Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
mindig bebizonyítod mér tisztellek Mu-s létedre 😄<#eljen>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Matthew Prosac
bevallom én a Barcának szurkoltam, és a gól pillanatában örömködve ugráltam is, de ha félretesszük az érzelmeket és jön a realitás akkor egyértelmû hogy ezt a meccset elcsalták és a Barcelonának semmi keresnivalója a fináléban. a Chelsea a futball magasiskoláját mutatta be ma (avagy "Hogyan kell leradírozni egy Barca-támadógépezetet"), nem kérdés hogy kinek kellett volna most továbbjutnia.
Nem is tudom mit tennék most ha az én csapatommal csinálták volna ezt. Valószínû a billentyûzet már 3 darabba lenne...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Barnabyka
<#eljen>

buldozer99
😮 szeva😄

Forca Barca

Jagumo
Aki azt mondja hogy igazságos volt a két mérkõzés egybevetve, akkor az hazudik vagy értelmi fogyatékos :/

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

penészthozópára
Max respect nektek. Ez a Barca semmit se fog érni a döntõbe.

One Love, One United!

asfa
stílus váltás vagy viszlát

buldozer99
és mér nem lõttetek?😄

1-et lõttünk elégvolt a továbbjutáshoz, kiállítás után nem kelelt volna visszaállni emgint bunekrba, nah mind1 kiszoptatok...😄

Forca Barca

asfa
jaj.. ugy h az elsõ kapura lövésük a 93.percben volt 😊 sehogy máshogy, nézd meg az ismétlést és aztán gyere beszélgetni

asfa
de megölte, mert nemtudott golt rugni..az egyetlen csapat a Chelsea akire nem lehetett ráerõltetni a Barcának azt a focit,amivel 3-4-5 esetleg 6 gólokat rug.. mert képtelen volt feltörni a védelmet, igy képtelen volt nyerni.. megtörtek és a Stamfordon pedig szintén nem tudtak mit tenni, nem az a Barca volt aki realt verte vagy aki hu dejo ebben az idényben..a Chelsea az elsõ aki elkapta õket, csak a Biro nem nézte jo szemmel

Jagumo
de érted ha arathattak volna , de nem arattak , MIÉRT? mert képtelenek voltak gólt lõni! 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

dragon11
ennyi, noob bíró..

Barnabyka
neked meg a hozzád hasonlóknak akik nem látták a meccset vagy csukott szemmel nézték jó éjszakát.

R0sc0
A bíró nem vezette jól a meccset, sõt, meg nem adott tizenegyes, barca oldalról indokolatlan kiállítás stb. De ezenkívül nem a bírókat okolnám hanem azt hogy jobban játszó chelsea egy 1-0 eredményre akart ráülni? mikor mindenki tudtha hogy ha a barca talál egy gólt akkor az az õ kiesésket jelenti??!!! Abban a 20 percben amíg emberelõnyben játszottak nem tudtak golt lõni ami biztosítja a BL döntõt?

hedonist
te meg dugd fel az 5-6 meg nem lõtt gólodat. és ha már ennyire számolod ezekt meséld már el mi ma hányat lõhettünk volna be nektek drogba az elején 2-3 at belletti a végén, anelka-nak is volt 2-3 szóval felejtsük el ezt az egyértelmû vitát.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

anyira sajnálom hogy hiddink elmegy a szezon végén😞 pedig a köv szezonba ilyen teljesítménynel biztos nyerõk lettünk volna😞

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Kifejtenéd hogyan nulláztátok le a Barcat?
Tudtommal kiestetek!

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

buldozer99
Ballackot hányszor lehetett volna kiküldeni az elsõ meccsen?

Na mindegy én nem veszekdek veletek.😊

Forca Barca

Jagumo
tökéletesen megfogalmaztad 😊

WuFraZselic
az 1. meccsen szerintem egyáltalán nem lett meglõve a barca focija... nagyarányú gyõzelmet arathattak volna multhéten... és hát szerintem nem olyan jó a chelsea szezonja a barcáéhoz képest... :S

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nem rúgta le, csak összeakadt a lábuk, de ez ilyenkor nem szempont, kiállítás jár érte, ha vétlenül akadt össze a lábuk akkor is...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

asfa
az h 5-6 gólt lõhetettek volna..hát mér nem lõttetek? jaaa zért mert képtelenek votlatok mert megöltük a támadofocit.. viszont ma is lenulláztuk a barcát csak mellette õk kaptak biro segédletet azáltal h két 11est minimum nem adott meg.. kezezés 11es.. ha nem tévedek.. malouda lerántását pedig lefujta tehát látta h szabálytalan de belül volt és kivülre adta.. nem értem mi a gond 😊 Dani Alvest is 6szor kilehetett volna küldeni..helyette ment Abidal mert lerugta Anelkát.. ennyi

Jagumo
a MU nagyon szép meccset játszott tegnap! 😊

Na jó, ez tényleg túlzás, bár a Bl-t idén a Chelsea megverésével lehet(ne) megnyerni, helyette egy elõdöntõs ellen is be lehet húzni.
Na jó, a mu-nak nem kell majd, ha úgy alakul...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

HunnernesKonge
Ne vedd fel szerintem nem akarta a MU-t bántani csak rosszul fogalmazott keserûségében...
kuzco007
nagyon sajnálom a manchester drukkereket, de amióta a BL él és virul nem nyert senki sem kétszer egymás után és nem hinném, h pont a manchester lesz majd az aki nyer, bár én nekik fogok szurkolni a bl döntõben, mert ez a gay barca nem érdemli meg még aztse, h labdát kapjon...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Shep
A Cselzi mikor nagy a tét mindig többnyire nem tud úgy teljesíteni ahogy egyébként arra képes lenne. Egyébként nem vagyok a barátod és, nem akarok veled vitázni, mert most felfokozott lelkiállapotban vagy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pontosan, finoman szólva a védekezõ focit támogatta...

asfa
valoban szépen teljesitett.. a két meccs alapján viszont nem érzem döntõsnek õket, mert a focijuk meg lett lõve, de nem gyengén.. és mond azt,hogy a Chelsea szar szezononon van tul, és szar csapatokon ment át

Jagumo
most már végül is mind1... ez van... de ha egy 11-est belõtt volna a Chelsea az a Barcelonának nagyon demoralizáló lett volna 😊

kuzco007
nah nagyon pörög a topik, lehet bekerülünk legnépszerûbbek közé😛

buldozer99
jolvan nyomd fel magadnak a bunkerfocidat😄

Forca Barca

Matthew Prosac
ez a Manchesterre miért is igaz? ("az idei Bl gyõztes szégyenkezve veheti majd át a trófeát.")

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

áh, mindenki ilyeneket remél, aztán semmi nem lesz, NS is megemlíti két mondatban, aztán szopja a Barcát...
asfa
azért nem cáfollak mert feleslegesnek érzem,hogy ujabb és ujabb érveket hozzak fel, mert már minden elhangzott. ha te igy látod hát sajnálom,ha nem látsz csak nézel, ez az én véleményem.. az,hogy a futball rajongok akik nem elfogultak a barca iránt,ugy látják h a Chelsea érdemelt volna továbbjutást, nagyon nagy százaléka nem hiszme h véletlen dehát vagy mi vagyunk a hülyék, vagy a barca drukkerek elfogultak pöppet

hedonist
nem így van, 2 teljesen 100% os büntetõt nem kaptunk meg, 1. malouda lerántása a 16 oson BELÛL történt,2. Pique kezezése, DE ebbõl egy is elég és olyan mondat nem létezik,h MAX pique kezezése, mert az a max pont elég,h a szart sem csináló barcelona szépen vegye a jól megérdemelt sátorfáját.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Atti12
reméljük meglesz 😊

tutira a mu??? és ebbe honnan vagy ennyrie biztos barátom?

WuFraZselic
tulzás azt állitani hogy érdemtelenül jutott a barca oda, ahova... lehet hogy ma semmit nem tettek, de multhéten 5-6 góllal nyerhettek volna, és ott is volt néhány érdekes itélet... sõõt... az hogy a biró nem fujt a chelseanek, az meg nem minõsiti a csapatukat... a barca igenis megérdemelte hogy eljusson a döntõig, óriási szezonjuk van... ennek ellenére a United címvédõ lesz 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hát részvétem...
így kiesni... <#gonosz1>
Jagumo
én meg azt tudom mondai, hogy Rómában (asszem ott lesz a BL döntõ már azt sem tudom 😄 ) lõjétek szét a kaput!!!!

buldozer99
khm, elsõ meccsen ballackot ki kellet volna állítani,és volt még 1-2 eset amiért sárgát sem kaptak a chelsea játékosai, Abidal kiállítása nem volt az, ne mennyünk ebbe bele mivel 100 okot lehet találni...

Forca Barca

Shep
Sajnálom a kékeket igazságtalan volt a bírói ítélet viszont ha õk jutottak volna be akkor megint tutira az MU nyert volna, így legalább van némi esély arra ,hogy nem megint õk nyernek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

köszönjük bíróúr<#falbav><#violent><#boxer><#gun>HOGY ROHADNA MEG OTT AHOL VAN

Jagumo
tényleg nem 6 csak 3... 😊

ha nem cáfolsz meg akkor elismered amit írtam😄

kiki888
hát tényleg elfújta a drága spori a meccset, a Chelsea megérdemelte volna a döntõbe jutást mert a Barca lóf@szt sem csinált sem a mai, sem a múltkori meccsen, ezért el lesz kenve a szájuk
go Red Devils hajrá Man Utd, a Chelsea-t meg sajnáljuk :S

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

kuzco007
köszönöm😊

A legviccesebb, hogy a barca csapata, ahelyett, hogy besunyogott volna az öltözõbe és ott örömködne, kint ünnepeltetik magukat a pályán.
Ez azért ebben a helyzetben több, mint vicces.

asfa
biro miatt nem vertetek meg? 😄 1 tizenegyes? 😊 bele se kezdek..