24199
Chelsea Fan Club
-
#23640 42' Oscaaaar!
4-0
Remek Torres talalas utan :) -
#23639 Ezert is kozvetitek neked, leirtam mindent :D -
#23638 Bem latom meg sajna uton haza mi tortent:D -
#23637 Chambarline oriasi kapusbravurja... Gibbs kap erte pirosat DE
17' Hazard tizenegyes golja 3-0
Jogos bunteto, jogos piros csak rossz jatekosnak. -
#23636 Eto'o <-> Torres
Remelem nem komoly wz a huzodas, szuksegunk van erre a remek formaban levo Eto'ra. -
Takezó #23635 ez a jó kezdés :D -
#23634 7' Schurrle!!!!!!
2-0
Ujabb labdaszerzes .csodas kezdes csak igy tovabb! -
#23633 5' Etoooooo'o
1-0
Fantasztikus Cech bravur utan gyonyoru kontra ... C'mon Blues -
#23632 Cech
Ivanovic,Terry,Cahill,Azpilicueta
Matic,Luiz
Schurrle,Oscar,Hazard
Eto'o
Tetszetos kezdo, kotelezo gyozelem, egy nagyon neheznek igerkezo meccsen. Wenger 1000. meccse az Arsenal padjan..szep, sok sikert neki a kovetkezo fordulotol :) -
#23631 Szerintem is jó ellenfelet fogtunk ki. Nagyon erősek, de van esélyünk legyőzni őket, még egy Real vagy Bayern ellen nem biztos, hogy lenne. Sorsolás előtt PSG vagy Barcát szerettem volna kapni. PSG a mi szervezettségünkkel nem biztos, hogy tud mit kezdeni, bajnokságukban fickándoznak, de komoly taktikával még nem kerültek szembe sokszor. Barcanak meg azért örültem volna, mert az ő ellenszerüket mi találtuk meg anno, nekünk van a legjobb mutatónk ellenük, már tudjuk, hogyan lehet megfolytani őket és azóta inkább gyengültek. -
Pares #23630 Chelsea, Barca, Bayern, Real. Én ezekre a továbbjutókra tippelnék, de a labda gömbölyű, vigyázni kell a PSG-re... -
#23629 PSG-Chelsea !!!!
Tobbi:
Barca-Atl.Madrid
Real-Dortmund
Man.utd.-Bayern
Szerintem jo ellenfelet kaptunk, kiszamithato a psg jateka.
-
#23628 Áhh szépen búcsúzott,jókor ment el,sztem hülyeség lenne visszajönnie minden szempontból!
Akkor Torres meg Eto'o mehetne hozzátok:D -
#23627 most azt olvastam h lehet droga visszatér hozzátok -
#23626 Hazard kapta azért tegnap is rendessen!
-
#23625 Hát igen, ebből látszik, hogy kell gólszerző csatár. Mandzukic vagy Costa jöhetne. Sajnálom, hogy a Barcától távozó Ibrá-t nem mi vittük el.. -
#23624 De elöl még mindig sok helyzetet elszórakozunk,ha lőni kéne passzolnak ha passzolni kéne lőnek!Itt is azért kis odafigyeléssel 4-5gól simán lehetett volna! -
#23623 Igen, de nem tudom, hogy mi nyomjuk el őket vagy ők fogtak ki rossz napot.
Mindenesetre végre nem kell izgulni:) -
#23622 Cahil!!!!!! 2-0 -
#23621 De azert azt is figyelembe kll venni h qva gyenge eddig a galata, ennel tudnak ok jobbat is.. -
#23620 Meglepően pörgősen és jól játszunk! És ez az első félideji játékunkat tekintve ritka! -
#23619 Igen szép volt látni, hallani! -
#23618 JUHUUUU:D -
#23617 Ott is van!!!!!
1-0 Eto`o! -
#23616 Fantasztikusan fogadta a helyi publikum, es legyen igy minden ahogy leirtad :) -
#23615 Annak örülnék, ha úgy nyernénk, hogy Didier ver azért egy gólt ellenünk és az egész Stamford állva tapsolná a gólját, persze ezt már a 80-90-ik perc között, 3-0 ás hazai vezetésnél:) -
#23614 Egyedüli angol csapatként tovább kéne jutni bizony:) -
#23613 Cech
Ivanovic-Terry-Cahill-Azpilicueta
Ramires-Lampard
Willian-Oscar-Hazard
Eto`o
Nyerni kell ma, oriasi blama lenne kiesni... C`mon Blues! -
#23612 Nem lehet* bocsanat.
Tiszta impotens támadások... -
#23611 Ez vicc komolyan. Mi a szarért nem sallangmentesen szétlőni a kapujukat? Semmi nem akadályozta volna őket... Kell ide egy Diego Costa szintű csatár... -
#23610 Két buta fasz brazil!
Hülye volt a bíró ,de a piroslapok simán jártak...
Idegenben a kis-középcsapatok ellen nagyon szenvedünk!
-
#23609 Nem hiszem el... Willian piros, Villa meg már vezet 86. perc.. -
#23608 Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Torres
Subs: Schwarzer, Kalas, Mikel, Lampard, Schurrle, Salah, Ba -
#23607 Remélem utoléri Giggset!
:) -
#23606 -
#23605 Na Kiesett a City az FA ből (is, merthogy a BL ből is ki fognak). Ez nem biztos, hogy jó nekünk a PL miatt, de mai teljesítményük alapján, simán fognak hibázni még idén, úgyhogy kinéz idén a PL glory:)) egyre inkább elhihető. -
#23604 -Mi a különbség a Chelsea és Leonardo Dicaprio között?
-???
-A Chelsea-nek van Oscar-ja.
-
#23603 André Schürrle: "Mourinho azt mondta, hogy meg kell változtatnom a saját játékomat, és a fizikumomat. Ez az, amit tettem az elmúlt két hónapban. Nagyon keményen dolgoztam, így volt kellő agresszivitásom, és a testem is jó állapotba került. Készen állok a játékra. Sokat dolgoztam az edzőteremben, mivel erre volt szükségem. Meg akartam változni, és azt hiszem, sikerült. Készen állok!"
Azért Williant sem egyszerű kihagyni mostanság, akkor inkább már Oscar pihenjen.
Elől nálam
Torres
Hazard-Willian-Schürrle -
#23602 Padról viszonylag nehéz gólt lőni:) alig játszott eddig. -
#23601 a németet mi lelte? :DD közeledik a VB és megrázta magát? :D