Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

esküszöm megkönnyeztem amikor vették át a kupát<#sir> legfõképp Hiddink miatt hogy így búcsúzott😊...3 hónap alatt így még menedzsert szerintem nem szerettek meg a szurkolók mint õt😊

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Krisz018

penészthozópára
Grat a sikerhez!

One Love, One United!

Gratula a csapatnak tényleg jó volt így õket látni😊...Én is rácsodálkoztam hogy Drogba mit huncutkodik ott Bosingwával😄 Azt hittem nem jól látok😄

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Krisz018

hedonist
<#sir> Hiányozni fog Guus mester....

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Nagyonnagy gyrekek olyan jó végre így látni õket! És szegény Hiddinken látszik,h nagyon maradna. hozza kell tennem, ez a meg nem adott érvényes gólunk nagyon rosszul érintett volna, ha mondjuk talál még egyet az everton, nah akkor megint olyan hangulat lett volna, mint a barca ellen és ez a webb még hasonlít is ivrebo-ra😄 na de félre ezzel nem történt meg szerencsére.
Essien fotózott a végén😄 Drogba meg Bosingwa hímvesszelyével játszott😄😄😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Krisz018

Krisz018
KÖSZÖNJÜK HIDDINK MESTER

Köszönjük Hiddink mester <#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen>

asfa
köszönjük Hiddink munkáját!
hatalmas gratula!
Go Blues!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep

2-1 !!! Megnyertük az FA-kupát! 😄

Hatalmas gratuláció a csapatnak, de elsõsorban Guus Hiddinknek.
Köszönjük!

Jövõre ennél több lesz!
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Ha megadják, akkor lehet, hogy élete gólja... 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
megfosztottak egy góltól... Malouda

asfa
GÓÓÓÓÓÓL LAMPAAARD BALLAL
de naaagy
HAJRÁ CHELSEA!

asfa
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL DIDIER DROGBAAAAAAAAAA

Japep

Ezzel csak megrángatták az oroszlán bajszát... 😊
Sajnos sokszor nem vesszük észre, hogy elkezdõdött a meccs csak mikor már kapunk egy gólt - amit általában jól kezelünk! 😄

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
így van, látom azért annyira nem ijedtunk meg.

asfa
jah..de meg sem lepõdök, gyûrjük le õket és kész
GO BLUES!

hedonist
gratulálok, megint a bíróknak, hihetetlen mindenki minket utál??
nem baj ezért ki kell tömni õket. GO BLUES!!!

Japep

Azért szépen indul, les, csak a bíróknak nem szúrt szemet...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
ezt nem hiszem el

asfa
1.perc..
1-0 az evertonnak 😊

Japep

CHELSEA - Everton
- FA-kupa döntõ, Wembley -
- ma 16:00, Sportklub -
- vezeti : Howard Webb -
- bajnokságban : 0-0, 0-0 -

CHELSEA : (4-2-3-1)
Manager : Guus Hiddink

Cech
Bosingwa - Alex - Terry (c) - Ashley Cole
Mikel - Essien
Anelka - Lampard - Malouda
Drogba

Cserepad : Hilario, Ivanovic, Mancienne, Belletti, Ballack, Kalou, Di Santo

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Everton : (4-4-1-1)
Manager : David Moyes

Howard
Hibbert - Yobo - Lescott - Baines
Osman - Neville (c) - Cahill - Pienaar
Fellaini
Saha

Cserepad : Nash, Jacobsen, Baxter, Gosling, Castillo, Rodwell, Vaughan

-----------------------------------------------------------
Nyerni kell! Kupagyõzelemmel búcsúztassuk Hiddinket és a szezont!
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Ohh köszi már azt hittem elkezdõdött.

banok
de igen.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

De, csak a Sportklubon már 15-tõl elõzetesek vannak.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Nem 16:00 kor kezdõdik???

asfa
GO BLUES!

KAMIONOS KOGYO
SportKlub 15:00 CHELSEA-Everton !!!<#felkialtas>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

hedonist
A Chelsea elnöke, Bruce Buck legalább 3 új arc megvásárlását tartja valószínûnek a nyáron,
és elõre bocsátotta, hogy a tulajdonos, Roman Abramovich felkészült sok pénzt költeni.
Ennek persze eredménye,h ha nem is arányaiban annyi pénzért, de el is enged a klub néhány játékost.

sky

A sallangot kihagytam, h az evertonnal lesz döntõ és,h utáni vszinu ancelotti veszi át... blablabla

hedonist
én sem olvastam el csak átfutottam, de ez már igaz.

Japep

Csak gyorsan áttekintettem, nem gondoltam, hogy sokban különbözik az elõzõtõl...ilyenkor minden hír egyforma... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
jah és h a bayern igazgatója, azzal hajtott el minket,h ennyiért a fél lábát sem adják el😄 nah persze...

hedonist
neeem, azt jelenti,h leigazoltuk, 4 éves szerzõdést kötöttünk, az egy jelzõ,h õ az orosz Ronaldinho😄 és hogy ribery helyett igazoltuk,mert egyébként most olvastam máshol,h állítólag 45 m fontot kínáltunk a franciáért. benne van az is,h miután ancelotti jön ide, õt Leonardo helyettesíti majd. és ezek persze csak pletykák, de állítólag Agüero-t is vinnénk ennek igazán örülnék. meg beszélnek itt Xabi Alonso-ról, nah ezt kétlem, maximum akkor, ha ballack megy.

Japep

3/4 évre írt alá pár napja, és hogy õ jött Roni és Ribery helyett... valami ilyesmi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
KAMIONOS KOGYO
OK!<#smile>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Japep

Csak azért, mert ugye ez egy felszólítás...de ugye nem parancsolhatok én itt senkinek.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

KAMIONOS KOGYO
Én azt vágom,elolvastam de a te hsz-edben (#16633) mi lenne ez:"😄" ????

hedonist
meg egy fontos dolog,h Zico a cska managere nem áll a transfer útjában és szerinte jól meg fogja állni a helyét itt, és el tudja képzelni a chelsea kezdõ 11ében.

Japep

Azért még nem kell mérget venni rá.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Kb annyi, hogy Abramovichnak barátja a CSKA tulaja és személyesen leigazolja Zhirkovot 18.6m fontért, meg hogy Hiddink is támogatja a döntést, mert be fog illeszkedni a PL-be...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LasCar16
azt h megvan juríííí

#acm

Krisz018
hedonist
hát te is tévedsz, ugyanis Zhirkov-nak köze nincs a bekk poszthoz😄 aki szóba jöhet még (nem véletlen csak malouda-t irtam) Scott Sinclair, Kalou, J.Cole, de õk mind jobb lábasok, kellett még egy balos sztem.

hedonist
FA-cup Gyõztesek

Mark Hughes 1985, 1990, 1994 (Man Utd) és 1997 (Chelsea)
Ray Parlour 1993, 1998, 2002, 2003 (Arsenal)
David Seaman 1993, 1998, 2002, 2003 (Arsenal)
Ryan Giggs 1994, 1996, 1999, 2004 (Man Utd)
Roy Keane 1994, 1996, 1999, 2004 (Man Utd)
Ashley Cole 2002, 2003, 2005 (Arsenal) és 2007 (Chelsea)

Az utolsó aki 5-öt nyert, Jimmy Forrest a Blackburn Rovers-szel 1891-ben.

Esély az újkori rekorddöntésre.

Fabio Capello
valóban, én kérek elnézést, hirtelen egy másik játékos jutott eszembe <#vigyor3>

hát, a jelenlegi vezetõségetek nem arról híres, hogy agybafõbe igazolna, akiket elhoztok 99%-ban be is válnak a csapatnál, és ha hiddinknek volt beleszólása, akkor 100000% hogy jó játékosról van szó, a saját válogatottját csak ismeri <#hehe> Maloudáért kár lenne, tényleg kezdett felpörögni mostanában, de nem hiszem hogy menne, nem nagyon láttam rá vonatkozó hírt

Az általad felsorolt játékosok még véletlenûl sem Zsirkov posztja.
Az orosz posztján jelenleg 5 játékosunk van, max erõszakkal 6.

Ezek: balbekkben Ashley és Paolo, balközéppályás poszton Malouda, Kalou, Joey és végesetben Anelka.

Simán befér majd rotáció jelleggel...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

hedonist
nem,nem Zhirkov Balszélsõ, Malouda posztja. Itt a baj,mert Maloudanak nagyon jól ment mostanában, annyira jól,mint anno a lyonban amiért megvettük. Én örülnék Zhirkov-nak,de érdekes lesz, biztosan nem össze-vissza igazol a vezetõség, és vszínû hiddinknek is volt beleszólása, MÁR, HA EZ IGAZ, tehát csak tudnak vmit. remélem nem malouda távozását jelenti ez.