Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ManUnak és nekünk is volt már ilyen szezonunk de azért ennyire nem volt durva mint a mostani Poolé...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
merthogy nekünk még van egy elmaradt meccsünk.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
nagyon jó meccs volt!!! 2-2 után mondom kicsit odamegyek barátnõm mellé (laptopon néztem a meccset), h vele legyek, mondván eldõlt a továbbjutás... 5-10 perc múlva nézem a képernyõt: 3-4. nem akartam elhinni. fantasztikus meccs lehetett abban a 10 percben (is).
tényleg le a kalappal ez elõtt a pool elõtt. sajnos most jobbnak tûnnek nálunk, nem lenne szégyen, ha megelõznének. persze szarul esne, meg bennem lenne az a sok utolsó perces gól, de amit mostanában mûvelnek az No. 1.
igazából mind1 volt nekem, h ki jut tovább, de annyiból jobb lett volna a pool, h ritkábban lehet õket látni egy barca ellen és most õk ketten európa legjobbjai sztem. szívesebben néztem volna õket!
ettõl függetlenül, aki 2 meccsen 7et rúg nekik, megérdemlik a gratulációt és továbbjutást. persze nektek sem könnyû 2 meccsen 5öt rúgni... 😊
mind2 csapatnak hatalmas gratuláció!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Javítom:
04.28. 20:45 (TV6) Barcelona-CHELSEA
05.06. 20:45 (m1) CHELSEA-Barcelona
Azért annyira nincs is messze...
A Barcelonának kicsit húzósabb lesz ez az idõszak:
04.18. Getafe-Barcelona
04.22. Barcelona-Sevilla
04.26. Valencia-Barcelona
04.28. Barcelona-CHELSEA
05.03. Real Madrid-Barcelona
05.06. CHELSEA-Barcelona
Nekünk:
04.18. Arsenal-CHELSEA
04.22. CHELSEA-Everton
04.25. West Ham-CHELSEA
04.28. Barcelona-CHELSEA
05.02. CHELSEA-Fulham
05.06. CHELSEA-Barcelona
Hááát kemény lesz...nem merek semmit sem mondani...nekik sokkal fárasztóbb lesz, szinte az összes naggyal találkoznak (lehet, hogy választaniuk kell majd), míg mi a középmezõnnyel...
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
04.28./29. Barcelona - CHELSEA
05.05./06. CHELSEA - Barcelona
Hát senki sem mondhatja, hogy egyszerû dolgunk lenne... :S
A vicces az, hogy szerintem tegnap megint csak bebizonyította a L'pool, hogy nagyon jó formában vannak, ma õk a legjobb formában lévõ csapat - persze ennek most ellent mond a BL alakulása, de ha az egész szezont nézzük, szerintem kétségtelen, hogy a L'pool idén jobb, mint a Barcelona.
Persze ez megint csak semmi, hiszen a BL "csak" 2 meccses fordulókból állt, ott a pillanatnyi forma számít.
Bebizonyítottuk, hogy a legerõsebbeket is képesek vagyunk megverni - ha elhiszi a csapat, hogy megnyerheti a BL-t, megnyerjük!
És ha Essien megfogja Messit, akkor nincs is akkora gond... 😄
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
*am. most összeomlik a kiesés miatt a pool és szopik a bajnokságban is a Mu is kiesik holnap velük is ugyanez lesz és a Chelseaé a bajnoki cím😊
(6) Atti (6) üzenete (22:45):
*ó persze
gratula, szereztetek nekem egy szép 90 percet, remélem megint találkozunk a döntõben.
Remélem a Barcát is elveritek! ^^
Visca El Barça!
..viszont..
a Poolról azt hiszem a világ minden gárdája példát vehet, egy kapalemelésen kívü nem tudok mit hozzájuk tenni, egész egyszerûen lenyûgözõ ez az akarás, ami viszi elõre õket...Cech hibája ide vagy oda, abban a tudabran, hogy 3 gólt kell lõniük, 2 góllal vezettek fél óra elteltével, ezt más csapat (sajnos) nem csinálta volna utánuk...
ha holnap a MU csak fele ekkora szívvel játsszik, én elégedett leszek.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Ezek után teljes szívembõl kívánom, hogy nyerjék meg a bajnokságot - idén senki más nem érdemli meg, és ezt nem csak e meccs miatt mondom! Még egyszer gratulálok a L'pool!
És persze nekünk! GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GO BLUES!
7-5 ... nincsenek rá szavak!
Hatalmas gratuláció a L'poolnak, és persze NEKÜNK!!!
GO BLUES!!! KÖSZÖNJÜK!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
LAMPARD!
Hát ezt 0-2-nél nem mertem volna még álmodni sem... 😄
GO BLUES!
BALLACK mit csinált...hihetetlen! GOGO!
CHELSEA FOOTBALL CLUB