Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pethy23
Ballack-nka nem csak annak az egy kezezésnek nem kezezésnek a reakciója volt, hanem az egész meccsi, amit ez a nyomorék benézett!
Hát Ballack pont ez miatt hisztizett, amúgy, ha nem találják hónaljba Tourét, akkor ez a labda elszállt volna a gecibe, kb 3 méterrel a kapu fölé. Hát ennyit ért az a nagy hiszti...

Visca El Barça!

Pethy23
Szerintem nem ezt kérik leginkább számon a bírón!
Matthew Prosac
méretes hónaljgomba o.O

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Valakik nagyon unatkoznak

REAL MADRID

hedonist
kiváncsi lennék ki irta ezt a szemetet... a kört leszûkítem: barcelona drukker.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Na megint erre járt pár észkombájn? mi a t*k*m köze van a tegnapihoz h a DÉL-KÓREÁBAN RENDEZETT vb-n õket nyomták elõre?? ugyan az az edzõ? micsoda párhuzam édes istenem, ti hogy kaptatok érettségit?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Barnabyka
pontosan..csak nemtudod ,h mit ,h értelmeztél.

WuFraZselic
nagyon sok igazság van ebben a cikkben... tök korrekt, már ha valaki nem szimpatizánsa egyik csapatnak sem...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Én se elég túlzásnak látom ezt a cikket:S...de abban van igazság hoyg azon a VB-n a koreaiak menetelésébe a bíróknak is köze volt..Gondolom erre célzott a cikk írója

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

kuzco007
nem azért mondom, de télleg dél-koreának fújtak anno:$😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Szövegértelmezésbõl 1-es, leülhetsz.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Barnabyka
A hisztiben ezúttal az egyébként általam nagyon nagyra tartott Guus Hiddink is partner volt, pedig õ az odavágó után alaposan kiosztotta a játékvezetés miatt panaszkodó barcelonaiakat. Hiddink a meccs utáni sajtótájékoztatóan antiangol UEFA-összeesküvésrõl beszélt, és arról, hogy õ soha az életében nem látott még ilyen rossz játékvezetést. Ami különösen vicces egy olyan edzõtõl, aki a 2002-es világbajnokságon a dél-koreaikat irányította.

Ez a pár sor önmagában is siralmas..iylen meg sem történt..meg mi van akkor ha dél koreát vezette?..egy szar csaptot nagyon sikeres úton vezetett a világ elsõ számú válogatott tornáján.
SIRALMAS EZ A SZENNY CIKK!!!!

rucinho

zene egyenlő élet

Japep

"Többen is azt mondták, így nem lett volna szabad viselkednünk, ám erre azt válaszolom: hat kulcsfontosságú ítéletnél a Barcelona javára döntött a bíró a mi pályánkon, és ezt nem lehet lenyelni." - nyilatkozta meccs után a Chelsea angol kapitánya.

Te mit néztél? Most komolyan, lehet sok vélemény, de igazság egy - és az nem az, amin itt mi vitázunk - megtörtént, láttuk, nevetséges.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
bizony én is, este azt hittem szétverem a tv-t^^ de hát tovább kell lépni, ez van... én tudom h mi voltunk a jobbak, a chelsea játékosok is tudják, sõt sztem a barcások is, hétvégén lealázzuk az Arsenalt és máris jobb lesz😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

kuzco007
oké ez méltó lezárása ennek az ügynek, ott a pont😊

Oziris666
Nah egy utsót😊
Barca nyári új igazolása,bár sajnos már tegnap bemutatták😄

kuzco007
jól mondod😊 koncentrálni a bajnokságban a bajnoki címre😄

Barnabyka
<#eljen> ezkéne..csak azért csalódottak vagyunk.

Bulykin
én azt mondom hagyjuk abba, ami megtörtént megtörtént, legközelebb több szerencse kell(és egy jobb bíró😄)
Most koncentrálni kell a bajnokságban a 2.helyre és a kupagyõzelemre!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Oziris666
Igaza van, az igazságtalanság az egyik ,ha nem a legidegesítõbb dolog a világon,de nem így kéne kirohanni!Amugy a bíró után magát okolhatja ,mert 3ekkora ziccert 2meccs alatt elcseszni?!Miután 2guritást elcseszett persze h a 3.at se emeli meg picit...

Oziris666
piros helyett 11est akartam😊

Jagumo
teljesen igaza van! 😊)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
azért ezt teis érzed hogy kicsit erõs 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Oziris666
Pique kéz és Toure mezráncigálása 2bokánrúgással piros volt a többi kérdéses!
100%os alig akad,mégis megadnak egy csomót kétséges szitunál,itt 5bõl egyet se adott meg,az azért érdekes😊Olasz bajnokságot vágod ugyh tudod milyeneket megadnak néha(máshol dettó),amik még ennyire se tizik!
Bírótol függ és épp ez a baj h nem a szabályok szerint ítélnek konzekvensen a 11eseknél sem és szabálytalanságoknál sem!Platininek lenne feladata bõven,dehát látványossan szarik a foci jõvõjébe!

Azt meg már csak halkan jegyzem meg h idén 2db tizenegyest kaptunk több mint 50! meccs alatt😊

Krisz018
Fabio Capello
Elég legyen mostmár

Forza Italia
hát nem. Amúgy sztem hülyeség ezen vitatkozni a jól megnézitek belátjátok h pique kezezésén kívül egyik se volt 100% os tizi. Amúgy az elsõ meccsen meg Henry felrúgásáért se adtak 11 est.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Krisz018
Ki kellett csempészni az országból Övrebót

A Chelsea orosz tulajdonosának, Roman Abramovicsnak újabb évet kell várnia a hõn áhított Bajnokok Ligája-sikerre, miután a Barcelona elleni visszavágó 93. percében Iniesta szertefoszlatta az álmokat. A mérkõzés végét jelzõ sípszó után Michael Ballack, majd a magából teljesen kikelt Didier Drogba is letámadta a játékvezetõt, aki a biztonságiak gyûrûjében hagyta el a játékteret.

Angol lapjelentések szerint az elefántcsontparti támadó az öltözõknél is megtalálta Övrebót, aki kétségbeesésében visszamenekült a Stamford Bridge gyepére. Ezzel azonban még nem volt vége a kálváriájának.

A londoniaknak három egyértelmûnek tûnõ tizenegyest nem adott meg Övrebo, akit halálosan megfenyegettek a mérkõzés után. Az angol rendõrség rendkívülien komolyan vette az ügyet, és még aznap este átköltöztette a játékvezetõt egy másik szállodába. Késõbb aztán jobbnak látták, ha elhagyja az országot, a civilben pszichológusként dolgozó norvég.

A 42 éves Övrebóra jelenleg már a norvég rendõrség vigyáz, az UEFA pedig megtiltotta, hogy nyilatkozzon a meccsrõl, és az utána történtekrõl.

A norvég játékvezetõ nem elõször került reflektorfénybe. A tavalyi Európa-bajnokságon az olasz-román csoportmeccsen nem adott meg egy szabályos Toni-gólt, amiért utólag bocsánatot kért. Övrebo összesen 22 BL-meccsen fújta a sípot, és a jövõ évi világbajnokságra is jelölte az UEFA.

6 vitatható eset volt, nem figyeltél?
Forza Italia
jó meccset néztél te??😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

MR ME
lolmá legalább nem kell majd a topikban olvasnia hülyeségeit 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Barnabyka
mi meg téged nem.

Japep

Valahol olvastam, hogy most tûnt fel Örebrö, az UEFA azért tolta be erre a meccsre, hogy kicsit kompenzálja ezt az angol megszállást a BL-ben - kicsit durva megfogalmazás (meg kitaláció), de elgondolkodtató így utólag...nagyon.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hát az a 6-ot egy átlagos bíró mind befújta volna...de 1-2-t ha befúj ... Malouda esete (vagy semmit, vagy büntetõt), Pique 2 kezezése (ebbõl 1-et be kellett volna fújni), Anelka esete, meg a 2 Drogbából is 1-et belehetett volna...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Risu Führer
Isten sem szereti a bunkerfocit 😊

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Fabio Capello
haggyadmár, tipikus divatguszti, nem kell vele foglalkozni

Matthew Prosac
"mostanában szerettem meg a Chelseat nagyon 😊
eddig mancheter volt a másik kedvenc de az rájöttem hogy egy kula 😄"

1)Manchester
2)az elmondottak alapján rád sokkal jobban illik a "kula" titulus
3)alig várom hogy jövõre az Inter-Real duónak szurkolj!
4)pusza, log off

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forza Italia
6 ot?? mért nem mindjárt 10 et....

Japep

Egyszerûen nem hiszem el - megint egy hajszálon múlott.
De ez az Örebrö vagy mi a f***om...hihetetlen - 6 büntetõt is befújhatott volna (ebbõl 4-et úgy, hogy senki nem rótta volna fel neki).
Nem mondom, hogy CSAK ezen ment el, de másképp alakult volna ez az egész, ha csak 2-0 nekünk már az elsõ fi-ben akkor is.
Drogba is eget rengetõ helyzeteket puskázott el, Anelkától pedig már megszoktuk.
A lényeg a lényeg: a Barcelona egyáltalán nem megérdemelten jutott be a döntõbe, nem igazán voltak sehol ezen a meccsen, mi megtettük, amit meg kellett - remélem Örebrö barátunk is eltûnik akárcsak Michel...grat neki, jó lett volna, ha valaki leüti a végén - megérdemelte volna.
Igazán Essient sajnálom nagyon... 😞

Remélem ez hatalmas marasztaló indok GH-nek...
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

messi mûesése kétszer akkora volt, akkor az már piros kellett volna, hogy legyen
Forza Italia
Pique kezezése egyedûl a jogos. A többi nem. Az elsõnél malouda ugyanannyira fogja Alvest mint alvas õt. A másodiknál Drogba dobja magát a 3. jogos büntetõ. A negyedik meg nem kéz. Abidal kiállítása meg vicc volt. Anelkának kellett volna sárgát adni mûesésért.

hedonist
na kell még egy aki összevissza beszél... mi az,h egy piros lapot egy 11-essel összehasonlítod és kihúzod az egyenletbõl? egy 11-es ha csak 1rõl is beszélünk, közvetlen gólszerzési lehetõség, Lampard esetében 100%os gól, elvesztették a balbekket? ajvé! a pofam leszakad ezektõl...

Rash87
Igaz h az a legszembetûnõbb,de nem az volt csak... mellette legalább még kettõt be lehetett volna fújni.

Glory, Glory Man. United!

akkor te nem igazán nézted a meccset 😄
kraawz
Itt azért Lampard-ról mindenki példát vehetett volna, ez már valami<#eljen>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

buldozer99
szerintem is ígyvan.

Bocs akit tegnap esetleg megbántottam itt a forumon.

Forca Barca

kraawz
egyedül a piqué lett volna büntetõ.
a piros lap pedig jogtalan, így egál, bármennyire is szidja bárki a bírót.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!