Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
De hát Scolari elég nagy név, nem hiszem, hogy kevesebbért ne lett volna vmelyik európai topcsapat edzõje.
Bár a Chelsea-ben mutatott teljesítménye alapján megértem, ha nem kapkodtak utána.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
khm khm: Scolari új csapata az üzbég Bunyodkor😄
Rivaldo is itt játszik, miután elment az AEK athens-bõl.
Sok sikert neki😄D
A patinás csapat wikioldala😄
Alexandre Pato elárulta, beszélni fog Carlo Ancelotti-val a Chelsea manager-ével, mielõtt döntene, hogy Milánóban marad vagy Londonba költözik.
Azóta hozták szóba a Kékekkel, mióta volt vezetõje vette át Guus Hiddink helyét a klubnál.
A 19 éves brazil pár hete még tagadta az állításokat,h eligazolna az A.C. Milan-tól, de úgí néz ki,h megváltozott a véleménye errõl és nem zárkózik el az esetleges klubváltástól.
Pato a Konföderációs Kupa után beszélne elõbb Ancelotti-val azután pedig a Milan vezetõségével, és elmondta,h június végére tisztázódik a jövõje.
Hozzátette, természetesen büszkeséggel tölt el,h egy iylen klub, mint a Chelsea nagyra becsül engem,h le szeretne igazolni!
forrás
elsõ gólt Mancienne szerezte!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Glory, Glory Man. United!
Az rendben van, hogy megvan a véleményed - mint mindenkinek, csak ha van valami, akkor nem kell rögtön "akkor meg itt a neved pofa be" vagy "jaj ez a sok divatbuzi". Nem ismered a másikat, ahogy õ sem téged, nem tudsz róla semmit.
Nem beszólni akarok most neked, csak jobban jársz, ha megfogadod ezt, mert még kivág innen valaki... :S
Amúgy persze hogy nem simogattuk meg a bírót, de ez hogy jön ide? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Most már tényleg nem vicces - én nem tudok mit tenni veled, csak megkérlek szépen, hogy hagyd abba. Köszi.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem érzem azt, hogy bármivel is rászolgáltam volna arra hangnemre amit te itt produkáltál nekem. És láss csodát, a saját szurkolótársaid is nekem adnak igazat. Nem hiszem hogy velünk lenne a probléma.
Na mind1, innentõl kezdve én lezártam a témát, ajánlom figyelmedbe ezt itt. Olvasd el figyelmesen, és rájössz hogy ezen a forumon mi is a szabály.
Azért remélem 1-2 büntit kapsz a sok flémért <#eljen>#eljen>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
REAL MADRID
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
2. nem vagy blue?😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi