Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
meglátjuk, egyelõre semmi sem biztos semmivel, én is csak akkor hiszek el bármit is 100% ra amikor már ott játszik a pályán😄 mert az sem biztos még, amikor bemutatják a mezben, lásd mikel esete a MU-nál😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Nuno88
Tök jó így hogy CA elment már mindenkit összehoznak mindenkivel 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Matthew Prosac
háp háp.. akarom mondani, hát hát... 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
Mienk lehet Pato?

Ennek nem kicsit örülnék!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Fabio Capello
Chelsea: Jurij Zsirkov tagadja, hogy a londoniakhoz igazol

Jurij Zsirkov, a CSZKA Moszkva középpályása tagadja a híreket, miszerint a Chelsea-hez igazolna a nyáron.

„Õszintén szólva ugyanannyit tudok az ügyrõl, mint bárki más. Olvastam az újságokat, hallgattam a rádiót, és igencsak meglepõdtem. Nem kaptam semmilyen ajánlatot sem a Chelsea-tõl” – mondta Zsirkov.

Korábban a médiában megjelent hírek arról tanúskodtak, hogy az orosz válogatott játékos – akit a Bayern München is meg akar szerezni – 21.5 millió eurójába kerül a „kékeknek”, és négy évre szóló szerzõdés ír alá a londoniakhoz.

hedonist
Andriy Sevchenko kölcsönszerzõdése a milanhoz 30-ikan jár le. Szóvivõje szerint fél,h ugyanúgy nem kap itt lhetõséget Ancelotti-tól, mint Milánóban.De mi állítólag nagyon meg akarjuk tartani.

Daily Star hír szóval nem a legmegbízhatóbb. Daily Star

de ha a bárpult __________________________________________ így vann és az
emberek ____________ _ ____ __ ___________ __ __ így állnak akk téged vesznek észre elöbb

OFF EXIT
ON

KAMIONOS KOGYO
Jaaaa thx!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

hedonist
nagy..

KAMIONOS KOGYO
de ha ??negy?? a sor a bárpultnál......?????

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

kül nemcsak fociban de pl ha póker közben full pirosba vagy az is jó de ha negy a sor a bárpultnál kit vesznek észre legelösször na kit háppersze hogy a piros emberkét

Barnabyka
én elolvastam --> vélemény: 😄

De nekem igazán tetszett és teljesen felkeltette az érdeklõdésemet(de kimaradt a real-leverkulsen döntõ =)

hedonist
most már el fogom olvasni rendesen😊

Matthew Prosac
no problem, nem egri csillagok

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
és mi van, ha az a "haverja" tegyük fel kaká vagy pato?😄

hedonist
az lehet, mert csak beleolvastam és láttam mirõl szól, úgyh ott is hagytam.bocs.

csak nehogy idehozza fél baráti társaságát a milánbol, gondolok ienekre mint seedorf v a másik, iet hogy essien pirlo csere..ink soha, jo a pirlo, de essien hiányzása miatt bukott meg a scolari is..sztem
Nuno88
Majd belejön, még nagyon nem megy neki 😊
Sok sikert neki mégegyszer!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Matthew Prosac
úgylátszik nem láttál a sorok mögé és nem olvastál figyelmesen 😄

Szegény végig hogy küszködik már😄...De majdcsak megtanulja rendesen az angolt😊

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

LasCar16
Japep

Az elsõ felével igen, a másodikkal nem értek egyet.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Zenszkij
Sztem Avram Grantet nem kellett volna elküldeni, nem õ tehetett arról, hogy Terry kapufát rúgott anno. A Chelsea egy nagyon jó csapat, de nem fog BL-t nyerni mert defenzívek. Ez egy két meccsre jó, benne is vannak a legjobb 8-ban Európában, de ennyi.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasCar16
ne parázzatok nagy edzõ Carlo csak nálunk belefásult, pluszban Berluék megkötötték a kezét, ez volt az eredménytelenség legnagyobb oka, megfelelõ igazolásokkal, tud dolgozni, remélem eredményesek lesztek vele 😊

#acm

hedonist
ez meg egy jó vicc😊 te sem gondolhatod,h van logika és ésszerûség benne..

hedonist
ahhoz h Hiddink visszajöjjön lehet, h kell is az,h Ancelotti-nak ne sikerüljön jól a debütálás, amit persze senki sem kíván.

hedonist
én is így vagyok ezzel, nem utasítom el csak, mert olasz, pedig többször is hangot adtam azon véleményemnek, miszerint távol áll tõlem az olasz foci minden formája. Én reménykedem Hiddink visszatérésében.

Rudee
De itt nem fog lehúzni 8 évet. Talán 8 hónapot se.

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
nem lenne újdonság

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Japep

Elsõre nekem is ez a megérzésem...
Scolarinál azt hittem - meg persze ahogy indult -, hogy mindent megnyerünk nagyobb erõfeszítések nélkül ... erre tessék. Szerintem egy olasz edzõ (nincs is más országbeli tapasztalata) nem igazán való a PL-be, de cáfoljon meg.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
hát meglátjuk mit tud itt, lehet h ennyi idõ nem lenne elég ezért én inkább azt mondanám,h a bevált jöjjön vissza és Hiddinknek örülnék vb után, de nem tudhatjuk ancelottti mihez fog itt kezdeni.

Rudee
Itt meg fog bukni.

Japep

Hát mivel Hiddink ugye azt mondta, hogy a 2010-es VB után szívesen jönne vissza a PL-be, nem csodálkoznék (és persze nagyon örülnék) ha hozzánk jönne vissza... 😊

Persze nem mondok rosszat, lehet, hogy Carlo lesz a legjobb erre a posztra - így legyen.

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szerzõdés szerint három, de sztem csak fél😄
Forza Italia
1 évig??😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Krisz018

Matthew Prosac
hali. igazából nemannyira ontopic, de szerintem ilyen megközelítésbõl még nemigen figyeltétek a bl-döntõket, mint ahogyan én a mai kis "cikkecskémben" 😊 remélem okoz 1-2 kellemes percet:
vörös-mágia
(építõ jellegû kritikát elfogadok, a többivel nem tudok mit csinálni)
byez

penészthozópára
Szrukoltam nektek MU-s létemre, mert a Barca ellen nagyon nem érdemeltétek meg a kiesést és személy szerint Hiddink is nagyon szimpatikus nektek, mi meg már nem voltunk FA kupában, szóval megérdemelte a Chelsea. Remélem jövõre megint a Chelsea-val fogunk versengeni és nem egy ilyen Scolari féle edzõt hoznak hozzátok. Sok sikert és grat még1x a kupához. glory mu 😄

One Love, One United!

KAMIONOS KOGYO
Kedvenc játékosom!

Japep

Hát hogy hosszú, a korából már valószínûleg nem adódik, de állítólag már csak alá kell írnia egy újabb, 1 éves kontraktust a csapattal.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
Balacknak külön grat végre nyert valamit és nemcsak második lett! Reméljük esze ágában sincs eligazolni és ez egy hosszú nyerõ széria kezdete nála.

Krisz018

Japep

Köszi szépen! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rudee
Ez is a teljes meccs:

http://rapidshare.com/files/238965605/FA.Cup.2009.Final.Chelsea.vs.Everton.WS.PDTV.XviD-W4F.part1.rar
http://rapidshare.com/files/238965651/FA.Cup.2009.Final.Chelsea.vs.Everton.WS.PDTV.XviD-W4F.part2.rar
http://rapidshare.com/files/238965661/FA.Cup.2009.Final.Chelsea.vs.Everton.WS.PDTV.XviD-W4F.part3.rar
http://rapidshare.com/files/238965094/FA.Cup.2009.Final.Chelsea.vs.Everton.WS.PDTV.XviD-W4F.part4.rar

Rudee
Japep

Valaki esetleg a tegnapi gólokat úgy, hogy letudjam tölteni? 😊
+ Az egész meccs is érdekelne, meg a végén a kupaátadás.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

grat nektek és köszi, nyertetek nekem 5670 forintot tippmixen. 😊

asfa
köszönjük

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

banok
FA-CUP DÖNTÕ
Chelsea - Everton 2-1 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/369956

https://www.facebook.com/ferfiklubb/