24199
Chelsea Fan Club
  • Oziris666
    Hát sokat nem játszott idén!
  • contraste
    nem hiszem el...

És Essien meg megy a Milánba.
  • Bencee7
    An agreement has been reached with Manchester United for the transfer of Juan Mata, the move subject to a medical and agreement of personal terms. ‪#‎CFC‬

Sajnálom, nekem nagyon fog hiányozni
  • contraste
    Állítólag Ross Barkley jöhet a nyáron. Na ez mondjuk érdekes lehet.
  • contraste
    Nagyon ajánlom, hogy ne Mata 10-esét adják neki... Az lehet jövőre Edené.

Érdekes mostanában már nem hallani, a Kagawa féle nagy ajnározásokról, hol van most a 'Kagawa>Hazard' felkelés? Ja most Mata kell, mert lószart nem csinált még mióta odament? hát igen.
  • Oziris666
    Na Salah hivatalos!Véégre
  • pilboy
    igen, tudom, h ott csak két csapat létezik, de a kispadról még csak a keretbe sem sikerülne bebírkóznia magát
  • Oziris666
    Nah ha minden igaz megnyertük a licitet a Liverpoollal szemben a Baseli Chelsea szopató Mohamed Salah-ért! Transfermarkt.de

Nagy kedvencem!Nah ő kurvajólenne jobbszélre...
  • Oziris666
    Amúgy sincs esélye bekerülni a kezdőbe,sose volt(még a csúcsformájánál sem), a válogatottban ugyis a Barcások meg a Realosok játszanak!
  • Bencee7
    A lényeg, hogy Jm egy fsz Matával, vitathatatlanul az ő hibája az egész, nem Matáé. Most komolyan, ki hiszi el, hogy az az ember, aki ilyen fiatalon kb mindent megnyert, amit lehet, zsinórban 2 évig az év játékosa a csapatnál és elfelejtett focizni??? Ezt nekem ne akarja beadni...

Igazából már csak 1 hét van talán az átigazolási időszakból, egyre meredekebb dolgok lesznek, főleg Matával kapcsolatban, mert nem játszik és mert 1x bosszúsan jött le a pályáról amikor lecserélték, ezért. Ennél csak rosszabb dolgok jönnek a neten, mert minden semmirekellő szenny szar azt akarja h az ő faszság cikküket olvasd.
    Tegnap kb minden fos lehozta, hogy 37 milláért megy a junájtidbe //igen abba a szrba, amit Mojszi elpusztít lassan-no offense MU fanok//. Sőt, este még azt is olvastam, hogy a Real-ba megy :D
  • Pares
    Valaki mesélje el ezt a Mata-ügyet, mert egy ideje nem olvasgatom a pletykákat vagy kiszivárgott bennfentes infókat. Ha jól emlékszem tavaly őt választották meg az év Chelsea játékosának, idén meg el akarják adni? Van valami oka, hogy Zsozé ennyire hanyagolja? Vagy egyszerűen csak döntenie kellett Oscar és Mata közt, és a fiatalabbikat választotta?
  • contraste
    Sporthiradós cikknek szerencsére nem hiszek. Ettől függetlenül lehet, hogy igaz, próbálom magam felkészíteni, de szörnyű belegondolni.. DeBruyne távozása is belémrúgott, de Mata... nemár:(

pillboy: Ezzel tisztában vagyok, és csak remélni tudom, hogy ennek ellenére marad és José elkezdi játszatni, hogy hol azt nem tudom, mert most tényleg a kezdő összeállni látszik. Sehogyse jó...
  • Barnabyka
    Mata a Mu játékosa - sajtóhír
    Én kezdem elhinni, és szerintem ezzel mindenki jól jár, annak ellenére, hogy mi elveszítjük az egyik legjobb játékosunkat, de mivel JM nem játszatja így mennie kell, hogy részt vehessen a VB-n, és ha igazak a hírek, kapunk érte 37millió fontot(45millió euró) az azért nem rossz! .. tény, hogy nem a MU-ba kellett volna mennie, de hát meg kell ragadnia a lehetőségeit.
  • pilboy
    arra lennék kiváncsi, h van-e más kérője.
    amennyiben nincs, akkor érthető lenne, h eligazol (akárhova is), hiszen ne feledjük, h a vb évében vagyunk. játék nélkül esélye sincs, hiszen nem a magyar válogatottról van szó :D
  • contraste
    Ha Mata elmegy, sosem bocsátom meg Josénak.. De neki sem, ha riválishoz megy.
  • contraste
    Szerintem most húzzatok el innen, nem bírjátok elviselni, hogy a "kis csapatunk" legyőzte az inkább kiscsapatnak látszó divatcsapatotokat. Már lehet nem is annyira divat MU-snak lenni? Ahogy olvasgatlak titeket néha nem vagytok túl kitartóak. Mi a Kékekkel voltunk a legnehezebb időkben is, amikor ti nyertétek sorra bajnokságokat, és mégsem ugattunk, hogy jaj pénzes csapat jaj Glazerek stb stb. Nyavajogjatok csak.
  • miezviz
    Én nem kívánom ezt és persze hogy nem lesz így, csak legalább akkora hülyeséget akartam írni mint te.
  • attiGT
    ezt mondták már párszor és mindig pofára estek ;) nem kell válaszolni nem nézek ide többé
  • miezviz
    5 év múlva a gyerekek meg a united röl nem fognak hallani.
  • Oziris666
    Jajj ne kezdjétek már megint ezt az Abra tmát!
    Minden csapat pénzzel és pénzből működik nem gyufaszálból rakják össze basszus...
  • Oziris666
    Jó mondjuk Luiz rossz példa én őt még Chelseasként se védeném:D

• attiGT
    nagyon gázul próbálod védeni a kis csapatod :D vajon mi lenne veletek abramovic nélkül, fogadjunk azelőtt chelsearől se hallottál :D
  • pilboy
    nem, luiztól térd fölötti rúgást láttam, amire gondoltam, tényleg, az sokkal jobb
  • contraste
    Amúgy meg Vidic hiába akar kemény fiú lenni, amíg a fő feladatát nem hozza le a védekezést, több komoly védelmi hibája volt, többek között egy gól az ő helyeszkedési hibájából jött létre.
  • contraste
    Nem a keménységgel van baj, hanem, hogy rosszindulatú volt. Ezért féreg. Luiz is kemény, de ilyet sosem láttál.
  • pilboy
    max továbbmegy, sosem játszott kisasszony focit, mint nálatok luisz
    ja az a luizs, aki okozott már nem kicsi sérüléseket mu ellen
  • contraste
    Rafael is eszes gyerek... Na, de sebaj megvertük őket rendesen ez a lényeg!
  • contraste
    Féreg Vidic, remélem az egy meccses eltiltása után valaki lehenteli és lesérül örökre. A rohadék, csak Hazardot akarta lekaszánli már egy számukra elvesztett meccsen... Csak azt kívánom neki, hogy valaki ugyanígy csússzon oda.
  • Oziris666
    Az a baj h ezekbe mi nem látunk bele!Olyat is hallani h edzésen nem parádézott eléggé!Tehát bármi lehet!
    Legalább korrekt áron adtuk el!
  • contraste
    Hu bazmeg akkor muszaj nyernnk én még akarom látni játszani:D

Egy kis stat Edenről:

Most chances created in the Premier League? Hazard with 50. Twenty more than the next Chelsea player. Most completed dribbles in the Premier League? Hazard with 76. That's 19 more than anyone and more than three times as many as the next Chelsea player. Go-to man hardly does it justice.

Magyarul:
    Legtöbb helyzetkialakítás a PL-ben eddig: 50 (20-szal több, mint bárki a CFC-ben)
    Legtöbb végrehajtott csel a PL-ben eddig: 76 (19-cel több, mint bárki a PL-ben, és 3 szor több, mint bárki a CFC-ben.)

• szucsy89
    Zlatan Ibrahimoviæ: "Ha a United legyőzi a Chelsea-t vasárnap, befejezem a futballt!"

:DS:DS:DSA_d:DSS:DASA:D:SDAsda
  • contraste
    Én sem bánom már.. De azért fájó szívvel tekintek vissza arra az Essienre, aki vitte a hátán a csapatot anno, és aki bődületes bomba gólt lőtt a Barcának.

Viszont De Bruyne távozása nagyon rosszl érint.. szörnyen sajnálom, inkább ne vettük volna meg Williant, vagy Schürrlet (bár őt is bírom). Idén még elmehetett volna kölcsönbe mondjuk Everton,Villa,Castle,Soton,Swansea valamelyikébe, és jövőre fasza lenne már. Nem tudom mit várt Jose, hogy alig játszott a PL ben és rögtön berobban, alig kapott idot..
  • Bencee7
    Nem bánnám, épp eléggé hátráltatják a játékot, főleg Essien. Mikel is sokszor csak alibifocizik, de el tudom képzelni, hogy a feladata a labdaszerzés/tartás, és semmi más, azt pedig jól ellátja, csak szerintem ezért külön embert a pályán tartani felesleges...

Remélem Matic beválik, ha már ennyi lóvét kiadtunk érte :)
  • Oziris666
    Valamelyikük tuti távozik vagy lehet mindkettö!
  • contraste
    Egy Essien/Mikelnél csak jobb lehet.
  • Oziris666
    Nemanja Matic First Interview

• Oziris666
    Úgynézki hivatalos Matic jött 25milió euroért... (anno 5millióért ment el)
  • contraste
    De sztem az ok okozati összefüggés úgy épül fel Mata esetében, hogy miután kikerült a csapatból, azóta nem tud kiemelkedőt nyújtani, nem pedig ezért került ki. Nem felejtettel el az elmúlt két szezon óta játszani.

Mi az már, hogy újravásároljuk Maticot?:D David Luiz dealben volt benne, kb 3-5 m euró súlya volt, és most 20 körül vesszük:S
  • Oziris666
    Hát ez kicsit olyan Robbenes,ha nincs rá szükség vagy nem illik bele a taktikába akkor adjuk el jó áron,neki se jó ez a helyzet meg a csapatnak se!

Birom Matát de azt is be kell látni h ha játszik se parádézik mint tavaly,mert azzal legalább megcáfolná Mourinhot!De így nem teszi nehézzé a portugál dolgát... Mert Willian vagy Schürle se játszik sokat de azért vannak kiemelkedő meccsük elvétve!

Persze örülnék ha maradna!
  • contraste
    Kezd tényleg kiemelkedően jtszani, és egyre durvább cseleket ad be, amik be is jönnek. Még mindig nagyon fiatal, remélem kijön belőle az a tehetség, ami benne van!

Más, Matat akarják a francia gazdag csapatok és állítólag A Bayern is:S De Bruyne után (majdnem done deal) szörnyű lenne elveszíteni az egyik kedvencünket.