Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REAL MADRID

Drogba "It's a fucking disgrace"

REAL MADRID

Jagumo
naggyon nagy!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Fabio Capello
Ha jól sejtem, üdvözölte a bíró szüleit... 😄

Esetleg megadta a szemészének a telefonszámát 😄

Atti12
én azt vettem észre hogy köztünk általában béke van 😊 eltekintve néhány baromtól..

hedonist
Japepnek elsõsorban (mert vszinuleg épp egy betonfalat fejelgethet) jobbulást, és mindannyiunknak, az FA kupa vmennyire vigasztalhat,de igazán ezt meg a tavalyi pechünket csak 1 bl gyõzelem írhatja felül.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

REAL MADRID

Fabio Capello
attól még hogy szerencséjük volt, és õk jártak jobban, tessék tisztességesen leírni a nevüket.

Tudod jól, nem dívik ezen a fórumon a csapatnevek kigúnyolása, be is pöccent rajta gabber anno.

Shep
Azt elhiszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Á majd annyi lesz mint mikor Gerát kiállította jogtalanul a skót, ez is bocsánatot kér és el lesz intézve.
Egyébként valaki le tudta olvasni Drogba szájáról mit mondott a végén a kamerába?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dragon11
attól még qrvára idegesít, hogy a Barcácskát berángatta a bíró a döntõbe azé'..

hedonist
velem is ugyanez, ugyh igyunk😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
és ez a legnagyobb baj,h már nem lehet változtatni.. de talán a fifa felakasztja a bírót. az könnyebbíteni a szívünkön, ha látnám 1 héten belül,h mehet utcát seperni dániába.

Jagumo
basszus olyan éhes voltam, aztmondtam vége a meccsnek eszek, és mikor végelett elment az étvágyam is...

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Fabio Capello
jogos 😊

Shep
Hát igen, a végén az tényleg szép volt. Azonban vitatkozhatunk itt napestig, hogy mit, hogy kellett volna, mi volt 11-es mi nem, megérdemelte-e a Barca vagy sem. Az eredmény már nem fog változni.

hedonist
pontosabban 3 játszmánként😄

Fabio Capello
óóóó a legjobb amikor a saját drukkertársaimat kell visszafogni

hedonist
ebben annyiban igazad van h kellett volna gól, de hát drogba és anelka is nagyon probálkozott, belletti mit megcsinált a végén, nem jött össze, talán ha drogba marad a pályán ki tudja mind1 is kellett volna gól, végig nem mertem kimondani,h ha kapunk egyet az majdnem h bukás elõbb löjjunk mi egy 2. ikat és akkor már oké, de akkor sem lehet elfelejteni,h a bíró belenyúlt a meccsbe akkora hatással,h megfordította a végeedményt és kész.

Matthew Prosac
nem szégyen tisztelni az ellenfelet és mások véleményét illetve életfelfogását. itt az sg-n nem hemzsegnek a "peon-szurkolók" - hálistennek.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Jagumo
énis azon gondolkoztam, hol van Japep?

dragon11
Sztem jogos lett volna, ha orrba veri, de a büntetés hát..^^

WuFraZselic
ááá, nem láttál még szerintem egy jó kis Juve - Inter tábor közti flame-et 😄 én United drukkerként eleget átéltem mindenféle fórumon, de az sg-s olaszfoci topik az veszélyes :😄😄😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Barnabyka
<#eljen> igaz, de azok az emberek nem is jelentõsek.

R.I.P. - szegény Japep annyira sírhat ,h már be sem ír ide.

Jagumo
úgy ahogy mondod 😊 mert a barcát demoralizálta volna , hogy 2 gólt KELL rúgjon 😊

Shep
Hát ez az, hogy eljátszotta, tud õ azért ettõl jobbat is.
Etelközi
Mondom lehet mondani, hogy 11-es, de ha igazán akartak volna tudtak volna rúgni még 1-et, de nem igazán volt meg az akarás mikor emberelõnybe kerültek akkor is a Barca dominált inkább úgyhogy hibás volt itt mindenki, nem lehet csak a bírót hibáztatni, aki amúgy egy hülye volt.

Ja mert azok már ki lettek dobva 😄D

REAL MADRID

Fabio Capello
a fehér sose fog kékké változni 😛

Barnabyka
szerintem meg az "Arsenal-Chelsea-Mu" topik hármasból igen kevésoylan ember keveredik ki aki veszekedni járna át a másikba. "Good Friends"

Fabio Capello
vigyázz, teniszben is csak egyszer kérhetsz challange-t.

WuFraZselic
Te is tudod, hogy hova való vagy a szíved mélyén 😄😄😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Ballack ha nem a pályán vannak szerintem szerintem szétveri a fejét, így se sok híja volt.

Oziris666
Azért, Drogba eljátszott 2ziccer itt és egy mégnagyobbat múlthéten...

Rúgott volna, de 16-oson belüli szabálytalanságokkal akadályozták meg.
Bármely megítélt 11-es kb. eldöntötte volna a meccset.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Jagumo
de még hogy, hiába voltam ideges nagyon nevettem 😄😄😄

Matthew Prosac
amúgy pont az ilyen mérkõzések után kéne újra és újra a kedves Fifa bizottsága elé állni egy raklapnyi dvd-felvétellel, hogy miért kéne megreformálni a játékvezetést. 2 bírót, vagy 82 partjelzõt és 24 negyedik számú játékvezetõt, bevezetni a challange (tenisz) szabályt vagy akármi. mert ez így tarthatatlan. évrõl évre jön egy hülye, akit az egész világ felakasztana! és nem akarnak kifogyni!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dragon11
Ballack nem véletlenül ordította le..

hedonist
még mindig nem hiszem el, najo mentem corvintetõre leinni magam rewindra...

asfa
hidd el angolok között még ritkább 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Jagumo
idióta... 😞

Shep
Egyébként lehet szidni a bírót a másikat, de a Cselzinek igenis rúgni kellett volna még egyet, nem pedig csak bunkerfocit játszani, mert támadásuk nekik se igazán volt, Essien bevágta és ennyi, drogba próbálkozgatott, de õ sem volt az igazi. Igaz persze, hogy a Barca is harmatgyenge volt.

asfa
de pontosan ezt jelentette, hiszen nemtudta feltörni a védelmet a gólerõs Barca, nem találta a lyukat ezáltal meghalt az ötlet.. próbálkoztak folyamatosan és nem jött a gól amire vártak.. ezt jelenti megölni a játékát,hogy nem tudtak vele mit kezdeni,ahogy ma se.
de most megyek, jó éjszakát mindenkinek és szép volt Kékek!
én büszke vagyok
GO BLUES!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Jagumo
én a Pique lennék, Rómában nem mernék felmenni a pályára, sõt az utcán is lesütött fejell mennék... 😄

WuFraZselic
hát jah, Hiddink nagy stratéga... kicsit összeszedte a chelseat mióta odament... a meccs valóban a birón mult, de ez nem a barca hibája akkorsem...

Fabio Capello
well én is örülök amikor normálisan lehet beszélgetni ellendrukkerekkel, ritkaságszámba megy az ilyen az SG-n, legalábbis az olasz foci esetében (angolban annyira nem vagyok otthon). De errõl még Zselic kolléga tudna mesélni, Juvés létemre több idõt töltök az Inter topikban mint a Juvésban 😄

buldozer99
jolvan aludjatok, megyek énis, holnapra talán lenyugszotok😄, szuszááá😄

Forca Barca

Jagumo
köszi 😊)

kuzco007
1. Maffiózó
2. Ritka rendes lányt találni
3. Landwirtschafts Simulator 2008-2009
4. Euro Truck Simulator
5. Chelsea Fan Club

jók vagyunk😊 nah figyeljetek én elmegyek aludni, hnap érettésgim van, addig tudjátok meg a bíró telefonszámát és címét, házhozmegyünk😄😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

WuFraZselic
na na na... a megölni a játékot és meguszni kapott gól nélkül az két teljesen más dolog. az odavágón rendkivül sok barca helyzet (-> ez nem azt jelenti hogy megölték a játékukat), most meg kb 2 normális helyzet. inkább most öltétek meg a barca játékát... bár a barca nem is támadni akart egyértelmû volt

Jagumo
és miért volt elég 1? mert gyökér a bíró... 😄 Nem tudod bebizonyítani hogy neked van igazad, nemes egyszerûséggel azért nem, mert NINCS igazad 😄D