitársa Ricardo Quaresma nem csak a Chelsea-nek, de a Premier League-nek is jót fog tenni.
A portugál szélsõ az átigazolási idõszak utolsó pillanatában került át Londonba Milánóból. A "musztáng" becenévre hallgató szélsõ fél évre került kölcsönbe a Chelsea-hez.
Carvalho nyilatkozatában üdvözölte új csapattársát: "Quaresma nagyon gyors és még talán ennél is erõsebb, így nem fog neki problémát okozni a Premier League, gyorsan megszokja majd." - kezdi a hátvéd.
"Továbbá rendkívül technikás, ami jól jöhet egy masszív, betömörülõ védelemmel szemben. Elképesztõ szükségünk volt egy ilyen kaliberû játékosra, aki új színt visz a csapat életébe. Õ volt a legjobb választás."
Carvalho azt is megemlítette, hogy Quaresma régi álma vált valóra azzal, hogy Angliába igazolt.
"Amikor a válogatottal bevonultunk az edzõtáborba, mindig kérdezgetett, hogy milyen a Premier League."
"A múlt nyáron majdnem hozzánk került ide Londonba, de Jose Mourinho megelõzött minket. Ráadásul Scolari jól ismeri õt, ez megkönnyítheti a dolgunkat. Azonban kell egy kis idõ, hogy Ricardo alkalmazkodni tudjon." - fejezi be Carvalho.
[b]Forrás:www.skysports.com
-------------------------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea!
Quaresma a távozó Bridge számát, a 18-ast kapja.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tuti megkapják a kérdéseket a bemutatáson, és másnap hozza vissza kitöltve - túl jól megfogalmazott válaszok ahhoz, hogy csak úgy, spontán jöjjön belõlük... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ha másért nem is, legalább azért szerettem Mourinho-t hogy tudott nyilatkozni és nem fuldokoltam az klisékben és sablonokban (unalomban), nem úgy mint ezeknél. Azonkívül:
"Remélem, hogy majd sok örömöt szerzek a szurkolóknak és a csapatnak, hiszen azért játszok itt, ez motivál."
Ne szédíts már minket Ricardo. Azért játszol itt mert az Interbõl kirugdaltak, ahogy máshonnan is. Nem a csapatért fogsz te játszani, hanem magadért, hogy egyszer az Inter kezdõcsapatában találhasd magad. Ez motivál..
" Gyõzzön a jobb én azt mondom, az edzéseken keményen fogok dolgozni, az edzõ meg majd eldönti, hogy valójában ki is a jobb."
Te lettél volna az elsõ, aki azt nyilatkozza hogy az edzéseken lazsálni fog és protekcióból próbál majd bekerülni a csapatba, de nem... Azt hittem evidens hogy egy focista megdöglik az edzésen h bekerüljön, ha pedig az, akkor minek elmondani? Ez legalább akkora újdonság, mintha azt mondtad volna hogy focizni szeretnél és gólokat rúgni.
"Az élet teli s tele van kockázatokkal és néha neked kell kockáztatni, hogy céljaid megvalósuljanak."
Mindig nekünk kell kockáztatni a saját céljaink megvalósításáért, nem mástól és a szerencsétõl várni azt.. De miért kockázat egy Interbõl a Chelsea-be átsátorozni (egy Barcelona-Porto múltat követõen)? Vagy mégis mire gondolt kockázat alatt? Ha kijelenti hogy mostantól soha többé nem akar az európai topligákban játszani és 5évre aláír a DVTK-hoz, az kockázat..
Semmi bajom Quaresmával, de igazán mondhatott volna valamit, mert nekem nem mondott.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örülsz, hogy ide Londonba kerültél kölcsönbe?
"Nagyon boldog vagyok. A világ legjobb dolga, hogy egy nagy klub sikeréért harcolhatok. Szerencsés vagyok, hogy az Inter-be igazolhattam és most, hogy kölcsön kerültem ide a Chelsea-hez. Hálával tartozom Mr. Scolari-nak és a kékek minden illetékesének akik segítségével
ide kerültem kölcsönbe. Célom, hogy góljaimmal és jó játékommal segítsem a csapatom. Megszeretném mutatni, hogy valójában mire vagyok képes. Szeretném ha én is részese lehetnék a klub sikereinek."
Rajtad kívül még öt portugál játékosa van a Chelsea-nek és jól ismered a menedzsert. Hogy gondolod, ez segíthet a beilleszkedésedben?
"Az mindig jó dolog, hogy ha van ismerõsöd, esetleg barátod az új közegben ahova kerülsz, ez egyértelmûen megkönnyíti a beilleszkedést. A Chelsea egy ragyogó csapat. Rengeteg kiváló játékosa van és büszke vagyok arra, hogy én is ebbe a közösségbe tartozom. Örülök annak, hogy több honfitársam is szerepel a klubnál, mivel nem érzem majd magam egyedül."
Ismerjük a játékstílusod. Rendkívül technikás és színes. Szerinted itt a Premier League-ben könnyebb lesz ezt alkalmaznod, mint a Seria-A-ban?
"Minden a csapatodon múlik és a szerencséden. Mikor pályára lépek a csapat érdekeit fogom képviselni és nem a sajátomat. Sajnos nem adatott sok játék lehetõség a számomra az Inter-nél, így nem tudtam megmutatni, hogy valójában mit tudok. Bízok benne, hogy azért majd itt magamat is tudom adni, ezzel színesítve a csapat játékát."
Mi lesz a fõ célod a Chelsea-nél és hogyan tudnád magad jellemezni?
"Nem szeretek magamról beszélni, jobban szeretem, ha mások beszélnek rólam. Annyit tudok ígérni, hogy a tõlem telhetõt megteszem, rendkívül keményen fogok dolgozni az edzéseken. Nem ok nélkül fogok bekerülni a kezdõcsapatba, hanem kemény munka árán. Itt nagyszerû játékosok
játszanak és bebizonyítom, hogy én is közéjük tartozom."
Mindkét szárnyon bevethetõ vagy. Mit gondolsz a vetélytársaidról Florent Malouda-ról és Salomon Kalou-ról?
"Nem lesz egyszerû dolgom, mivel õk rendkívül jó játékosok és nem ok nélkül vannak itt, azonban ez egy remek kihívás lesz a számomra, hogy napról-napra az edzéseken a maximumot nyújtsam. Az élet teli s tele van kockázatokkal és néha neked kell kockáztatni, hogy céljaid megvalósuljanak. Jó kis párharcok lesznek, de mégsem véresen komolyak, hiszen az ellenfeleimet teljes mértékben tisztelem. Gyõzzön a jobb én azt mondom, az edzéseken keményen fogok dolgozni, az edzõ meg majd eldönti, hogy valójában ki is a jobb."
A Bajnokok Ligája 2006-07-es szezonjában egy szép gólt szereztél a Stamford Bridge-n, majd Portóban egy elképesztõ kapufát lõttél. Hogyan emlékszel vissza ezen mérkõzésekre?
"Rengeteg tapasztalatot szereztem a két mérkõzés alatt. Akkor az volt a célunk, hogy minél tovább jussunk és minél több nagy klubbal játszhassunk. Emlékszem nagyon boldog voltam mikor gólt lõttem a Chelsea-nek és nagyon szomorú, amikor csak a kapufát találtam el otthon. Most ugyanazt fogom csinálni immáron Chelsea játékosként, mint amit anno csináltam ellenük."
És végezetül, mit üzensz a Chelsea szurkolóknak?
"Remélem, hogy majd sok örömöt szerzek a szurkolóknak és a csapatnak, hiszen azért játszok itt, ez motivál. Bízok benne, hogy a szurkolók hamar megkedvelnek és befogadnak, ha látják, hogy milyen jól teljesítek. Sokkal több önbizalmam lesz, ha érzem a szurkolók felém áramló szeretetét."
Forrás:
www.chelseafc.com
----------------------------------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea!
akkor mi a feladata, teeee? 😊
football without ultras is nothing
Szerintem nem fog játszani, mert meccshiánya van...ennek ellenére én játszatnám, inkább egy kisebb meccsen mutatnám be - szerintem max úgy a 60-70.percben becseréli Scolari.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lassan itt a Hull meccs amelyet a gyengélkedõ Hull ellen hazai pályán még akkor is kötelezõ behúzni ha jó formában vannak. Ha játszik az új szerzeményünk remélem jól fog neki menni és már az elsõ meccsén maradandót sikerül alkotnia.
Hajrá Kékek.!
A tények azok tények... 😊
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
football without ultras is nothing