Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
cikk folytatása:

talán titkos szerelmi szál áll a háttérben a norvég király és az angol királynõ között?

valami your eyes-t magyarázott és a szemét mutogatta, szóval semmi fuck nem volt ott
buldozer99
ez így van...

Forca Barca

HunnernesKonge
Nagyon nyomják ezt a spanyol bandát onnan fentrõl. komolyan kezdek félni :/ Nektek meg egyszerûen nem tudok mit mondani. Sajnálom 😞
SLICK
"-Norvég - Angol ellentét ?! 😄DD "
Ezen felsikítottam 😄:_SA?D:_AS?D:_AS?D_:AS?D_ASD

galmat
Unitedes vagyok, de amit a csapatotokkal mûvelt ez a spori az több mint felháborító volt. Azért egy BL elõdöntõre ilyen ürgét küldeni..... Szegény hoki válogattunk is rendesen szívott a bírók miatt az elmúlt 2 hétben.

milyen 6 tizenegyes? max a Pique kezezését lehetett volna megadni, de ne felejtsük el hogy Abidal jogtalanul kapott pirosat. És hogy az odavágón csak a bírónak köszönhetõen nem nyert simán a barca. Am jó ez a chelsea, ez kellett volna legyen a bl döntõ.

dragon11
gz barca, bejutottak a semmivel.. szép volt így tovább..

Jagumo
1 kaput eltalált lõvés, igaz ez szép gólt volt, de melette kicsit nemnekünk fújt a bíró, sõt NEM FÚJT ! idegbeteg...

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

asfa
nem.. azért votl nagy tlejesitmény mert megölte a Chelsea a Barca nagyon kemény fociját, egy hete.. azt kivédekezni senkinek nem sikerült idén.. várható volt ,hogy idegenben nem fognak támadni.. a Barca viszont itt semmit se tett.. kaptak is egy gólt, csak mázlijuk volt meg egy birojuk.. ennyi volt a különbség..

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Fabio Capello
D😄😄😄 nap hozzászólása, megy is aláírásba 😄

Jagumo
Remélem ebbõl vlami óriási futball botrány lesz! 😄

Ilyen címlapokat szeretnék:
-A Norvég bíró megakadályozta a Chelsea döntõbejutását
-A Chelsea nem tudott döntõbe kerülni, mert GYP-s a bíró
-Norvég - Angol ellentét ?! 😄DD

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Fabio Capello
nem az antifoci a gond, hanem a hülye bíró 😊

a mocskos norvég szemét, tisztelem Drogbát azért, hogy nem ütötte arcon azt a szánalmas buzit...
WuFraZselic
nem értem miért csodálkoztok, a barca ugyanolyan antifocit játszott mint a chelsea 1 hete...lehet hogy a birói ténykedés szánalmas volt, de szerintem semmivel sem érdemelte meg jobban a továbbjutást a chelsea... és ez nem flame, semlegesként irok 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Barnabyka
én is eztmondtam most az egyik legjobb haveromnak.. egész héten azthajtogattam ,h úgysem nyerhet a Mu bárki jutbe velük a döntõbe az legyõzi õket. De most teljes szívembõl remélem ,h Rómában megszületik az elsõ BL címvédés😊

GogO Blues..soha NE add fel!!! (Hiddinkek is külön köszönet remélem az FA trófea hozzá kerül.)

úgy hallottam "i'll fuck this man"

játékvezetõ 6 - 1 Chelsea
asfa
most már én is a Mu-nak drukkolok

Atti12
együttérzek.. Remélem megbosszuljuk ezt május 27.-én.... ezt a bírót meg elkell tiltani egész életére a focipályától..

Jagumo
ez egy gyökér! 😄 sajnos nincs rá jobb szó!

Focigyilkosok

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Barnabyka
Jajj nagyon szeretem én ezt a Chelsea-t és most talán mégjobban és a szememben most megnyerte ezt a párharcot a csapat.. csak van egy geci Norvég aki rontja az összképet.

asfa
köszönjük..sajnos sok az Isten keze 😞

báttyó02
hát ezek után remélem hogy az mu szarrá veri ezt a makker bandát
nem mintha a chelseat bírnám,de ezt a meccset egyértelmüen a bíró vette el tõlük

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Cabell
hát gratulálok, azt gondolom, hogy most a világ minden drukkere együtt érez veletek, és mindenki tudja, mi lett volna itt ma a megérdemelt eredmény. ebben Isten keze volt, nincs mit hozzáfûzni.

grat még1szer, itt ti érdemeltetek volna továbbjutást

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

toysoldier
tudja valaki mint mondott? 😄
this is a fucking...?

amúgy sajnálom, hogy nem a Chelsea jutott tovább :\

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Barnabyka
Sírhatnékom van gyerekek😞... egyszerûen hihetetlen.

asfa
remélem kinyirják ezt a birot, nem valo focimeccsre.. még sárgát osztogat.. kiez.. mellesleg Essien nagyot hibázott amellett h bombagolt rugott.. egyszer kellett csak hibáznia

Nem is baj, hogy a Barcában nem játszhat a döntõn Alves, majd övrebõ beáll...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Jagumo
EZ MI A PICSA????? hogy ez mekkora szaros bunda meccsvolt.... szerencsétlen bíró, hogy küldhetnek ki ilyet????

Na jó, jöhet az Arsenal...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Fabio Capello
eegen, elég érdekes kérdés... Persze nem ezen múlott a mérkõzés, hanem az elõtte levõ 1-2 igencsak büntetõgyanús eseten

SLICK
Lol Drogba üzent a kamerának 😄

Na Drogba még megveri a bírót.

REAL MADRID

lehet, a bírót jól eltiltják, ettõl mi még nem mehetünk neki a Bl döntõnek.

asfa
köszönjük.. gondold én mennyire.. 😞
azért szép volt CHelsea!

Ahogy nézed, mert nem is a háta nem is a válla volt és a labda tovább ment volna ha nem akad el.

REAL MADRID

az idei Bl gyõztes szégyenkezve veheti majd át a trófeát.
díszvendég övrebõ bíró...

SLICK
Nincs igazság a fociban ez újra bebizonyosodott :| Sajnállak titeket

asfa
nevetséges szarházibiro, felgyujtanám legszivesebben.. szánalmas

Fabio Capello
ehh... nem rajtatok múlott a továbbjutás, ezúttal megérdemelt lett volna, a bíró kritikán alul teljesített.

Semlegesként én sajnálom a történteket...

dragon11
3 11est nem adni meg, lol.

jó, akkor ez nem volt kezezés...

ez a bl megcsúfolása, elõre gratulálok a késõbbi gyõztesnek, remélem a Barca lesz, és büszkék lesznek rá---

Fabio Capello
ez nem volt tizenegyes szerintem, legalábbis negyedannyira sem mint a másik kezezés

asfa
fújjuk be ezt a szánalmas barcát egy kaput eltalálo lövéssel 😄 igyvan (Y)

Fabio Capello
íííííííí azt hittem ballack ott helyben letépi a bíró fejét 😄😄😄

asfa
Ballack majdnem megverte

6. megnemadott 11-es?