Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minimix
elsöt én nemszámoltam bele de ez már részletkérdés a 3 másik mellett :D

Forza Barca!!!

daver88
elsõ 11-es

második 11-es

harmadik 11-es

negyedik 11-es

csak képek, a döntõ pillanatokban...2-3-4 tisztán büntetõ, elsõ még talán lehetne vitatkozni.. (a 4. esetben felkart ért a labda, ami ugyanúgy kéznek számít, mintha alkarral érne bele...)

Minimix
ezt az Essien bombát nemelég 100x se megnézni :D

Forza Barca!!!

Minimix
beismerem full igazad van :)

Forza Barca!!!

:)

REAL MADRID

Szerintem tanulságos beírásod...
Nézzük:

- hát ha még csak a nou campban nem támadtatok volna...
/van benne igazság, de mindenki elismeri, öngyilkos taktika lett volna, az meg ugye értelmetlen/,

- de még hazai pályán is ahogy sikerült az elején 1 (bombagólt) rúgni visszaálltatok bunkerba és kontrákra játszottatok
/persze hogy, hiszen mi vezettünk, a Barcanak kellett futni az eredmény után, az pedig egy bevált és általánosan alkalmazott taktika, hogy kontrára játszás. különösen egy olyan csapatnál, amelynek alapfelfogása, még ha nem is szimpatikus, és arra alkalmas a kerete inkább, mint a totális focira, amire meg a Barca kerete alkalmas. Tovább megyek: A barca ellen, ha a fejed tetjére állsz, akkor sem fogod többségében birtokolni a labdát, és folyamatosan a kapujához szögezni, mert talán ez lehetetlen, ilyen játékosok és ilyen felfogású játékstílus ellen. Ebben a Barca a legnagyobb, és vagy késbe futsz, vagy fojtasz. A Chelsea okosan a fojtást választotta/

- amik veszélyesek is voltak
/na látod, ez egy jó elgondolás volt a Chelsea részérõl/,

- de nem sikerült õket kihasználni
/ugye itt jön a csatár dekoncentrációja, vagy ügyetlensége, a kapus bravúrja, vagy épp a spori közbeszólása.../

- sõt még emberelõnyben is ugyanúgy visszaálltatok pedig akkor végleg eldönthettétek volna a meccset
/na ez viszont nagyon igaz, ha valami felróható a Chelsea-nek akkor ez mindenképpen/.

- Én elismerem h szarabbak voltunk
/nem nehéz elismerni/

- és qrva sokat hibázott a bíró és min. 1 büntetõt nem adott meg
/inkább 3-at, de tényleg sokat hibázott, és a piros lap volt a legszánalmasabb, mert azzal akarta a nyilvánvaló hibáit kompenzálni, pedig a legnagyobb hibája csak ezután jött, de azzal meg a piros lapot akarta talán kompenzálni, DE ILYEN NINCS, HOGY EGY BÍRÓ MÉRLEGEL, MIT KELL KOMPENZÁLNIJA/,

- de ott volt abidal kiállítása ami nem volt szabálytalan nem h alattomos..
/van olyan felvétel, ahol vétlen bokaösszekoccantásnak látszik, van olyan, ahol nem látszik kontakt, ki tudja?/

- és visszamehetnénk az 1. meccsre is ahol ballackot és alexet is simán ki lehetett volna állítani
/mint ahogy Alvest és Puyolt is/

- + 1 ugyanannyira megadható büntetõt mi sem kaptunk meg
/szó se róla... így volt, kb. annyira volt tizenegyes, mint tegnap a legenyhébb eset a 6 közül.../.

- szóval elhiszem h csalódottak vagytok (énis az lennék) de nem kéne átesni a ló túloldalára.
/azok vagyunk, van rá okunk, és többségében nem vagyunk átesve a ló másik oldalára/.

Nos ennyi.
Peace.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Atti12
azért vald be hogy a #16264 hozzászólás mosolyra fakasztott téged is :P

Minimix
az a fej... xDD

Forza Barca!!!

Na akkor ezt a vitát most be is lehet fejezni, ennek már semmi értelme.

REAL MADRID

Rockynhooo
Én szakadtam be mikor Rájli mondja ,hogy egy pirosat biztosan megér -.aSD_A:SD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Minimix
most hogy igy vissza irtad rájöttem hogy nemtudok irni see xDDDD

Forza Barca!!!

Minimix
joaz :D:D

Forza Barca!!!

ez hatalmas xD állat vagy

Rockynhooo
"eddig mancheter volt a másik kedvenc de az rájöttem hogy egy kula :D"
_AS:D_AS?:D_A:SD_:ASd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Barnabyka
hát remélem te nem nevezed magadat foci drukkernek.

http://www.pixter.hu/video?id=11844

télleg nem szemétségbõl de ez vicces xD xD

Atti12
na pont az ilyenekrõl mint te volt szó tegnap :) duplapostért sry..

Minimix
mért ne?

Forza Barca!!!

Atti12
ezek után? :O gratulálok..

Minimix
:)

Forza Barca!!!

én nem vagyok oda sem a barcáért, sem a mu ért, de a döntõben inkább a barca nyerjen akkor már
Minimix
mostanában szerettem meg a Chelseat nagyon :)
eddig mancheter volt a másik kedvenc de az rájöttem hogy egy kula :D
amit Yaya Toure müvelt ott közepén az elképesztö szar volt

Forza Barca!!!

fura szerzet vagy, h pont ennek a 2 csapatnak szurkolsz :)
Minimix
de nem a Barca járt igy.
és sajnálom a chelseat is mert a másik kedvenc csapatom :)

ez az Essien bomba... :D

Forza Barca!!!

Ha barca járt volna így, akkor téged sem érdekelne a gólra játsszák sablon szöveg.....
Matthew Prosac
"Amúgy a bíró halálos fenyegetést kapott, és a rendõrök vigyáznak rá"
én azt csodálom hogy még él :)

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Minimix
neked is igazad van
Csakhát a focit gólra játszák . ez most igy jött ki :S
am énis remélem hogy a bíró több meccset nemfog vezetni :)

Forza Barca!!!

Ez mind szép amit leírtál, csak az a bibi, hogy a fociban nem úgy mennek a dolgok, h ki érdemli meg az éves teljesítmény alapján. Amúgy is a spanyol bajnokság csalóka, mert ott ebben az évben a színvonal a barcan kívül a felére esett vissza.

Amúgy a bíró halálos fenyegetést kapott, és a rendõrök vigyáznak rá :)
Minimix
ez nem a Barca meccse volt
am szerintem büntetöktöl függetlenül amikor Abidalt kiállitották(szerintem ok nélkül) nemkellett volna a Chelseanek beállnia a bunkerbe és a Barca részéröl szerintem dicséretes hogy emberhátrányba gólt löttek.
de most bárki mondja azt öszintén hogy nemérdekelte meg a Barca ezt a döntõt az idei teljesitménye alapján.
játévezetö xar volt tényleg "csak" 3 tizenegyest nemadott meg.És ti jobban is játszottatok mint mi.
jobb lett volna ha nem igy jutunk tovább hanem rendes játékvezetés mellett.
am grat a Chelseanak a Liverpoolon elleni továbbjutáshoz és a tegnapi meccshez is.
Hajrá Barca a döntõben!!!

Forza Barca!!!

Oziris666
:D

hedonist
„Bizonyítottuk, hogy méltó ellenfelei vagyunk a Barcelonának, a visszavágón 93 percig közük nem volt a meccshez. Igaz az is, hogy be kellett volna lõnünk a helyzeteinket, de ha csak egy büntetõt megkapunk a hat véleményes esetbõl, simán besétálunk a döntõbe.”

ez a szín igazság, nincs tovább...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

dragon11
Jól tette..

Matthew Prosac
(...)Az elefántcsontparti a „Nézitek ezt? Ki…ott gyalázat” szókapcsolattal kritizálta a sípmestert, majd a kamerákkal is megosztotta véleményét, mely szerint Övrebö a szakma szégyene.

Az õrjöngõ Didier Drogba mellett José Bosingwa is alighanem eltiltásra számíthat a Chelsea–Barcelona BL-elõdöntõt követõ viselkedése miatt. A szélsõhátvéd szerint egyszerûen megvették a játékvezetõt.

Egyértelmû: megvették a játékvezetõt. Nem tudom, hogy bírónak, vagy tolvajnak nevezzen. Leírhatatlan volt, amit mûvelt, soha többé nem lenne szabad meccset vezetnie. Szomorúan, de emelt fõvel búcsúzunk” – nyilatkozta a Chelsea labdarúgója a portugál televíziónak (RTP).

A csapatkapitány John Terry nem emleget csalást, de célozgat rá…

„Nincs összeesküvés ellenünk, de ezt azért nagyon nehéz megemészteni. Többen is azt mondták, így nem lett volna szabad viselkednünk, ám erre azt válaszolom: hat kulcsfontosságú ítéletnél a Barcelona javára döntött a bíró a mi pályánkon, és ezt nem lehet lenyelni” – nyilatkozta a csapatkapitány a sajtótájékoztatón.

"Nem, nem csalt a bíró, ezt a kifejezést én nem használnám – mondta a középhátvéd egy riporternek válaszolva, aki arról érdeklõdött, hogy Övrebö elcsalta-e az elõdöntõt – de egyenlõ feltételeket szerettünk volna.”

„Bizonyítottuk, hogy méltó ellenfelei vagyunk a Barcelonának, a visszavágón 93 percig közük nem volt a meccshez. Igaz az is, hogy be kellett volna lõnünk a helyzeteinket, de ha csak egy büntetõt megkapunk a hat véleményes esetbõl, simán besétálunk a döntõbe.”

„Hihetetlen, hogy a játékvezetõ egyet sem fújt be. És az is hihetetlen, hogy miközben egy játékos rossz játék után kikerül a csapatból, egy bíró a rossz teljesítménye után is tovább kapja a meccseket. Remélem, az UEFA tanul a leckébõl, és legközelebb tapasztaltabb játékvezetõket küld.”
nso

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

KAMIONOS KOGYO
A kurvaanyát annak a büdõs tetû bírónak ilyen bírót miért küldenek egy BL meccsre?
Örökké való eltiltást érdemelne.

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Fabio Capello

:D:D:D

Akkor megkélne nézned a lassításokat, mert nem 1 11 esról beszélünk, hanem 3 ról, és, jó az 1 meccsen is volt 1!!! gyanús eset, de nem 3!!!. A másik meg a barca játékosok nem ugrottak úgy fel fejelni, h ne használták volna a könyöküket, ami dani alvesnél kb 3 x ott volt, és a sárgája után is ugyanúgy könyökölgetet.
A masik, te ismered a csapatod játékát, és akkor él a csapat ha van elõtte terület, és ha az ellenfél túl akar rajtatok jutni, akkor nem ad területet, és csak úgy lehet területet foglalni, h visszaállunk, és kontrázunk. Szted mit fog csinálni majd a döntõben a Mu!?
Mor3llo
Figyelj tökkentyû, még ha kontráztak is, tegnap csak egy csapat volt a pályán. Errõl ennyit. Ezen nem kell mit megmagyarázni, hogy ki kontrázott meg hogy. Arról lehetne beszélgetni, hogy hogyan lehet engedni ilyen játékvezetést profi szinten.Nem akar eldönteni egy továbbjutást egy tizenegyessel, az oké. Na de hogy 2-3-at nem fúj be??
Én a Chelseanak tudok csak gratulálni, tegnap megmutatták hogyan kell a fegyelmezett futballt profi szinten ûzni<#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hát ha még csak a nou campban nem támadtatok volna, de még hazai pályán is ahogy sikerült az elején 1 (bombagólt) rúgni visszaálltatok bunkerba és kontrákra játszottatok amik veszélyesek is voltak,de nem sikerült õket kihasználni, sõt még emberelõnyben is ugyanúgy visszaálltatok pedig akkor végleg eldönthettétek volna a meccset. Én elismerem h szarabbak voltunk és qrva sokat hibázott a bíró és min. 1 büntetõt nem adott meg, de ott volt abidal kiállítása ami nem volt szabálytalan nem h alattomos.. és visszamehetnénk az 1. meccsre is ahol ballackot és alexet is simán ki lehetett volna állítani + 1 ugyanannyira megadható büntetõt mi sem kaptunk meg. szóval elhiszem h csalódottak vagytok(énis az lennék) de nem kéne átesni a ló túloldalára.

Na te is csak beszélsz, mond már meg nekem melyik az a csapat, amely kimegy a nou campba és támad, ez ellen a barca ellen?????? A chelsea azt a taktikát játszotta amely az egyetlen ami jó a mostani barca ellen !!!
A chelsea taktikája jó volt, csak a szerencse + a bíró nem állt mellettük.
Na de hát mit várt a chelsea mikor barcelónában beálltak védekezni ? Azt hitték a 0:0 jó eredmény egy barca ellen ? Idegenben még annál is jobban kéne hajtani hiszen az idegenben lõtt gól fontosabb mint az otthoni. Túl kombináltak a stratégiával, és az ilyen felfogású játéktól ábrándul ki az ember.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

abszolút egyetértek.

a régi meccseken nem volt ilyen. játszottak a labdával, nem pedig sakkoztak.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

tévedsz, ez a futball szégyene, h a Chelsea és a hasonló felfogású csapatok által mutatott "játék" érvényesülni tud..

Túl nagy az Angol fölény a Bl-ben és lassan nemcsak a olasz, német csapatok szorulnak az UEFA kupába ,hanem majd a spanyol csapatok is és ezt már UEFA nem engedheti meg!, ezért valahogy be kellett juttatni a Barcát a döntõbe, de végül is ez nem Chelsea szégyene, hanem a spanyol focié, vagyis jobban mondva Anglián kívül egész Európáé!!
hedonist
és hozzáteszem ez nem véletlen volt, hanem alattomos sz és szándékos akadályozás.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Ne idegesíts kérlek inkább nézd meg, nem te fogod itt szarni a spanyolviaszt, komoly sportszakemberek belátják,h az 11-es, ha figyelnél látnád h azért lép még EGYET nem kettõt, mert kirugja a sípcsontjával anelka bal hátul lévõ lábát ami még lép elõre de beleakad a jobb bokájába, ez olyan mint amit kiskorodba játszol osztálykiránduláson az elõtted lévõvel.

Atti12
összes közül eddig ez a legjobb :D:D

bp

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifõzdéje!

Igen és még 2 lépés minimum, utána meg esik egyet heh. Egész meccsen fetrengtek, Drogba fõleg.

Visca El Barça!

daver88
akkor nézd meg jobban Abidal jobb sipcsontját, és Anelka bal bokáját...