Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Jurij Zsirkov, a CSZKA Moszkva középpályása tagadja a híreket, miszerint a Chelsea-hez igazolna a nyáron.
„Õszintén szólva ugyanannyit tudok az ügyrõl, mint bárki más. Olvastam az újságokat, hallgattam a rádiót, és igencsak meglepõdtem. Nem kaptam semmilyen ajánlatot sem a Chelsea-tõl” – mondta Zsirkov.
Korábban a médiában megjelent hírek arról tanúskodtak, hogy az orosz válogatott játékos – akit a Bayern München is meg akar szerezni – 21.5 millió eurójába kerül a „kékeknek”, és négy évre szóló szerzõdés ír alá a londoniakhoz.
Daily Star hír szóval nem a legmegbízhatóbb. Daily Star
emberek ____________ _ ____ __ ___________ __ __ így állnak akk téged vesznek észre elöbb
OFF EXIT
ON
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
De nekem igazán tetszett és teljesen felkeltette az érdeklõdésemet(de kimaradt a real-leverkulsen döntõ =)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Sok sikert neki mégegyszer!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
#acm
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Elsõre nekem is ez a megérzésem...
Scolarinál azt hittem - meg persze ahogy indult -, hogy mindent megnyerünk nagyobb erõfeszítések nélkül ... erre tessék. Szerintem egy olasz edzõ (nincs is más országbeli tapasztalata) nem igazán való a PL-be, de cáfoljon meg.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hát mivel Hiddink ugye azt mondta, hogy a 2010-es VB után szívesen jönne vissza a PL-be, nem csodálkoznék (és persze nagyon örülnék) ha hozzánk jönne vissza... 😊
Persze nem mondok rosszat, lehet, hogy Carlo lesz a legjobb erre a posztra - így legyen.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
vörös-mágia
(építõ jellegû kritikát elfogadok, a többivel nem tudok mit csinálni)
byez
One Love, One United!
Hát hogy hosszú, a korából már valószínûleg nem adódik, de állítólag már csak alá kell írnia egy újabb, 1 éves kontraktust a csapattal.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://rapidshare.com/files/238965605/FA.Cup.2009.Final.Chelsea.vs.Everton.WS.PDTV.XviD-W4F.part1.rar
http://rapidshare.com/files/238965651/FA.Cup.2009.Final.Chelsea.vs.Everton.WS.PDTV.XviD-W4F.part2.rar
http://rapidshare.com/files/238965661/FA.Cup.2009.Final.Chelsea.vs.Everton.WS.PDTV.XviD-W4F.part3.rar
http://rapidshare.com/files/238965094/FA.Cup.2009.Final.Chelsea.vs.Everton.WS.PDTV.XviD-W4F.part4.rar
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Valaki esetleg a tegnapi gólokat úgy, hogy letudjam tölteni? 😊
+ Az egész meccs is érdekelne, meg a végén a kupaátadás.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
https://www.facebook.com/ferfiklubb/