24199
Chelsea Fan Club
-
CHELSEA - Burnley
- PL 4.forduló, Stamford Bridge -
- ma 13:45, DigiSport -
- vezeti : Mark Clattenburg -
CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti
Cech
Bosingwa - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Ballack - Essien - Lampard
Deco - Anelka
Drogba
Cserepad : Hilario, Ivanovic, Belletti, Mikel, Malouda, Kalou, Sturridge
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Burnley :
Manager : Owen Coyle
Jensen
Mears - Carlisle - Bikey - Jordan
Alexander (c)
Fletcher - Elliott - McCann - Blake
Paterson
Cserepad : Penny, Kalvenes, McDonald, Gudjonsson, Thompson, Guerrero, Eagles
-----------------------------------------------------------
GO BLUES! -
#17388 Ma lesz meccsünk otthon az idényt meglepetésszerűen kezdő Burnley ellen:) Olvastam a cfc.com-on, h ancelotti ezért különösen nagy hangsúlyt hejez erre a meccsre, azt várja,h nagyon látványos meccs lesz, mert szerinte a Burnley nem védekezni jön ide, főleg,h ugye a MU-t megverték, ezért lehet,h vérszemet kaptak:) És CA szerint ez nem véletlen, hanem tényleg minőségi játékosaik vannak.
Szóval jó kis meccsnek nézünk elébe, és, ha ezeket a játékosok komolyan veszik akkor simán nyerünk. -
#17387 sajnos pontot is nagyon nehezen fogunk szerezni:) (persze ha szerzünk egyáltalán.)
A chelsea viszont szvsz akár 100%os teljesítményt is elérhet, de legalábbis veretlenül kéne megnyerni ezt a csoportot. -
#17386 Úristen, a loki milyen csoportot kapott, ha onnan tovább mennek akkor geciügyesek :D -
#17385 ne viccelj már nézd meg a bayern csoportját:D abszolút továbbjutók már most. a Lokié elég nehéz, arsenalnak is elég könnyű lesz a dolga.
az atlético és a porto is kemény és erős csapatok! gondoljatok bele, forlán és agüero csatárpáros ellen..:S porto, arról meg mindenki tudja mekkora tehetségtelep:)
Azért a lyonra és a liverpoolra is kiváncsi leszek itthon:) -
#17384 hát ennél könnyebb csoportot nagyon nem lehetett elképzelni bár nem irnám le se a portot se a madridot..de azért elvárhato egy csoportelsőség -
Szeptember 15. Chelsea - Porto
Szeptember 30. APOEL - Chelsea
Október 21. Chelsea - Atlético Madrid
November 3. Atlético Madrid - Chelsea
November 25. Porto - Chelsea
December 8. Chelsea - APOEL -
#17382 Kösz. -
#17381 ciprus -
#17380 Apoel Nicosia ez mijen csapat? nem ismerem. -
Jó, nem panaszkodhatunk ... azt hiszem elvárható a csoportelsőség.
Jobban örültem volna volna egy Chelsea, Real Madrid, Marseille, Debrecen csoportnak, igaz, ez nehezebb lett volna... :)
GO BLUES! -
-
#17377 reménykedtem pedig, hogy a D-be kerülnek... -
#17376 liverpool,lyon,fiorentina,debrecen -
#17375 Ath.Madrid
-
#17374 atletico -
Pedig örültem volna a Realnak... :S -
#17372 C csoportba a Debrecent:D -
#17371 Porto a csoportban -
#17370 Megint ... :D
Chelsea, Porto -
#17369 Terry az év hátvédje!!!!!!!!!! -
#17368 1.kalap:
A: Bayern München
B: Manchester United
C: AC Milan
D: Chelsea
E: Liverpool
F: Barcelona
G: Sevilla
H: Arsenal -
#17367 Chelsea D csoportban -
#17366 Pizarro 2 gólt lőtt a Bremenben. -
karajjj #17365 + stream lesz a tv2 oldalán -
#17364 MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17:45 Digisport élő -
#17363 Most akkor ma vagy holnap lesz a sorsolás? mert a port.hu-n az van hogy holnap de mindenki úgy tudja hogy ma…(amúgy köszi a választ) -
#17362 csak digisport! -
#17361 és digisport. -
#17360 eurosport -
#17359 Tudja valaki hogy hol adják a sorsolást?? -
#17358 igazad van abban, h valószínűleg erősebb lenne az inter, mint az arsenal, de, ozoris mondta el a azt ami tény, h így számolnak a bl-ben. remélem a lokival leszünk egy csoportban! és itthon nézhetjük, meg a csapatunkat:) persze nehéz szívvel nézném, ahogy kikap egy magyar csapat:) -
#17357 Miért vicc?Minden évben legjobb 8ba 4angol van sőt 4be meg 3az utóbbi években!Max az Arsenallal lehetne vitatkozni h miért 1kalapos...
De pár éve ők is BL-döntöt játszottak:) -
#17356 Semmit sem számít a kalapok beosztásánál hogy ki hány éve bajnok a hazájában... csakis azt hiszem az elmúlt 4 évben mutatott BL eredmény a lényeg. (a 4 évben nem vagyok biztos) -
#17355 Lokinak:
- Bayern Munich (mert talán a leggyengébbek az első kalapból)
- CSKA Moscow (mert szívesen elmennék moszkvába)
- OlympiaKos (mert egy Athéni focimeccsnél nincs tüzesebb)
Chelseanek:
- AZ Alkmaar (mert szerintem nem okozhatnak gondot)-
- Stuttgart (mert talán ők azok akik nem szolgálhatnak különösebb meglepetéssel)
- Unirea Urziceni (mert akkor megint mehetünk Chelsea meccsre nem is olyan messzire) -
Első kalap:
Barcelona
Liverpool
Chelsea
Manchester United
AC Milan
Arsenal (amennyiben bejut)
Seville
Bayern Munich
Második kalap:
Lyon
Inter Milan
Real Madrid
CSKA Moscow
Porto
Sporting Lisbon (amennyiben bejut)
AZ Alkmaar
Juventus
Harmadik kalap:
Atletico Madrid
Rangers
OlympiaKos (amennyiben bejut).
Marseille
Dynamo Kiev
Stuttgart (amennyiben bejut).
Bordeaux
Besiktas
Negyedik kalap:
Copenhagen (amennyiben bejut)
Debrecen
Wolfsburg
Standard Liege
Maccabi Haifa
FC Zurich
Rubin Kazan
Unirea Urziceni -
#17353 ja, de az arsenal túl nagy sikert nem ért el még hazájában sem egy igen jó ideje... -
#17352 nem én szabom meg. De azért ha belegondolsz nemzetközi porondon igenis angol dominancia van, és milan többet tud mutatni mint az inter. A real meg azért 2es mert hát már az egyes így megtellik a közelmúlt BL sikeresebb csapataival. -
#17351 na ne mondd már, hogy 4(!) angol csapat 1. kalapos lesz, az is, amelyik selejtezőt játszik... ez vicc... és akkor a Milan az 1. kalapos olaszból, pffffffff -
#17350 Arsenal bejut így az inter 2. kalapos lesz:)