24199
Chelsea Fan Club
-
Igen, és ezt egyoldalúlag, a FIFA és a Lens között zajlott, tehát a Chelseat meg sem hallgatták ez ügyben.
Szerintem azért ez a durva ítélet, hogy megmutassák, ilyet is tudnak - holott ők is tudják előre, hogy meg kell hallgatniuk a Chelseat is, és nagy valószínűséggel csökkentik ezt az ítéletet ... feltehetőleg 1 átigazolási időszakra ... de biztosat majd ha hivatalos lesz. -
Monoton #17428 De elvileg ez egy 2007es ügy, nem? Ez pont most jött elő? Számomra érthetetlen. -
#17427 A Chelsea fellebbez!
A Chelsea a legerősebb módon fog fellebbezni a FIFA ellen, a Gael Kakuta ügyben. A klub szerint az állítólag szabályszegésért kirótt büntetés aránytalanul súlyos. A Chelsea nem kívánja bővebben kommentálni a rendkívül önkényes ítéletet, amíg őket személyesen meg nem keresi a FIFA.
A FIFA a mai napon 2011 januárjáig megtiltotta a Chelsea-nek a játékos vásárlást, valamint a francia csodagyereket, Gael Kakuta-t négy hónapra eltiltotta a játétól. Emellett mind a klub, mind a játékos súlyos pénzbüntetést kapott.
Forrás:www.chelseafc.com -
#17426 no ez a nemsemmi -
#17425 ez az egész átláthatatlan, ugye azt mondják, kényszerítette a klub ezt a Gael Kakuta-t (akiről még nem is hallottam,mind1 ez az én bajom)
,h bontson szerződést a Lens-szal a mi javunkra. ez nem először furdul elő még ha nem is etikus vagy szabálytalan, mind1 de általában ez kompenzációval jár és nem ilyen méretű büntetéssel, ugy tudom.
gondoljatok bele, ha vki megsérül hosszú időre, eligazol,h a francba pótoljuk?
essien havi blogja 2.rész
ajánlom figyelmetekbe nagyon jó:) kedves arc Michael:) -
#17424 istencsászár ez a topicdizájn =) -
#17423 életemben nem hallottam még ilyet. -
#17422 ez kemény -
Durva ... :S
De ez úgy is változni fog a fellebbezést követően, az lesz majd döntő ... de durva... :S -
Arzén1886 #17420 A Chelsea-t kizárták 2011 januárjáig az átigazolási időszakból.
Linkelni nem tudok, mert új a regem, úgyhogy csak így: http://www.skysports.com/story/0,19528,11800_5535793,00.html
Hivatalos bejelentés a FIFA honlapján: http://www.fifa.com/aboutfifa/federation/administration/news/newsid=1097777.html#kakuta+drc+decision+reached -
#17419 Ashley is 5 évre hosszabbított, és innen akar visszavonulni.röviden. -
#17418 szvsz nagyon sokan örülnének neki ha ennyit keresnének 1 év alatt.:) -
#17417 Heti?Én a havi 150k ft-nak is örülnék:)
Meg sztem nagyon sokan... -
#17416 már csak 300-al -
#17415 szegény ember úgy sajnálom... heti 150k font... :D Nekem heti 150k forint is elég lenne, nem kéne azt 400-al beszorozni... :DD de nembaj nem irigylem tőle jó játokos :) Örülünk a szerződésnek :) -
#17414 Még mindig nem tudok megbarátkozni ezzel a mezzel:)
Ezek az idióta vonalak mellkasnál áhhh...
Amúgy a hír -
#17413 -
#17412 John Terry új 5 évre szóló szerződést írt alá!
£150,000 fog mostantól keresni. -
#17411 Robben bekezdett a bayernben is... kár, hogy eladtuk, én kedveltem -
#17410 jobb lesz neki ott
azért sajnálom h Londonban nem jutott szóhoz -
Shevchenko a Dinamo Kijevben.
Remélem ott megy majd neki.
Sok sikert! -
Köszi szépen! :)
Grat a csapatnak, szép eredmény... :D
GO BLUES! -
#17407 Chelsea - Burnley
1-0 2-0 3-0 -
#17406 nah ezt is behúztuk, és nem is kaptunk gólt otthon ez külön jó! kényelmesen várhatjuk a Mu-Ars meccs eredményét! -
#17405 nagyon jó meccs volt:)
sajnálom h Drogba nem lőtt gólt, szenzációsan játszott!! Kalou-nak örültem h játszott, majdnem gólt is lőtt:D -
#17404 a 3 gól 7 percen belül született:D -
#17403 nah cole is végre berúgta a magáét ez már azóta érett mióta hiddinknél nagyon előre jöhetett, több ilyen esélye is volt! -
#17402 abből kiütés lesz:) 3:0 A.Cole
-
#17401 nah jólvan jólvan, remélem drogba is betalál, megérdemelné! -
#17400 gyönyörű volt Ballack! -
#17399 hát azért ez drogba érdeme:) és egész eddig nagyon jó drogba! -
#17398 csak begyötörtük az elsőt. -
#17397 úgyvan! Anelka -
#17396 beszarok, ez a kapus mindig jó helyen állxD -
Ligakupa párosítások (09.09.22/23.):
Chelsea - Queen's Park Rangers
Arsenal - West Brom
Bolton Wanderers - West Ham United
Barnsley - Burnley
Hull City - Everton
Leeds United - Liverpool
Manchester United - Wolverhampton Wanderers
Manchester City - Fulham
Sunderland - Birmingham City
Peterborough United - Newcastle United
Carlisle United - Portsmouth
Nottingham Forest - Blackburn Rovers
Stoke City - Blackpool
Scunthorpe United - Port Vale
Preston North End - Tottenham Hotspur
Aston Villa - Cardiff City -
#17394 oh ezt nem tudtam.
Streams
bekezdtünk! -
Maticnak komoly sérülése volt (bokatörés), és még nem épült fel teljesen. -
#17392 szerintem inkább arra van esély, ami ronaldonal is volt h már most a madridé kb ribery csak jövőre igazol át.
Ballack vagy Deco helyett Maloudát látnám szívesebben a kezdőben, mondjuk ballack helyett kapásból mikelt tenném be középre és jobbra kicsit előrébb essient. Matic-ot hiányolom a cserepadról... -
,,Ancelotti szólt arról is, hogy nem igaz, amit a France Football írt, vagyis hogy a Chelsea 57 millió fontot kínált Franck Riberyért.'' -
#17390 am most h Robben a bayernbe ment, így nagy rá az esély h Ribery jön:9 állítólag a cfc 65millát ajánl érte