24200
Chelsea Fan Club
-
Hat..hat, kar a meccs elejeert, vagy nem vettuk fel egybol a ritmust, vagy talan vartunk, hogy mit fog jatszani a psg, es ez okozhatta a rovidzarlatot. A gol ota viszont remekul jatszunk, Luiz fantasztikus eddig a szememben. Remeljuk nem lesz kiallitas (pl ramirsnek) es akkor jok lehetunk a vegen. -
Eden, fantasztikus kapaslovese utan, sajnos a kapufa segitett a parizsiakon.. -
Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!! -
!!Gooooool Hazard
Ocar kiharcolt buntetoje utan :)
27' 1-1
C'mon Blues!!! -
Azert nem kell az o nyakaba varrni, kevesebb mint 10meterrol dropbol lotte el.. mar az is nagy szo, hogy reagalni tudott ra Cech. -
Na ezt fogta volna Courtois?:) Cech ballal keresztbe nyúlt érte, hát..... -
ajjj micsoda golt kaptunk, ez nem indul jol..
3' Lavezzi 1-0 -
A hátsó szekciót megértem, én is erre gondoltam, hogy ki lehessen kapcsolni a párizsiak bitang erős támadószekcióját, viszont a támadósorunk egy eddig nem nagyon látott dolog. Érdekes, de tetszetős, talán JM a lassabb brazil belsővédőket kavarná meg ezzel a támadósorunkkal. Egy biztos, hogy taktikailag simán verhető a PSG, de nehéz lesz.
Szerintem 1 góllal nyerünk:) -
davidragon #23673 Na mit szóltok ehhez a kezdőhöz? :)
Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, David Luiz; Willian, Oscar, Hazard; Schurrle. -
Ja a sör már bent van alap:) -
Szerintem tudja jól az Atlético, h Courtois-t nem engedjük el. A másik meg, hogy nincs rá pénzük, ha Costa árába be is számítják ugye úgy meg annyivel kevesebbet kapnak. Nekik meg aztán tökmind1, hogy nekünk adják el vagy akárkinek európában spanyolokon kívül persze. Mandzukic sztem amúgy jobban illene a mi játékunkhoz talán, vagyis könnyebben be lehetne integrálni, félek Costa statikus lenne nálunk. De azt sem tudni mi a terve a Bayernnek ugye. Nem nagyon van csatár a piacon, akit el tudnék képzelni, ilyen azért rég volt. Anno Agüerot kellett volna megszereznünk... -
Én személy szerint jobban örülnék egy Mandzukicnak. Meg amúgy is rossz csere lenne, Costaban 2-3 év lehet max, Courtoisban pedig alsó hangon 10 év.
Estére remélem a sör be van hűtve ;) -
Amúgy sztem tuti nem fogják odaadni nekünk Costát ha nem kapják meg Courtoist4Ez sztem boritékolható h vagy ez vagy az de h mind2 meglegyen az tuti nem lesz... -
Courtois jövőjéről hamarosan értesülhetünk.
Tegnap is óriásit játszott a Barca ellen. Hihetetlen, bárhová elér a hatalmas kezeivel és nagyon jól bevonható a passzjátékba is, ebben talán Cechnál is jobb. Remélem az lesz a forgatókönyv, hogy aláír és marad még egy évig Madridban utána meg jön hozzánk elsőszámúnak, és Cech-t meg sajnos nagyon nehezen, de el kell engednünk, mert ez a jövő és, ha pár év miatt elveszítjük a belgát, akkor majd később kereshetjük a megfelelő kapust több 10 milliókért. -
Pool meg is előzött minket. Amúgy nekünk van a legkevesebb kapott gólunk, a védelem nem hibáztatható, hozzák, mindig a kemény zárt védekezést. Támadó szekció szar...Lőtt gólokban 3 ikak vagyunk és nem akármennyivel, kb 20 góllal elmaradva a Pooltól és a Citytől. Nem csoda, Suarez, Sturridge, Agüero, Dzeko, Negredo, Jovetic szemben Torres, Eto'o, Ba... Az oké, hogy az éllovasoka mind megverjük, de nem lehet, hogy a kicsit ellen 2 csatárral kéne játszannuk nekünk is? Na persze, ha lennének. -
Örülünk neki, de mi nem annyira:D
A végén 3-ikok leszünk.. -
Ezt szeretem én az angol bajnokságban
-
Na most elbuktuk azt a kicsi esélyt is, ami a PL győzelemre volt. Ennyi volt, egy sima meccset nem tudunk megnyerni, akkor meg is érdemeljük. Gratulálok a csapatnak, ami megveri a Cityt oda-vissza, az MU-t a Traffordon 3-0-ra, az Arsenalt agyonütjük, de képtelen a WBA, Stoke, Villa, WHU, PALACE ellen győzni...
HIHETETLEN, simán nyerni kellett volna ezt a bajnokságot... -
Pares #23663 Vicc. -
Nekem már a kezdő sem tetszett, de a mutatott játékunk eddig kritikán aluli sajnos. -
Pares #23661 Ideje lenne felébredni, mert ez eddig szánalom. De a bírók sincsenek a helyzet magsslatán... -
Arsenal X-elt a Swansea-val. Remélem hétvégére előhúznak valami jó formát. Kár, hogy ezért kell szorítani, hogy vki megverje a City-t, mert voltak olyan mecseink, amiket meg KELLETT volna nyerni (West Brom, Aston Villa, West Ham) és, akkor nem tt tartananánk... -
Honnan tudja az FA, hogy nem szitál be Jabulanisan a végén? 
:DD Igazából mind1, is Arsenal már úgysem szól bele idén, sajna a City meg már vezet az első percben a MU ellen a Traffordon... Most az egyszer összekaphatnák magukat.. Mata is hígfos teljesítményt nyújt. -
Inkább 3 csapat az a 2 csapat.
Liverpool eléggé ott van és komolyan játszanak, nekik is saját kezükben a bajnokság csak meg kell verjenek minket otthon meg Cityt is. -
Talan azzal tudjak indokolni azt, hogy nem ert pirosat, hogy a kezezessessel nem egyertelmu goltol fosztotta meg a Chelseat, mivel ugyis melle ment volna. Ezen nekunk kar ragodnunk, mar nem igazan erint minket, 2 csapatos lett a bajnoksag es sajnos nem a mi kezunkben van a sorsunk.
Az meg, hogy Marriner egybol kap masik meccset, szerintem az egesz vilagos a vicc kategoriaba sorolhato. -
Pares #23656 FA you are drunk, go home! Egyértelmű piros lap volt, még ha a rossz embert is állították ki érte... -
Gibbs lapjának és eltiltásának eltörlése természetesen jogos, egyértelmű, de mi az, hogy Oxlade nem kérdemelt pirosat???:D biztos megsajnálta az FA az Arsenalt. -
"Arsenal's Alex Oxlade-Chamberlain and Kieran Gibbs have both been cleared after Gibbs was mistakenly sent off in Saturday's 6-0 defeat at Chelsea.
A Football Association panel decided that referee Andre Marriner not only dismissed the wrong player, but that Oxlade-Chamberlain's goal-line handball did not deserve a red card.
Neither player will serve any ban following the incident.
Marriner will referee Southampton's home game with Newcastle on Saturday." -
Kicsi az esely, es ritkan mondok ilyet de remelem holnap a united elkapja oket. -
Most realizálom, hogy mennyire közeleg a PL vége! Meg kell nyernünk az összes meccsünket, ami hátra van nincs mese, és csak akkor nyerhetünk, ha a City leaglább egyszer kikap és X-el. -
Pares #23651 Pfuuu, hát ez durva volt. És még azt sem lehet mondani, hogy csak a tizi miatt, mert előtte már 2 góllal vezettünk. GG Chelsea. Mourinho most elpusztította Wengert, és a felsőbbrendűség jeléül még a kézfogás előtt elhúzott... GG Special One 
-
Nézitek a City meccset??? EZ A BÍRÓ MI????? -
Na már csak a Shittynek kéne szopóágra kerülnie.. Mert egyelőre ők vannak nyeregben.
Amúgy ilyen mészárlás után kérdezném meg a csapatot, hogy mégis mi a jupiterf***-át csináltak a Villa ellen? -
ott is van..
77' Salah!!!
6-0
Matic csodalatos inditasa utan megvan az egyiptomi elso golja nalunk :) -
Oscar<->Salah
Remelem megragadja a lehetoseget :) -
66' Oscar masodik talalata!
5-0
K.O. -
De ez a vicc benne h Alex mondott valamit nki, valoszinuleg ezt de marriner szokasahoz hiven egy fasz volt :D
Felide 4-0
Remelem nem allunk be es meg egy ket golt szerzunk is a masodik felidoben. -
És nem szóltak neki? Bevallja oxlade jót tesz a csapatának, mert inkább támadót állítsanak ki, mint védőt. Mondjuk nekik már mind1 volt. -
Ugy bizony... szegyen h ekkorat hibazik egy angol jatekvezeto brigad. -
Már 4-0?:D Az igen! Oxlade kezezett és Gibbs-t állították ki?