24199
Chelsea Fan Club
-
#17469 csak meglett az eredménye a kb 40 perces 1kapuzásnak! -
#17468 Mennyi lett a vége????
EUROSPORT2 beszart -
MALOUDA!!!!!!!!!!!!!!
1-2 ... hihetetlen!!! :D
GOGO BLUES! -
#17466 STUNNING MALOUDA WINNER -
#17465 nah belletti a 90+ os gólszerzőnk! -
#17464 köszi, reméljük még többet kell linkelned legalább 1-gyel:D -
#17463 uuuuh drogba pedig milyen jól csinálta h visszasarkazta!!
drogba és bosingwa is nagyon jól játszanak! -
#17462 1-0 1-1 -
#17461 ezt akartam pont kérni h ballack jöjjön le... állandóan minden edző erőlteti, de minek? -
#17460 fasza, mind két gólról lemaradtam:D -
Na végre!
1-1 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!
DROGBA idegből... :D
GO BLUES! -
Ja, értem.
Ez meg nem a bíró/partjelző feladata, hogy betartsák a távolságot?
De mindegy...
Elég szenvedős meccs lesz, ahogy elnézem... :S
GO BLUES! -
#17457 hát, mert túl közel állt és beleért, ez olyan mintha 9 meteren belul beleállnál a szabadba. -
Most komolyan azért kapta Kalou a lapját, mert fejjel beleért a bedobásba? :S
Ez szabálytalan? -
Stoke City - CHELSEA
- PL 5.forduló, Britannia Stadium -
- ma 16:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Mike Dean -
Stoke City :
Manager : Tony Pulis
Sorensen
Wilkinson - Abdoulaye Faye (c) - Huth - Shawcross
Collins - Delap - Whitehead - Whelan
Beattie - Kitson
Cserepad : Simonsen, Higginbotham, Lawrence, Pugh, Etherington, Fuller, Tuncay
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti
Cech
Bosingwa - Ivanovic - Terry (c) - Ashley Cole
Mikel
Ballack - Malouda
Lampard
Kalou - Drogba
Cserepad : Hilario, Hutchinson, Carvalho, Belletti, Essien, Anelka, Sturridge
-----------------------------------------------------------
Köszi hedonist... :)
De azért még teszem, nehogy a változás kihasson a meccsre... :D
GO BLUES! -
#17454 sztrímz -
#17453 Chelsea
01 Cech
02 Ivanovic
03 A Cole
17 Bosingwa
26 Terry
08 Lampard
12 Mikel
13 Ballack
15 Malouda
11 Drogba
21 Kalou
Substitutes
40 Hilario, 06 Carvalho, 35 Belletti, 41 Hutchinson, 05 Essien, 23 Sturridge, 39 Anelka -
#17452 fél óra múlva kezdődik a meccs.
nem a legerősebb keretet dobta be ancelotti, gondolom tesztelget, vagy csak lehetőségeket akar adni másoknak is, egy gyengébb csapat ellen. de majd meghagyom Japep-nek,h közölje a keretet, mindig ő szokta:) -
#17451 Melyikre?
C'mon Chelsea!!!:) -
#17450 megvót -
#17449 Szavazzatok!!!! -
Arzén1886 #17448 Na jó, még én is mellétek állok. :)
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20090911-wenger-helyesli-fiatalok-szerzodteteset.html -
#17447 Mindenki figyelmébe ajánlom akit érdekel,h is van ez a "törvénytelen" átigazolási cécó. első magyar egzakt cikk erről sztem: origo -
#17446 Guus Hiddink tett egy rövidebb villámlátogatást a klubnál, és adott is egy hosszabb interview-t.
Ha valakit érdekelne: cfc.com -
#17445 azért van ott a "(szerintem)" naaaa -
#17444 te lehet de tudod nem mindig ér rá mindenki a TV előtt kuksizni, így általában sokan csak az eredményről értesülnek és mondjuk a gólszerzőkről. -
#17443 Láttuk(szerintem) -
#17442 Deco meg megsérült -
#17441 Anglia-Horvátország
5-1
Lampard 2gólt szerzett grat neki. Elsőt 11esből a másodikat pedig fejesből amihez fel sem ugrott:) -
#17440 U21
Greece 1 - 1 England
az angol gó lszerzője: Sturridge -
Kétlem, mert nem mostanában sérült le, amúgy lábközépcsont törése van. -
#17438 meg az is lehet,h játszott bl, vagy el selejtezőn. -
#17437 jaa serült? nemtudtam^^ -
Felesleges betenni a keretbe, hogy a csoportmérkőzéseken felén sérülés miatt ne játsszon ... majd a téli keretfrissítésnél bekerül, ha megérdemli. -
#17435 de Matic nem, rá már kiváncsi vagyok -
Arzén1886 #17434 Te jó ég, mi lesz itt a januári átigazolási időszakban. :D
Most majd meglátjuk, mire is képes Abramovics, ha igazából a pénzéhez kell nyúlni. :) -
#17433 Januárban még érkezhet új játékos!?
A Chelsea, mivel benyújtotta a fellebbezését, hosszú időre elhúzhatja a végeleges ítélet megszülettet, így Matthieu Reeb a CAS főtitkára szerint a londoni csapat januárban vásárolhat még új játékosokat.
"Ez attól függ, hogy a Chelsea mikor nyújtja be a fellebbezését. Ha már a következő héten megkapjuk a fellebbezést, akkor november, december környékén már meg is születik az ítélet. Ha csak később kapjuk meg, akkor már csak a következő évben tudunk dönteni, így szabad lesz előttük a januári átigazolási piac." - mondta Reeb a BBC Sport-nak.
"Tehát, ha a Chelsea majd benyújtja a fellebbezését, akkor a FIFA döntését a CAS egy időre lefagyasztja majd, amíg a végső ítélet kihirdetésre nem kerül. Tehát a FIFA ítélete nem lépne azonnal életbe."
A Chelsea-nek 21 napja van arra, hogy benyújtsa a végső fellebbezését a CAS-nak, akik majd a svájci legfelsőbb bíróság előtt döntenek az ügyben.
Forrás:www.goal.com -
#17432 nah joe cole is bent van király:) -
#17431 Bajnokok Ligája keret:
Petr Cech
Branislav Ivanovic
Ashley Cole
Michael Essien
Ricardo Carvalho
Frank Lampard
Joe Cole
Didier Drogba
John Mikel Obi
Michael Ballack
Florent Malouda
José Bosingwa
Jurij Zsirkov
Deco
Salomon Kalou
Ross Turnbull
Daniel Sturridge
John Terry
Alex
Juliano Belletti
Nicolas Anelka
Henrique Hilario
Sam Hutchinson
(Paulo Ferreira sérülés miatt nem lett nevezve az ez évi BL-re.) -
#17430 Chelsea-mintára kerülhet bajba a MU is
A Chelsea után a Manchester United lehet a második olyan angol futballcsapat a Premier League-ben, amelyet a FIFA az átigazolások befagyasztásával büntethet.
londoni együttest csütörtökön büntette a nemzetközi szövetség, miután megállapította, 2007-ben, Gael Kakuta leigazolásával kapcsolatban vitába keveredett a francia Lens csapatával. A Chelsea ugyanis arra ösztönözte a fiatal francia csatárt, hogy szegje meg a Lens-nal érvényes megállapodását és igazoljon Londonba.
Az angol csapat ennek megfelelően legközelebb 2011 januárjában szerződtethet új labdarúgót. A Chelsea a döntés kihirdetését követően közleményben jelezte: "a lehető legmagasabb szinten fellebbez az ítélet ellen".
Az ítélet után a szintén francia Le Havre vezetősége jelezte, szintén a FIFA segítségét kéri, mert fiatal játékosát, Paul Pogbát hasonló módon szerezte meg a Manchester United.
Alain Belsoeur, a Le Havre igazgatója a The Timesnak elmondta, nagyon örül, hogy a FIFA fel merte venni a harcot a Chelsea ellen, ez bátorítást ad a klubnak. Belsoeur szerint Paul Pogbával - a szülei beleegyezésével - olyan előszerződést kötött a klub, amely kimondta, a játékos 16. születésnapja után, 2009 márciusában profi szerződést kap. Ehelyett a Pogba Manchesterben kötött ki.
A Manchester United tagadja a vádakat, a klub szóvivője útján azt a közleményt adta ki, amelyben nonszensznek nevezi a felhozott vádakat. "Mindent az UEFA előírásainak figyelembe vételével tettünk" - áll a kommünikében.
Forrás:www.origo.hu
------------------------------------------------------------------------
Unatkozik a FIFA.. :S