Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Azért azt se felejtsd el h ez a pool majdnem bese jutott a BL-csoportkörében ugye 120.percben lõtt góllal jutottak tovább a selejtezõbõl!Kétségtelen h régóta ez a legjobb PL szezonjuk ,de azért ebbe igencsak belejátszik h idén kimeríthetetlen a szerencse faktoruk😊 Rengeteg 11es, utolsó percekben lõtt gólok tömkelege!
A ManUnak és nekünk is volt már ilyen szezonunk de azért ennyire nem volt durva mint a mostani Poolé...

hedonist
igaz,de én már optimistán álltam a dologhoz😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
reméljük hogy az a bizonyos '4' pont , az ott 7 😊
merthogy nekünk még van egy elmaradt meccsünk.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
ez mind igaz, csak egyet ne felejtsünk, a bajnokság ugyanúgy esélyes! 4 pontot bármikor le lehet dolgozni.. de persze fõ cél a bl.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

asfa
a Barcanak nehezebb valóban de az idegenbeli rangadók (Arsenal, West Ham) nagyon nagyon nehéz meccsek.. és tavaly mintha az Evertonnal leikszeltünk volna hazai pályán, a Fulham meg felszívta magát mostanság ezt is tudjuk, ezenfelül se a Sevilla se Valencia nem ellenfél a mostani formájukat tekintve a Barcának.. szal nem oly könnyû 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

hát ezt nehéz nemkommentelni 😊
nagyon jó meccs volt!!! 2-2 után mondom kicsit odamegyek barátnõm mellé (laptopon néztem a meccset), h vele legyek, mondván eldõlt a továbbjutás... 5-10 perc múlva nézem a képernyõt: 3-4. nem akartam elhinni. fantasztikus meccs lehetett abban a 10 percben (is).
tényleg le a kalappal ez elõtt a pool elõtt. sajnos most jobbnak tûnnek nálunk, nem lenne szégyen, ha megelõznének. persze szarul esne, meg bennem lenne az a sok utolsó perces gól, de amit mostanában mûvelnek az No. 1.
igazából mind1 volt nekem, h ki jut tovább, de annyiból jobb lett volna a pool, h ritkábban lehet õket látni egy barca ellen és most õk ketten európa legjobbjai sztem. szívesebben néztem volna õket!
ettõl függetlenül, aki 2 meccsen 7et rúg nekik, megérdemlik a gratulációt és továbbjutást. persze nektek sem könnyû 2 meccsen 5öt rúgni... 😊
mind2 csapatnak hatalmas gratuláció!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Japep

Javítom:
04.28. 20:45 (TV6) Barcelona-CHELSEA
05.06. 20:45 (m1) CHELSEA-Barcelona

Azért annyira nincs is messze...

A Barcelonának kicsit húzósabb lesz ez az idõszak:
04.18. Getafe-Barcelona
04.22. Barcelona-Sevilla
04.26. Valencia-Barcelona
04.28. Barcelona-CHELSEA
05.03. Real Madrid-Barcelona
05.06. CHELSEA-Barcelona

Nekünk:
04.18. Arsenal-CHELSEA
04.22. CHELSEA-Everton
04.25. West Ham-CHELSEA
04.28. Barcelona-CHELSEA
05.02. CHELSEA-Fulham
05.06. CHELSEA-Barcelona

Hááát kemény lesz...nem merek semmit sem mondani...nekik sokkal fárasztóbb lesz, szinte az összes naggyal találkoznak (lehet, hogy választaniuk kell majd), míg mi a középmezõnnyel...
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

04.28./29. Barcelona - CHELSEA
05.05./06. CHELSEA - Barcelona

Hát senki sem mondhatja, hogy egyszerû dolgunk lenne... :S
A vicces az, hogy szerintem tegnap megint csak bebizonyította a L'pool, hogy nagyon jó formában vannak, ma õk a legjobb formában lévõ csapat - persze ennek most ellent mond a BL alakulása, de ha az egész szezont nézzük, szerintem kétségtelen, hogy a L'pool idén jobb, mint a Barcelona.
Persze ez megint csak semmi, hiszen a BL "csak" 2 meccses fordulókból állt, ott a pillanatnyi forma számít.
Bebizonyítottuk, hogy a legerõsebbeket is képesek vagyunk megverni - ha elhiszi a csapat, hogy megnyerheti a BL-t, megnyerjük!
És ha Essien megfogja Messit, akkor nincs is akkora gond... 😄

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
nááááájsz olyan kocsmafoci hangulat volt😄 nagyon nagy meccs volt, de mi jobbak voltunk és nem kevéssel, mert 2 meccsen 7 gólt lõni egy liverpoolnak, akik sztem a bl mostani keretének egyik legeõsebb csapata, hát szóval ez nagy volt srácok, gyengélkedéseink,edzõcserék ellenére, ez szívbõl foci volt,és külön Lampard és Drogba érdemli a dícséretet, persze Ivanovic 2 góljáról se feledkezzünk meg.

dragon11
Szép volt fiúk!😊

Hajrá kékek!=)

Jagumo
és a Liverpool mostantól csak a PL-re fog koncentrálni

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
azért még nembiztos hogy a MU kieseik holnap 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Barnabyka
Barnabyyyiiiiyyyyyiiyyiyi               (*) üzenete (22:45):
*am. most összeomlik a kiesés miatt a pool és szopik a bajnokságban is a Mu is kiesik holnap velük is ugyanez lesz és a Chelseaé a bajnoki cím😊
(6)    Atti     (6) üzenete (22:45):
*ó persze

Jagumo
4-4 ezt még mindig nem birom feldolgozni 😄

asfa
<#worship><#worship>köszönjük

Atti12
olyan biztos hogy nem lesz 😊

gratula, szereztetek nekem egy szép 90 percet, remélem megint találkozunk a döntõben.

SLICK
Grat a továbbjutáshoz! Nektek legalább sikerült ami nekünk nem.
Remélem a Barcát is elveritek! ^^

<#worship><#worship><#worship><#worship>nektek is megjár<#nyes>

Visca El Barça!

Cabell
Gratulálok, hát tényleg jól összerakott titeket Hiddink, jobbak voltak a kékek ez elvitathatatlan

..viszont..

a Poolról azt hiszem a világ minden gárdája példát vehet, egy kapalemelésen kívü nem tudok mit hozzájuk tenni, egész egyszerûen lenyûgözõ ez az akarás, ami viszi elõre õket...Cech hibája ide vagy oda, abban a tudabran, hogy 3 gólt kell lõniük, 2 góllal vezettek fél óra elteltével, ezt más csapat (sajnos) nem csinálta volna utánuk...

ha holnap a MU csak fele ekkora szívvel játsszik, én elégedett leszek.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Jagumo
hát legalább essen 8 gól azokon a meccseken is 😄

Japep

Ezek után teljes szívembõl kívánom, hogy nyerjék meg a bajnokságot - idén senki más nem érdemli meg, és ezt nem csak e meccs miatt mondom! Még egyszer gratulálok a L'pool!

És persze nekünk! GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
Gyönyörû mérkõzés..felejthetetlen izgalmak és a legfontosabb chelsea siker..na ezek után nagyon szeretném azt látni ,h Rómában Terry magasba emel egy serleget😊 (holnap hajrá porto, egy hasonlóan izgalmas meccsen 5-0át várok:$ ) <#idiota>

Jagumo
Ez a 4-4 szerintem igazságos végeredménye a mai meccsnek 😊

Fabio Capello
Nem szurkoltam senkinek, de csak azt tudom mondani, fantasztikus mérkõzés volt, elismerés mindkét csapatnak!

Jagumo
Ezt a meccset bûn lett volna kihagyni! Legjobb 4 között a csapat 😊))))

asfa
GYÖNYÖÖRÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ VOLT KÉKEK!!
GO BLUES!

Japep

7-5 ... nincsenek rá szavak!

Hatalmas gratuláció a L'poolnak, és persze NEKÜNK!!!

GO BLUES!!! KÖSZÖNJÜK!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
😄 hát kb nemtudtam mást😄 milyen izgalmak 😄

Jagumo
ugyanazt írtunk 😄

Jagumo
ESSIEN MIT VÉDETT !

Barnabyka
Essien..úú ez is de kellett...😄

asfa
ESSSIEN MIT VÉDETT!!

Jagumo
BESZARÁÁÁS !!! ekkora gólt és ennyit! 😄 az év meccse kb. 😄 4-4 LAMPARD NAGYONNAGY

Japep

HIHETETLEN!
ANELKA-DROGBA-LAMPARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
GÓÓÓÓL 4-4 😄
LAMPARD!

Barnabyka
aztaqvaaa...nah mostmár tényleg legyen meg..

Lamppsss (L)<<<<3333333333.

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
Hát ezt nem hiszem el... 2 perc alatt 1 mázlis meg egy szép góllal fordítanak, ilyen nincs...

Barnabyka
nah elég lesz máárr:S:S..hétvégén izgultam eleget..

asfa
NE CSINÁLJÁTOK MÁR :|

asfa
3-4

Fabio Capello
3-3 Lucas

asfa
3-3... szerencsegól

Japep

3-3
:S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
Tényleg nagyon jó edzõ, kár hogy elmegy szezon végén:/

Jagumo
Azt énis néztem, a sárga még jóindulat volt 😊

asfa
ezért kell a Hiddink..csodálatos h mit tud tenni a srácokkal!

Jagumo
Egyébként szerintem azt a ziccert én belõttem volna, de nem akarom kritizálni jól játszik 😊

Japep

Hát ezt 0-2-nél nem mertem volna még álmodni sem... 😄

GO BLUES!
BALLACK mit csinált...hihetetlen! GOGO!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
ÓRIÁSIT JÁTSZUNK. Drogba valami fantasztikusan játszik meg úgy mindenki.

Most már a továbbjutás is 99% nagyon nagy meccs!